מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה פענוח של בדיקות דםאלין31/05/2018
בת 24 בדרכ כלל בריאה חצי שנה אחרי הריון האם יש לי אנמיה?? הראתי לרופאת משפחה היא אמרה המוגלובין נמוך ??האם התוצאות מדאיגות תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוגלובין נמוך
ד``ר אורי רוביו15/10/2018הי
עניתי למעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה ביולגית לסרטן "מבתרה"שמואל23/05/2018
הוצע לי בבי"הח תרופה ללימפומה Bcale ביולוגית בשם מבתרה. 4 טיפולים שבועיים, וזה על מנת לבחון אם יעזור לטיפול במחלה, או שיצטרכו חלופה...
ידוע שכל טיפול כימי הורס את תאי הסרטן בד בבד עם התאים הטובים והמערכת החיסונית, ומכאן ההשפעה הקשה על חיי המטופל, למרות שלא ניתנן הבטחה כלשהי להצלחה, זה למעשה חיפוש ותהיה.
ברצוני לאסוף מידע ככל הניתן על התרופה ולקבל תשובות בעיקר על:
1. אחוז ההצלחה של התרופה בטיפול בלימפומה?
2. תופעות הלוואי, לרבות אלו שלא מדברים עליהן
3. האם התרופה לפעול הפוך (להזיק במקום לרפא)?
4. האם ישנה תרופה (אפילו שלא בסל התרופות) יעילה יותר לטיפול בלימפומה???
ובעצם השאלות שלי באו לאחר הכרות עם מי שטופל בביולוגי, וראו הצלחה נהדרת למשך כחצי שנה, ואז המחלה חזרה בעוצמה הרבה יותר גדולה, מכן החשש שלי.
אשמח לקבל מירב המידע האפשרי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MABTHERA
מבטרה הינה נוגדן סינטטי כנגד CD 20 על פני הקרום של תאי B
זוהי תרופה יעילה מאד ללימפומות מסוג B לבד או בשילוב כימותרפיה
איני יודע מה האבחנה שניתנה לך- ובמקרה כזה (אם עוד רלוונטי) אני מציע יעוץ המטולוג מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירונולקטון 25 מ"ג ונוגדי קרישהשרה25/04/2018
שלום רב,
התחלתי טיפול ביתר לחץ דם בספירונולקטון 25 מ"ג. אני מקבלת גם קומודין ואספירין כנוגדי קרישה. מאז שהתחלתי את הטיפול יורדים ערכי ה-INR. האם יש קשר? מתי לקחת את התרופה ללחץ דם? ומתי את נוגדי הקרישה?
בתודה
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירונלקטון וקומדין
בהחלט מסביר אינטראקציה בין התרופות ספירנולקטון וקומדין מוריד יעילות הקומדין וירידה בINR
יש לתקן מינון עם מעקב INR צמוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)