טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד״ר. שבוע 40+4. צירים ללא סדירים. נמצאת במעקב בביה״ח להיריון עודף. אתמול נאמר לי שיש לי פתיחה של 2 וצוואר מחוק 80%. נאמר לי שעפ״י הפרוטוקול שלהם נותנים לי עד 41+3 ואז מזרזים כך או כך. ביום שני, 40+6 יש לי ביקורת חוזרת. בנתיים שום דבר לא מתקדם, משבוע 36 עם צירים לא סדירים. מבחינתם אני יכולה לקבל זירוז וללדת. השאלות: 1. האם להמתין עד 41+3? או שאין לכך משמעות? 2. מה האופציות העומדות בפני עם פתיחה של 2 ומחיקה 80? אשמח להתייחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתמול הייתי בביקורת שכללה בדיקת פתיחה ולאחריה דימום קל, היום יש לי לסירוגין דקירות בנרתיק בפנים. פעם הייתי מרגישה כאבים בנרתיק כאשר העוברית הייתה זזה עם הראש כלפי מטה (הראש נמצא בספינה מינוס 2), עתה אני לא בטוחה לגבי מקור הכאב. האם זה קשור לבדיקת הפתיחה והדימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר