מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בפענוח פרופיל הורמונלייר07/08/2023
האם הפרופיל תקין והאם אפשרי להיכנס להיריון לפי הפרופיל הנ״ל-ֶהאם רזרבה שחלתית תקינה ?
ביום 5 למחזור -
LH- 3.7
FSH- 6.5
אסטרדיול- 163
פרוגסטרון קטן מ 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר08/08/2023תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילו מעבדות בצפון וחיפה מומלצותשובי07/08/2023
אשמח אם תוכלו לומר לי אילו מעבדות (עוברים) נחשבות הטובות ביותר באיזור חיפה והצפון
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמב״ם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלית פתח שבוע 13לירון07/08/2023
היי פרופ׳
היום עברתי סקירת מערכות פלוס שקיפות וטפו טפו היה תקין. מדובר על הריון ראשון יקר. לפני מספר ימים דיממתי דימום רב והרופא מצא את הסיבה וטען שזה בגלל שלית פתח
מה הסיכוי חלילה שזה יתפתח להיפרדות שליה? אני ממש בלחץ
האם על מצב כזה ניתן להשיג שמירת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר08/08/2023שבוע 13 עוד קשה להגיע למסקנות של שלית פתח.
בסקירת מערכות זה יתברר יותר ואם השליה בפתח זה הריון בר סיכון גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח אולטרסאונד זקיקיםMali07/08/2023
שלום,
רציתי לדעת מזאת אומרת קו אמצע של האנדומטריום לא סימטרי. האם זה מסוכן? ממה זה יכול לנבוע? האם זה עלול להפחית סיכויים לקליטה להריון? האם זה מסוכן? זה יכול להסתדר? לפניכן לעולם לא נתקלתי בכך אני כמעט חודשיים אחרי הפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה
Mali08/08/2023היי,
אשמח למענה. אני נורא לחוצה מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטריום
פרופ` דוד בידר08/08/2023כאשר הרירית מתפתחת יש לה קוים ברורים וכאן זה לא ככה.
זה נובע מה גרידה שעברת.
צריך לבצע היסטרוסקופיה כדי לראות מה קורה בחלל הרחם.
אין סכנה בזה רק שזה יכול לפגוע בסיכויי קליטת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עברתי גרידה
Mali09/08/2023שלום ד״ר,
לא עברתי גרידה, אלא הפלה על ציטוטק. יכול להיות קשור? העניין עם הרירית יכול להסתדר בהמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה
פרופ` דוד בידר09/08/2023זה אותו הדבר.
צריך לעשות היסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פוריות בגיל 37דניאלה07/08/2023
שלום, יש לי שאלה כללית.
אני בת 37. ילדה ראשונה נולדה כשהייתי בת 33, ילד שני נולד כשהייתי בת 35.
אצל שניהם היו הריונות ספונטניים ומהירים, כלומר חודש אחרי "שהחלטנו" אכן נכנסתי להריון.
אם אני מעוניינת בילד שלישי, יש לי מה למהר לעשות זאת ממש עכשיו? אפשר לחכות שנה שנתיים ולקוות שיהיה לי מזל? האם אפשר לדעת משהו דרך הנתונים שהצגתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגיל הנו פקטור חשוב בפוטנציאל הפוריות ,כל מה שניתן לומר ככל שתדוני כך יטב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק ריק במהלך שאיבהיסמין07/08/2023
שלום
זקוקה לעזרתך
בת 39.10
Fsh לפני 7 חודשים 8.5
Afc לפני שנה 7 עד 9 תלוי בחודש
בפברואר האחרון לפני חצי שנה היה 11 (זה היה חודש טוב שבו גם נכנסתי חהריון טבעי שהסתיים בהפלה טבעית בסוף שבוע 5)
בגלל מחלות רקע עושה ivf במחזור טבעי רק עם דקפפטיל לפני השאיבה
ב10 החודשים האחרונים היו לי לפחות 3 מקרים של ביוץ לפני השאיבה, האחרון היה בחודש שעבר.
לכן החודש ביקשתי להקדים את הזריקות ואת השאיבה
היה חודש קצת מוזר
ביום 5 למחזור היה זקיק כמעט 12 מ"מ בצד שמאל ועוד כמה זקיקים קטנים בצד ימין
ביום 7 למחזור נשאר רק זקיק אחד בצד שמאל בגודל כמעט 12 (לא גדול בכלל ולא קרה לי אף פעם!)
כמעט ויתרתי על החודש הזה אבל המשכתי בדיקות ואז ביום שישי 4.8 היה יום 9 למחזור היה זקיק 17 מ"מ בצד שמאל ורירית 9.5 כלומר נראה חודש סביר
ובדיקות דם
E2 531
Lh 5.3
Prog 2.1
הזרקת דקפפטיל נקבעה ליום שבת לפנות בוקר (בלילה שבין שישי לשבת) והשאיבה היתה אתמול יום ראשון ב11:00 בבוקר.
הפעם הזקיק נשאר ולא נעלם (בדרך כלל הזריקות היו כשהזקיק היה 19 מ"מ) אבל נשאב הנוזל ולאחר ההתאוששות אמרו לי שהזקיק היה ריק ולא היתה בו ביצית.
לקחתי את זה קשה מאוד.
כל כך שמחתי שהפעם בגלל שנקדמנו הזקיק עוד היה שם.
ואז הייתי כל כך עצובה שאמרו לי שלא מצאו ביצית במעבדה.
1. האם הזקיק היה לא טוב או שבגלל ההקדמה גם בזריקה וגם בשעת השאיבה (כי הבנו שאצלי זה לא 36 ולא 34 שעות אלא פחות) הזקיק היה לא בשל ולכן לא נשאבה ביצית?
2. מה היית משאיר ומה היית משנה:
האם הזריקה בחודש הבא גם צריכה להיות כשהזקיק 17 מ"מ ולא 19 והשאיבה 36 34 שעות מהזריקה?
או שכדאי לחכות לגודל זקיק 19 מ"מ ולהקדים רק את השאיבה ל32 שעות אחרי הזריקה?
3. יש משהו נוסף שהיית משנה כדי להגיע לתוצאה טובה יותר בחודש הבא?
4. יכול להיות שהחודש היה היה פחות טוב כי הוא ברציפות אחרי החודש שעבר שגם בו לקחתי דקפפטיל (ופספסנו ביוץ)?
4. לטרזול יכול לעזור במשהו במצב הזה? או רק יעשה נזק?
5. סבלתי מחוסר שינה בשבועיים האחרונים. יכול להיות שזה השפיע? (חוץ מהגיל והרזרבה הנמוכה שאני יודעת שהשפיעו)
אשמח מאוד לתשובות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בתנאים כאלו כל חודש הנו שונה ויש להתייחס אליו באורח פרטני,בכל מקרה צריך לשאוף לזקיק יותר גדול ויתכן וניתן לגודלו תקופה נוספת במתן נוגד ביוץ כמו צטרוטיד,האפשרות של שימוש הלטרזול אינה שגויה,בכל מקרה על כך צריך להחליט הרופא המטפל המודע למצבך ותנאי הרקע שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחדדת את השאלה היו חסרים נתוניםמיכל07/08/2023
שלום
בת כמעט 43
יש לי עוברים מוקפאים מלפני כחמש שנים
המעבדה כרגע עוברת שיפוצים למשך 3 חודשים
אני יכולה להעביר עוברים
מה עדיף
לא לסכן עוברים בהעברה ובהפשרה (המעבדה בה נמצאים כרגע הכי טובה באיזור)
ולעשות בנתיים שאיבה נוספת
להעביר עוברים כי הגיל משחק תפקיד
מה הסיכונים בכל מקרה תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להעביר את העוברים ולהנות מסיכוי טוב יותר להרות בעטיים של עוברים צעירים יותר מגילך הנוכחי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון וקבלת מחזורגלי06/08/2023
שלום רב ותודה על המענה! לאחר בטא הסתבר שהייתה הפלה. ההריון היה טבעי וללא הורמונים. השאלות שלי הן בבקשה: 1. האם אני צריכה לקבל מחזור על מנת להיכנס להריון? 2. מתי צפוי הביוץ? 3. האם הסיכוי כניסה להריון טבעי כעת גבוהים יותר באופן כללי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה
פרופ` דוד בידר07/08/20231.לאחר זמן מה מהכפלה והיעלמות הורמון ההריון מתחילים תהליכי ביוץ ולכן לא לייב לבוא ובת קודם לכן.
2.הביוץ תלוי בהורמון ההריון שיורד בדם. כאשר הוא שלילי מתחילים תאריכי ביוץ ואצל כל אחת ההורמון יורד בצורה אחרת לכן , אם רוצה לדעת שהתהליכים החלו צריכה לבצע מעקב של הביוץ בעזרת אולטרה סאונד ודם.
3. הסיכויים נשארו אותו הדבר ותלויים בגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע ל cmvדנה06/08/2023
שלום,
בנוגע להדבקות ב cmv בהריון, אחי מילא קצת את הבקבוקי מים של אחיינים שלי (בני 6.5 ו 8.5) , ושם את הבקבוק שאיתו מילא את בקבוקי המים של האחיינים במקרר. (אף אחד לא שתה ישירות מהבקבוק, הוא מילא יחסית מהאוויר).
לאחר 24 שעות הוצאתי את הבקבוק מהמקרר ושתיתי ממנו ישירות מהפיה. האם קיים חשש להדבקות ב cmv אם חלילה לאחד האחיינים יש cmv? והאם וירוס יכול לשרוד מקרר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר07/08/2023לא תהיה הדבקה.
בעניין המקרר אין קשר לוירוס .
מ וירוס נדבקים ישירות מבן הדם ובמיוחד ילדים.
כם תלוי איזה מקרר יש לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה07/08/2023תודה רבה!
למה הכוונה בסוג המקרר..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר07/08/2023זה היה בבדיחותא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה חח :) תודה על המענה המהיר!
דנה07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להעביר את העוברים?מיכל06/08/2023
שלום
סגרו את המעבדה לרגל שיפוצים
יש אפשרות להוציא את העוברים למקום אחר ולהחזיר
כמעט בת 43
המעבדה תחזור לתפקוד בנובמבר
מה עדיף לעשות
האם יש סכנה בהעברת העוברים?
אם כן האם עדיף לחכות לנובמבר
המעבדה בבית החולים הזה טובה
האם מעבדה יכולה לפגום העוברים בהפשרה
או האם הגיל שלי משחק תפקיד רציני יותר
ועדיף להעביר ולא להמתין
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר07/08/2023הייתי מנסה לעשות הפריה טריה ולהשאיר העוברים לעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית - האומנם?אנוכי06/08/2023
ב"ה נקלטנו טבעי בין סבבי טיפולים. המחזור היה אמור להגיע עוד יומים. בדיקת בטא מהיום -103 פרוגסטרון 72. יש מה לפחד מכימי? אפשר לשמוח קצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יש מה לשמוח,המשיכי במעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור לאחר נטילת גלולותשואלת06/08/2023
שלום,
לצורך ספיגת ציסטות שהפרישו הורמונים נטלתי גלולות למשך 10 ימים. הפסקתי לקחת גלולות ועברו כבר 3 ימים וטרם קבלתי מחזור. האם זה תקין או שיש כבר צורך לעשות בדיקות דם?
יש רק הכתמות חומות עוד מימים האחרונים שבהם נטלתי גלולות ואין דימום של ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת
פרופ` דוד בידר07/08/2023דימום מגיע כ 3-4 ימים מהפסקת גלולות ואם היה כל הזמן דימום חלש יתכן שגם הדימום אחרי הגלולות יהיה חלש או מועט ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שואלת07/08/2023שלום,
תודה על התשובה המהירה. לצערי עברו כבר 4 ימים והמחזור לא מגיע. ישנן רק הכתמות וזה לא דימום קל אלא כתמים.
בצעתי כיום מעקב:
רירית מעובה 9.5
ציטה בשחלה ימנית קטנה ל13 ממ (הייתה 30 ממ)
ציסטה בשחלה שמאלית נשארה 38 ממ כפי שהייתה.
בדיקות דם:
אסטרדיול - 141
פרוגסטרון- 1.9
Lh- 1.1
ייתכן ש10 ימי גלולות לא הספיקו כדי להספיג את הציסטות ולהביא מחזור??
לפי הבדיקות המחזור קרוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה
פרופ` דוד בידר08/08/2023רמת ההורמונים נמוכה לכן אין מדמעות לציסטה.
עוד לא התחילו תהליכי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזון מומלצים לפני שאיבהמירב06/08/2023
שלום מתעתדת לעבור ivf
גיל מבוגר
אילו תוספי מזון מומלץ לקחת למקסם תוצאות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי
פרופסור בידר07/08/2023אין תוספות שממקסמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין ערך מוסף לתוספי המזון חוץ מהפן השיווקי ואולי בבחינת אם לא יעזרו חא יזיקו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי כבר כוחות איבדתי כל תקווהאפי06/08/2023
אני עוברת טיפולי Ivf עשיתי כבר 9 סיבובים, בסיבוב האחרון החזירו לי סוף סוף 3 עוברים יפים, כל שאר הטיפולים יצאו שליליים והטיפול האחרון הבטא הראשונה אחרי 12 יום יצאה 7 ואחרי יומיים יצאה 28 ולצערי הרב אחרי חמישה ימים יצא בטא של 34 בלבד, הרופא שלי אמר לי להפסיק את התמיכה ועד שסוף סוף קיבלתי את התוצאה החיובית לראשונה בחיי אחרי 9 סיבובים, זה בסוף לא תקין ולא מתפתח למה זה מה קורה לי? איך אפשר להאמין ולקוות לטוב? אני כבר מרגישה שאני לא מתפקדת יותר ואין לי טעם לכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין
פרופ` דוד בידר07/08/2023לא ציינת את גילך והפרופיל ההורמונלי שלך ככה שאין אפשרות לומר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צר לי מאוד על היאוש שנגרם לל,תשקלי אולי לקבל חוות דעת שניה בבחינת דברים שרואים מפה לא רואים משם,ובנוסף קיימת מסכת שלימה של בדיקות הנוגעות לכישלון חוזר שכדאי שתעברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה מאיימת ובדיקות שקיפות פחוס סקירהלירון06/08/2023
שלום פרופ׳
לפני יומיים החל דימום מאסיבי. הייתי בבית חולים ושוחררתי הביתה למנוחה תחת התווית הפלה מאיימת. שבוע 13. כרגע הכתמות חומות ומחר צריכה לעבור שקיפות עורפית פלוס סקירת מערכות ראשונה. נאמר לי שמשך הבדיקות בערך חצי שעה. האם לאור המצב אתה ממליץ לי לדחות את הבדיקות? יודעת ששבוע 13 הוא קריטי אבל מפחדת לאור מה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
פרופ` דוד בידר07/08/2023אפשר לעשות הבדיקה.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)