מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כניסה להריון וקבלת מחזורגלי06/08/2023
שלום רב ותודה על המענה! לאחר בטא הסתבר שהייתה הפלה. ההריון היה טבעי וללא הורמונים. השאלות שלי הן בבקשה: 1. האם אני צריכה לקבל מחזור על מנת להיכנס להריון? 2. מתי צפוי הביוץ? 3. האם הסיכוי כניסה להריון טבעי כעת גבוהים יותר באופן כללי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה
פרופ` דוד בידר07/08/20231.לאחר זמן מה מהכפלה והיעלמות הורמון ההריון מתחילים תהליכי ביוץ ולכן לא לייב לבוא ובת קודם לכן.
2.הביוץ תלוי בהורמון ההריון שיורד בדם. כאשר הוא שלילי מתחילים תאריכי ביוץ ואצל כל אחת ההורמון יורד בצורה אחרת לכן , אם רוצה לדעת שהתהליכים החלו צריכה לבצע מעקב של הביוץ בעזרת אולטרה סאונד ודם.
3. הסיכויים נשארו אותו הדבר ותלויים בגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע ל cmvדנה06/08/2023
שלום,
בנוגע להדבקות ב cmv בהריון, אחי מילא קצת את הבקבוקי מים של אחיינים שלי (בני 6.5 ו 8.5) , ושם את הבקבוק שאיתו מילא את בקבוקי המים של האחיינים במקרר. (אף אחד לא שתה ישירות מהבקבוק, הוא מילא יחסית מהאוויר).
לאחר 24 שעות הוצאתי את הבקבוק מהמקרר ושתיתי ממנו ישירות מהפיה. האם קיים חשש להדבקות ב cmv אם חלילה לאחד האחיינים יש cmv? והאם וירוס יכול לשרוד מקרר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר07/08/2023לא תהיה הדבקה.
בעניין המקרר אין קשר לוירוס .
מ וירוס נדבקים ישירות מבן הדם ובמיוחד ילדים.
כם תלוי איזה מקרר יש לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה07/08/2023תודה רבה!
למה הכוונה בסוג המקרר..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר07/08/2023זה היה בבדיחותא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה חח :) תודה על המענה המהיר!
דנה07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להעביר את העוברים?מיכל06/08/2023
שלום
סגרו את המעבדה לרגל שיפוצים
יש אפשרות להוציא את העוברים למקום אחר ולהחזיר
כמעט בת 43
המעבדה תחזור לתפקוד בנובמבר
מה עדיף לעשות
האם יש סכנה בהעברת העוברים?
אם כן האם עדיף לחכות לנובמבר
המעבדה בבית החולים הזה טובה
האם מעבדה יכולה לפגום העוברים בהפשרה
או האם הגיל שלי משחק תפקיד רציני יותר
ועדיף להעביר ולא להמתין
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר07/08/2023הייתי מנסה לעשות הפריה טריה ולהשאיר העוברים לעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית - האומנם?אנוכי06/08/2023
ב"ה נקלטנו טבעי בין סבבי טיפולים. המחזור היה אמור להגיע עוד יומים. בדיקת בטא מהיום -103 פרוגסטרון 72. יש מה לפחד מכימי? אפשר לשמוח קצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יש מה לשמוח,המשיכי במעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור לאחר נטילת גלולותשואלת06/08/2023
שלום,
לצורך ספיגת ציסטות שהפרישו הורמונים נטלתי גלולות למשך 10 ימים. הפסקתי לקחת גלולות ועברו כבר 3 ימים וטרם קבלתי מחזור. האם זה תקין או שיש כבר צורך לעשות בדיקות דם?
יש רק הכתמות חומות עוד מימים האחרונים שבהם נטלתי גלולות ואין דימום של ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת
פרופ` דוד בידר07/08/2023דימום מגיע כ 3-4 ימים מהפסקת גלולות ואם היה כל הזמן דימום חלש יתכן שגם הדימום אחרי הגלולות יהיה חלש או מועט ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שואלת07/08/2023שלום,
תודה על התשובה המהירה. לצערי עברו כבר 4 ימים והמחזור לא מגיע. ישנן רק הכתמות וזה לא דימום קל אלא כתמים.
בצעתי כיום מעקב:
רירית מעובה 9.5
ציטה בשחלה ימנית קטנה ל13 ממ (הייתה 30 ממ)
ציסטה בשחלה שמאלית נשארה 38 ממ כפי שהייתה.
בדיקות דם:
אסטרדיול - 141
פרוגסטרון- 1.9
Lh- 1.1
ייתכן ש10 ימי גלולות לא הספיקו כדי להספיג את הציסטות ולהביא מחזור??
לפי הבדיקות המחזור קרוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה
פרופ` דוד בידר08/08/2023רמת ההורמונים נמוכה לכן אין מדמעות לציסטה.
עוד לא התחילו תהליכי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזון מומלצים לפני שאיבהמירב06/08/2023
שלום מתעתדת לעבור ivf
גיל מבוגר
אילו תוספי מזון מומלץ לקחת למקסם תוצאות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי
פרופסור בידר07/08/2023אין תוספות שממקסמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין ערך מוסף לתוספי המזון חוץ מהפן השיווקי ואולי בבחינת אם לא יעזרו חא יזיקו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי כבר כוחות איבדתי כל תקווהאפי06/08/2023
אני עוברת טיפולי Ivf עשיתי כבר 9 סיבובים, בסיבוב האחרון החזירו לי סוף סוף 3 עוברים יפים, כל שאר הטיפולים יצאו שליליים והטיפול האחרון הבטא הראשונה אחרי 12 יום יצאה 7 ואחרי יומיים יצאה 28 ולצערי הרב אחרי חמישה ימים יצא בטא של 34 בלבד, הרופא שלי אמר לי להפסיק את התמיכה ועד שסוף סוף קיבלתי את התוצאה החיובית לראשונה בחיי אחרי 9 סיבובים, זה בסוף לא תקין ולא מתפתח למה זה מה קורה לי? איך אפשר להאמין ולקוות לטוב? אני כבר מרגישה שאני לא מתפקדת יותר ואין לי טעם לכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין
פרופ` דוד בידר07/08/2023לא ציינת את גילך והפרופיל ההורמונלי שלך ככה שאין אפשרות לומר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צר לי מאוד על היאוש שנגרם לל,תשקלי אולי לקבל חוות דעת שניה בבחינת דברים שרואים מפה לא רואים משם,ובנוסף קיימת מסכת שלימה של בדיקות הנוגעות לכישלון חוזר שכדאי שתעברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה מאיימת ובדיקות שקיפות פחוס סקירהלירון06/08/2023
שלום פרופ׳
לפני יומיים החל דימום מאסיבי. הייתי בבית חולים ושוחררתי הביתה למנוחה תחת התווית הפלה מאיימת. שבוע 13. כרגע הכתמות חומות ומחר צריכה לעבור שקיפות עורפית פלוס סקירת מערכות ראשונה. נאמר לי שמשך הבדיקות בערך חצי שעה. האם לאור המצב אתה ממליץ לי לדחות את הבדיקות? יודעת ששבוע 13 הוא קריטי אבל מפחדת לאור מה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
פרופ` דוד בידר07/08/2023אפשר לעשות הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנגיומה וקבלת מרשם לאסטרדיולנועה05/08/2023
ערב טוב
קיבלתי מרשם ל אסטרדיול כדור ליום ל 10 ימים לדחיית הביוץ
לפני כחודשיים בבדיקה אקראית גילו לי הניגיומה בכבד בגודל 0.4
האם מסוכן לקחת את הכדור ?
אודה למענה קצת דחוף
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרשם
פרופ` דוד בידר06/08/2023באופן כללי יש קשר בין המנגיומה לאסטרוגן. אסטרוגן יכול לגרום לגדילת המנגיומה, אבל לא כאשר את לוקחת רק 10 ימים.
אם את מטופלת בטיפולי פריון יש במקביל להיות במעקב הרופא המטפל בכבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה בהריון עם תאומיםאנונימי04/08/2023
שלום רב,
אני עם דימום עוד לפני גילוי ההריון. מדובר בהריון תאומים שנראה שמתפתח באופן תקין כרגע שבוע 6 פלוס 5.
מצאו לי היום המטומה ברקע יש לי הפלות חזרות.
מה ההמצלה שלכם במצב כזה? כמה זה מסכן את ההריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן שמתן פרוגסטרון בזריקת עשוי לסייע מעצם הרפיית שרירי הרחם והסיוע בהשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת פרידנזון , פלקווניל , אספירין לאחר הפריהלינוי04/08/2023
שלום .
אני עברתי הפריה חוץ גופית , כרגע בהריון ברוך ה׳ , שבוע 5
יש לי מערכת חיסונית חלשה חשש לאפלה טסיות דם נמוכות
כרגע נוטלת פרידנזון 20 , אספירין , פלקווניל וקלקסן 40
השאלה שלי היא - אם אפסיק לנטול פרידנזון 20 זה יכול להזיק להתפתחות ההריון ? והאם קלקסן ואספירין ו פלקווניל אני אצטרך לקחת כל תקופת ההריון ?
ה פרידנזון פשוט מנפח אותי וזה חן הסתם סטור ורידים לגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שהטיפול נותן מענה לבעיות הרקע הרפואי שלך לכן באשר לכל שינוי תעלי מול הרופא שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה לפני שאיבהנ.04/08/2023
שלום פרופ',
פרוטוקול ארוך יום 14 למחזור אחרי 9 ימים של גירוי (רזרבה נמוכה ידועה).
ביום 12 למחזור אסטרדיול כ-4000, פרוגסטרון 2.8
זקיקים- 13, 14, 15, 15, 15, 16, 16
היום יום 14 למחזור אסטרדיול 7220, פרוגסטרון קפץ ל5.3, LH- 6
זקיקים- 13, 14, 17, 17, 18, 19, 20
האם הסבב אבוד לאור העליה בפרוגסטרון וההתפתחות האיטית יחסית של רוב הזקיקים? האם יש טעם לגשת לשאיבה? ואם יהיו הפריות האם ניתן לבצע החזרה עם פרוגסטרון כזה?
תודה רבה על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר04/08/2023לשאיבה זה בסדר אך צריך להקפיא עוברים ולהחזיר במחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך
נ.07/08/2023עברתי שאיבה, נשאבו 8 ביציות מחכה לשמוע אם יש הפריות.
עד כה מעולם לא הצליחו להקפיא עוברים מעבר לאלה שהוחזרו. האם גם במצב כזה לדעתך עדיף לקחת סיכון ולנסות להקפיא? האם בכלל יש סיכוי להשרשה אם אחליט לבצע החזרה?
הרופא שלי רוצה להחזיר אך השאיר את ההחלטה בידי (בהנחה כמובן שיהיה עובר מספיק איכותי שניתן לנסות להקפיא).
שוב תודה על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר07/08/2023כדאי להקפיא יום 3 ולחכות להחזרה חודש הבא
אם היום ונתן אוביטרל לשאיבה ייעודית בעוד יומיים לעליית הפרוגסטרון כמעט ולא תהיה השפעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לשניכם על ההתייחסות!
נ.07/08/2023אם הבנתי נכון פרופ' בידר בעד הקפאה ופרופ' אשכנזי אומר שאין משמעות לערך הפרוגסטרון אם באותו יום כבר הוזרק אוביטרל?
הודיעו עכשיו שיש 5 הפריות שבשבילי זה המון. מקווה שיהיו כמה שיתאימו להקפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח ערכים לפני ביוץמאיה04/08/2023
היי דוקטור,
אני בת 30 ומטופלת פוריות כבר שנה וחצי
בסבב הראשון של הזרעה נקלטתי עם הערכים הבאים:
Estradiol 1,298
Lh 8.8
Progesterone <2
זקיקים: 18, 11 וקטנים
לצערי ההיריון לא צלח (הפלה טבעית עם ציטוטק)
לאחר מכן עשיתי כמה הזרעות+ 3 סבבי IVF שלא צלחו
אפילו היום סבבים של IVF והזרעה באותו סבב
החודש אני שוב בטיפול
אלו הערכים מהיום בבוקר:
Estradiol 2,963
Lh 6.3
Progesterone 0.8
זקיקים: 20, 16, 11 וקטנים
הרופא אמר לי לקחת מחר אורביטרל של 250 . בשישי הזרעה ורביעי הבא החזרה של עובר 5
האם הערכים תקינים לפני ביוץ?
מטופלת בגונל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקינים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון חומצה פולית בהריוןשיר04/08/2023
שלום,
אני בהריון שבוע 12 ולפי בדיקות דם שעשיתי בשבוע 7 ההמוגלובין שלי 11.4. הרופאה המליצה לי לקחת תוסף ברזל שמכיל גם 400 מק"ג חומצה פולית פעמיים ביום, בנוסף לפרנטאל שמכיל 1 מ"ג חומצה פולית, כך שבסך הכל יצא 1.8 מ"ג חומצה פולית ביום. האם זה בסדר ולא יותר מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המינון הוא מעבר למקובל,עליך לדון עם הרופאה שלך על כך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש בזה סיכון?
שיר04/08/2023הרופאה אמקה לי שזה בסדר לקחת אך רציתי לשאול האם בלקיחת מינון כזה יכול להיות סיכון לעובר?
כל מקרה לגופו,חטעמי המינון גבוה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים הורמונלי או טבעישירי04/08/2023
בת 48. לפני החזרת מוקפאים. מחזור סדיר. בכל הסבבים העוברים המוקפאים הוחזרו על בסיס טבעי עם תמיכת פרוגרוסטרון, אך לא נקלטו. העוברים היחידים שנקלטו היו עוברים טריים. כאמור המחזור סדיר והרירית מצויינת. האם יש לשקול בשל גילי החזרת מוקפאים על בסיס הורמונלי? אני חוששת, כי יש לי ניסיון מאד רע עם אסטרוגן, אפילו עם גלולות בעבר. כמו כן יש לי לח״ד. (מטופלת ומאוזנת). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר04/08/2023ההחזרה במחזור טבעי או תחליפי נותן אותן התוצאות.
ואם המחזור הטבעי הולך בצורה תקינה אז יכולה להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)