מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקירות חזקות בשחלה השמאליתפרופ` דוד בידר14/05/2015
לצוות הרופאים שלום
מנסה לתכנן הריון 3 ימים בערך לאחר ביוץ ויש דקירות חזקות בשחלה השמאלית ממה יכול להיות הדקירות ? זה לא קורה לי בדרך כלל
האם במידה ויש הפרייה זה מעיד על פרוגסטרון נמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בשחלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/05/2015יש אפשרות שמדובר בכאים הקשורים לביוץ או לגופיף הצהוב שנוצר בעקבותיו. בעקבות ההפריה הפרוגסטרון עולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהDINA14/05/2015
הייי.
האם יש בעיה לאכול נקניקיה מבושלת בהיריון?? מעבר לזה שזה לא שיא הבריאות.. משהו חד פעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/05/2015אין בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בהיריוןDINA14/05/2015
שאלה בנושא לא מאוד מדובר - האם יש בעיה עם סקס באיזשהו שלב בהיריון??
יכול לפגוע או להפריע לעובר?? (חדירה / אורגזמה / כל דבר אחר)??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס בהיריון - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2015אין בעיה וזה כולל מה שפירטת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר 3 סבבים של איקקלומיןמיכל14/05/2015
שלום
ברצוני לדעת מהו השלב שלאחר 3 חודשים של איקקלומין למרות שכן היה ביוץ ורירית טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר 3 סבבים של איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2015תלוי מה הסיבה שאת לא מצליחה להרות.
אם יש בעיית ביוץ יש לעבור לזריקות הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםחלי14/05/2015
שלום
בת 35, יש רזרבה שחלתית, מעוניינת בהקפאת ביציות.
כבר שאלתי שאלה זהה בסגנון אחר ולא היה לי ברור, שואלת שוב.
מתן פרוטוקול הורמונים,
יש הרבה תכשירים שונים, לדוגמא:
מנופור שמכיל: FSH+LH
מנוגון שמכיל: FSH+LH
גונל אף שמכיל: FSH
פרגובריס שמכיל: FSH
ברזרבה שחלית להשגת תועלת מרבית מההורמונים
איזה פרוטוקול מומלץ ומועיל יותר מנסיונכם (אני מדברת על מינון 600 ליום)
מומלץ תכשיר/הורמוון שמכיל FSH+LH או FSH בלבד?
דעתך חשובה, אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2015באופן כללי ניתן לומר שאם הינך בעלת רזרבה שחלתית המצריכה מינון של 600 יחדות של FSH ליום ,יתכן ולא כדאי לך לשמר ביציות אלא להרות לאלתר,בכל מקרה תכשיר המכיל גם LH עשוי לשפר את התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 ימים אחרי החזרה גילו לילד מחלת נשvika14/05/2015
שלום
החזירו לי ביום שישי שעבר 2 עוברים טריאים במצב טוב
היום הרופאה של הילד שלי בן השלוש צלצלה ואמרה כי יש לו מחלת הנשיקה.
הוא עם חום כבר שבוע. אבל הבנתי שהתקופת הדגירה יכולה להיות גם חודש לפני כן.
מה עושים במצב זה? אני לחוצה מאוד
כמובן שאעשה בדיקת דם לגילוי הוירוס. אבל השאלה באיזה שלב ניתן לגלותו בדם במידה וחלילה היתה הדבקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
6 ימים אחרי החזרה גילו לילד מחלת נש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015קודם כל בצעי סקר נוגדנים ראשוני לוירוס ועוד שבועיים בדיקה נוספת אם תהרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור אשמח לדעתך לגבי
ויקי14/05/2015הבדיקה
Ibv igm negative
Ibv igg negative
Cmv igg positive
Cmv igm negative
שני רופאים שתי דעות שונות. הערב רופאת ילדים אחרת אמרה כי בוודאות אין לילד מחלת נשיקה היום
אלא היתה חשיפה מתי שהוא בעבר הרחוק
רופאת ילדים שלנו טוענת כי כיום הילד חולה בזה
למי להאמין????
לא חשוב מה היה בעבר האם היום לפי התוצאה הילד חולה בוירוס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו אני לא יודעת אם
ויקי15/05/2015להזהר או הילד לא חולה כיום אלא רק בעבר הרחוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור אשמח לדעתך לגבי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2015סקר הנוגדנים אינו מצביע על המחלה,בכל מקרה ניתן לחזור בעוד שבועיים שלושה על הבדיקה כדי לראות שלא חל שינוי בתוצאות הנוגדנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בנרתיק אחרי החזרה ובדיקותתום14/05/2015
שלום רב,
ההחזרת מוקפא ב 6.5
ל
ב 12.5 אחה"צ מעין דקירות בנרתיק למשך כמה שעות, עשיתי בדיקת דם:
E2 248
פרוגסטרון 40.8
LH 4.5,
מקבלת 2 אנדומטרין ליום של 100 מ"ג.
האם בסדר, או שצריך לשנות משהו בנושא התמיכה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקירות בנרתיק אחרי החזרה ובדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015מצקבח הרושן שבשלב זה הכול כשורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת14/05/2015
פרופ' אשכנזי שלום
לפי תשובתך ניתן להרות כאשר הביצית משתחררת ומשתרשת כלומר בזמן הביוץ כאשר הביצית עוד לא השתחררה לא ניתן להריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדברה במקום העבודהדנה14/05/2015
שלום רב,
מתכוונים לעשות אצלי בעבודה הדברה נגד גוקים.
המקום יחסית סגור וכמעט אין בו חלונות.
כמה ימים אחרי ההדברה כדאי לי לשוב לעבודה?
האם זה גם תלוי באיזה שבוע אני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
דנה14/05/2015יעשו זאת לפני סוף שבוע רק ביום שני שיגיעו אנשים לעבודה יפתחו חלונות.
ככה שבמשך 3 ימים הכל סגור.
ורק אח"כ יפתחו חלון בזמן העבודה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הדברה במקום העבודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015הייתי ממתין לפחות שלושה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
דנה14/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
דנה14/05/2015האם התכוונת לפחות 3 ימים אחרי ההדברה?
או 3 ימים אחרי שיתחילו קצת לפתוח חלון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015שלושה ימים לאחר ההדברה ופתיחת החלונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה14/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותלי14/05/2015
בוקר טוב, רקע קצר: אני בהריון מטיפולי ivf שבוע 24 פלוס 6 עם תפר צווארי, בשמירת הריון בבית. בעבר הפלה בשבוע 19 ירידת מים. מטופלת אצל רופא פרטי. כיוון שמאוד חרדתית עד כה עשיתי בדיקה כל שבוע גם בהמלצת הרופא לבדיקת אורך צוואר הרחם (35 ס״מ), כרגע לא יכולה לעמוד יותר בהוצאה של 900 ש״ח לכל בדיקה שאני הולכת אליו והוא גם הציע להיפגש עוד 3 שבועות. אני לא רגועה והצלחתי להשיג הפניה אחת לאולטרסאונד במרפאה לסיכון גבוה בקופ״ח. העיניין הוא שהרופא בקופ״ח אמר שצריך לבדוק אותי וגינלית אולטרסאונד ובדיקה ידנית, הרופא הפרטי מעדיף שלא יבדקו וגינלית בכלל ואני בגישה שלו ולכן לא הסכמתי להיבדק, העיניין הוא שאני לא יכולה לחזור אליו אחרי שסירבתי ולא יודעת איך לקבל הפניות נוספות לאולטרסאונד כי רוצה לבדוק כל שבוע בערך שהכל תקין. יש לכם הצעה בשבילי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
לי14/05/2015אני משבוע 13 עם התקשויות של הרחם, עוד משהו שמוסיף לחרדה, במוניטור נצפה פעילות ריחמית קלה, לא סדירה. לא מרגיש התקשויות של ממש ברחם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015מתקבל הרושם שמדובר ב-״טיפול יתר״שהינו חורג לכל הדעות במיוחד שהשמצ התפר הצוארי היתה אמורה להקנות לך את הבטחון המירבי ללא צורך המעקב אינטנסיבי קשה שיצר תלות נפשית בביקורות החוזרת-המלצתי לכי לביקורת לפי הוראת הרופא שלך בעוד שלושה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץליאת14/05/2015
ד"ר שלום
האם אפשר להרות בזמן הביוץ לפני שהביצית משתחררת או רק לאחר שהיא משתחררת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015לאחר שהיא משתחררת ומשתרשת כעבור מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב במחזור החודשידניאלה13/05/2015
פרופסור שלום,
לפני כשבוע וחצי סיימתי דופסטון ולא קיבלתי ווסת.
ביצעתי בדיקת אולטרסאונד ורואו גופיף צהוב בגודל 23
בדיקת דם:
ESTRADIOL (E-2) 582 pmol/L
LH 5.90 IU/L
PROGESTERONE 24.8 nmol/L
BETA-HCG <5
FERRITIN 44.0 ng/ml
ברצוני לדעת באיזה שלב אני נמצאת במחזור החודשי? ולפי נתונים אלו מתי בערך אני אמורה לקבל ווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלב במחזור החודשי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015הינך בשלב אחרי הביוץ ולפני המחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלופה לאנדרומטריןסיגל13/05/2015
ערב טוב
אני אחרי שאיבה ראשונה, התבקשתי לקחת כתמיכה אנדרומטרין פעמיים ביום
לצערי אני ממש לא מסתדרת עם זה...
אני לא טובה בהתעסקות שם אפילו טמפונים אני לא שמה - מזל שיש פדים
בקיצור אחרי עשרות נסינות, ועזרה מחברה אני די אבודה
יש משהו שהוא לא נרתיקי שעושה את העבודה?
נוצר מצב שיום אחרי השאיבה לא הצלחתי לקחת
היום בבוקר אחד בפוקוס והיום בערב מנסה שוב ללא הצלחה
עשיתי נזק או שזה בר תיקון?
יש מדבקה/זריקה משו
שהרופא נתן לי בהצלחה אמרתי לו שאני מעדיפה משו אחר אפילו זריקה
אבל הוא ישר אמר שאני אסתדר וזהו
אוף מסתכל- אני יודעת שלכולן זה שטויות אבל כן בשבילי זה סיפור
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלופה לאנדרומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015קחי זריקת גסטון יומית של 50 מ״ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נצפה שק הריון בלבדדנה13/05/2015
החזרה של טריים ב 22.4 לכאורה ביום ג האחרון 5+3. לא נצפה שק חלמון. רק שק הריון בגודל 7-9 ממ.
הכפלות הבטא תקינות.
מתי כדאי לחזור על us?
יש מקום לדאגה או שייתכן השתרשות מאוחרת בטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נצפה שק הריון בלבד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015יזרי עליו בעוד שבוע,איני מוצא מקום לדאגה בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'קוזי אחרי הזרעהשי13/05/2015
שלום
האם מומלץ להימנע מג'קוזי אחרי הזרעה (ב-14 ימי ההמתנה)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ג'קוזי אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/05/2015אין בעיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)