מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת בטא אחרי החזרהמאיה12/05/2015
שלום!
יש משהו שאני לא מבינה, אשמח להסבר..
למה אחרי החזרת בלסטוציסטים צריך לחכות לבדיקת בטא 12 יום? הרי לאחר הביוץ הוסת מגיע אחרי 14 יום.. ו12 יום יוצא 15 יום אחרי הביוץ..
אני אחרי החזרת בלסטוציסטים והיום 14 אני יום לאחר ביוץ ונראה שאני מקבלת את הוסת כי כששמתי את הנר של האנדומטרין בקצהו היה דימום לפני כמה שעות, מאז עוד לא הופיע דימום...
שאלה נוספת היא אם יש סיכוי להריון עדיין? ובמידה ויופיע דימום אם להקדים את הבדיקה או עדיין לחכות ליום ה12...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
מאיה12/05/2015התבלבלתי יום הבדיקה יוצא 17 יום לאחר הביוץ ולא 15 כמו שכתבתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא אחרי החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/05/2015ניתן לבצע בדיקת בטא מוקדם יותר היות והבלסטוציסט אמור להשתרש כמה שעות עד יום לאחר ההחזרה, בניגוד לעובר בן 3 ימים. ממליצה לבצע בטא בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בנרתיק לאחר החזרהדפי12/05/2015
שלום רב,
אני שמונה ימים לאחר החזרה של עובר מוקפא.
היום אני מרגישה תחושה של מעין דקירות קטנות בנרתיק, ואני מאד מאד חוששת היות ולרוב זו תחושה שיש לי לפני ובמהלך המחזור.
עם זאת, תודה לאל,, אין דימום! המחזור אמור להגיע רק ביום ג הבא.
מה עושים?
מקבלת 2 אנדומטרין ליום של 100 מ"ג.
האם להגביר תמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בנרתיק לאחר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/05/2015את יכולה להעלות את התמיכה ל-3 פעמים ביום. ממליצה לעשות גם בדיקת דם לרמת פרוגסטרון. אם הרמה גבוהה אין צורך בתמיכה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר הפלהמאמינה12/05/2015
לפני 4 חודשים עברתי גרידה בשבוע 19. היום עשיתי בדיקת הריון ביתית שנתגלתה חיובית. אני באיחור של מס ימים בלבד. האם יכול להיות שהתוצאה אינה נכונה וזה שאריות של ההריון הקודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי עוד יומיים ובדקי הכפלה...
שי12/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לתגובת רופא בבקשה
דנה13/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת הריון לאחר הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2015לא סביר כנראה מדובר בהיריון חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרוטכניקה ivfאור12/05/2015
בטופס 17 שקיבלתי ממכבי כתוב מיקרוטכניקה ivf מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקרוטכניקה ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2015הכוונה היא ביצוע הפריה באמצעות טכניקה של מיקרומניפולציה -ICSI,כלומר החדרת הזרעון הבודד באמצעות מיקופיפטה ישירות לתוך הביצית תחת צפיה במיקרוסקופ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון פאסיבי לאחר החזרהמיכל12/05/2015
הי
הייתי היום בבית קפה בישיבת עבודה ממנה לא יכולתי להימנע ומסביבי, במרחק של כמטר וחצי היו אנשים שעישנו. אציין כי היה זה באויר הפתוח וכי אני שבעה ימים לאחר החזרת מוקפא.
מאד מודאגת.. האם סיכנתי את ההיקלטות חלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עישון פאסיבי לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2015מדובר בחשיפה פסיבית כרונית לעשן סיגריות העלולה להזיק ולא לאירוע בודד כזה או אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהסיגל12/05/2015
שלום אתמול עברתי שאיבה , נשאבו 22 זקיקים מתוכם 18 ביציות. האסטרדיול היה כ3 ימים לפני 13900
. יש לי כאבים בצד ימין בבטן התחתונה , מתקשה לקום משכיבה לישיבה האם זה נורצלי? יעבור לבד? חוץ מזה אני בסדר אין חולשה או הקאות. ההחזרה מתוכננת לחמישי כדי לדחות בחודש? פוחדת שיחמיר אם אחזיר החודש מה הייתם מציעים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2015בהחלט הנתונים שלך מצביעים על אפשרות שח גירוי יתר שחלתי,בכל מקרה כדאי לעדכן את הרופא,ואם תגובתך תשאר מתונה עד ליום ה,ניתן יהיה לשקול החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר עם ביוץאנה12/05/2015
שלום, אני לקראת החזרת עוברים קפואים במחזור ביוץ טבעי.
אתמול באולטראונד בבוקר שני זקיקים 17, 18 ( טבעי) ובבדיקות דם האסטרדיול ירד ל 590 ופרוגסטרון קפץ ל-7. חשבנו שאני בדיוק בעיצומו של ביוץ.
היום עשיתי שוב בדיקות רק על מנת לוודא שאכן התרחש ביוץ ולהפתעתי הזקיקים גדלו עוד ועדיין לא נעלמו, כעת הם 24, 21. עדיין אין תשובות לבדיקות דם.
איך זה יכול להיות שלפי בדיקות דם יש ביוץ אבל בפועל הזקיקים המשיכו לגדול ועדיין לא בייצו... כעת איך יודעים מתי לבצע החזרת עוברים ? לפי בדיקות דם או לפי האולטרסאונד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משהו מוזר עם ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2015לא מדובר בזקיקים אלא בגופיפים צהובים בעלי מראה ציסטי שנוצרו בעקבות הביוץ,יש להניח שבדיקת הדם תאשר זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןליאת12/05/2015
פרופ' שלום רב
יש לי 2 שאלות
במידה ויש הריון מתי לאחר הביוץ יש השרשה ונוצרת שלייה ?
מתי ניתן לעשות בדיקה ביתית שתיתן תשובה מדויקת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2015ההשצרשות מתרחשת בימים 5-6 לאחר הביוץ,ומרגע ההשתרשות מתחילים להתפתח תאי הטרופובלסט שיהוו את השילייה העתידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא לא עלתה כמו שצריךורד12/05/2015
רציתי לדעת- אני עובדת בעבודה שמצריכה ממני עמידה על הרגליים כל היום ובנוסף התכופפויות רבות. האם לאחר החזרה של עובר אופי העבודה הזו עלול לסכן את סיכויי ההשרשה והתפתחות ההריון? לאחר החזרה חזרתי מייד לעבודה האם לפעם הבאה יש צורך אולי במנוחה? הרירית הייתה תקינה וכך גם הפרוגסטרון סובלת מאנדומטריוזיס קל החוסם את השחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביטא לא עלתה כמו שצריך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2015אין סיכוי שהעבודה תפגע בסיכוייך להרות למרות פעילותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת יום לפני בדיקת הבטאאני11/05/2015
מה הסיבה שעובר לא משתרש ? ואיך זה שאחרי מחזור של טיפול המחזור מקדים ביום? התמיכה לא אמורה לדחות את הווסת?
לציין כי אין לי חצוצרות ורזרבה שחלתית נמוכה זו הסיבה שהנו אותנו ל ivf* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת יום לפני בדיקת הבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2015תמיכה לא מונעת הגעת הוסת.
אי השתרשות עובר היא עקב היותו של העובר לא תקין,
עוברים שנוצרים במעבדה לא יקלטו במידה ויש בעיה כלשהיא במבנה הפנימי שלו, ואפשר כיום לבדוק את העובר ולראות מה לא תקין במבנהו, רק שבדיקות אלו יקרות מאוד וגם לא מקדמות מאוד את נושא ההצלחה או לא ,היות ואם העובר תקין במבנהו הרי שסיכוייו להיקלט גבוהים ועוברים בעלי מבנה לא תקין לא יקלטו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- פרופ' בידר
אני14/05/2015אם הציון שניתן לעובר היה מצוין האם זה כולל את המבנה שלו?
על מה נמדד הציון שניתן בעצם ומה הוא כולל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני14/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/05/2015דרוג העוברים נעשה לפי קצה החלוקה של העוברים ביום ההחזרה,מראה התאים שלו(בלסטומרים),והעדר שברים במירקם התאים שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/05/2015לא על המנה הכרומוזומי שלו אלא מראה חיצוני שאנחנו רואים במיקרוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- פרופ' בידר - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/05/2015המבנה הכרומוזומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר מגנזיוםDINA11/05/2015
היי..
בבדיקת דם שבוצעה עקב תחושת טשטוש ראיה ונימול בגפיים (חד פעמית) התגלה חוסר במגנזיום..
מה אפשר לעשות?? תוסף כלשהו או תזונה כלשהי?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מיקה12/05/2015האם הדבר מסוכן לעובר או עלול לפגוע בהתפתחותו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר מגנזיום - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2015יש מגנזיום בכדורים ואת יכולה לקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצרזוהר11/05/2015
התחלתי מיום חמישי לקבל גונאל f 225 היום עשיתי בדיקות דם ואוטרסלד היו זקיקים 10.11.12 ורירית 5 וחצי היום היתקשרו מהמרפאה להשים מונופור וצטרוטייד יש מצב כזה במהלך הטיפול לשנות זריקות או שזה טעות...פעם ראשונה זה קרה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול קצר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/05/2015בהחלט יש מצב בו עוברים מגואל F למנופור (שילוב של LH ושל FSH). הצטרוטייד מטרתו לעכב ביוץ ספונטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון ותקינות העובר שאלהלוני11/05/2015
שלום,
קראתי שעישון גראס פוגע באיכות הזרע. אם בכל מקרה אישה נכנסת להריון מגבר שמעשן יום יום גראס האם תיתכן השפעה על תקינות העובר ברמה של סיכוי גדול יותר להפלה, או על חלילה מומים בעובר?
שאלה שניה, קצת הזויה....(סליחה מראש), גבר בן 34 נגיד שמעשן יום יום גראס, לעומת גבר בן 41 שלא מעשן גראס, רק סיגריות, איזה זרע יותר "בטוח" במידה ושניהם משיגים הריון להמשכו ולבריאות העובר אם אכן יש השפעה שלילית?
אשמח לתשובה על שתי השאלות, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון ותקינות העובר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2015שאלה ראשונה -לא יהיו יותר מומים ולא הפלות..
שאלה שניה-לשניהם לא יהיה השפעה על התפתחות העובר ברחם אך לאחר לידת הילוד יכולה להיות השפעה יותר גרועה של נוטל הגראס.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתחסוי11/05/2015
כחודש לפני החזרה מתרומת ביצית- האם מותר לעשות צבע לשיער ולהשתמש גם בבלונדר עם קרם חמצן על העור ועל הבטן, האם זה לא נספג בגוף ולא בריא ? והאם זה מפריע באיזשהו אופן על הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר11/05/2015לא יפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל פרוטוקול ארוךליה11/05/2015
שלום
ביום ה18 לווסת סובלת מדימומים חזקים שמרגישים כאילו עוד ווסת הופיעה,
הייתי אמורה לעשות בדיקות ביום ב21 ואז להתחיל דקפפטיל.
הרופא אמר לי לעשות בדיקות היום ולאחר שהגיעו התוצאות
אסטרדיול 122 ופרוגסטרון 0.9 טען כי לא היה ביוץ אך עדיין נשאר עם אותה התוכנית
וביקש שאתחיל היום דקפפטיל עד ה22.5
האם טיפול שמתחיל כך יכול להצליח????
יכול להיות על סמך הבדיקות שקיבלתי ווסת פעמיים שבועיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2015לא ברור בשלב זה הפרוטוקול המתוכנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר פרטים
ליה11/05/2015פרופסור יקר
אני אמורה להתחיל דקפפטיל היום למשך 11 יום
בדיקות הדם הראו אסטרדיול 122 ופרוגסטרון 0.9
לאחר 11 ימים של דקפפטיל ינתן מונופור עם צטרוטייד
שאלתי היא האם עם ערכים כאלה של בדיקות הדם יש טעם להתחיל היום דקפפטיל???
אני ממש חסרת אונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יותר פרטים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/05/2015עדיף היה להתחיל לאחר ביוץ,ומספר ימים לפני קבלת המחזור המיועד לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי לטיפול כזה
ליה11/05/2015האם יש אופציה להשיג משהו בטיפול כזה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
ליה11/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור אשכנזי!!!!!
ליה12/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)