מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאת בטאשירה17/05/2015
יצא לי בטא 92736
איזה שבוע אני?
האם זה נורא שלא עשיתי עד עכשיו בדיקות? אני יודעת שעשיתי את זה קצת מאוחר אבל הייתי חייבת לחכות ולא לעשות מהר את הבדיקה מתוך הרגל כי המחזור מאחר הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר18/05/2015זה בדיקה של הריון מתקדם ,ותעשי אולטרה סאונד לקבוע השבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותלי17/05/2015
בוקר טוב, שבוע 25, החלו הפרשות ריריות בצבע צהבהב ירקרק בהיר, ללא ריח או גירוד. האם זה תקין?
בנוסף, האם בדיקה ביתית לזיהוי דלקת נרתיקית הנקראת קולוטסט של טבע אכן מומלצת ואמינה?
תודה רבה ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתכם
לי18/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה לתשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015ריבוי הפרשה בהיריון הינו תופעה שכיחה ,וכנראה מדובר בריבוי הפרשה שגרתי,לא הייתי סומך על בדיקות העזר כמדד לאבחון דלקת,יתכן ושווה לידע את הרופא המטפל בדבר ההפרשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfאיה17/05/2015
האם ניתן לעבור הליך הפריה חוץ גופית פרטי בגיל 45 בארץ? אני יודעת שאסור להמליץ פה על רופאים אבל האם יש כאילו בכלל בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2015ניתן לבצע תמורת כספך ,אך יש לקחת בחשבון שאין לידות במצב כזה אחרי טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה במצב כזה?
איה17/05/2015בגיל כזה התכוונת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה במצב כזה? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/05/2015בגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivf - תגובה
פרופ` דוד בידר18/05/2015יהיו שיעשו אך לא יצא לך מזה הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתדנה17/05/2015
שלום רב,
אני כרגע נמצאת "בהמתנה" עשיתי הזרעה ומחכה...
בינתיים, היום לא זכרתי אם לקחתי הבוקר חומצה פולית, אז החלטתי לקחת עוד אחד בבוקר
האם המעשה היה נכון?
או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2015אין בעיה אם זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץליאת17/05/2015
ד"ר שלום
מנסיון שלי ושל רבים ביום ה-14 לאחר הביוץ בדיקת ביוץ ביתית גם מראה הריון, כי לאחר הביוץ הקו מתחיל להעלם.
בערך כנראה 4 ימים לאחר ביוץ והבדיקה מראה על 2 קווים חזקים ובדרך כלל לאחר ביוץ זה הולך ונעלם מנסיון.
הם יכול להיות שמתחיל להתפתח הריון ובטא לכן זה ממשיך להיות כהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2015לא.
זה בגלל תהליכי ביוץ ועלית הורמון ה LH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבב שחלתיתנעמה17/05/2015
הי,
אני בת 34 לקראת ivf שני. בטיפול הראשון שאבו לי 18 ביציות. עשיתי בדיקת דם ביום השלישי למחזור וראיתי שה e2 שלי מעל 200 הfsh והlh בסביבות החמש. האם בהכרח יש לי רזרבה שחלתית נמוכה? אני בת 34. האם עלי להילחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבב שחלתית - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2015הרזרבה השחלתית שלך בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחה- ביציות פחות איכותיותעינב16/05/2015
ד״ר שלום רב,
אני בת 32, עם אנדומטריוזיס (עם ציסטות). בעבר היה נוזל בחצוצרה אחת שנכרתה בספטמבר האחרון. לאחר הכריתה נקלטתי להריון בהפריה הראשונה לאחר הניתוח אך לצערי ההריון נפל בסוף שבוע 9 (הדופק הפסיק) ועברתי גרידה.
כבר באותו סבב נאמר לי מהרופא שלביציות היה מראה ״לא נורמאלי״ אבל כאמור נקלטתי לאחר החזרת 2 עוברים ביום שניים שהיו די טובים.
בסבב הנוכחי העלו לי מינון כי יש לי תגובה חלשה בגלל האנדו׳ כנראה (הגעתי באמצע הסבב למינון של 525- שילוב של גונל ומנופור). נשאבו 16 ביציות (חלקן הגדול לא בשלות) ונוצרו 8 עוברים באיקסי. היום, בחלוף קצת פחות מ-48 שעות אחרי השאיבה הוחזרו 3 עוברים שהוגדרו יפהפיים- 4 תאים ללא שברים.
יחד עם זאת, הרופא המליץ להחזיר 3 בגלל הרקע שלי וצוין גם כי בביציות היה ״מעט גרגור ונוזל ציטופלסמה לא אחיד״.
מה המשמעות של הביציות המגורגרות והציטופלסמה במכלול הנתונים שציינתי? והאם סיכויי להריון בסבב הזה טובים בכל זאת?
תודה,
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הצלחה- ביציות פחות איכותיות - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2015קשה לדעת מה בדיוק נכתב ולכן יש לברר במעבדה מה בדיוק ראו.
גם שהביציות נראות כך , תמיד יש סיכויים, במיוחד שהיה הריון.
צריך להמשיך ולראות מה קורה וגם לשנות פרוטוקולים מידי פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאום הנעלםאני98716/05/2015
שבוע 8. עובר אחד תקין, עובר שני מתאים לשבוע 6. כבר שבועיים אני מדממת, נבקתי ולא נצפה שום דבר מיוחד. האם ייתכן והדימום הוא בעקבות השק הלא מתפתח? אם כן, כמה זמן צפוי להמשך דימום כזה? האם זה מסוכן לעובר המתפתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התאום הנעלם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2015בהחלט מדובר בהפלה מאיימת,הדימום עלול להמשך לעיתיל לפרק זמן העולה על שבועיים עד לספיגת התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןליאת16/05/2015
שלום רב
האם ברוב המקרים כאשר נוצר הריון ללא טיפולים כלל לא נותנים תמיכה של פרוגסטרון ? לדוגמא קרינון כלומר יש קשר בהחלטה של רופא לתת תמיכה עם זה הריון ספונטני או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2015באופן שגרתי בהיריון ספונטני לא נדרשת תמיכה הורמונלית,כל החלטה אחרת הינה משיקוליו של הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון אוביטרל והזרעה + בטאשי16/05/2015
ביום שלישי, הבדיקות היו:
זקיקים: שמאל - 14,15. ימין: 17.
אסט' - 1750, פרו' - 1.7, LH היה 2.2.
המשכתי גונל 100 ביום שלישי ורביעי.
.
ביום חמישי הבדיקות היו כדלקמן:
זקיקים:
שמאל: 20,15,11. ימין: 21.
אסט' - 2,885, פרו' - 1.1, LH היה 3.5.
.
קיבלתי הוראה לאוביטרל באותו יום ב-12 בצהריים, הזרעה יום למחרת.
1. האם הזקיקים גדלו עוד עד לביוץ (שישי בלילה)?
2. אוכלת סרט שהזקיקים גדולים מדי... מה דעתכם? התזמון היה טוב?
3. אולי היה עדיף שהייתי עושה מעקב גם ביום רביעי, אולי הזקיקים היו קטנים ומתאימים יותר?
4. בנוגע לזקיק 15, האם יש סיכוי שהוא גם בייץ ובשל? בטח גדל קצת עד לעת הביוץ..
.
מידע נוסף - בהריון קודם (הפלתי עקב שק ריק) - הוזרק אוביטרל בערב כאשר באותו בוקר הזקיקים היו: 17, 15, 13, 12,12,12,12,12. אסט' 4,300, פרו' 1.4. כאמור, נקלטתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת בטא
שי16/05/2015כאמור, אוביטרל ביום חמישי (14.5) ב12 בצהריים.
הזרעה בשישי ב12 בצהריים.
בטא - אפשר לעשות בחמישי עוד שבועיים או שמומלץ לחכות לשישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבלת תגובה לגבי הבטא :O
שי17/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תזמון אוביטרל והזרעה + בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2015התזמון מצוין,ובעיתוי האופטימלי,הבשלת הזקיקים והביציות בתוכן הינה בטווח הרצוי,בעיני איכות הטיפול בסבב זה עולה על סבב הטיפול שבו הרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות!
שי16/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה פרופסור בידר היקרלילך16/05/2015
פרופסור בידר היקר שלוםרב.
גונבה השמועה לאוזניי שרוב הזמן אתה בטיפולים בחו"ל..ושקשה מאוד לעשות טיפולים רצופים איתך.
האם הדבר נכון?
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה פרופסור בידר היקר - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2015לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן או בתDINA16/05/2015
שלשום ביצעתי שקיפות עורפית אצל רופא מומחה בתחום.
אני ממש ראיתי איבר מין זכרי אך הוא התעקש שזה לא מחייב ואמר שזה אפילו קצת יותר נראה לו בת כי זה נוטה למטה..?!?!
יש לציין שבהיריון הקודם שלי הוא אמר בוודאות בשלב זה שזה בן..
מה הסיכויים?
(זה שהיו לי המון בחילות בהיריון הזה לעומת הקודם, מעיד אולי על בת או שאין קשר?)
סקרנית.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בן או בת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2015אני בהחלט תומך בעמדתו של הרופא,ובכלל הניסיון לזהות את המין בשלב זה לוקה בשיעור גבוה של טעויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פורום פוריות לבנות שמנסות להיקלט
שי16/05/2015זה פורום פוריות לבנות שמנסות להיקלט
אנא בחרי להבא בפורום אחר - לא לעניין וחסר טאקט!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי ivf
מיקה16/05/2015טיפולים לא מעטים, אכזבות, הפלה ועוד...
הפורום נתן לי המון במשך הדרך, ועכשיו כשברוך השם אני זכיתי בהיריון המיוחל אני חושבת שזה דווקא יכול לעודד אחרות ולא חסר טאקט..
סליחה אם מישהי נפגעה ואולי מקומי כבר לא כאן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא לומדת משאלות כאלה
מירי16/05/2015ולא מפריע לי שישאלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקה
אני17/05/2015מפרגנת לך מכל הלב שיהיה בהצלחה בהיריון ובע"ה שהכל יעבור בקלות ובהצלחה רבה ??
בנות מותר גם לפרגן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת לכולן הצלחה בכל מה שרק יירצו!
נעמה17/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן או בת - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2015כאשר בודקים מין רואים את שק האשכים בתחילה ולא איבר מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיה...
DINA17/05/2015אז אם ראיתי משהו שנראה כמו פין (או לדברי הרופא אולי מה שיהיה דגדגן בהמשך) ללא שק אשכים זה מרמז על בת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לי18/05/2015באותו מצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיה... - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2015מה שאת ראית לא מרמז על שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים הדרדה ולחץויקי16/05/2015
בוקר טוב
החזרת עוברים ביום שישי שעבר
באותו ערב חמתי עידכנה אותי שהבן שלי שנשאר אצלה שסופ"ש כדי שאנוח העלה חום גבוה.
אני כמובן נלחצתי כמו תמיד שהוא חולה
לא ברמות קשות אך היה לחץ נפשי שניסיתי שישאר מבוקר
ככה כל כמה ימים הלחץ היה חוזר לשעה שעתיים וץמיד ניסיתי למתן אותו
אתמול גם בעלי היה חולה וכעסתי עליו שלא יתקרב לילד שרצה לשחק איתו ככ. במשך שעה וקצת זה הכניס אותי ללחץ.
אחרי כמה זמן התחילו לי כאבים דמוי מחזור
האם זה יכול להיות מהעצבים? או אין קשר בין הדברים?
בינתיים הבוקר כבר אין לי כאבים
להזכיר שאני כ 7 ימים אחרי החזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה למענה רופאים יקרים
ויקי16/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עוברים הדרדה ולחץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2015אין חשש שהאירועים השפיעו על הטיפול,ותחושות כאלו יכולים להופיע כם במנוחה מוחלטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה תבורך מפי עליון
ויקי16/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוטומה בהריןפיל16/05/2015
היי בשבוע 6+0 בניגוב ראיתי הכתמה חומה הלכתי למיון נבדקתי והכל היה תקין.. ביקשתי להישאר לילה למעקב, למחרת עשו לי אולטראסונד ונצפה עובר ודופק. הרופאה חיפשה את מקור הדימום ולבסוף היה נראה לה שנמצא ממצא שמתאים להמוטמה קטנה.. המלצתה היא מנוחה ל7 ימים ואז ביקורת. מה המשמעות של המטומה בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוטומה בהרין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/05/2015המטומה היא דימום צמוד לשק ההריון. מדובר בתופעה די שכיחה. במרבית המקרים ההמטומה נספגת חולפת באופן ספונטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת גבינותדנה16/05/2015
שלום,
אני עשיתי הזרעה ב 8.5
ז"א בהנחה שזה נקלט אני בשבוע השלישי.
לא חשבתי באותו רגע, ואכלתי רביולי גבינות.
אין לי מושג בדיוק איזה גבינות היו שם.
אך רוב הסיכויים שהיו שם גבינות שלא מומלצים בהריון.
בהנחה שהזרעה נקלטה.
האם עשיתי נזק כלשהו?
או שאם זה היה חד פעמי
לא קורה כלום?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת גבינות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/05/2015לא ידוע לי על גבינות שאינן מומלצות בהריון. בעת ההכנה הרביולי מתבשל במים רותחים כך שאין חשש לנזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבינות לא מפוסטרות
דנה16/05/2015היי,
האם אין חשש מגבינות לא מפוסטרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכילת גבינות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2015הסכנה חזיהום מזון במקרה זה כמעט אפסית היות והרביולי מחוממים לטמפרטורה המנטרלת בד״כ את המחוללים הזיהומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)