מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר הסרת מחיצהאני19/05/2015
שלום לכם ..
ב 26/4 עברתי הסרת מחיצה שתפסה 50% בעובי של 2.4*1,7.מהרחם לאחר 4 הפלות בשבועות מוקדמים .שני הריונות מהפריות ושניים טבעיים.
עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית ב 10/5 לאחר הוסת העוקבת נמצאו קצת הידבקויות שהרופא הסיר במקום .
רירית תקינה למעט תהליך ריפוי ..
שאלתי כמה זמן לוקח לפצע להחלים לחלוטין ?
האם אפשר לנסות להרות בביוץ הקרוב ?
והאם יש אפשרות שההדבקויות יחזרו ?
ושוב תודה מכל הלב גילוי המחיצה היה ברובו בזכותכם רופאים יקרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הסרת מחיצה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/05/2015ההמלצה הינה להמתין וסת אחת לאחר הסרת המחיצה (לחכות חודש נוסף). קרוב לוודאי שההדבקויות קשורות להפלות שעברת ואין סיבה שיחזרו.
עם זאת, כדאי שתוודאי עם הרופא שניתח אותך והרופא המטפל שלך מתי לחזור לטיפול. משך הזמן המומלץ להמתין עד לחזרה לטיפולים ייקבע לפי הפרוצדורה הכירורגית שעברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטיבותדנה18/05/2015
היי, אני עשיתי הזרעה ב 8.5 ועכשיו מחכה...
אך ביומיים האחרונים אני מרגישה שהתחתון שלי רטוב.
אני לא רואה הפרשות כלשהן, אך מידי פעם במהלך
היום מרגישה כאילו יש לי הפרשה.
בדכ לפני מחזור אין לי רטיבות כזאת.
האם זה מצביע על דלקת כלשהי?
על עודף זיעה?
על מחזור שקרב?
או שזה סימן כלשהו להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רטיבות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015אף אחד מאלה,סתם ריבוי הפרשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
דנה19/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןליאת18/05/2015
ד"ר שלום
ביוץ ב-12.5 מתי ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/05/2015לפחות 14 יום אח"כ - 26.5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאחסויה18/05/2015
היי..
ווסת אחרונה הייתה ב18.4 עדיין לא הגיעה..הייתה אמורה להגיע היום..
האם בדיקת בטא תראה אם קיים הריון או שזה מוקדם מידיי??
חשוב לציין שאני אחרי 3 חודשים אחרי הפלה בשבוע 17 לצערי הריון שהושג על ידי ivf אחרי 3 וחצי שנים... אחרי שארית שליה שהוצאה בהיסטרסקופיה ניתוחית ולאחר מכן כבר עברתי וסת אחת סדירה ותקינה ..
האם יש צורך לחכות עוד כמה ימים לבדיקה במידה ולא אקבל או שכבר אפשר לבצע בדיקת בטא?
אודה לתשובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/05/2015ניתן לבצע מחר בדיקת בטא בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא ביצעתי בדיקה..
חסויה19/05/2015מפחדת חושבת שכל רגע אני אקבל וחוששת מהתשובה..
זה כבר נחשב איחור לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2015האידיאלי שתבצעי מחר בדיקת ביטה כדי לאתר את ההיריון האפשרי כבר בשלב מוקדם ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באיזור השחלות אחרי ביוץשי18/05/2015
שלום,
הזרעה ביום שישי לאחר אוביטרל שהתקבל בחמישי.
בשחלה שמאל לפני ההזרעה - זקיקים: 21,16,13.
יום לאחר ההזרעה החלו כאבים עמומים (נסבלים), מעין תחושת לחץ, באיזור השחלה.
הייתכן כי מדובר בציסטות? זו אותה התחושה שהייתה לי כאשר היו לי 3 ציסטות של 45 מ"מ בשחלה.
האם חייבת להיבדק? ממה עשוי לנבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב באיזור השחלות אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015האפשרות קיימת,אם הכאבים יתגברו תידרש ביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקבשלי18/05/2015
שלום, מעקב פרוטוקול
יום 4 לווסת ויום שני להורמונים
Us- ימין ושמאל זקיקים קטנים
דם
Lh_ 4.7
פרוגסטרון- קטן מ 2
E2- 85
בדיקות תקינות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בדיקות טרום טיפולאופיר18/05/2015
נמצאת בטיפולי IVF
ביום הראשון של הוסת
estradiol - 261
prosdterone - 1.7
רירית - 6.4
זקיק - 10 מ"מ
האם הערכים תקינים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי בדיקות טרום טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015הרירית לא אמורה להיות בעובי הנתון במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםטל18/05/2015
ד"ר שלום
5 ימים לאחר ביוץ כאבי בטן תחתונה עזים ובדר"כ זה לא קורה
בדרך כלל ווסת כל 30 יום
האם יכול להיות ש-5 ימים לאחר ביוץ יש הפריה או השרשה במידה ויש הריון וזה יכול להיות מלווה בכאבים עקב פעילות רחמית . למיטב זכרוני בהריון הראשון היה לי כאבי ווסת עזים 10 ימים וזה היה הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה בהריוןkineret18/05/2015
שלום,
אני משתדלת להימנע מכ-ל הדברים שמומלץ לא לאכול כדי למנוע סיכונים..
לפעמים יוצא לי לאכול משהו שאני לא בטוחה אם הוא היה מספיק טוב לאכילה,
השאלה שלי היא, במידה ואני מרגישה בסדר, כלומר אין קלקול כיבה, כאבי בטן וכד',
האם זה אומר שרוב הסיכויים שהעובר בסדר מבחינת האוכל? והוא לא נפגע?
או שאין קשר וזה שאני מרגישה בסדר, לא אומר שגם העובר בטוח ועבר בשלום את התזונה שאולי היתה בעייתית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תזונה בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015הסיכוי שהעובר יפגע נמוך מאוד בהעדר ממצאים של הרעלת מזון,או ממצאים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה!
kineret18/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהנטלי18/05/2015
עד איזה שבוע כולל ממשיכים תמיכת אוטרוגסטאן? אני בשבוע 6+3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015שבוע 7-8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך להיות בצום?יפית18/05/2015
לבדיקות דם לקרישיות, לופוס, פרוטאין סי, פרוטאין אס וכל יתר הבדיקות שניתנות לבירור לאחר הפלות?
האם צריך להיות בצום? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015אין צורך בצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה - צילום רחםדנה18/05/2015
מה ההבדל בין 2 הבדיקות. מה היתרונות של אחת על פני רעותה?
ואם עשיתי צילום רחם האם יש צורך גם בהיסטרו'?
עברתי גרידה לא מזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015היסטרוסקופיה מספקת מידע אמין יותר בהקשר לפתולוגיות רחמיות שלעיתים לא מזוהות בצילום רחם,בעוד שצילום רחם מאתר מובהק יותר של פתולוגיות בחצוצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבה אפשרית לדימום לאחר ביוץme18/05/2015
שלום רב,
מה יכולה להיות הסיבה לדימום ביום ה-7 שלאחר הביוץ + ביום ה-10 לאחר הביוץ על אף תמיכה של אנדומטרין?
ללא אנדומטרין - מתחיל בדר''כ כשבוע לאחר הביוץ דימום (קל) שנמשך כשבוע - עד לקבלת מחזור אמיתי (דימום חזק).
האם יש בדיקות מומלצות?
עשיתי צילום רחם באוגוסט - יצא תקין.
בדצמבר עברתי גרידה (עובר הפסיק להתפתח בשבוע 9).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיבה אפשרית לדימום לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015הסיבות יכולות להיות פונקציונליות(הורמונליות),או סיבות אורגניות.
בין הסיבות ההורמונליות-אי ספיקה שי הגופיף הצהוב.
הסיבות האורגניות-פתולוגיה צוארית(ארוזיו של צואר הרחם ,אקטרופיון,פוליפ צוארי,דיספחאזיה צוארית,רחמית(פוליפ,מיומה),אגנית(אנדומטריוזיס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות?
me18/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז מה לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015לבצע בירור באמצעות הרופא,לאחר העלאת טענותייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הערכים תקינים?לירון18/05/2015
יום 11 למחזור, במעקב ביוץ על סביב טבעי
אסטרדיול: 687
Lh: 8.20
פרוגסטרון: קטן מ2
זקיקים
בגודל 11,9
עוד כמה זמן לדעתכם לביוץ? עתידה לעבור הזרעה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הערכים תקינים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015הזקיק אמור להגיע לגודל של כ-20 מ״מ,נדרש עוד פרק זמן של 2-3 ימים לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום לפני בטא - וסימניםתום18/05/2015
שלום רב,
החזרת מוקפא ב 6.5.
מחר אמורה לעשות בטא, ובאופן עקרוני- גם אמורה לקבל מחזור, במידה וחלילה אין הריון.
לצערי - מרגישה סימנים כגון כאב ראש, שלשול ועוד, שהם אצלי סימנים של מחזור.
האם יש עוד סיכוי? האם קורה שיש סימנים של מחזור, ובכל זאת יש הריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום לפני בטא - וסימנים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2015הכול אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)