מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא אחרי החזרה...שירי03/05/2015
12 ימים אחרי החזרה בטא 34 , יומיים אחר כך בטא 80 האם תקין???
למה כל כך נמוך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא אחרי החזרה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015בשלב זה נראה תקין יש להמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיווביתצפונית03/05/2015
שאיבה ב 16\4.החזרת שני עוברים בני 8-10 תאים בתאריך 19\4..בטא ראשונה היום 3\5 ..בטא 1112..בטא שנייה עוד יומיים...האם הבטא בסדר?זה מעיד על קליטת יותר מעובר אחד?מתי מבצעים אולטראסאונד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא חיוובית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015תקין,בצעי אולטרסאונד בעוד שבועיים לצפות בשק/שקי הריון ודופק/דפקים עובריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאSS03/05/2015
יום 12 להחזרה... בטא 114.
האם תקין?
או נמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא
נטלי03/05/2015תבדקי בעוד 48 שעות ואם זה עולה פי שניים ,אפשר להגיד מזל טוב,אך בכל מקרה מחכים לשק הריון ,דופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערכי בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאנטלי03/05/2015
ערכי בטא ביום 14 אחרי החזרה -77,אחרי יומיים 177,בקשו ממני להגיע ביום שישי .האם יהיה אפשר לראות שק הריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015הכול תקין ,בהחלט קיים סיכוי שיראו שק היריון ביום ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה הורמונלית בהריוןדנה03/05/2015
שלום רב.
היום עשיתי בטא. בבדיקה ביתית חיובי.
מקבלת תמיכה:
נר אנדומטרין בוקר וערב ואסטרופם בוקר וערב.
בהריון קודם היה לי דימומים, המטומה, וחשש להיפרדות שליה.
קיבלתי זריקות פרוג'.
שאלתי היא איך יודעים האם התמיכה שלי מספקת?
האם עלי לבצע בדיקות להורמונים מלבד הבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה הורמונלית בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015בשלב זה התמיכה ההורמונלית הינה בגדר הסביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומיים לפני השאיבה רירית רחם 8.7vika03/05/2015
שלום,
ביום שלישי בע"ה תבוצע השאיבה.
היום ראו רירית רחם 8.7 מ"מ שביום חמישי שעבר הרירית היתה 10 מ"מ
ממה נובע ההפרש? הרופא ביחידה אמר שזה תלוי ברופא המודד
האם רירית 8.7 מ"מ נחשב לרירית טובה לקליטה? אני יודעת ש 10 זה מצויין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יומיים לפני השאיבה רירית רחם 8.7 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015כנראה מדובר בהחלט בפערי מדידה בין מודד למודד,בכל מקרה זוהי רירית בהחלט תקינה ומתאימה להיך הטיפולי שאת עוברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדייםמיקה03/05/2015
אני בשבוע 11.
רציתי לדעת מתי אמורים לחוש בגדילת השדיים המשמעותית וברגישות בהם??
(אננ חשה כי שד שמאל התמלא וגדל בצורה בינונית. ימין לא השתנה... הגיוני או בעייתי??)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שדיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015הגיוני,יש להניח שבהמשך ההיריון התחושה תתאזן בין הצדדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
מיקה04/05/2015באיזה שלב בהיריון אמורה להיות גדילת השדיים המשמעותית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2015לראת טרימסטר שני שלישי של ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחיות ל14 יום עד לבדיקת הבטאMoonla03/05/2015
שלום רב,
אחרי הזרעה
מהן ההנחיות ל14 יום עד לבדיקת הבטא? עד לגילוי באם יש/אין הריון?
האם ההנחה שעדיף וצריך לקחת שיש הריון? כך שלמשל להמנע מאלכוהול, תרופות אסורות וכו?
או להתנהג כרגיל לגמרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנחיות ל14 יום עד לבדיקת הבטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015כל עוד קיים סיכוי בתקופה זו שהינך בהיריון ,הרי שיש להתנהג בזהירות הנכונה בעת נטילת תרופות\או צריכת אלכוהול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה במחזוררחל02/05/2015
5 חודשים אחרי לידה לא מניקה מאז כל שבועיים דימומים של מחזור שלחו אותי להיסטרוסקופיה אבחנתית לא נמצא דבר הכל תקין יש לציין שיש לי שחלות פולעצסטיות ורוב הזמן המחזור היו מאחרים תמיד אחרי הלידה המצב השתנה בת 32 מעוניינים בהריון נוסף איך מתקדמים איך פותרים תבעיה
בעייה במחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015צריך לתת מעגל אחד או שניים של טיפול הורמונלי תחליפי על מנת לסדר את המחזור ולאחר מכן להתחיל בטיפול הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות פרופיל הורמונלישם02/05/2015
היי, עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי שהתוצאות יצאו תקינות, אך הבדיקה נעשתה ביום השלישי למחזור שהגיע בעקבות פרוגילטון ( סיימתי ליטול פרוגילטון כשבוע לפני הבדיקה) האם יכול להיות שהתוצאות הושפעו מהכדורים? ושאלה נוספת, האם יכול להיות מצב ששילות פוליציסטיות נעלמות עם השנים? שבוע טוב
תוצאות בדיקות פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015התוצאות משקפות את הסטטוס ההורמונלי שלך לאשורו,בהחלט עם השנים עם דלדול של מספר הביציות של השחלה גם המראה האופייני של שחלה פוליציסטית עשוי להעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים של לפני מחזורורד02/05/2015
שלום! ביום שני הייתה לי ההחזרה. אני סובלת מאנדומטריוזיס מה שגורם לי בתקופת המחזור ולפניו לכאבי בטן ושלשולים לפני הגעת המחזור החודשי. אני מתחילה להרגיש זאת. האם יש עדיין סיכוי שהעובר נקלט? האם בגלל קבלת תמיכה לא יופיע דימום??
תסמינים של לפני מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015בהחלט קיים סיכוי שלמרות התסמנים הקדם ויסתיים העובר השתרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תמיכה והורמוניםאני98702/05/2015
הריון תחילת שבוע שש מעוברים מוקפאים החזרה על בסיס הורמונלי.
מקבלת 3 אסטרופם ליום וזריקת גסטון 100.
יש לי כאבים בחזה שמופיעים אחרי ההזרקה של גסטון ונחלשים לאט לאט, עד הזריקה הבאה.
האם כל פרוגסטרון והאסטרוגן שיש לי בגוף הוא זה שנכנס דרך האסטרופם והזריקות? או שחוץ מזה הגוף אמור לייצר את ההורמונים בעצמו?
האם הגיוני שהכאבים בחזה מופיעים רק אחרי זריקה ונחלשים עם הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי תמיכה והורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2015הכאבים בחזה אינם נובעים מהגסטון,בכל מקרה יש לפנות לרופא המטפל להמשך הנחיות בנדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfמ02/05/2015
שלום. בת 35. בריאה. בן זוגי בן 35. בריא. בדיקת זרע תקינה.
לי יש fsh 11.6 וככל הנראה אנדומטריומה בשחלה שמאלית 17*21. צילום רחם לא היה ברור ולא ניתן לשלול הידבקויות באגן.
אחרי שלושה ניסיונות להרות באופן טבעי ועוד שני ניסיונות עם טיפול הורמונלי (גונל מינון 50 ). כעת הומלץ לי לבצע הפריה. אני חוששת שאני ניגשת לזה מוקדם מידי. אשמח לחוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2015צריך ללכת להפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאלילך02/05/2015
היי. מחר אמורה לבצע בדיקת בטא...לאחר החזרת 4 עוברים טרים הישר מהתנור... ולצערי היום ראיתי קצת הפרשות חומות בתחתונית...
יש טעם לבצע מחר בטא?או שאפשר להספיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/05/2015בוודאי, עדיין חשוב לבצע בדיקת דם להריון. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון עם ילד בביתמיקה02/05/2015
אני בשבוע 10 ויש לי ילד בן שנתיים ו-8 בבית.
לעיתים הוא דורש שארים אותו או מטפס עלי וקצת משתולל..
האם זה מסוכן?
(הוא בגמילה גם ולעיתים אני חייבת להרימו לעשות צרכיו מחוץ לבית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היריון עם ילד בבית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/05/2015אין עם זה כל בעיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)