מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי פרוגסטרון בדם תחת פרוגילוטוןאורנה06/05/2015
שלום,
בת 44.
בשנתיים האחרונות בטיפולי פוריות, ivf במחזור טבעי ולסרוגין בחודשי ההפוגה מטיפולים מבצעת הזרעות.
לפני כחודש לאחר הוסת התחלתי לבצע מעקב לקראת טיפול נוסף והאסטרדיול נותר מתחת ל- 100.
עברו כשבועיים ולא היה כל שינוי.
הרופא החליט לתת לי פרוגילוטון בתקווה לעורר את השחלות שלי.
לאחר שבוע בערך עם הכדורים הלבנים הערכים בדם הגיעו לאסטרדיול סביב 170 לכל היותר.
הרופא הנחה להתחיל לקחת את הכדורים החומים.
בבדיקת דם תחת הכדורים החומים, מה אני צפויה לראות מבחינת ערכי אסטרדיול ופרוגסטרון? האם אמור להתקבל ערך גבוה של פרוגסטרון?
תודה רבה
רננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי פרוגסטרון בדם תחת פרוגילוטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2015מאחר והכדורים החומים מכלים גם אסטרוגן וגם פרוגסטרון ,הרי ששני הורמונים אלו יתבטאו בערך גבוה בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה, בלוטת התריס, מחזור חלש,הריוןעדי06/05/2015
בעקבות שתי הפלות ותוצאה של 4.8 tsh התחלתי לקחת יוטירקס 50 מיקורגרם -350מינון שבועי. במהלך החצי השנה שאני לוקחת את התרופה, בתחילה הייתי מאוזנת tsh1.5 ובבדיקה האחרונה הוא קפץ שוב ל2.8 בנוסף מאז שהתחלתי לקחת את התרופה המחזור מאחר וכאשר הוא מגיע הוא מאוד חלש. כמוכן עדיין לא הצלחתי להיכנס להריון . יש לציין שאני בת 37 עם שני ילדים.מה לפי דעתך הסיבה למחזור החלש?והאם יש צורך לעלות את המינון.?יש לציין t3 t4 תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה, בלוטת התריס, מחזור חלש,הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2015כל עוד שאת מאוזנת מבחינת ערכי הורמונלי בלוטת התריס עלייך להתמקד בתפקוד הביוצי שלך ,ויתכן שידרש טיפול הורמונלי להשראת ביוץ על מנת להעצים את פוטנציאל הביוץ שלך ולעזור לך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת משאות כבדיםאחת06/05/2015
שלום. אני בת 28 וחצי, פיזית בריאה ב"ה, אמנם בעלת משקל עודף..
רציתי לדעת, האם זה בסדר להרים מדי פעם משקל כבד
(אנחנו לפני מעבר דירה ולבן זוגי לא דחוף כמוני לגמור עם האריזה מוקדם ככל האפשר..)
או שמא יש חשש לצניחת רחם / נרתיק?
והאם זה משנה באיזה זמן אני בחודש מבחינת הוסת
או אולי יש גבול מסויים של משקל שאסור להרים?
בדקתי על זה קצת, אבל רוב המידע שמצאתי
הוא לגבי איסור הרמת משאות כבדים לנשים בהריון..
ואני עדיין אינני בהריון, אך אני לא מעוניינת לפגוע חלילה בפוריות שלי.
אשמח למענה. תודה רבה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת משאות כבדים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2015אפשר להרים משקל כבד ואין לזה קשר לצניחת רחם ואין קשר לפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבריוסקופ + משמעותו של יום ההחזרהליאת06/05/2015
מה חשיבותו של האמבריוסקופ?
האם יש מינימום הפריות להכנסה לאמבריוסקופ?
והאם באיכילוב ובתל השומר יש אמבריוסקופ?
או שרק בבי"ח הפרטיים (אסותא וכו)?
לגבי יום החזרה- האם תמיד עדיפה החזרה ביום החמישי על פני היום השלישי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבריוסקופ + משמעותו של יום ההחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2015האמבריוסקופ הוא למעשה אינקובטור.דרכו אפשר לראות התפתחות העובר ולכן לא צריך לפתוח אותו ובזה יש יתרון אל חשיבותו עדיין במחקר .
יש אותו באיכילוב ואסור אך עדיין לא בתל השומר.
אפשר להכניס מספר מוגבל של נשים ולכן בוחרים את האישה המתאימה.
אם הזמן נלמדה אם יש בו יתרונות או לא.
לגבי החזרה ביום 3 או 5 זה לא בדיוק כך וזה תלוי בתוצאות של הילידה שאת מטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תסביר את משפטך האחרון לגבי
ליאת06/05/2015זמן ההחזרה
ותודה על התשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תסביר את משפטך האחרון לגבי - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2015זמן ההחזרה אחרי 3 או 5 ימים הוא לא מה שקובע את ההצלחה.
יש יחידות הפריה שהחזרה יום 3 טובה מיום 5 ואת צריכה ללכת לפי המלצות המקום שאת מטפלת ולפי ניסיון הרופאים במקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח כריתת חצוצרהגל06/05/2015
בשל הריון מחוץ לרחם (עובר עם דופק). הניתוח היה שלשום וכבר למחרת הניתוח החלו להופיע כתמים חומים-אדמדמים. ממה זה נובע? האם זה מחזור? לאחר הניתוח בטא ירדה ל1300 (בבוקר היא הייתה סביב ה10,000). מתי אפשר יהיה להתחיל סבב הפריה נוסף? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר ניתוח כריתת חצוצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/2015עלייך להתאזר בסבלנו התאפסות התהליך יכולה להשתרע על פני שלושה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליאני06/05/2015
איזה יום במחזור ממולץ לעשות, כדי לקבל את הערכים שהכי משקפים את המצב ?
פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/20153-5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אני06/05/2015אתה מתייחס לימים בין 3 ליום 5 כולל יום 4?
ומה עם יום 2 זה כלכך קריטי ?
קבלתי היום מחזור וצריכה לעשות פרופיל חדש לפני טיפול .לא יכולה לעשות ביום 3 כי זה שישי אז מה יותר כדאי יום 2 מחר או יום 5 ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2015בצעי ביום 5 עדיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לתרופות דחוףחסוי06/05/2015
אני נמצאת בשבוע 30. ומאתמול התחילו כאבים ממש בחניכיים הן התנפחו וזה מקרין לאוזן. ממש כואב לי. איזה טיפות אפשר לשים כדי להקל . הכאב? ומה ניתן לקחת או לעשות עם החניכיים?
עזרה בקשר לתרופות דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/2015לקחת טיפות אופטלגין,ופינהצורך באנטיביוטיקה רחבת טווח המותרת בהיריון,ובמקביל לפנות לרופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרלדנה06/05/2015
שלום לכם,
אני היום אמורה להזריק אוביטרל בלילה.
כרגע זה נמצא במקרר.
אשמח לדעת כמה זמן מראש אני צריכה להוציא זאת מהמקרר לפני ההזרקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני השתמשתי
שירה06/05/2015שלום לך,
גם אני השתמשתי באוביטרל. הוצאתי את זה מהמקרר ואחרי כמה שניות כבר הזרקתי.
לדעתי, זה לא משנה אם את מזריקה ישר אחרי שאת מוציאה מהמקרר..אבל אם את חוששת תחכי כמה דקות וזהו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם השתמשתי
שיר06/05/2015אפשר להשתמש ישר איך שמוציאים מהמקרר אבל ככל שהזריקה יותר קרה ככה היא יותר צרבה לי... עדיף לדעתי שתחכי איזה 3 דק ואז תזריקי שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאמר לי להוציא כמה שעות קודם....
דנה06/05/2015נאמר לי עכשיו להוציא כמה שעות קודם...וזה די מפתיע...ולכן אני שואלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זריקת אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/2015רבע שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיק לפני ביוץדנה06/05/2015
שלום רב,
האם גודל זקיק לפני ביוץ, במקרה שהפרייה מצליחה
האם זה משפיע על תאומים זהים?
או שאין קשר בין הדברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שירה06/05/2015שלום לך,
לפי מה שהבנתי בשביל שיהיה תאומים זהים, צריך שאותה ביצית תתחלק לשניים אשר כל אחת מופרית ע"י זרע..
זה באמת מעניין.. אפשר לקרוא על זה באנטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גודל זקיק לפני ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/201518-22 ,אין לכך השפעה באשר להיריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אולטראסאונד בשליש הראשוןאורה06/05/2015
שלום רב,
בשבוע 9, כבר הספיקו להיות לי 3 בדיקות אולטראסאונד וגינלי עד כה,
האחרון אפילו הכאיב לי והרופא הצמיד את המתמר חזק לשק ההריון על מנת לבדוק דופק (הבדיקות תקינות תודה לאל) אבל אני ממש פוחדת שבדיקות האולטראסאונד שמאד לוחצות ולא נעימות ,במיוחד שהמתמר לוחץ על השק הריון לבדיקת דופק, גורמים נזק לעובר,
מה דעתכם ?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות אולטראסאונד בשליש הראשון - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2015דעתי היא שלא עושים 3 בדיקות בשבועות אלה.
למרות זאת הבדיקה האולטרה-סונית לא תפגע בכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםDINA06/05/2015
ביצעתי בדיקות שליש 1... (שבוע 11)
כמה תוצאות שאשמח להבין מה משמעותן...
1. פריטין גבוה (473)
2. חומצה פולית >24
3. VARICELLA ZOSTER IGG 435.10 MIU/ML חיובי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/2015מחסנת נגד אבעבועות,שאר הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSG
DINA06/05/2015ועוד שאלה... בבדיקת SG התוצאה היא 1.01.. זה בסדר??
(קראתי שהטווח נמוך יותר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת בהריוןצפונית06/05/2015
שלום...בת 37 ..התבשרתי לפני כמה ימים שאני בהריון אחרי טיפולי IVF..אני עכשיו בשבוע 5...עליית הבטא תקינה..
אני סוכרתית..יש לי סכרת טרום ההריון..ומקבלת אינסולין..ומאוזנת מבחינת סכרת...
האם עלייה בסכרת עלולה לפגוע בעובר?איזה ערכים צריכים להיות בצום ואחרי אוכל שנחשבים לערכים תקינים?אם קיבלתי ערך 160 שעתיים אחרי אוכל זה פוגע בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/05/2015במקרים של סכרת טרום הריונית יש צורך במעקב צמוד של רופא נריון בסיכון גבוה. חשוב שערכי הגלוקוז יהיו מאוזנים ככל האפשר. מציעה ליצור קשר עם מרפאת הריון בסיכון בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיכל06/05/2015
שלום , לפני שבועיים ביצעתי בדיקת דם והתוצאות היו - אסטרדיול 1256 LH -30 ופרוגסטרון קטן מ-2 . נאמר לי שהביוץ צריך להתרחש תוך 36 שעות . האם יכול להיות שלא התרחש ביוץ ? לא קיבלתי ואני לא בהיריון . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2015הבדיקות מראות שאת בביוץ ,ואם לא יהיה הריון יגיע הוסת בעוד שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןבהריון05/05/2015
בטא ראשונה 1123 בטא שנייה אחרי יומיים 2493
רמת פרוגסטרון 170...האם רמת פרוגסטרון תקינה?ו
ועל מה מעיד רמת הפרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/05/2015רמת הפרוגסטרון תקינה ונקבעת לפי סוג התמיכה אותה את מקבלת. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאוקוציטים בדםאנונימית05/05/2015
שלום לכם, אני שבוע 26+2 (הריון מרובה עוברים)
לפני שבועיים ביצעתי ספירת דם, לאוקוציטים היו גבוהים 12.2 והתוצאה הייתה בחריגה.
תרבית שתן שלילית אבל היו גם לאוקוציטים בשתן.
היום ביצעתי שוב ספירת דם והלאוקוציטים עלו ל16.2, שוב תרבית שתן שלילית.
האם זה מצב שמחייב אנטיביוטיקה בכל מקרה?
לא כואב לי כלום ואין לי חום. ובכל זאת לאוקוציטים גבוהים. מנה זה יכול לנבוע? האם זה גורם נזק לעוברים?
אשמח לתשובתכם המקצועית, תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוקוציטים בדם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/05/2015לויקוציטוזיס של 12.2 היא תקינה בהריון. עם זאת, לויקוציטוזיס של 16.2 נחשבת לגבוהה יחסית ואני ממליצה לחזור על ספירת הדם. טרם התחלת טיפול אנטיביוטי יש למצוא את הגורם לעלייה של כדוריות הדם הלבנות. אם תרבית השתן שלילית קרוב לוודאי שלא מדובר בדלקת בשתן. לויקוציטים בשתן הם ממצא שכיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.. המשך
שרון05/05/2015ממה יכולה להיות עלייה בכדוריות הדם הלבנות? כי בסך הכל מרגישה רגיל לגמרי...
האם זה יכול לעשות נזק לעוברים? ומתי כדאי לחזור על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר..
שרון05/05/2015האם מתן סטרואידים משפיע על כדוריות הדם הלבנות?
קיבלתי זריקות להבשלת ריאות יום לפני הספירת דם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר.. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/05/2015בהחלט, מתן סטרואידים עלול לגרום לעליית הלויקוציטים. לא מדובר בארוע המסכן את העוברים ברמות כאלה. מומלץ להמתין מספר ימים מהזריקה האחרונה של הסטרואידים ולחזור על ספירת דם ביום א, כמובן בתנאי שאת מרגישה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)