מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופיל הורמונליאני06/05/2015
איזה יום במחזור ממולץ לעשות, כדי לקבל את הערכים שהכי משקפים את המצב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/20153-5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אני06/05/2015אתה מתייחס לימים בין 3 ליום 5 כולל יום 4?
ומה עם יום 2 זה כלכך קריטי ?
קבלתי היום מחזור וצריכה לעשות פרופיל חדש לפני טיפול .לא יכולה לעשות ביום 3 כי זה שישי אז מה יותר כדאי יום 2 מחר או יום 5 ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2015בצעי ביום 5 עדיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לתרופות דחוףחסוי06/05/2015
אני נמצאת בשבוע 30. ומאתמול התחילו כאבים ממש בחניכיים הן התנפחו וזה מקרין לאוזן. ממש כואב לי. איזה טיפות אפשר לשים כדי להקל . הכאב? ומה ניתן לקחת או לעשות עם החניכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בקשר לתרופות דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/2015לקחת טיפות אופטלגין,ופינהצורך באנטיביוטיקה רחבת טווח המותרת בהיריון,ובמקביל לפנות לרופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרלדנה06/05/2015
שלום לכם,
אני היום אמורה להזריק אוביטרל בלילה.
כרגע זה נמצא במקרר.
אשמח לדעת כמה זמן מראש אני צריכה להוציא זאת מהמקרר לפני ההזרקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני השתמשתי
שירה06/05/2015שלום לך,
גם אני השתמשתי באוביטרל. הוצאתי את זה מהמקרר ואחרי כמה שניות כבר הזרקתי.
לדעתי, זה לא משנה אם את מזריקה ישר אחרי שאת מוציאה מהמקרר..אבל אם את חוששת תחכי כמה דקות וזהו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם השתמשתי
שיר06/05/2015אפשר להשתמש ישר איך שמוציאים מהמקרר אבל ככל שהזריקה יותר קרה ככה היא יותר צרבה לי... עדיף לדעתי שתחכי איזה 3 דק ואז תזריקי שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאמר לי להוציא כמה שעות קודם....
דנה06/05/2015נאמר לי עכשיו להוציא כמה שעות קודם...וזה די מפתיע...ולכן אני שואלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זריקת אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/2015רבע שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיק לפני ביוץדנה06/05/2015
שלום רב,
האם גודל זקיק לפני ביוץ, במקרה שהפרייה מצליחה
האם זה משפיע על תאומים זהים?
או שאין קשר בין הדברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שירה06/05/2015שלום לך,
לפי מה שהבנתי בשביל שיהיה תאומים זהים, צריך שאותה ביצית תתחלק לשניים אשר כל אחת מופרית ע"י זרע..
זה באמת מעניין.. אפשר לקרוא על זה באנטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גודל זקיק לפני ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/201518-22 ,אין לכך השפעה באשר להיריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אולטראסאונד בשליש הראשוןאורה06/05/2015
שלום רב,
בשבוע 9, כבר הספיקו להיות לי 3 בדיקות אולטראסאונד וגינלי עד כה,
האחרון אפילו הכאיב לי והרופא הצמיד את המתמר חזק לשק ההריון על מנת לבדוק דופק (הבדיקות תקינות תודה לאל) אבל אני ממש פוחדת שבדיקות האולטראסאונד שמאד לוחצות ולא נעימות ,במיוחד שהמתמר לוחץ על השק הריון לבדיקת דופק, גורמים נזק לעובר,
מה דעתכם ?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות אולטראסאונד בשליש הראשון - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2015דעתי היא שלא עושים 3 בדיקות בשבועות אלה.
למרות זאת הבדיקה האולטרה-סונית לא תפגע בכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםDINA06/05/2015
ביצעתי בדיקות שליש 1... (שבוע 11)
כמה תוצאות שאשמח להבין מה משמעותן...
1. פריטין גבוה (473)
2. חומצה פולית >24
3. VARICELLA ZOSTER IGG 435.10 MIU/ML חיובי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/2015מחסנת נגד אבעבועות,שאר הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSG
DINA06/05/2015ועוד שאלה... בבדיקת SG התוצאה היא 1.01.. זה בסדר??
(קראתי שהטווח נמוך יותר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת בהריוןצפונית06/05/2015
שלום...בת 37 ..התבשרתי לפני כמה ימים שאני בהריון אחרי טיפולי IVF..אני עכשיו בשבוע 5...עליית הבטא תקינה..
אני סוכרתית..יש לי סכרת טרום ההריון..ומקבלת אינסולין..ומאוזנת מבחינת סכרת...
האם עלייה בסכרת עלולה לפגוע בעובר?איזה ערכים צריכים להיות בצום ואחרי אוכל שנחשבים לערכים תקינים?אם קיבלתי ערך 160 שעתיים אחרי אוכל זה פוגע בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/05/2015במקרים של סכרת טרום הריונית יש צורך במעקב צמוד של רופא נריון בסיכון גבוה. חשוב שערכי הגלוקוז יהיו מאוזנים ככל האפשר. מציעה ליצור קשר עם מרפאת הריון בסיכון בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיכל06/05/2015
שלום , לפני שבועיים ביצעתי בדיקת דם והתוצאות היו - אסטרדיול 1256 LH -30 ופרוגסטרון קטן מ-2 . נאמר לי שהביוץ צריך להתרחש תוך 36 שעות . האם יכול להיות שלא התרחש ביוץ ? לא קיבלתי ואני לא בהיריון . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2015הבדיקות מראות שאת בביוץ ,ואם לא יהיה הריון יגיע הוסת בעוד שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןבהריון05/05/2015
בטא ראשונה 1123 בטא שנייה אחרי יומיים 2493
רמת פרוגסטרון 170...האם רמת פרוגסטרון תקינה?ו
ועל מה מעיד רמת הפרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/05/2015רמת הפרוגסטרון תקינה ונקבעת לפי סוג התמיכה אותה את מקבלת. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאוקוציטים בדםאנונימית05/05/2015
שלום לכם, אני שבוע 26+2 (הריון מרובה עוברים)
לפני שבועיים ביצעתי ספירת דם, לאוקוציטים היו גבוהים 12.2 והתוצאה הייתה בחריגה.
תרבית שתן שלילית אבל היו גם לאוקוציטים בשתן.
היום ביצעתי שוב ספירת דם והלאוקוציטים עלו ל16.2, שוב תרבית שתן שלילית.
האם זה מצב שמחייב אנטיביוטיקה בכל מקרה?
לא כואב לי כלום ואין לי חום. ובכל זאת לאוקוציטים גבוהים. מנה זה יכול לנבוע? האם זה גורם נזק לעוברים?
אשמח לתשובתכם המקצועית, תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוקוציטים בדם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/05/2015לויקוציטוזיס של 12.2 היא תקינה בהריון. עם זאת, לויקוציטוזיס של 16.2 נחשבת לגבוהה יחסית ואני ממליצה לחזור על ספירת הדם. טרם התחלת טיפול אנטיביוטי יש למצוא את הגורם לעלייה של כדוריות הדם הלבנות. אם תרבית השתן שלילית קרוב לוודאי שלא מדובר בדלקת בשתן. לויקוציטים בשתן הם ממצא שכיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.. המשך
שרון05/05/2015ממה יכולה להיות עלייה בכדוריות הדם הלבנות? כי בסך הכל מרגישה רגיל לגמרי...
האם זה יכול לעשות נזק לעוברים? ומתי כדאי לחזור על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר..
שרון05/05/2015האם מתן סטרואידים משפיע על כדוריות הדם הלבנות?
קיבלתי זריקות להבשלת ריאות יום לפני הספירת דם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר.. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/05/2015בהחלט, מתן סטרואידים עלול לגרום לעליית הלויקוציטים. לא מדובר בארוע המסכן את העוברים ברמות כאלה. מומלץ להמתין מספר ימים מהזריקה האחרונה של הסטרואידים ולחזור על ספירת דם ביום א, כמובן בתנאי שאת מרגישה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועות ההריוןבהריון05/05/2015
שאיבה ב 16\4..החזרת שני עוברים ב 19\4
ב3\5 בדיקת הריון ..בטא ראשונה 1123
5\5 בדיקת בטא שנייה 2493 ..
האם עליית הבטא תקינה?
באיזה שבוע אני עכשיו?
מתי צריך לעשות אולטראסאונד לראות שק הריון ודופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועות ההריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/05/2015עליית הבטא תקינה אם כי מעט גבוהה. יש סיכוי שמדובר בהריון מרובה עוברים.
כעת את בשבוע 5 להריון. ניתן כבר לעשות אולטראסאונד לשק הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתשיר05/05/2015
ביום ה 14 להחזרה ביטה 487 היו דימומים כבר ביום ה 12 וכשעשו לי בדיקה גניקולוגית ראו שהדימום לא מגיע מהרחם .
בנוסף ראו איזשהו גוש ליד שחלה ימינית בגודל 8 מ"מ .
היום שזה היום ה 16 להחזרה הדימומים קצת התחזקו והשאלה שלי אם יש ממה להילחץ ומה יכול להיות הגוש הזה הריון חוץ רחמי בגודל כזה גדול יחסית לזמן או ציסטה והאם כדאי ללכת להיבדק כבר מחר שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דואגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2015קשה לעשות ספקולציה בכל מקרה יש לעקוב אחרי ערכי הביטה ולראות כיצד יפול דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
שיר05/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה המהירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר 4 הפלותאורית05/05/2015
שלום
אני בת 37 עברתי הריון פלוס לידה תקינה לפני שש שנים ובשנתיים וחצי האחרונות עברתי 4 הפלות 2 טבעיות, בשבוע 6 ועוד 2 גרדות בסוף השליש הראשון לאחר הפסקת דופק
עברתי את כל הבירורים אבל אין הסבר...
כרגע גיליתי שאני בתחילתו של הריון נוסף
והתור לרופא שלי הוא רק בעוד שבועיים;איני יודעת אם אדרש לקחת טיפול תומך או לא...
כמה שאלות:
בשבוע הבא צפוי לי טיול ובו שני מסלולים כל אחד של 5 קמ בכל יום
האם אפשרי לצאת או עדיף שלא לקחת סיכון?
אני צריכה לטוס בעוד כשבועיים לנסיעת עבודה האם זה אפשרי או עדיף לא לקחת סיכון?
אני יודעת שבדכ אין בעיה לעשות זאת אל לאור ההיסטוריה אני קצת חוששת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לאחר 4 הפלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2015המלצתי היא לקחת טיפול תמיכתי ובשבועיים הבאים להמנע מפעילויות חריגות,לא כל כך בגלל שהן מסכנות את ההיריון,אלא למקרה שיופיע דמם במהלך השבועות הראשונים של ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הטיסה איני יכולה לבטל כי זו טיסה
אורית05/05/2015דחופה מהעבודה? האם זה עלול להוות סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את הטיסה איני יכולה לבטל כי זו טיסה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2015הטיסה עצמה לא,אולם כל אירוע חריג במהלכה יזכה למענה פחות מצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה!
אורית05/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6 אסטרדיול נמוךאני98705/05/2015
הריון מוקפאים, מקבלת 3 אסטרופם ליום.
אתמול התחיל דימום קל, נבדקתי והכל נראה תקין. נצפו שני עוברים עם דופק. קיבלתי לבדוק הורמונים.
פרוגסטרון 180
איסטרדיול 2100
האסטרדיול הנמוך יכול להיות הסיבה לדימום?
האם האסטרדיול הנמוך כל כך מסוכן בשלב זה?
כבר ראיתי ערכים של 14000 בשבוע 4, למה הצניחה הזאת?
הרופא שלי לא עובד היום, מקווה שתרגיעו אותי בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 6 אסטרדיול נמוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2015הערכים תקינים מעבר לתמיכה ההורמונלית שאת לוקחת אין צורך להוסיף בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת בצבע חוםרות05/05/2015
פרופ אשכנזי שלום
עקב הזרקת גונל פ נוצרו אצלי בשחלה ציסטות צלולות.לכן,דילגתי על טיפול בחודש שעבר.
היום בטרם הטיפול ביצעתי us והציסטות נעלמו.
יחד עם זאת, ביום 1 של הווסת כל היום היה לי דימום בצבע חום. עקב זאת, בטרם התחלת הטיפול עליי לבצע מחר בדיקת דם לרמות פרוגסטרון ואסטרדיול.
האם ווסת חומה יכולה להוות בעיה?
האם לא אוכל החודש לבצע טיפול עם גונל פ?
בתודה מראש
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ווסת בצבע חום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2015קרוב לודאי שמדובר בהפרשה טרום ויסתית ולכן הרופא שלך פעל נכון לאשר שערכי ההורמונים שלך מתאימים לתחילת מחזור,וכמובן שיש לשלול גם אפשרות של היריון ספונטני שהתרחש
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)