מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיגלסיגל11/06/2014
שלום, אני בת 35 עם רזרבה שחלתית נמוכה
לוקחת DHEA במשך חמישה חודשים 75 מ"ג ליום, לא ראיתי תועלת.
האם מותר / לא מזיק לקחת 100 מ"ג ליום ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיגל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2014לטעמי נטילת התכשיר חסרת ערך בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץאור11/06/2014
הי. אשמח להיעזר בכם לגבי ערכי ביוץ
קיבלתי תוצאות בדיקת דם כרגע והרופא שלי לא זמין לפענוח -
E-2 1493.00 pmol/L
PROGESTERONE 4.81 nmol/L
LH 56.53 IU\L
על פי הנתונים אפשר לומר שיש ביוץ ?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה נוספת
אור11/06/2014ללא קשר לבדיקת הביוץ,במידה וצילום רחם מראה שיש חסימה /הידבקויות כלשהן בחצוצרה או ברחם או בשתי החצוצרות-איך ניתן לטפל כדי להשיג הריון אם בכלל אפשר במקרה שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערכי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2014הביוץ עומד להתרחש ב-24-28 שעות הקרובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.תוכל לענות גם על השאלה השניה?
אור12/06/2014סליחה מראש על החפירה זה ממש מטריד אותי הנושא של החסימה האפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה.תוכל לענות גם על השאלה השניה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2014לכל מצב יש פתרון,במידה ומדובר בהידבקויות ברחם ניתן להסיר אותם בהיסטרוסקופיה ניתוחית,במידה והחצוצרות חסומות בחלקם הפרוקסימלי הפתרון הוא הפריה חוץ גופית,במידה ומדובר בחסימה דיסטלית ובמיוחד אם היא גורמת להצטברות נוזל בחצוצרה רצוי להסיר את החצוצרות החולות עוד לפני ביצוע הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על ההסבר הרחב
אור12/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ראשוןשיילי11/06/2014
שלום רב.
בת 30, פוליציסטית לקראת IVF ראשון.
מזריקה גונל 175. פרוטוקול קצר.
רציתי לוודא שהבנתי ....
1. האם המטרה להגיע ל 10-12 זקיקים שמנים לקראת השאיבה?
2. מה זה אומר עובר באיכות טובה?
3. ואחת ולתמיד, האם החזרת 2 עוברים מגדילה את קליטת עובר אחד לפחות ? כמובן היא מגדילה סיכוי להיריון תאומים.. בסיכון... ?
תודה מראש ומכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עובר ללא דופקאור11/06/2014
ביום שלישי ה-4.6 עשיתי אולטראסאונד
ולא היה דופק לעובר.
לפני יומיים לקחתי ציטוטק היום עשיתי בדיקה
והשק הריון עדיין קיים.
אני לא רוצה להגיע לגרידה והיום ביקשתי שוב ציטוטק
ואני מקווה שהפעם זה יעזור.
3 שאלות:
האם יכול להגרם לי נזק/זיהום ששק ההריון כבר שבוע
ברחם כמה זמן מותר להשאיר שק הריון ברחם?
שאלה שניה האם ציטוטק דרך הנרתיק יעיל יותר מאשר דרך הפנ?
האם מסוכן לקחת פעמיים ציטוטק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובר ללא דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2014השתהות ארכה עד להפלה אינה רצויה ועלולה לגרום לנזקים עתידיים,לכן לטעמי אם חאחר שני נסיונות לגרום להפלה באמצעות ציטוטק לא יעלו יפה ,יש לבצע ריקון של הרחם בהרדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ?
אור12/06/2014תודה רבה כמה זמן זה סביר על מנת לא לגרום נזק?
כמה ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2014לא רצוי להמתין מעל לשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל לאחר החזרהחסוי11/06/2014
שלום,רציתי לדעת באיזה מצב נותנים אוביטרל לאחר החזרה והאם זה מומלץ או לא
מכיוון שבמקום שבו אני מטופלת לא נהוג לתת אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו לך
נועה11/06/2014אוביטרל זמן מה אחרי ההחזרה מצויין, הוא נותן לגוף חיזוק הורמונלי ותורם בעיקר במידה ויש קליטה. אני קיבלתי זרקה וחצי אוביטרל זמן מה אחרי ההחזרה, ב"ה נקלטו תאומים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי11/06/2014תודה נועה :)
אז כנראה שבמקום שאני מטופלת פשוט החליטו לא לתת אוביטרל לאף אחת,אני מטופלת בציבורי,מנסה להבין את ההיגיון מאחורי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר גם הייתי בציבורי
נועה11/06/2014היי, זה נשמע מוזר כי הייתי גם בציבורי באיכילוב ותמיד נתנו תמיכה של אוביטרל אפילו אחרי הזרעות, טופלתי באסותא בסוף ושם גם נתנו.. איפה את מטופלת?
אוביטרל לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2014בין האפשרויות לתמיכה הינה גם האפשרות של מצן אוביטרל המגביר את פעילות הגופיפים הצהובים,מתן כזה עלול להגביר את הסיכויים לגירוי יתר שחלתי ולכן צריך להנתן בתנאים שהתגובה השחלתית היתה מידתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני11/06/2014
שלום
יש לי שאלה.
בהזרעה לפעמים יש נוזל שקצת יוצא, אז איך אנחנו בטוחים שבהחזרת עוברים, הם לא נפלטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2014האפשרות הזו קיימת,ואכן אנו כלל לא בטוחים שאירועים כאלו לא מתרחשים בפועל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני בלחץ...
אני12/06/2014תמיד הרופאים שוללים את זה שהעוברים יכולים להפלט...
עכשיו אני בלחץ... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2014למרות שהחזרה מבוקרת באמצעות אולטרסאונד מקטינה את הסיכוי לאירוע מהסוג הזה-עבודות שבוצעו עם חלקיקים זוהרים המדמים עוברים הראו שישנה לעיתים אפשרות של פליטת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף... מייאש ומלחיץ. אז
אני12/06/2014איך אפשר להמנע מזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל אני
דפי12/06/2014היי, כשאני עברתי הזרעות תמיד היה נוזל משהו זמן מה אחרי ההזרעה. אך לאחר החזרת העוברים לא היה כלום, שום דבר לא נזל. הקליטה הצליחה. לכן ממליצים לאחר ההחזרה לשכב מעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה, אני קמת ישר אחרי זה כדי
אני12/06/2014לעבור לחדר ורק אז שכבתי במיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובשעה טובה!!!!
אני12/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאני11/06/2014
שלום,
במידה וישנה החזרת עוברים בני יומיים, התחלתי בנטילת אוטרוגסטן יומיים לפני החזרה. כלומר ביום ראשון בערב (אחרי א.ס) התחלתי בנטילת כדורים 3*3 ליום. אז ביום ראשון לקחתי בערב בהפרש של שעות בודדות את כל תשעת הכדורים ואז יום למחרת בבוקר, צהריים וערב. יום שלישי בבוקר הייתה החזרה ורק אז המשכתי באוטרוגסטן. האם זה בסדר שביום ראשון בערב לקחתי את הכדורים רק בערב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2014ההשפעה היא מצטברת וגורמת בהתאם לשינויים ההפרשתיים ברירית הרחם ונוצר חלון השתרשות די ארוך שאינו משפע במידה קריטית אם ביום נטילת נרות הפרוגסטרון הוחל בבוקר או בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי שזה הריון?ב10/06/2014
שלום אני עשיתי הזרעה לפני 11 ימים והזרקתי אוביטרל יומיים לפני השאלה שלי היא עשיתי היום בדיקת הריון ביתית והתשובה יצאה פס חזק ופס שני בהיר יותר אבל רואים אותו בוודאות .השאלה אם זה יכול להיות באמת הריון? יום שישי יש לי בדיקת דם לעשות. החזה שלי נפוח מאוד כבר ממש כ 3ימים אחרי ההזרעה והבטן נפוחה אבל מרגישה כאבי כאילו אני מקבלת עוד שניה וסת. זה יכול להיות שזה באמת הריון אני מנסה כבר 3 שנים ממש לפני חודשיים עברתי צילום רחם שבה פתחו חצוצרות חסומות והצליחו לפתוח רק אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי שזה הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2014יתכן והתגובה המצביעה על אפשרות של הריון נובעת מזריקת האוביטרל שהזרקת לפני יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך טעות
ב11/06/2014לא הזרקתי לפני יומיים הזרקתי אוביטרל לפני 13 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ב11/06/2014נראה לי שהתבלבלת הזרקתי אוביטרל לפני 13 יום ולפי תשובתך אתה חושב שהזרקתי לפני יומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הזרקת לפני 13 יום אז
ענבל11/06/2014ככל הנראה את בהריון! שארית אוביטרל נעלמות אחרי 10 ימים...
מזל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי
ב11/06/2014מהפה שלך לה' כבר 3 שנים אני מנסה רק לפני חודש עשיתי צילום רחם שהתברר שהחצוצרות היו חסומות ופתחו לי אחת. אפילו לא זרקתי את הבדיקה אני כל כך מפחדת להאמין יום דישי יש לי בדיקת דם. את יודעת מניסיון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תבדקי היטב
ענבל11/06/2014תוכלי לראות באינטרנט המון תשובות לגבי הנושא הזה, ששאריות אוביטרל נעלמות תוך 10 ימים, גג 12 ימים ככה שכנראה זה הריון. מה שכן, את חייבת לעשות בדיקת דם כדי לוודא שמדובר בהריון תקין ושהבטא לא צונחת כתוצאה של הריון כימי למשל...
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ב11/06/2014תודה רבה
תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2014במקרה כזה האפשרות שאת בהריון סבירה בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאאני10/06/2014
שלום,
האם ניתן לבדוק בטא 10 ימים לאחר החזרת עוברים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2014ניתן ,אולם כדי להיות בטוחים ביחס לתשובה רצוי לבצע לאחר 12 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים מגסטוןאדל10/06/2014
היי לאחר החזרת מוקפאים ב״ה בטא תקינה לדעתי שבוע 5 כרגע מקבלת תמיכה של גסטון פרוגינובה 3 ביום ו3 כפול 3 פעמים אוטרוגסטון עד איזה שבוע צריך להמשיך עם התמיכה סליחה על הפרוט אבל הגסטון גורם לכמו גושים בישבן מאוד מגרד וכבר אין מקום מרוב הזריקות זה נורמלי הגושים האלה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גושים מגסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2014במידה והתשובה תהיה חיובית על הרופא יהיה לשקול את המשך הטיפול בגסטון בגלל תופעות הלואי ולמצוא אלטרנטיבה הולמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגסטון
מיטל11/06/2014מנסיון תשטפי הרבה עם מים ותעשי עיסוי אחריי הזריקה כדי שהחומר יתפזר לך טוב ולא ישאר כגוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפניה לפרופיל הורמונליאני10/06/2014
שלום רב, אני רוצה לבקש הפניה מרופא המשפחה לביצוע פרופיל הורמונלי. איזה בדיקות בדיוק צריך לבקש? אילו הורמונים בודקים? אני רוצה שתי בדיקות,,האחת לאחר ביוץ והשניה בתחילת המחזור. אשמח לדעת מה בדיוק עושים מתי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפניה לפרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2014בין הבדיקות המהוות את הפרופיל ההורמונלי הבסיסי כלולים TSH , Prolactin, FSH , LH , E2 ,טסטוסטרון,אנדרוסטנדיון,DHEAS,פרוגסטרון.
כמוכן יש לבצע בדיקה לפרוגסטרון כ-7 ימים לאחר הביוץ המשוער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר הפלהמיה2910/06/2014
שלום, אני לאחר חודש וחצי מהפלה בבשבוע 7 לאחר ivf, ביום שני ה2/6 קיבלתי מחזור ראשון לאחר ההפלה, לפני כיומיים היה נראה שהסתיים המחזור,(הבנתי שמחזור אחרי הפלה לפעמים ארוך יותר?) וכבר יומיים שאני במהלך היום לגמרי נקייה, ופתאום פעם אחת בערב אני מרגישה שיש זרימה נוספת של דימום ואכן רואה די הרבה דם, (אבל שוב זה ממש חד פעמי במהלך היום) מוטב לציין שעברתי כבר כמה פעמים אולטראסאונד והרחם ריק וכעת אני במעקב למטרת החזרת מוקפאים, האם נשמע שזה מצב נורמלי לאחר הפלה?? והאם הדימום שתיארתי יכול להשפיע על ההחזרה המתוכננת? אודה לתשובתכם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור לאחר הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2014בכל מקרה אם הדמם ימשיך למרות הטיפול ההורמונלי לקראת החזרת המוקפאים ,הדבר מחייב בירור ואולי ביצוע היסטרוסקופיה לפני הטיפול הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרהגיגי10/06/2014
שלום לך פר׳ יקר
אני לפני שאיבה מס׳4 ונסיון מס׳ 16 (נסיונות קודמים כללו הזרעות שהניב הריון והפלה נדחית בשבוע 9, עוברים טריים ומוקפאים) נסיתי כבר מס׳ אופציות תמיכה: אוביטרלים, אוטרוגסטן וקרינון הרירית שלי בד״כ 11-12מ״מ אך הרחם דו קרני עם 60% חסימה.
רציתי לדעת האם יש ייתרון לגסטון? האם יש טעם לשילוב? ו
מה היתרון של דקאפפטיל ביום שלישי להחזרה?
תמיכה לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2014כל האופציות של התמיכה ההורמונלית קבילות ואין עדיפות של האחת על פני השנייה,איני רואה כל יתרון במתן דקפפטיל לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתאני12310/06/2014
קצת נתונים:
בת 28. בריאה. מחזור סדיר. גובה 168, משקל סביב 70.
FSH-6.8
AMH-14.12!!!
בעיית זרע.
סבב ראשון שנכשל ללא מוקפאים
פיורגון 100
מהיום הרביעי להזרקות נוסף אורגלוטרן. הזרקתי 15 ימים פיורגון ו 12 ימים אורגלוטרן.
הטיפול הניב רק 5 ביציות, 2 מתוכן לא בשלות. ו 2 הפריות.
לטיפול הקרוב קיבלתי מרשם לאלונבה 100 וגם פיורגון מחסנית של 600 יחידות במינון של 150 יח'.
קראתי שלנשים במשקל מעל 60 ק"ג נותנים אלונבה 150. מה יכולהלהיות הסיבה שקיבלתי 100?
האם בהתחשב בסבב ראשון, אלה לא מינונים נמוכים מדי?
מאיזה יום במקרה כזה מתחילים להזריק אורגלוטרן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2014כנראה הרופא שלך המכיר אותך היטב ולאור תוצאות ה-AMH הגבוהות ומצביעות על ריבוי זקיקים הרופא המטפל מעדיף טיפול זהיר ושמרני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא באעדי10/06/2014
היי
כבר רשמתי בעבר את הסיפור שלי שמנסים כמה חודשים טובים להרות אך ללא הצלחה,
המלצת לי לבדוק פרוגסטרון ובדיקת זרע לבעל.
אז עשיתי בדיקת הורמונים ויצא תקין
בדיקת פרוגסטרון יצא 29.5 4-5 ימים לאחר ביוץ ביצעתי את הבדיקה ולפי מה שהבנתי באינטרנט זה נראה תקין.
ובדיקת זרע לבעלי- יצא מעולה תקין מאוד.
אז אני עדין לא מבינה למה 8 חודשיים אני לא מצליחה להרות.
עוד דבר נוסף הרופא שלח אותי גם לעשות צילום רחם ואני ממש לא רוצה, זה נראה לי קיצוני מאוד.
מה אתה חושב ומה אתה יכול להמליץ לי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לא בא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2014אני תומך בגישתו של הרופא שלך ,אחרי הכול צריך לבדוק הכול לאור העובדה שמדובר באי פריון על רקע בלתי מוסבר,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
דנה11/06/2014אוקיי אבל יש משהו נוסף שיכול להיות במידה ואין בעיה?
אני ראתי שצילום רחם יכול לגרום לעקרות בגלל החומר ניגוד שמזריקים
ואנשים מאוד מבהילים אותי ואמורים לי בשום פנים ואופן לא לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מרב11/06/20148 חודשים לא נכנסתי להריון
שלחו אותי לצילום רחם באותו החודש נקלטתי להריון .עם
תאומים .
אז זה ממש שטויות מה שאומרים לך.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
יולי11/06/2014אני עשיתי צילום רחם והיום אני בהריון. גם לא כאב לי . חשוב לעשות אצל מישהו מקצועי.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכן
דנה12/06/2014יש למישהי המלצה על רופא באזור המרכז שעושה צילום רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי אצל טוגנדרייך בכללית
יולי12/06/2014מומלץ מאוד
אני עשיתי אצל טוגנדרייך בכללית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2014הפעולה היא פשוטה ביותר ויכולה להתבצע באותה מידה של מיומנות ע"י כל רופא
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)