מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דופקאדל08/06/2014
היי
החזרת מוקפאים ב25,5 ב״ה בטא גבוה באיזה שבוע אני עכשיו ?בטא 87 12 יום מההחזרה יכול להעיד על מס׳ העוברים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/06/2014את בשבוע 4 -מתקבל הרושם שהסיכוי להריון יחיד רב יותר מתאומים,בכל מקרה רצוי לבצע מעקב של הביטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היה הביוץ?ענת07/06/2014
משהו לא ברור לי. החודש הייתי בהחזרה על בסיס טבעי. היו לי מוקפאים בני 3 ימים. במעקב אחרי הביוץ קיבלתי את התוצאות הבאות (לפי תאריך)
27.5 P 1.5 E2 867 זקיק 17
29.5 P 4.1 E2 470 הזקיק נעלם
הרופא התייחס ל29.5 כיום הביוץ והחזיר לי את העוברים 3 ימים אחרי. (1.6)
חמישה ימים אחרי ההחזרה (5.6) הפרוגסטרון היה 29 ו E2 430
מתי לדעתכם קרה הביוץ? עד כמה שאני מבינה פרוגסטרון 4.1 לא מעיד על ביוץ... :(
האם התזמון חושב נכון?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי היה הביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/06/2014הביוץ התרחש כאמור לפי הערכת הרופא המטפל שלך וההחזרה בוצעה בהחלט במועד הצפוי,רמת הפרוגסטרון תקינה למועד שהיא בוצעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר IVFANI07/06/2014
שלום רב,
טיפול IVF ראשון, בוצעה שאיבה לפני חמישה ימים, והחזרה לפני שלושה ימים.
חשה מאז השאיבה כאבים חזקים בבטן, מתבטאים כשהולכת, כששוכבת, כשמשתעלת וכו'...
ממש סוג של כאבים כמו אחרי ניתוח קיסרי, כל פעולה שקשורה בשרירי הבטן פשוט כואבת.
הכאב לא ברמה שלא ניסבל, אך עדיין כואב וחסר נוחות.
האם תקין? נורמלי?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים לאחר IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/06/2014סביר ביותר,רק אם תהיה החמרה יש לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivfשולמית07/06/2014
שלום, ברשותכם אשאל שתי שאלות. ראשית עליי לעבור ivf במחזור הקרוב אבל אני מאוד מפחדת מההרדמה, האם היא מסוכנת? שנית, אם אבחר לקיים את הטיפול בבית חולים פרטי האם יש החזר מכללית מושלם ( לי ולבעלי אין ילדים) תודה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2014ההרדמה היא קצרה ואם סיכון מינימלי.
המושלם מממן את הטיפול באסותא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה ללא הרדמה
איילת07/06/2014היי,
אני עשיתי שאיבה ללא הרדמה וזה לא היה נורא...
אפילו בפעם השניה - בחרתי לעשות את זה ללא הרדמה..
אבל חשוב לציין כי היו לי רק 4 זקיקים...
לשיקולך
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
שולמית08/06/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהי מכירה אולי פורום לאמהות חד הושוקו07/06/2014
אשמח אם מישהי מכירה פורום טוב ופעיל לאמהות חד הוריות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה יש לך קישור ?
מילקי07/06/2014אשמח לקישןר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה - מיתוסיםאיילת07/06/2014
שלום רב,
ביום שני 2.6. - שאיבת ביצית אחת
ביום רביעי - 4.6 - החזרת עובר אחד באסותא..
הנחיות 0 2 אנדומטרין
אודה למענה לשאלות -
1. האם ניתן לשתות קפה או תה ?
2. האם צריך מנוחה או חזרה לשגרה ?
3. האם חייבים להרגיש משהו (כאב, דימום). אציין כי אני לא מרגישה כלום.
4. אנדומטרין - לעיתים אחרי החדרת הכדור (שעה) - ישנה הפרשה (של הכדור) החוצה. האם יש מקום להחדיר כדור נוסף ?
4. ושאלה אחרונה ומוזרה - האם ייתכן שמתן שתן בתדירות גבוהה ביום ההחזרה גרמה לעובר למצוא דרכו החוצה מהרחם?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - מיתוסים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2014מותר לשתות קפה,אין צורך במנוחה,לא חייבים להרגיש משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים - מיתוסים
איילת07/06/2014שלום רב,
תודה על התייחסותך..
אודה למענה על השאלות -
אנדומטרין - לעיתים אחרי החדרת הכדור (שעה) - ישנה הפרשה (של הכדור) החוצה. האם יש מקום להחדיר כדור נוסף ?
האם ייתכן שמתן שתן בתדירות גבוהה ביום ההחזרה גרמה לעובר למצוא דרכו החוצה מהרחם?
כמו כן, שלושה ימים לאחר ההחזרה של עובר טרי התחלתי לשלשל (לא בצורה חריפה) - האם יש לזה קשר לכשל בהצלחת הטיפול ?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עוברים - מיתוסים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/06/2014לכל המצבים שהזכרת אין שום קשר להצלחת הטיפול-בהחלט ניתן להחדיר נר אנדומטרין נוסף באותה העת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על מנוחה
דנה08/06/2014אני הייתי ממליצה לך לנוח מספר ימים אחרי ההחזרה. אני לקחתי 4 ימי מנוחה אחרי ההחזרה, ברוך השם היום בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב !!!
איילת08/06/2014מזל טוב !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת לדעתאושרית07/06/2014
בעלי אמור לעבור בדיקת זרע והוא קיבל מהאורטופד שלו בעקבות כאבים בברך כדורים שנקראים : arcoxia
(90mg(etoricoxib,msd
למשך 10 ימים הוא כבר לקח את הרוב נשארו עוד 4 כדורים.
האם זה יכול לשבש לו את הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבקשת לדעת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2014לא ישבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןאני07/06/2014
הייי
הכדורים גןרמים לי לעייפות ממש. יש המלצה לתמיכה אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2014תנסי קרינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2014כל התכשירים המכילים פרוגסטרון עלולים לגרום לרפיון שרירים וחולשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית - פרופ' בידרטלי06/06/2014
לאחר תרומת ביצית + זרע. החזרת עובר שהוגדר מעולה
בטא ראשונה 200 בטא שנייה 100 ואחריה 50
מה יכולה להיות הסיבה?
האם רירית שהיתה בעת החזרה 6 מ"מ היא הסיבה?
מה אפשר לעשות כדי שבהחזרה הבאה יהיה הריון תקין? הרי העוברים טובים מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית - פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2014זה לא בגלל הרירית בלבד אלא אם עברת גרידות וכדומה.
להריון כימי הרבה סיבות-
אם הרירית 6 אך לא עברת פעולות ברחם, קרישיות יתר תקינה אז זה לרוב או שהעובר לא תקין או שהשתרש במקום לא תקין.
בכל אופן צריך להסיק מסקנות ממה שכתבתי ואם הכל אצלך תקין פשוט לנסות עוד וזה יבוא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה פרופ' בידר
טלי08/06/2014לא עברתי פעולות ברחם. למעט שימוש בציטוטק בשבוע 8 מאחר ולא נצפה דופק לעובר.
לא עברתי גרידות.
הרירית סדירה.
קרישיות יתר - במסגרת הבדיקות הבסיסיות - כולן בסדר: .I.N.R PTT
אז מה המסקנות?
שהעובר לא תקין?
יש בדיקות נוספות שכדאי לבצע לפני החזרה הבאה?
היסטרוסקופיה? קרישיות יתר? צילום רחם?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2014לא צריך עוד בדיקות אלא החזרה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהאני06/06/2014
שלום
זה בסדר לסירוגין להשתמש באוטרוגסטן- פעם דרך הנרתיק ופעם דרך הפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2014אני בדרך! כלל לא נהוג לקחת דרך הפה.. אך אפשר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הכי מאוחר אפשר לראות דופק?דניאלה06/06/2014
רציתי לדעת מתי הכי מוקדם אפשר לראות דופק וגם מתי הכי מאוחר (יש לי חברה שראו אצלה דופק רק בשבוע 10)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי הכי מאוחר אפשר לראות דופק? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2014אין דבר כזה שראו דופק רק בשבוע 10!
או שמי שהוא לא ראה או שהיא הגיע פעם ראשונה בשבוע 10!
אפשר לראות דופק בשבוע 6-6.2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהחסוי06/06/2014
שלום היום עשיתי החזרת 2 עוברים טריים. נאמר לי שעובר אחד בן 6 תאים והשני בן 7 תאים. האם זה מספיק כדי שאקלט? בבקשה תשובה אני קצת בלחץ. תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2014מספיק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חלש לאחר הזרעהיערה06/06/2014
עשיתי הזרעה לפני17 יום ולא קיבלתי תמיכה לוטיאלית לאחריה היו 9 זקיקים ורירית 7 מ"מ. שבוע לאחר מכן החל דימום קל (בצבע אדום כהה), הרופא אמר שזו התפרקות של הרירית ונתן לי דופסטון למשך שבוע. הדימום פסק.
סיימתי את הכדורים לפני 3 ימים והיום החל דימום מאוד חלש, בצבע אדום כהה, לרוב יש לי כאבי בטן אבל עכשיו אני בקושי מרגישה משהו. אני צריכה לעבור צילום רחם החודש וצריכה לדעת אם זה נחשב מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור חלש לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2014במידה והדמם הלא שגרתי ימשך -בצעי בדיקת דם חהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 בזמן טיפולי פוריותאתי06/06/2014
האם יש צורך ליטול אומגה 3 לפני הכניסה להריון? האם זה עלול להזיק? האם זה בסדר ליטול בזמן טיפולי פוריות?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אומגה 3 בזמן טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/06/2014אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע ההריון- תרומת ביציתדניאלה06/06/2014
שלום
שאיבת תורמת הביצית שלי היתה ב 5\2
החזרת העוברים היתה ב 5\5 (הוחזרו שני עוברים)
העוברים היו בני שלושה ימים בעת ההחזרה
אני בהריון עכשיו
ניצפו היום שני עוברים:
אחד עם דופק
השני עדיין בלי דופק
1. באיזה שבוע אני במדויק?
2. האם יש עוד סיכוי לעובר השני לפתח דופק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבוע ההריון- תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר07/06/2014שאיבת התורמת זה יום הביוץ וזה שבועיים הריון ומכאן סופרים הלאה .
יש סיכו שיופיע דופק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)