מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופ' אשכנזי ובידר היקרים!!יעל14/06/2014
שלום רב פרופסורים מכובדיי.
קצת ארוך ולכן אנסה לתמצת .
בת 29 פלוס ילדה בת שנה ואחת עשרה חודשים מנסיון ראשון וטבעי.
פנינו לטיפולי ivf עקב בעיית זרע (גילינו לאחר נסיון של כמה חודשים בפעם השנייה).
טיפול ראשון (רופא פרטי) שאיבה של 11 ביציות והפריית 8 מהן.
טיפול ראשון - הוחזר אחד ללא הריון וקבלת מחזור.
טיפול שני - החזרת מוקפאים שניים - עלייה בביטא ואז דימום ואיפוסה .
טיפול שלישי- החזרת מוקפאים ללא תוצאות
טיפול רביעי - החזרת מוקפאים ללא תוצאות
הוחלט על שאיבה נוספת לפני כשבוע וחצי - נשאבו 17 והופרו 11 .
הוחזר ביום חמישי לפני כ- 9 ימים 2 עוברים במצב מצויין אך יש לי כאבי מחזור חזקים ואין לי רגישות בחזה או תסמיני הריון ידועים כפי שהרגשתי בעבר(אמורה לבצע בדיקת בטא עוד כ- 4 ימים)..
אנא עזרתכם ... למה בגילי אני צריכה לעבור כל כך הרבה נסיונות? האחוזים לא אמורים להיות לצידי? בהתייחס לגילי ובכך שכל הבדיקות שביצעתי הינן תקינות .
אשמח להכוונה מפורטת או התייעצות . כבר נואשים מנסיונות שלא צולחים.
תודה רבה ושבוע טוב !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסי ממי בדיוק במצב שלך
חסוי14/06/2014ואיי אמאלהה זה בדיוק מה שאני מרגישה עכשיו. אין לי ילדים עדיין ואני בחורה בת 25 מטופלת בהפריות בגלל בעיות זרע. גם יש לי בדיקת דם עוד 4 ימים אבל אני בטוחה שזה לא הריון כי אני עם כאבי בטן חזקים של מחזור כבר שבוע. מה אין לנו סיכוי את חושבת למרות הכאבי בטן האלו? אצלי כואבת כל הבטן לא בטן תחתונה. איך אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו..
חסוי14/06/2014וגם לי אין בכלל רגישות בחזה אבל מחייב שיהיה כאבים כל כך מוקדם גם אם זה הריון? אני אחרי 3 הפריות ובכולם נאמר לי שהעוברים טובים אבל משום מה הם לא נקלטים וגם אצלי הכל תקין עשיתי את כל הבדיקות הקיימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי זה לא מחייב שזה לא הריון
חס15/06/2014הכאבים יכולים להיות מהתמיכה, מהשאיבה, מגדילת הרירית ומתחילתו של הריון, יש נשים שלא מרגישות כלום ונקלטות, יש נשים עם כאבים כמו מחזור ונקלטות. כל אישה היא אחרת וכל הריון שונה מהשני... כל שהכל פתוח, תהיי אופטימית הכל עניין של סטטיסטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסוי15/06/2014לי התחילו הכאבי בטן יום אחרי ההחזרה ועד עכשיו זה נמשך אפילו יותר כאבי בטן אז אין סיכוי שזה הריון ממי הלוואי שאצלך זה שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי... מה שלומך?
יעל מרעננה17/06/2014עשית בדיקה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ממי
חסוי17/06/2014אני בסדר אותם כאבים כבר הספדתי את הטיפול מחר בדיקת דם אעשה בכל מקרה למרות שיודעת כבר מה התשובה... איך אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
מישהי17/06/2014סליחה שאני נכנסת לכן באמצע אבל רציתי להגיד לך שגם אני אחרי הטיפול הייתי בטוחה שאני עומדת לקבל מחזור, הייתי בטוחה שכאבי הטן נובעים מהמחזור - אבל לא. תודה לאל אני בהריון... מקווה שתקבלי מחר בשורות טובות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע..
חסוי17/06/2014תודה ממי אבל לכאבי בטן נוספו היום גם כאבי גב ממש כמו לפניי מחזור ויש לי כאבים בכל הבטן ואין לי כאבים בחזה בכלל כמו שכולם מספרות. מה דעתך ממי? איך היה אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנ"ל
מישהי17/06/2014היו לי את כל הסימפטומים של מחזור. גודש בשדיים, כאבי גן ובטן... היו כמה פעמים שאמרתי לבעלי שנראה לי שקיבלתי הלכתי לשירותים וראיתי שלא. היו מלא פעמים גם ששמתי פד כי אמרתי שתוך כמה שעות אני מקבלת וזאת על סמך התופעות של המחזור.
אני באמת מחזיקה אצבעות שמדובר בהריון. וגם אם לא, לא נורא, אל תתייאשי.. חייבים להיות סבלניים ואופטימיים למרות שלפעמים זה קשה.
שיהיה לך המון בהצלחה מחר בבדיקה, ושבעזרת ה' תשמעי בשורות טובות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע היקרה
חסוי17/06/2014קודם כל תודה ממי אבל לי אין בכלל כאבים או גודש בחזה להפך החזה רך כמו תמיד. מקווה שיהיה בשורות טובות מחר ותודה על העידוד הכנסת בי טיפת תקווה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מתוקה
נטע19/06/2014יש חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי שלילי..
חסוי19/06/2014היי ממי בדיקת דם שלילית אבל לא נורא יש לי חודשיים להתחזק עד הטיפול הבא בינתיים אתעסק בדברים אחרים. בהצלחה לך בהריון:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי ובידר היקרים!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014אכן מתקבל הרושם שהכול תקין אצלכם ,פרט לבעיית הזרע,למרות זאת סיכוייך טובים ונקווה שיתממשו תוך פרק זמן קצר-יתכן שיש מקוםם לבצע בדיקת היסטרודסקופיה כדי לאשר את תקינות חלל הרחם ורירית הרחם שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי ובידר היקרים!! - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2014זה עניין של סיכויים אך את צריכה להיות בהריון!
לא הייתי ממליץ על היסטרוסקיה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לוקח לרמות E2 לרדתדליה14/06/2014
כמה זמן לוקח לרמות E2 לרדת אם לקחתי אסטרופם אחרון ביום שיש בבוקר?
תוך כמה זמן מנטילת הכדור הוא מפסיק להשפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה זמן לוקח לרמות E2 לרדת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014תוך 6-12 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבעלמה14/06/2014
היריון תאומים. שבוע 21. עשיתי השבוע אולטרסאונד והרופא ראה שצוואר הרחם התקצר וברגע שהזיז את התמר לצד אחר - הצוואר היה נראה סגור. הזיז שוב - ושוב ראה התקצרות.
בכל מקרה ביקש שאבוא לביקורת בעוד שבועיים.
מה זה אומר שפעם זה נראה מקוצר ופעם לא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי ברגע שהזיז את המתמר
עלמה14/06/2014את המתמר של האולטרסאונד.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התכוונתי ברגע שהזיז את המתמר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014מתקבל הרושם שהרופא התרשם מדינמיקה צוארית עדיין בתחום המותר וליתר בטחון הזמין אותך למעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לראות הריון בבדיקת דםאני14/06/2014
12 יום אחרי הביוץ?
ושאלה נוספת. מיום חמישי בערב יש לי דימום קל שנראה רק בניגוב שמשתנה מצבע חום לאדום בהיר לסרוגין. הדימום לא עובר לתחבושת. כמו כן סובלת מסחרחורות ובחילות קלות.
ביום שלישי אמי צריכה לעשות בדיקת בטא אחרי הזרעה. האם יש סיכוי שזהו דימום השרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרוגסטרון ביום ראשון היה 45
אני14/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרוגסטרון ביום ראשון היה 45 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014בדיקת דם להריון יכולה להיות חיובית 12 יום מההזרעה ,במיוחד אם היא בוצעה בצמוד לביוץ שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפיר וציפ גנטידנה14/06/2014
פרופ אשכנזי תודה על תשובתך. שאלתי היא אם אני עושה מי שפיר מדוע לעשות גם ציפ גנטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מי שפיר וציפ גנטי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014כי באמצעות הצ'יפ הגנטי עשויים להתגלות פגמים גנטיים בשיעור של עד 1% שלא מתגלים בבדיקת הכרומוזומלית(מי שפיר) שדל העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות וספורטמיכל14/06/2014
שלום רב,
בחודש האחרון התחלתי בטיפולי פוריות.
למשך חמישה ימים לקחתי כדורי סרופין (תחליף איקקלומין) ובהמשך גם זריקה אחת של אוביטרול. בנוסף עברתי הזרעה לפני מספר ימים.
בשנה האחרונה אני עוסקת בהרמת משקולות. מדובר בהרמת משקולות מסיבית אבל כמובן תחת השגחה ועם מאמן. האם זה בסדר להמשיך להתאמן בזמן טיפולי הפריון? האם זה יכול להזיק ולמנוע את הכניסה להיריון?
אם יסתייע ואכנס להריון, האם מותר לי להמשיך בספורט הזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות וספורט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014המלצתי היא להימנע רק מפעילות אירובית,אם כל שאר סוגי ההתעמלות אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה. תודה.שיר14/06/2014
בהיריון תאומים. האם צוואר הרחם יכול להתארך בחזרה - עם מנוחה מלאה בבית ושתייה מרובה?
הוא התקצר מעט והרופא אמר שלא צריך מיון, רק לנוח בבית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה. תודה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014מנוחה בהחלט יכולה לשפר את מצב צואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת חלבון עוברי אחרי שקיפותדניאלה14/06/2014
אני עכשיו בשבוע 8
כבר משבוע שבע ניצפו 2 שקים
האחד עם דופק ברור , ובשני מעולם לא התפתח דופק ולא ניצפה אפילו שק חלמון ...., דוקטור באום אמר לי אתמול שניראה לו שהשק השני ייספג וייעלם מעצמו בהמשך....
האם זה נחשב להריון תאומים שבו אומרים שתוצאות בדיקת הדם של החלבון העוברי לא אמינות?
האם יכל להיות שעצם המצאותו של השק שלא התפתח יכולה לשבש את התוצאות של בדיקת הדם אחרי השקיפות העורפית??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת חלבון עוברי אחרי שקיפות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014המצאותו של השק שלא התפתח יכולה לשבש את התוצאות של בדיקת הדם אחרי השקיפות העורפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןשלי14/06/2014
שלום רב,
אני בשבוע 8+1 לאחר ivf. אני משתמשת בתמיכה של קרינון מאז החזרת העוברים.
היום לראשונה לאחר השימוש בקרינון הבחנתי בהפרשה חומה/שחורה על המוליך.
האם זו תופעה שכיחה? האם זו התחלה של דימום?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014תופעה שכיחה של שימוש בקרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלי15/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2 גבוה ורק זקיק אחד?דליה13/06/2014
הלכתי היום למעקב לקראת הזרעה לאחד שהזרקתי 5 ימים גונאל במינון 75. היום יום 8 למחזור. נצפה זקיק אחד בגודל 12, רירית 5. פרוגסטרון 0.76, וE2 של 1550. הרופא הנחה אותי להפסיק להזריק במשך יומיים ולהפסיק אסטרופם ולחזור ביום ראשון בציפייה שהזקיק יגדל ורמת ה-E2 תרד (או שלפחות לא תעלה). רציתי לשאול -
1. האם יש עוד סיכוי להזרעה החודש?
2. האם האסטרופם גודל לעליה ב-E2? נטלתי הבוקר לפני בדיקת הדם.
3. האם תוך יומיים רמת ה-E2 יכולה לרדת לרמות המתאימות למרות שלקחתי כדור אחד של אסטרופם היום בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
E2 גבוה ורק זקיק אחד? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2014לא ברור מדוע יש להזריק גונל ובו זמנית לקחת אסטרופם המעלה את רמות האסטרוגן שלך ומעוות את מאפייני התגובה השחלתית,לטעמי לא היה צריך להפסיק את הטיפול בגונל,ללא נטילת האסטרופם הערכים ירדו וישרפו תגובה ריאלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם אני הפסקתי אסטרופם היום בבוקר
דליה13/06/2014צפוי שעד יום ראשון הערכים של e2 יירדו? יש סיכוי שהם יעלו?
אז אם אני הפסקתי אסטרופם היום בבוקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014אכן כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעינוח תוצאות לשלב זה?עמל13/06/2014
רופאים יקרים שלום
אוביטריל ביום ב' 9/6/2014 בשעה 22:00
ביום ד' עברתי הזרעה (ביוץ טבעי)
היום שישי יומים אחרי ההזרעה
בצעתי בדיקת דם ל E2 ופרוגסתרון
אשמח לדעת אם זה תקין לשלב זה ואם הפרוגסטרון בטווח הנורמה ???
E2- 233.6 PG/ML
PROGSTERNONE -6.90 NG/ML
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פעינוח תוצאות לשלב זה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2014הכול תקין,ערךהפרוגסטרון גבולי נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עמל13/06/2014תודה פרופ' אשכנזי
אבל לשלב זה 4 ימים אחרי מתן האוביטריל לדעתך הערך נמוך ?
או שזה בסדר לשלב זה ?
יש לציין שאני עם 4 כדורים אטרוגסתן .
2 בוקר
2 ערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2014להערכתי הערך נמוך יחסית במיוחד לאור העובדה שאת גם נוטלת נרות אוטרוגסטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז , איך מצילים את המצב ?
עמל14/06/2014האם יש תמיכה אחרת יותר חזקה?
או בהמשך הזקיק שביץ יספק את עצמו ב פרוגסטרון ?
ומתי כדאי לחזור על הבדיקה לראות אם הכל תקין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז , איך מצילים את המצב ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014יש אפשרות למתן זריקות פרוגסטרון,עלייך להיוועץ ברופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןרעות13/06/2014
שלום,
אני לוקחת מידי בוקר קרינון לתמיכה. היום בבוקר יש לי תור לרופא נשים לבדיקה וגינלית. האם מומלץ לקחת את הקרינון לפני הבדיק הוגינלית או אחרי?
תודה
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2014אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתימרב13/06/2014
שלום
ביום שלישי עברתי לפרוסקופיה
מתי אני יכולה לחזור לפעילות גופנית כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2014היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציני?
מרב13/06/2014מה לא צריך מנוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לספורט
מרב13/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התכוונתי לספורט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד דבר
מרב15/06/2014מתי אפשרי לחזןר לטיפולים?
תודה ועוד דבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014בחודש הקרוב עם קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפיר וציפ גנטידנה12/06/2014
האם הציפ הגנטי יכול להחליף את בדיקת מי שפיר? אם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מי שפיר וציפ גנטי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2014לצורך ביצוע הציפ הגנטי יש צורך בביצוע בדיקת מי שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לגבי השאלה
דנה13/06/2014תודה על התשובה. הכוונה היא אם אני עושה מי שפיר מדוע לעשות גם ציפ גנטי? ו
הבהרה לגבי השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014הציפ הגנטי עשוי לגלות ליקויים גנטים שלא מתגלים בבדיקה הכרומוזומלית של העובר(מי שפיר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי IVFקרן12/06/2014
שלום,
עשיתי שאיבה ב 26.5 וב 28.5 הוחזר לי עובר אחד במצב מצויין לפי הגדרת האחיות, ב 10.6 עשיתי בדיקת בטא והיא יצאה 33, היום עשיתי בדיקה נוספת והבטא לצערי לא הכפילה את עצמה אבל כן עלתה במקצת ל 39.
השאלה שלי האם יש עוד סיכוי שההריון כן התפתח?, האחיות אמרו לי להפסיק את האודמטרין אבל אני מפחדת שאולי בכל זאת יש סיכוי להריון.
דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא אחרי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2014לדאבוני מדובר בהתפתחות לא תקינה של ההריון,לפיכך המלצת האיות ראויה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)