מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מינוןסיגל04/06/2014
שלום, בפורטוקול מינון 600 לא נתן תגובה,
מה המינון הגבוה ביותר שניתן לתת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2014זהו המינון המקסימלי ,מעבר לזה חסר כל השפעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החזרת המוקפאים היתה במועד?קרן04/06/2014
שלום רב.
מחזור - 3/5
החזרת מוקפאים - 19/5
בדיקת דם שלילית ב-30/5
רק היום (4/6) - קיבלתי מחזור.
האם זה מעיד על כך שהחזרת המוקפאים לא היתה במועד?
האם בכלל יש משמעות לביוץ במקרה של החזרת מוקפאים?
קצת מבולבלת.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם החזרת המוקפאים היתה במועד? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2014החזרת מוקפאים נעשית או במעקב ביוץ טבעי או בעזרת תרופות.
היות ואין תוצאות אי אפשר לענות על שאלתך אלא להגיד שבקרוב יתכן שכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות יקרות- תוכלו לעזור במידע עבוראסתר04/06/2014
החזרים מקופות חולים/ביטוח בריאות על טיפולי הזרעה+הורמונים במרפאה פרטית? כל ידע שיש לכן יעזור לי.תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאסתר
סיון04/06/2014חג שמח!
אני בקופת חולים מכבי, החזרים על ביקור אצל רופא פרטי הם 3 בשנה, סכום ההחזר הינו 80% מערך מה ששילמת, או לחילופין עד 600 שח'.
את צריכה להציג קבלה על תשלום, כמו כן מעין מכתב מהרופא שבו כתב כי היית אצלו בפגישת יעוץ.
את ההחזר את מקבלת ביום החיוב של קופת חולים. ??
מנ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אלונה- ואם את עושה טיפול
דנה04/06/2014עדיין רושמים ייעוץ? קופח לא אומרת כלום כשתדירות יחסית קרובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון04/06/2014אני הייתי 3 פעמים בחודשיים, אותם לא מעניין מתי תקבלי את ההחזר, כל שאכפת זה שתקבלי 3 החזרים בלבד. אני היית בייעוץ אצל אחד מרופאי הפורום הזה.
למחת קיבלתי החזר.
לגבי תרופות, במעמד הרכישה בקופת חולים, את כבר מקבלת הנחת השתתפות של הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר הזרעהאני04/06/2014
אתמול עברתי הזרעה שניה לאחר שביום רביעי בלילה הזרקתי אוביטרל.
האם ייתכן מצב שלא יהיה ביוץ גם לאחר אוביטרל?
המצב בבדיקה ביום רביעי בבוקר:
זקיקים 18, 15 ועוד כמה בגודל 11
רירית 6.5
פרוגסטרון 2.9
אסטרודיול 1018
עדיין אין אצלי שום סימנים לביוץ (אין הפרשות בכלל) וזה מטריד אותי קצת
שאלה שניה- כמה זמן לאחר פתיחת האוביטרל הוא פג תוקף? נשארו לי במזרק 150 יח ואני לא יודעת אם לשמור או לזרוק
תודה וחג שמח
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2014בצעי בדיקת דם לפרוגסטרון ביום רביע הקרוב ורמת ההורמון תבטא אם בייצת או לא,לאחר פתיחת הגונל הוא טוב לשימוש עוד 28 יום,אם הוא נשמר במקום קריר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל השאלה היא
אני04/06/2014אם ניתן לדעת מתי היה הביוץ? אני מנסה להרות מבנק הזרע ובכל חודש יש לי רק ניסיון אחד.
יכול להיות מצב שלא היה ביוץ בזמן?
האם האוביטרל משפיע על ההפרשות ו/או חום השחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני05/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2014הביוץ מתרשח תוך 24-36 שעות לאחר מתן זריקת האוביטרל ,המעלה את הפרשת הפרוגסטרון שמשנה את הפרשות צואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימןםשלי04/06/2014
שלום דוקטור וחג שמח,
היום אני 15 יום אחרי שאיבה. בשבןע האחרון היו לי הכתמות ובהנחיית הרופא העליתי תמיכה לשלוש נרות ביום. היום היה לי דימום רציני יותר, מלווה בכאב בטן קל. האם יש סיכויי שיש הריון? אם כן, מה הסיבה לדימום? הרי עד כה זה היה הכתמות ועכשיו ממש דם. אני אמורה לקבל מחזור עוד חמישה ימים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימןם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2014אם את 15 יום לאחר השאיבה את אמורה לקבל מחזור היום,מתקבל הרושם שהסיכוי להריון בנסעבות האחו הינו קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים לאחר טיפול IVFאבי04/06/2014
שלום:
שאלתי היא לפני מספר ימים אשתי עברת שאיבת ביציות בבית חולים אסותא
נאמר לנו שנשאבו 7 ביציות תקינות
נאמר לנו גם ש 6 ביציות הופרו בהליך מערכת מיקרומניפולציה
ולא באופן טבעי
השאלה היא למה לא נבדקה הפריה ב 50/50 אלמנת לבדוק אם ישנה הפריה טבעית
וגם את ההשלכות של השיטה מיקרומניפולציה האם יש חשש לפעולה זו הרי היא לא טבעית
בתודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים לאחר טיפול IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2014יתכן שבנתוני הזרע שהתקבלו ביום הפעולה עדיף היה לבצע ICSI על מנת להבטיח הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת לקבל חוות דעתאושרית04/06/2014
בעלי אמור לעבור בדיקת זרע .
האם עדיף למסור באסותא השלום או להסתפק במכבי בבלפור 10 ?
בנוסף האם זה ישנה אם חודשיים לא קיימנו יחסים בעקבות תאונת אופנוע שהיתה לו האם אי קיום היחסים יכול להשפיע על הבדיקה שלו?
מודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שהקפצתי
אושרית04/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה שהקפצתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2014כדאי לא להתנזר יותר מ-4-5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה ד"ר אשכנזי
אושרית04/06/2014האם כדי שהוא יעשה את בדיקת הזרע באסותא יגאל אלון -
או לעשות בסניף מכבי בלפור 10 של מכבי.
אנו בעיקרון שייכים למכבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
אושרית05/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
אושרית05/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
אושרית05/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה שהקפצתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2014שתי המעבדות מצויינות ובאיכות שווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפוליםאורנה03/06/2014
ערב טוב וחג שמח
אני בחודש הזה מתחילה טיפולי IVF בנוסף אני עושה טיפולי שיניים . האם אפשר לעשות טיפולי שיניים במקביל לטיפולי IVF ( אולי עקירה אחד לא בטוח , טיפול שורש ) ? האם מותר גם לקחת אנטיביוטיקה ? בודקת כל האופציות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר04/06/2014אפשר, ומותר לקחת אנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם ש. עורפית תוצאותנטע03/06/2014
שלום רב,
בת 25 בהריון ראשון לאחר ivf icsi
קיבלתי היום תוצאות של ב.דם שקיפות עורפית-
לםי חישוב גילי בשילוב תוצאות הבדיקה: 1:1600.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם ש. עורפית תוצאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014הבדיקה תקינה,אולם שום בדיקה אינה ערובה שהכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
נטע03/06/2014תודה פרופ' יקר, האם אתה ממליץ לעשות מי שפיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2014בהעדר הוראה רפואית מובהקת,אני משאיר את השיקול בידי המטופלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ עם זקיק קטןח03/06/2014
שלום, לפני שלושה ימים הזקיק המוביל שראה הרופא היה בגודל 10 מ"מ. היום לצערי מסתמן שאני מבייצת..
איך יתכן שאני מבייצת עם זקיק כל כך קטן? מה זה אומר על הביוץ? ביצית יכולה להשתחרר במצב כזה?
בת 27 מחזור סדיר כל 29-30 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ עם זקיק קטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014אם אכן רמות ההורמונים משקפות שאכן התרחש ביוץ ,הרי שמדובר בפיספוס,היות וסדר האירועים אינו אופיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמעיין03/06/2014
נאמר לי להתחיל פרימולוט נור החל מהיום ה14 למחזור פעמיים ביום בוקר וערב והתחלתי לקחת אבל סה היה אמור להיות יום הביוץ האם הפרימולוט נור יגרום לביוץ לא תקין או שתהליך הביוץ לא יסתיים עד תום בגלל שלקחתי את הכדור בדיוק ביום הביוץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014סיבת נטילת הפרימולוט אינה ברורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך ובבקשה תענה לשאלתי
מעיין03/06/2014אני לוקחת פרימולוט נור למרות מחזור סדיר וביוץ סדיר עקב הכתמות שמתחילות כמה ימים אחרי ביוץ ולפי מה שהבנתי מהרופא גם על מנת לנסות לסדר את הרירית שמעט לא סדירה . בכל אופן לקחתי את הכדור הראשון כמה שעות או חצי יום לפנח הביוץ. השאלה היא אם לקחתי את הכדור הראשון חצי יום עד יום לפני הביוץ האם הכדור יימנע את תהליך הביוץ התקין? האם ייתכן שבגלל זה הביוץ לא יסתיים בצורה מלאה ותקינה? כי ממה שהבנתי נהוג לקחת את הכדור הזה אחרי הביוץ ולכן אני מאוד מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה לשאלתך ובבקשה תענה לשאלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2014בנסיבות המקרה,הערכתי היא שאם הכדור נילקח בקירבה למועד הביוץ השפעתו מינימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה השפעתן מינימלית?
מעיין04/06/2014פגע או לא פגע בביוץ? ואם יש סיכוי שפגע בביוץ האם הביוץ הבא גם יהיה משבובש בעיקבות זה שהחודש הביוץ לא הסתיים עד הסוף?
מה הכוונה השפעתן מינימלית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2014כאמורהערכתי היא שהביוץ לא הושפע,ההשפעה היחידה הינה על רירית צואר הרחם שעלולה לשנות את מאפייניה לפני הביץ לא תהיה לכך כל השפעה על הביוץ הבא,ובכלל עדיף ליטול הרות פרוגסטרון על פני הכדורים הלא מומלצים בהריון,ורצוי להמתין לפחות 1-2 ימים לאחר הביוץ על מנת להתחיל בתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני יכולה להיות רגועה שלא תיווצר
מעיין04/06/2014ציסטה במקום שהביצית תבקע מהזקיק ?אם לקחתי כמה שעות לפני הביוץ?? זה החשש שלי שהביצית לא הצליחה לבקוע ...אני נורא מודאגת
אז אני יכולה להיות רגועה שלא תיווצר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2014התכשיר לא יעורר התפתחות ציסטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחםשיר03/06/2014
יש סימן מקדים לכך שצוואר הרחם מתקצר או נפתח? בהיריון.
איך בודקים את הצוואר רחם? באולטראסאונד וגינאלי?
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צוואר רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014במהלך ההריון הביקורת נעשית עם אולטרסאונד וגינלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם יש סימן מקדים לכך
שיר03/06/2014שצוואר הרחם מתקצר או נפתח חס וחלילה?
ת ו ד ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
והאם יש סימן מקדים לכך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014לעיתים יש סימנים קלינים המתבטאים בהתכווצויות הפרשה דמית ,תכיפות במתן שתן,בד"כ התקצרות הצואר אינה מתבטאת בסימנים מקדימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשהיפעת03/06/2014
שלום,
אני חדשה מקרה בעייתי מאוד יש לי אנדומטריוזיס עברתי ניתוח לפני שנה ומאז גם גילו לי זאבת המתבטאת בדלקות פרקים וAPLA אני בטיפולי פוריות עם מינימום הורמונים בגלל הזאבת שבוע שעבר עברתי החזרה רביעית של שני עוברים שהתחלקו לארבע. יש לי כאבים אדירים בצד שמאל כבר שבוע בערך גם באגן וגם בצד הבטן שאני לא יודעת למה לייחס אותם כי זה לא קרה לי עד עכשיו אחרי ההפריה (יש לי כאבים רבים כול הזמן אבל הכאב הזה בזמן הזה הוא פעם ראשונה ) האם זה בגלל שאני בהריון ?! (זה אני אדע רק ביום ראשון) או שזה חזרת האנדומטריוזיס ? אני מזריקה קלקסן ולוקחת פלקיניל ואספירין.
תודה מראש,
יפעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשה
יפעת03/06/2014לוקחת גם אנדומטרין
חדשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014הכאב נובע להערכתי בגלל השאיבה והחזרה והתגובה לטיפול ,בכל מקרה אם הכאבים נמשכים כדאי לפנות לרופא לצורך ביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרהאיילת03/06/2014
שלום רב,
בת 38, רזרבה שחלתית נמוכה (מאוד). טיפול אחרון לפינ תרומת ביצית...
עשיתי שאיבה אתמול, והיתה הפריה היום (ביצית אחת).
אמרו לי מבית החולים לבוא מחר להחזרה..
השאלה שלי - איך הם יודעים ?
בכל הפורום אני רואה שבנות עושות בדיקות דם לפני החזרה ולי לא עשו כלום, רק הודיעו לי שאני צריכה להגיע מחר ?
איך זה ייתכן ?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה...
איילת03/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאיבה והחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014לאחר השאיבה לא צריך לבצע בדיקת דם ,יש לזהות הפריה ולתכנן החזרה בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת הורמוניםאני03/06/2014
שלום
האם זה בסדר לקחת תמיכה שמביאה לערך פרוגסטרון מאוד גבוה ביום ההחזרה? למשל מעל 100?
תודה!
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמת הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014אין כל בעיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)