מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' בידר. תרומת ביצית בקייבהילה15/02/2014
שלום פרופ' בידר ושבוע טוב,
לפני כשנה (ינואר 2013) הריתי ברוך השם מתורמת מקייב, ביה"ח איסידה. נסעתי עם אחד הרופאים המוכרים, הנוסע לשם עם בנות מידי חודשיים. כרגע יש לי ילדה בת ארבעה וחצי חודשים. נפלאה אמיתית.
שאלתי היא- במידה וארצה להכנס להריון שוב מאותה תורמת, האם תהיה אפשרות לאתר אותה ולתת לי ביציות שלה? אני משוכנעת שהפרטים שלי ושלה שמורים אצלכם שם.
תודה על תשובתך,
ענהאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובת פרופ' בידר...
הילה16/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
הילה17/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
הילה17/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין וסת לאחר דופסטוןולרי15/02/2014
שלום, מנסה להרות מזה שנה וחצי,עברנו את כל הבדיקות פרט לצילום רחם,הבעיה היא אצלי_הוסת לא סדירה ולא ניתן לזהות מועד ביוץ..כבר אחרי 4 סבבים של איקקלומין ללא הצלחה 6 סבבים של דופסטון 3 פעמים ביום-באופן קבוע מחזור מגיע לאחר יומיים מסיום החפיסה .הפעם האחרונה שלקחתי את הכדורים היתה ביום חמישי שעבר )שבוע ויומיים( ועדיין לא קיבלתי וסת.מיום ראשון יש לי כאבים עזים בשדיים כאבי גב וחום שחר 36.9-36.8 (אצלי נע בעת המחזור בין 36.2-36.3)ביצעתי פעמיים בדיקת הריון ביתית ביום שלישי ורביעי שיצאו שליליות.האם יכול להיות שבכל זאת אני בהריון?האם יכול להיות שחום השחר גבוה עקב השפעת הדופסטון?כמה זמן לאחר סיום הכדורים סביר לקבל וסת? והאם יש דבר כזה עמידות לדופסטון??
תודה רבה ,ולרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין וסת לאחר דופסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014בד"כ קבלת המחזור מתרחשת עד שבוע לאחר הפסקת הכדורים אלא אם כן קיימת ציסטה שחלתית,הריון,או רירית דקה ביותר בעקבות האיקכלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH לפני חודש 1.5 עכשיו 12.5אורנה15/02/2014
שלום רב
לפני 3 חודשים עברתי לידה מוקדמת , יכול להיות ששיבושים ב- TSH מי זה ? הגדילו לי מינון של אלטרוקסין . אני לפני טיפולים IVF . האם כדאי לחכות אם זה קצת . אני שבועיים אם מינון גדול יותר. רציתי להתחיל טיפולים במחזור של חודש מרס .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אורנה15/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
TSH לפני חודש 1.5 עכשיו 12.5 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014לא הייתי ממליץ להתיל טיפול עד שהסטטוס ההורמונלי שלך מוסדר היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המתנהשאלה15/02/2014
שלום, אני בת 37 רווקה, בברור לגבי שאיבת ביציות.
רציתי לגשת למומחה כדי להתחיל טיפול. גרה בירושלים ויש שביתה בהדסה שלא ידוע עד מתי.
בדיקת AMH 0.35
1. בכמה זמן הוא יכול לרדת עוד (חודש, חודשיים...?
2. האם להמתין לסיום השביתה זה לקחת סיכון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המתנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014השינויים הצפויים ברזרבה השחלתית לא מתרחשים בטווח זמן קצר,יחד עם זאת לאור גילך ומצב הרזרבה שלך בהחלט יש מקום לשול תוך חודש חודשיים לפנות להערכה וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה מטיפול פוריותלימור15/02/2014
שלום,
עברתי טיפול ראשון עם איקקלומין והזרעה+ השבחה.
שבוע וחצי אחרי הטיפול קיבלתי מחזור והרופא מצא ציסטה השחלה.
קיבלתי גלולות שאותן יש לקחת שבועיים.
מדוע קיבלתי גלולות? מה המשך הטיפול?
האם הגלולות גורמות לציסטה להיעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימור15/02/2014מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציסטה מטיפול פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014בהחלט הטיפול שהוצע לך מקובל ויעיל בנוכחות ציסטה פונקציונלית הנוצרת בעקבות הטיפול-הגלולה עשויה להעלים את הציסטה תוך זמן קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה של מוקפאיםשירלי15/02/2014
שלום
אני 10 ימים לאחר החזרה של 3עוברים מוקפאים
זו ההחזרה החמישית שלי
התחילו לי היום בחילות איומות ותחושת עייפות.
חייבת לציין שאף פעם לא היו לי תופעות כאלו.
אני לא רוצה להשלות את עצמי אבל אם אכן אני בהריון
זה הזמן להרגיש בחילות ועייפות או. שזה מוקדם מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה של מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014לא הייתי סומך על תסמינים כאלו או אחרים כאינדיקציה להריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א.ס. תלת מימדא.15/02/2014
שלום,
ב-1.1.14 עברתי גרידה בשבוע 8 (בשל הפלה נדחית - גודל העובר התאים לשבוע 6). ההליך בוצע בגרידה ולא בשאיבה.
האם יש טעם לעשות א.ס. תלת מימד כדי לבחון את תקינות הרחם והרירית לפני החזרה לטיפולי ה-IVF?
ביוני האחרון עברתי היסטרו' ניתוחית להסרת פוליפ ואני חוששת מגדילה של פוליפים נוספים. (אבל אני גם לא רוצה לעבור היסטרו' נוספת).
מתי אחרי הוסת מומלץ לבצע את הבדיקה?
האם יש רופא מומלץ באזור המרכז שמבצע א.ס. תלת מימד?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
א.ס. תלת מימד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014לאחר ביצוע היסטרוסקופיה אין כל ערך בביצוע אולטרסאונד תלת מימד אלא רק היסטרוסקופיה חוזרת להערכת הסטטוס של רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון יחסי מין לאחר גונל Fליאור15/02/2014
היי,
בעלת שחלות פוליציסטיות, לאחר 2 ניסיונות של איקקלומין (פעם ראשונה במינון 50 ופעם שניה במינון 100) + אוביטרל, שלא הביאו להיריון. בפעם הראשונה התפתח זקיק ל20 מ"מ ביום ה-13 למחזור, ובפעם השניה ביום ה-15 למחזור.
ביום ראשון הקרוב (מחר) אני אמורה להתחיל טיפול בגונל F במינון יומי של 37.5. ביום חמישי מגיעה למרפאה לבדיקת דם+אולטרסאונד. בעלי כרגע במילואים וחוזר רק ביום ראשון לפני בוקר. האם תיתכן בעיה מבחינת תזמון יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ליאור15/02/2014ורק אוסיף שיום ראשון הקרוב הוא היום ה-4 למחזור,
ושבניסיונות הקודמים התחלתי לקחת את האיקקלומין ביום ה-5 למחזור. הפעם בהוראת הרופא מתחילה את הגונל F ביום ה-4 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014מתקבל הרושם שלא תהיה כל בעיה לתזמן את הביוץ שלך היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מקדים בשבועיים אחרי גונל???שילת15/02/2014
שבת שלום.אני שמה לב שהפורום משום מה פעיל בשבת!!!
בבקשה מענה ולו רק בחצי משפט.
בת 38 מחזור אחרוו ב30 לינואר.
ולאחר זריקות גונל-הזרעה שלא התקיימה.
שאלתי היא מאתמול בבוקר מעין דימום קל בניגוב,לסירוגין.
והפרשות חומות .על מה מעיד מצב כזה,חודש שעבר גם הקדים לי המחזור לאחר איקקלומין.
אציין שמחזוריי הינם לרוב סדירים.28-30 בבקשה בבקשה אם מישהיא עברה מצב דומה לשלי.אני מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מקדים בשבועיים אחרי גונל??? - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/02/2014אין פרטים אם קבלת אוביטרל החודש או לא.
בלי פרט זה לא נוכל לאבחן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא אוביטרל
שילת15/02/2014לא קיבלתי אוביטרל.הטיפול התבטל עקב חום גבוה מאוד של בן זוגי.התיתכן הקדמה כזאתראית של המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהNaya14/02/2014
לצוות הרופאים שלום,
אני בת 26, שבוע אחרי החזרת עובר אחד, רירית הייתה 13, לפני כמה ימים ראיתי בהפרשה שיוצאת בגלל הקרינון שהצבע שלה ורדרד כזה, פעם זה בסדר ויוצא רק לבן ופעם יוצא עם הצבע הורדרד הזה.
יש לציין שבשחרור האחות ביקשה ממני לשים רק אחד קירנון כל יום בבוקר, אבל שלושה ימים אחרי ההחזרה שמתי לב שהרופא רשם לי בדף השיחרור פעמיים קרינון! ואז ראיתי באותו יום את ההפרשה המוזרה הזו. והעליתי את המינון לפעמיים ביום!
אז עכשיו אני עם פעמיים קרינון ועדיין מופיע לפעמים הצבע הזה! מה זה אומר? שזה הוא לא נקלטתי? מה אני אמורה לעשות עכשיו? להפסיק קרינון? או שעדיין יש תקווה ולהמשיך בתכשיר?
מחכה לתשובתכם
תוודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2014מספיק קרינון אחד ביום.
לצבע שאת מתארת אין חשיבות והסיכויים נותרו כמו מקודם.
יש הפרשות כאלה לאחר טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון יחסי מין לאחר גונל fענת14/02/2014
ביום ראשון הקרוב (יום 4 למחזור) אני מתחילה הזרקות של גונל f במינון 37.5. ביום חמישי מגיעה למרפאה לבצע מעקב זקיקים, כאשר בסופו של הדבר המטרה היא להזריק אוביטרל ברגע שייצפה זקיק 20 מ״מ. בעלי חוזר ממילואים של שבועיים ביום ראשון הבא. האם תזמון יחסי המין יכול להוות בעיה?
נ.ב בעלת שחלות פוליציסטיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תזמון יחסי מין לאחר גונל f - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014מתרבל הרושם שהרופא יצליח לתזמן את הביוץ שלך היטב לקראת שובו של בעלך ממילואים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומיןאתי14/02/2014
אני 7 ימים לאחר כדור אחרון של איקאקלומין...אני נעזרת בבדיקת ביוץ כל יום ועדיין אין סימני ביוץ...האם זה הגיוני?! מתי אמור להופיע הביוץ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקאקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2014הביוץ מופיע בין יום 5 ל 10 אחרי הכדור האחרון.
השאלה האם הייתה תגובה לכדורים נעשית על ידי בדיקות דם ואולטרה -סאונד.
ללא מעקב אי אפשר להגיד מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעזרת בבדיקת ביוץ ביתית בלבד
אתי15/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעזרת בבדיקת ביוץ ביתית בלבד - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2014לפי זה קשה לדעת איך הטיפול הולך והאם יש בכלל ביוץ,
יש נשים שלא מגיבות לכדורים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת הפריהלילך14/02/2014
שלום,
אני לקראת הפריה ראשונה, מנופור 4 אמפולות , יומיים אחרונים 5 אמפולות
תוצאות ביום שמיני לווסת ואחרי 9 ימי הזרקת מנופור. צטרוטייד 0.25
Estradiol 8500 pmol/L
progestrone 3.5 nmol/L
LH 1.5
מימין זקיקים 16,14,14, 15
משמאל 18,18,16,15 ,16
מה דעתכם יהיה בהמשך? מתי אוביטרל / שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת הפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2014כן.
אפשר אוביטרל או דקפפטיל וזה לשיקול הרופא המטפל.
דקפפטיל במקום אוביטרל ניתן כדי למנוע גירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמנוע גירוי יתר
לילך15/02/2014שלום,
אני לקראת הפריה ראשונה, מנופור 4 אמפולות , יומיים אחרונים 5 אמפולות
תוצאות ביום שישי בבוקר יום אחת עשרה לווסת ואחרי 9 ימי הזרקת מנופור. צטרוטייד 0.25
Estradiol 8500 pmol/L
progestrone 3.5 nmol/L
LH 1.5
מימין זקיקים 16,14,14, 15
משמאל 18,18,16,15 ,16
בנוסף היום יום שישי יום 11 לווסת, יום הזרקה עשירי בצהריים - 5 מנופור + צטרוטייד 0.25
בשבת מוקדם בבוקר 2 אוביטרל
בראשון בצהריים שאיבה
האם נראה שעומד להיות גירוי יתר? מאוד פוחדת מזה. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובתכם
לילך15/02/2014בנוסף, מאתמול יום לפני אוביטרל יש לי גודש בחזה, כואב במגע.
בבקשה דעתכם לשאלותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למנוע גירוי יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2014מתקבל הרושם שהסיכוי לגירוי יתר נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ויחסיםme14/02/2014
שלום רב,
אני בת 33. במעקב זקיקים, ללא טיפול תרופתי (הנחיה ליחסים), לאחר כחצי שנה של ניסיונות כושלים. בדיקת זרע של בן זוגי יצאה גבולית:
מורפולוגיה 2%,
ריכוז 15 מיליון,
ריכוז זרעים כללי 52 מיליון,
זרעים בתנועה (ע"ש מקלר) 28.8 מיליון,
ויטאליות אחרי 4 שעות > 50%
לא ברור מתי היום הראשון למחזור שלי כיוון שהדימום תמיד מתרחש לפני הוסת - 4-7 ימים הכתמות וכו' ורק אז מתחיל דימום שמתחזק עד לוסת ממש.
היום אני ככל הנראה ביום ה- 14-15 למחזור...
10.2.14 - רירית 6, זקיקים קטנים בשתי השחלות. E-2: 159. פרוגסטרון < 2
13.2.14 (בוצע ע"י טכנאית) - רירית 7.4, זקיק ימין 16, זקיק שמאל 14.
E-2 194. פרוגסטרון < 2
14.2.14 - רירית 6.2, זקיק ימין 15, זקיקים שמאל 11,12,13.
E-2 351. פרוגסטרון < 2.
הייתכן שהביוץ כבר היום או מחר?? האם ערכי E-2 אינם נמוכים מידיי? האם יש יחס מסוים בו ה E-2 אמור לגדול (להכפיל עצמו / לעלות פי 3 וכו')?
האם מומלץ לקיים יחסי מין כל יום בנתוני הזרע שפירטתי?
והכי חשוב מתי נראה לכם יום הביוץ?
תודה רבה מראש
ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק לי לא ענו
me14/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק לי לא ענו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014יש סיכוי שהביוץ עשוי להתרחש יומיים לאחר ציון הנתונים האחרון,וממועד זה כדאי לך להתחיל לקיים יחסים כל יום /יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים מעודכנים להיום
me16/02/2014תודה רבה על התשובה הקודמת.
הנתונים הקודמים היו מיום שישי.
יש לי נתונים מעודכנים מהיום (יום א'): זקיק מוביל 19
E-2: 445
פרוגסטרון <2
האם צפוי אם כך ביוץ מחר או מחרתיים?
האם האסטרדיול אמור לרדת לפני הביוץ (לאחר שעלה) או להיות כל הזמן במגמת עליה?
האם הפרוגסטרון אמור לעלות גם או להישאר כ"כ נמוך עד לאחר הביוץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נתונים מעודכנים להיום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2014להערכתי טווח המן סביב הביוץ שלך שבו את אמורה לקיים יחסים הינו מחר ,ומחרתיים ממועד בדיקה זו.
לקראת הביוץ באסטרוגן עולה ולאחריו הוא יורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'יפ גנטיא.14/02/2014
שלום,
אחרי גרידה בשל הפלה נדחית שלחנו את הדגימה לצ'יפ גנטי .
התוצאה שהתקבלה שהבדיקה תקינה.
אציין שהבטא התחילה ביום ה-12 ב-246, ביום ה-14: 671 ולאחר מכן ביום ה-16 לא הכפילה את עצמה ועלתה באיטיות.
האם תוצאת הצ'יפ שוללת בעיות בזרע?
האם זה מעיד שהסיבה להפלה היא חיצונית וקשורה אליי?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צ'יפ גנטי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014להפלה אין רקע גנטי הקשור בזרע או בביצית,יש לחפש רקע אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)