מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטאאני11/02/2014
שלום רב,
בטא ביום 11 להחזרה- 81.1, פרוגסטרון 35.59, אסטרדיול 887.8
בטא יום 14 להחזרה- 147.2, פרוגסטרון גדול מ-190, אסטרדיול 465
בטא יום 16 להחזרה- 122.1, פרוגסטרון גדול מ-190, אסטרדיול 589.5.
הוחזרו 3 עוברים. יש תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה- בטא ביום 16 להחזרה 222.1
אני11/02/2014תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצהההה
אני11/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2014לא טוב, יש לעקוב אחרי בדיקה ולבצע אולטרה- סאונד בעוד שבוע לשלול מחץ לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל כמה זמן מומלץ לעשות בדיקת AMHשני11/02/2014
אני בת 33.5 יש לי איקס שביר לפני כשנה וחצי ביצעתי AMH ויצא 0.99 אני כל הזמן בלחץ שהרזרבה תידלדל משמעותית בגלל גילי ומכיוון שגם ככה היא גבולית.
בינתיים בכל שאיבה שואבים בין 8-15 ביציות.
האם כדאי לי לבצע שוב בדיקת AMH ? כל כמה כדאי לבצע בדיקה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל כמה זמן מומלץ לעשות בדיקת AMH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014הטווח המומלץ הינו 5 שנים ,בכל מקרה אני מקווה שעד אז תמצי בצורה אופטימלית את פוטנציאל הפוריות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני. תודה
שני11/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חמוד הרופא הזה, פשוט מהמם!
שירה11/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםשירה11/02/2014
יש דבר כזה שמבטלים החזרה של מוקפאים כי הם לא הפשירו כמו שצריך? או שבכל מקרה מחזירים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014המטרה של השבת עוברים לאחר הקפאה היא להביא להתעברות ,לדאבוננו לעיתים העוברים אינם שורדים את תהליך ההקפאה וההפשרה באופן המצדיק את החזרתם כדי לא ליצור מצג שב חסר סיכוי להריון ,ולמנוע ציפיות מיותרות-במצב כזה עדיף לידע את בני הזוג ולהימנע מפעולה מיותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזי היקריעל11/02/2014
שלום רב,
בהמשך לעזרה שרשמתי מטה ותוגתך המלומדת , הריני לציין כי הדימומים פסקו ונהיה מין כתמים חומים בלבד.
האם זה מלמד כי הכל בסדר ואין דימום נוסף?
ראוי לציין שאינני סובלת מכאבי בטן או רגישות כלשהיא.
אשמח לתשובה ,
יישר כח על עבודתך הנהדרת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014כנראה שהתהליך בספיגה ונסיגה והכול שב למקומו בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ז"א?
יעל11/02/2014מה זאת אומרת פרופסור אשכנזי?
שהדימום היה עקב השרשה? שהכל בסדר אם אין עוד דימומים ואין כאבים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ראשונה שלא צלחהדנה11/02/2014
שלום, עשיתי הזרעה אחת על רקע מורפולוגיה 2 וניסיון של שנה להרות. שאר מדדי הזרע גבוליים. הבוקר קיבלתי והתקשרתי לרופא והוא אמר שצריך חודש הפסקה ולהגיע אליו. יש לציין שהזרקתי גונאל במינון 50 במשך 11 יום והגוף הגיב טוב. אני חוששת שרוצה לעבור להפרייה לאור הנתונים.האם זה נורמלי כבר אחרי ניסיון ראשון לעשות הפסקה?? אשמח לחוות דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה ראשונה שלא צלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014חזקה על הרופא שלך שהוא מכיר אותך ומסיבות השמורות עמו הוא לא ממשיך ברצף הטיפולי החודש,וזאת בתנאי שביקורת האולטרסאונד מאפשרת זאת-באופן כללי ניתן לומר שאין מניעה אם הכול בסדר להמשיך בטיפול החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ככ הבנתי
דנה11/02/2014מצד אחד אתה אומר שהוא הרופא שמכיר אותי ולכן מסיבות שמורות עימו הוא מפסיק ומצד שני אפשר להמשיך?? מה זה אומר בעצם שיש בעיה עם המשך ההזרעה ותריך לעבור להפרייה כבר בניסיון ראשון??
הוא לא ביקש שאעשה אולטראסאונד או בדיקות דם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ככ הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014מאחר וגישתו אינה שגרתית ,הרי שהסיבות לעמדתו שמורות עמו,לכן עלייך להפנות אליו את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםשירי11/02/2014
שלום,
6 ימים לאחר החזרת 3 מוקפאים 2 מורולות ואחד בן 8 תאים.
יש לי לחצים בבטן התחתונה(לא כאבים)
האם זה מבשר על משהו?טוב או לא?
אני נוטלת 2 אסטרופם אוטרוגיסטן 300*3 פרוגסטרון רטארד 500
כל 3 ימים האם התמיכה מספיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014התסמינים השונים אינם יכולים לבשר על הצלחה או אי הצלחה,בכל מקרה התמיכה שאת נוטלת בהחלט מספיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתיכות לבנות בשתןאתי11/02/2014
יום שישי האחרון לקחתי את הכדור החמישי והאחרון של האיקאקלומין
אתמול בלילה בזמן נתינת שתן הופיעו חתיכות לבנות
בעזרת ביוצית נבדק ואין ביוץ...
מה אומרות החתיכות האלה?! אין כאבין בבטן רק קצת דקירות מסביב לתבור..האם ישר קשר ומה זה יכול להיות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חתיכות לבנות בשתן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014כנראה מדובר בהפרשה נרתיקית שיצאה יחד עם השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש צורך לעשות ב.שתן?
אתי11/02/2014יש צורך לעשות ב.שתן או לפנות לרופא נשים? ואם זה חוזר שוב בקרוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ש צורך לעשות ב.שתן? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014לפנות לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תמיכהליאת11/02/2014
שלום ,
רציתי לשאול האם יש הבדל בתמיכה הניתנת לאחר החזרת עוברים
טריים ומוקפאים ?
האם בהחזרת טריים נותנים רק תמיכה וגינלית ובמוקפאים נותנים גם כדורי אסטרופם לבליעה ?
כי החזירו לי עוברים טריים לפני יומיים והרופא נתן לי רק קרינון , האם לבקש גם אסטרופם או שזה לא נחוץ לי ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תמיכה - תגובה
פרופ' שלמה משיח11/02/2014בעוברים מוקפאים יש שני פרוטוקולים להחזרה: 1. במחזור טבעי, שאז עוקבים אחרי הביוץ הטבעי ומחזירים אחריו. במקרה כזה אין צורך באסטרופם. 2. מחזור מלאכותי לפיו כל ההכנה היא עם אסטרופם או פרוגינובה (הורמונים אסטרוגנים) ואז צריך להמשיך אותם גם אחרי ההחזרה. מדבריך אני מבין שאצלך היה פרוטוקול טבעי ולכן אין צורך באסטרופם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב -על החזרת עוברים טריים
ליאת11/02/2014כי לא הבנתי .
החזירו לי עוברים טריים -לא מוקפאים , משאיבה לפני 4 ימים.
זה אומר שאינני צריכה אסטרופם ?
כי ההסבר שלך התייחס רק להחזרת מוקפאים , לא לטריים.
והבנתי את זה , אבל זה לא מתייחס לתהליך שעברתי.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שואלת שוב -על החזרת עוברים טריים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014במחזור שבו מוחזרים עוברים טריים ,יש הנוהגים לתת תמיכה הורמונלית של פרוגסטרון בלבד ,ויש הנותנים פרוגסטרון ואסטרוגן,עלייך לפעול לפי המלצת הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה .
ליאת11/02/2014תודה לכם על התגובות המהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להביןאני11/02/2014
לאחר מס' טיפולי הזרעה שלא צלחו הוחלט לעבור להפריה
שאלתי שאיבת הביציות קוראת בכל מחזור מחדש במידה וזה לא מצליח??
אני מואד מפחדת מהשאיבה האם היא חייבת להיות בהרדמה ??
בת 30 בעברי 2 הריונות מהירים וספונטנים , לאחר כל הבדיקת לא נמצאה כל בעיה חוץ משחלות פוליצסטיות 4 הזרעות עם גונאל אף+אוביטרל-לא צלחו
החמישית -הריון כימי
האם לא אצליח להרות אם אמשיך בהזרעות שכן לפני חודש היה הריון כימי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוצה להבין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014שאיבת הביציות הינה פרוצדורה פשוטה שבצידה סיבוכים מזעריים,ולכן אין כל מקום לחשש,לאחר שאיבת הביציות עשויה להתקבל כמות עוברים המספיקה להחזרה טרייה וגם להקפאה לשימוש עתידי.יחד עם זאת לאור המידע בדבר ההריון שהתרחש בטיפול האחרון יש בהחלט טעם לנסות טיפול נוסף לפני המעבר להפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכם רופאים יקרים...עדנוש2911/02/2014
שלום, אני בהריון תאומים שבוע 28+2 לאחר ivf icsi , ורציתי לברר משהו , העם מותר בשבוע כזה כבר ללכת למספרה לעשות צבע? העם מותר לעשות חימצון (גוונים)?ועוד שאלה..העם מותר להיות עם בנייה בציפורניים בניתוח קיסרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לכם רופאים יקרים... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014בשבוע כזה אין בעיה עם כל טיפולי השיער שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהקרן11/02/2014
שלום
לאמי יש עקרות בלתי מוסברת
האם יש סיכוי שזה תורשתי
איזו בדיקה צריך לעבור כדי לדעת
האם לי לא תהייה בעיה להיקלט?
אני לא חושבת על הריון בשנים הקרובות
אבל מלחיץ אותי אם אצתרך חס וחלילה
טיפולים ואתחיל אותם לקראת גיל 30 שאהיה
לתפיסתי אמא זקנה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2014זה לא תורשתי ואין דרך לבדוק אם לא מנסים להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת מאזן הורמונלי על מין העוברמירית10/02/2014
שלום שוב,
תודה על תשובתך.
אני מחדדת את השאלה. אני מבינה שמין העובר נקבע על בסיס גנטי כבר עם היווצרות העובר הראשוני. שאלתי היא האם אשה בעלת שיעורים גבוהים של טוסטסטרון + אנדרוגן באופן טבעי (לא תוספת מלאכותית) הנה בעלת סבירות גבוהה יותר ללדת עובר ממין זכר?
האם נתקלת במחקרים בנושא?
תודה רבה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת מאזן הורמונלי על מין העובר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2014לא.
אין קשר בין רמות אנדרוגני למין העובר.
מה שקובע את מין העובר זה הזרע המפרה ביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהעיסה10/02/2014
יש משהו שהוא יצליח יותר מהפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/02/2014הפרייה חוץ גופית הוא הטיפול היעיל ביותר לכל בעיות הפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הבעיה אצלי?טלי10/02/2014
שלום לפרופסורים היקרים
ivf ראשון - בשבוע 6 נצפה דופק ובשבוע שמיני כבר לא. הפלה באמצעות ציטוטק.
IVF שני = בטא 20 לאחר יומיים ירדה
IVF שלישי = בטא 18 לאחר יומיים ירדה
IVF רביעי = בטא 22 לאחר יומיים ירדה
אשמח לקבל תשובות למספר שאלות:
1. האם אלו הריונות כימיים?
2. מה ניתן לבדוק להמשך? ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית מאחר ונמצאה לי מחיצה ברחם . ההיסטרוסקופיה עברה בשלום.
3. מה הבעיה אצלי?
תודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הבעיה אצלי? - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/02/2014אם בדיקות הבטא היו ללא שקבלת אוביטרל אחרי ההחזרה הרי אלו הריונות כימיים. קשה לקבוע מדיווח כה קצר הבחנה. בכל מקרה הייתי מפנה אותך לברור קרישיות ואם המחיצה משמעותית הייתי כורת אותה בהיסטרוסקופיה ניתוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
טלי11/02/2014כתבתי בהודעתי הקודמת שאכן היתה מחיצה של 60% ברחם ועברתי היסטרוסקופייה ניתוחית וזה תוקן.
לשאלת הקרישיות - אין לי.
האם יש עוד רעיונות מה לבדוק כדי שבפעם הבאה הבטא תעלה ולא תרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך - תגובה
פרופ' שלמה משיח11/02/2014רצוי גם לחסור על ההיסטרוסקופיה האבחנתית כי מחיצה עלולה לחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקין או לאאושרית10/02/2014
האם בדיקת הקיוטיפ תקינה:
המספר השכיח של הכרומוזומים 20 מטפזות היה 46
בבדיקה מפורטת נמצא קריוטיפ תקין
46,xy* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין או לא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2014קריוטיפ 46XY הינו תקין של בן זכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
אושרית11/02/2014אז זה אומר שיש סיכוי שימצאו לבעלי זרע בשק האשכים?ועוד שאלה יש דרך אחרת להביא ילדים שהיא לא הפריה חוץ גופית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2014אין נתונים לגבי בדיקת הזרע של בעלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת?
אושרית12/02/2014השאלה שלי זה אם ימצאו זרע בשק האשכים עקב תוצאה טובה של בדיקה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
אושרית13/02/2014מה הכוונה אין נתונים?
זה התשובה של הכרוזום y::
y microdelitions
azfa:del-azfa normal
azfb:del-azfb normal
azfc:del-azfc carrier
sry:del-sry normal
השני אני רואה שהוא לא נורמל מה זה אומר?
תודה מראש וסליחה שאני חופרת פשוט התור לרופא רק בסוף חודש הבא ואני מאוד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אושרית13/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2014באיזור "(AZF-אזוספרמיה פקטור) ב- כרמוזום Y קיימת לעיתים מחיקה ספיציפית MICRODELITION של AZFc בשם gr/gr מחיקה זו כרוכה בבעיות בפוריות הגבר בשיעור משמעות אצל גברים ממוצא אירופאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז יש סיכוי למצוא זרע באשכים
אושרית15/02/2014לפי כול הניתונים שנתתי לך או לא?
אז יש סיכוי למצוא זרע באשכים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014בהחלט כדאי לנסות להפיק זרע גם במצב הנתון
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)