מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מחזור מקדים אחרי גונל????שילת14/02/2014
צהרים טובים.בת 38
חייבת מענה אחרת השבת לא תעבור לי בשקט.
חודש שעבר נטלתי איקקלומין, שכנראה בעקבותיו המחזור הקדים לי.
קיבלתי ב 5 לינואר, ומחזור אחרון ב30 לינואר.מאמצע המחזור האחרון,זריקות גונל,מאתמול,הכתמה חומה בניגוב,והבוקר מעט מתגבר.היתכן שמחזור הופיע סשנית לאחר שבועיים בלבד.? האם בהשפעת הגונל?בבקשה אם מישהיא חווה או חחותה את הבעיה הנ"ל.תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם מחזור מקדים אחרי גונל???? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014כנראה שלא מדובר במחזור ,יש צורך לבצע בדיקת דם ואולטרסאונד על מנת להבחן את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהא.14/02/2014
שלום,
ב-21.11.14 עברתי שאיבת ביציות.
ב-1.1.14 עברתי גרידה בעקבות הפלה נדחית (הגרידה לא התבצעה בשאיבה).
ב-25.1 התחיל דימום חלש מאוד שנמשך כ-3-4 ימים.
ב-27.1 עשיתי בדיקת דם שתוצאתה: e2-628 ; פרוגסטרון - קטן מ-0.8 nmol.
(לא עשיתי מעקב זקיקים).
ב-29.1: e2-721; פרוגסטרון - קטן מ-0.8 nmol. במעקב זקיקים היו זקיקים קטנים בשתי השחלות וכן נצפה מבנה ציסטי בגודל 24 מ"מ בשחלה שמאלית. רירית בעובי 3 מ"מ.
ב-3.2 נבדקתי ע"י הרופא ולא נצפה זקיק מוביל. הציסטה היתה בגודל 26 מ"מ והרירית בעובי 4.8 מ"מ הבנתי שהרירית לא סדירה.
ב-6.2 עשיתי א.ס. כשבשחלה שמאל נצפה מבנה ציסטי צלול בגודל 19X31. רירית בעובי 3.5 מ"מ.
ב-12.2 במעקב זקיקים נצפתה ציסטה בגודל 28X38 עובי הרירית 5.בבדיקות דם e2-667 ופרוגסטרון קטן מ-0.9.
בכל הבדיקות לא נצפה זקיק מוביל וכל בדיקות הא.ס. נערכו ע"י גורמים שונים.
אתמול (13.2) התחילו לי מעט הכתמות והיום דימום קל בצבע אדום בניגוב.
מה משמעות הדימום? האם מדובר בוסת? או בהתפוצצות הציסטה?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - אנא תשובתכם
א.15/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - אנא תשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014זהו מצב של חוסר איזון הורמונלי שנגרם בעקבות ההפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה - המשך שאלה
א.16/02/2014תודה רבה על המענה.
בבדיקות היום הציסטה בגודל 40x30.
E2-1350 ופרוגסטרון 1.6. כמו כן נצפה נוזל בחלל הרחם.
בנוסף, מיום שישי הדימום מאוד התגבר ונראה כמו וסת רגילה.
האם לדעתכם הציסטה עומדת להתפוצץ? הם נדרשת התערבות כלשהי כגון שאיבה? או נטילת גלולות (אני מזכירה שאני אחרי גרידה שעברתי לפני חודש וחצי).
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציסטה - המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2014יש לתת טיפול תרופתי בתכשיר פרוגסטטיבי על מנת להפסיק את הדימום ולהמשיך לעקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה-המשך
א.16/02/2014לא הבנתי למה צריך להפסיק את הדימומים. נראה שזה וסת.
זה לא אמור לנקות את הרחם אחרי הגרידה?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציסטה-המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2014יש לקחת את הגלולה כדי לאפס את הציסטה ,כדי שתנאי הבסיס לתחילת טיפול יהיו אופטימלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור14/02/2014
שלום
מה קורה אם תיזמון האוביטרל
מוקדם מדי בזקיק 16-17?
האם זה משפיעה לרעה על הטיפול?
או שזה לא משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2014הכול מתנה בנסיבות המקרה והתוצאות ההורמונליות הנילוות,בכל מקרה השאיפה היא לזקיקים גדולים במקצת מהגודל הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד...
אור14/02/2014לדוגמא בטיפול האחרון
E2500
LH0.5קטן מ
פרוגסטרון קטן מ0.8
זקיק בגודל 16-17
אלו היו התותצאות ויום אחרי הזרקתי אוביטרל
1.האם זה לא היה מוקדם מדי?
2.ואם כן היה מוקדם מדי איך זה משפיע על הטיפול?
3.האם מתן אוביטרל מוקדם מוריד\.הורס סיכויים?
בבקשה תענו לי על 3 השאלות
אני כבר מיואשת מלא להבין מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אור15/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ועוד... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014מתקבל הרושם שהזרקת האוביטרל תוזמנה מצויין ליום המחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני13/02/2014
שלום רב
מתנצלת שאני שוב שואלת את השאלה, פשוט לא שמתם לב בטעות מה שאלתי.
בטא ביום 11 להחזרה- 81.1, פרוגסטרון 35.59, אסטרדיול 887.8
בטא יום 14 להחזרה- 147.2, פרוגסטרון גדול מ-190, אסטרדיול 465
בטא יום 16 להחזרה- 222.1, פרוגסטרון גדול מ-190, אסטרדיול 589.5.
בטא יום 18 להחזרה- 432.2, פרוגסטרון גדול מ-190, אסטרדיול 398.9
הוחזרו 3 עוברים.
האם זה יכול להיות חוץ רחמי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2014יכול להיות חוץ רחמי או תוך רחמי וזה נבדק על פי בדיקת אולטרה-סאונד.
אם יראו ברחם שק אז זה תוך רחמי ואם הבדיקה עולה ולא רואים שק צריך לברר היכן ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בת 38שילת13/02/2014
ערב טוב.הייתי מבקשת לדעת אם תופעה שיש לי מוכרת.חודש שעבר נטלתי איקקלומין-שלאחריו המחזור הקדים לי.כעת:קיבלתי ב30 לינואר, והתחלתי גונל מאמצע המחזור.היום דימום מועט ביותר וחום-בניגוב בלבד.
האם התופעה מוכרת?האם מעיד על בעיה כלשהיא? לולא לקחתי הורמונים,הייתי חושבת ביוץ.אודה על מענה.מעט מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בת 38 - תגובה
פרופ' שלמה משיח13/02/2014אי אפשר לקבוע מה סבת הדימומים אלא אם תבצעי בדיקת דם להורמונים. בכל מקרה אינני רואה סבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות פרופסור משיח
שילת13/02/2014ה' יברך פועלך.הייתי מוטרדת אלמלא תשובה.
"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVFגלי13/02/2014
שאלה היום הייתי פעם ראשונה אצל רופא לתחילת טיפולי ivf. אני אמורה לקבל ווסת שבוע הבא יום חמישי או שישי (ווסת כל 29 יום פחות או יותר) אני בת 42.5 ללא ילדים. הרופא אמר לחזור ביום השני לווסת לשם בדיקות דם ואולטרסאונד ואח"כ אחות ומשם לחזור אליו לקחת מרשמים.. (Ivf מתרומת זרע). הוא אמר שאם אני מקבלת ווסת ביום ה' אני צריכה לקחת כדור בשם אסטרופם 2 מ"ג. ושאלתי ..את הכדור אני לוקחת ביום הראשון לווסת או ביום השני..במקום הבדיקת דם והאולטרסאונד? ושאלה נוספת שלא קשורה בבדיקות דם גילו שאין לי נוגדנים ל CMV. הבנתי שכשאהיה בהריון בעזרת השם..אני צריכה להימנע מילדים עם חום ..אני עובדת בעבודה שאני רואה המון חולים מבוגרים וילדים.. ואפילו מטפלת בהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2014אין מצב שצריך לקחת אסטרופם ביום הראשון של הוסת ואחר כך בדיקות.
קודם צריך בדיקות דם בוסת כולל FSH ואחר כך להחליט איך להתחיל הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- T4 נמוך ןTSH בנורמה בהריוןק13/02/2014
היי ד"ר,
אני שבוע 5.
הרופא בדק TSH וT4.
הTSH היה בטווח הנורמה - 3.52 mIu/l ( כשהגבול הוא 0.5-4.8) אבל הT4 היה נמוך מהנורמה- 10.1 יחידות: pmol/l ( כשהגבול התחתון 10.3) אני די לחוצה, וכבר עברתי 3 הפלות לפני ההריון הזה האם יש קשר לבלוטת התריס? ( והאמת שלפני שנה וחצי הערכים היו בסדר- 12.3 ) כך שאולי עניין ההפלות לא בגלל זה.
האם אני צריכה טיפול? בזמן האחרון אני אכן סובלת מקור ועייפות.... (קשה לי להשוות כי תמיד הייתי רגישה לקור, אבל עייפות יש והרבה) די מבוהלת ואשמח להסבר תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
T4 נמוך ןTSH בנורמה בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2014לטעמי יש לשמור בהריון את רמת ה-TSH בגבולות ה-2.5 ולהעלות את רמת ה-T4 ולכן את נדרשת לטיפול משלים עם תכשיר טירואידלי(כמובן לאחר ביקורת נוספת כדי לאמת את התוצאה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!יש לי תור רק עוד שבועיים. זה
דנה14/02/2014בסדר לחכות או שזה דחוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה!יש לי תור רק עוד שבועיים. זה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2014זהו לא מצב דחוף ,אולם ככל שתקדימי הרי שטוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאני13/02/2014
שלום רב,
הוחזרו 3 עוברים.
האם זה יכול להיות חוץ רחמי?
בטא ביום 11 להחזרה- 81.1, פרוגסטרון 35.59, אסטרדיול 887.8
בטא יום 14 להחזרה- 147.2, פרוגסטרון גדול מ-190, אסטרדיול 465
בטא יום 16 להחזרה- 222.1, פרוגסטרון גדול מ-190, אסטרדיול 589.5.
בטא יום 18 להחזרה- 432.2, פרוגסטרון גדול מ-190, אסטרדיול 398.9
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2014עקומת עליית הביטה גבולית ביותר,ויכולה להיות גם בנוכחות הריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה פרופסור- אז בעצם
אני13/02/2014לדעתך יש אינדיקציה להריון חוץ רחמי? זה מחייב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני13/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2014את זאת יש לאשר בבדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ב.דםמירי13/02/2014
מה אומרות תוצאות ב.דם
E2 240
Lh 2
פרוגסטרון25.5
באיזה שלב אני
האם יש סיכוי לדעת לפי זה אם נקלט הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ב.דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2014את לאחר ביוץ ,אין דרך לשער לפי נתונים הורמונלים אלו אם את בהריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
מירי13/02/2014אני 8יום אחרי הזרעה
הפרוגוגסטרון נמוך האם
זה מצביע על כך שאין הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד דבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2014הפרוגסטרון בטווח הפיסיולוגי הרצוי ואינו מצביע בשלב זה על הריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' אשכנזי היקריעלי13/02/2014
שלום פרופ'.
לאחר החזרה של 2 עוברים מוקפאים תוצאת הבטא 400 , לאחר 4 ימים בטא 3123 , לאחר דימום קל וחששות לאבד את ההריון בדיקת בטא של 600 .
נאמר לי שיתחיל דימום ולהתחיל מהתחלה . אבל אין דימומים כבר 3 ימים מאז , אין כאבים בבטן , מרגישה עייפות ( כמו בהריון הראשון שהיה באופן טבעי ולי ילדה בת שנה וחצי).
האם יש עדיין סיכוי ? האם היה פה אולי את תסמונת התאום הנעלם?
למה לא מקבלת ווסת ? האם אתה ממליץ לבצע בדיקת בטא נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ' אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2014מדובר בהפלה כימית ,יש לחזור על בדיקות הביטה עד להתאפסות כדי להתחיל טיפול חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל תאומיםלולה 2613/02/2014
שלום אני בהריון תאומים.. שבוע 23+4
1.לפני יומיים הייתי בסקירה מוקדמת והכל תקין.. אבל מה שמדאיג אותי זה המשקל של העוברים.. הבן שוקל 696 גרם.. והבת שוקלת 577 גרם.. האם זה מסוכן?! מה עושים במקרה כזה?!
2..ויש לי עוד שאלה היום התעוררתי עם הפרשות שקופות וחלק מהם לבנות " סליחה על התיאור".. כאילו הגעתי לאורגזמה.. האם זה נורמלי?! או שצריך ללכת להיבדק?!
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
לולה 2613/02/2014סליחה סקירה מאוחרת ולא מוקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2014יש להמשיך במעקב כדי לראות שפער הגדילה לא יגדל,כי כבר עתה הפער הוא בן 20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. עוד שאלה
לולה 2613/02/2014מה עושים אם הפער גדל?! האם יש דרך או טיפול שיכול לעזור לפער שלא יגדל??.. האם המצב מסוכן
תודה.. עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2014הדיון בסוגיה הזו בשלב זה מיותר מאחר ומיגוון האפשרויות הוא רב ונתון למערכת שיקולים המבוססים על נתונים רבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פורום פוריות- לא פורום הריון.
אני14/02/2014קצת רגישות!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההריון שלי הוא מ ivf
לולה 2614/02/2014אני יודעת טוב שזה פורום פוריות.. וההריון שלי הוא מ ivf icsi.. ואני כבר משמונה חודשים נמצאת בפורום זה.. מרגע שהתחלתי טיפולי ה ivf ואני כותבת פה .. ו.. לא התכוונתי לפגוע באף אחד.. אין צורך שתתרגשי מאמי.. צריך על האדם שיהיה עם תקווה וישמח לשמחת האחרים.. ובסופו של דבר דבר אני שאלתי את הרופאים היקרים פה וכל הזמן אני שואלת והם עונים בשמחה.. לא שאלתי אותך ונראה לי שהשאלה שלי לא מפריעה לאף אחד ... אם זה לא מתאים לך אז אי צורך שתקראי מה אני כותבת.. אל תהיה אנוכית ותחשבי רק על עצמך.. אני כל הזמן קוראת מה שבנות כותבות ולפעמים מנסה להרגיע אותן על מקרים מדאיגים שעברתי אותם.. ב ובסוף אני מאחלת בהצלחה לכולן.. ואל תכניסי את האף שלך בדברים של האחרים.. אם לא עוזרים ולא מתחשבים עדיף שנשתוק.. באמת הופתעתי מהתגובה שלך..
בהצלחה לכל הבנות ומחזיקה לכן אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת לחלוטין!! מזל טוב ובשעה טובה
חסוי14/02/2014שתהיה לך לידה קלה וידיים מלאות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה שיהיה לך מכל הלב!!
לילך14/02/2014כל אחת פה שמצליחה זו שמחה אמיתית.. שיהיה לך הריון קל ובריא ומוצלח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, חוזרת בי! סליחה... שיהיה
אני14/02/2014לכולנו בהצלחה!
בהצלחה בלידה בע"ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר רגישות? היא כולה שאלה משהו
חסוי14/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף..חסוי13/02/2014
בוקר טוב אני ב18.11 עברתי גרידה ivf, שבוע שעבר קיבלתי וסת עם רירית 10 מ״מ הטכנאית אמרה שהיא תנשור, היום נבדקתי הרירית נהייתה 17 מ״מ .. איך זה קורה??? יש לציין שמשבוע שעבר אני עם אסטרופם 3 פעמים ביום להחזרת מוקפאים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי13/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה דחוף.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2014הרירית התעבתה עקב הטיפול ההורמונלי התחליפי באסטרוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליbatya12/02/2014
שלום
קיבלתי תוצאות בדיקה מהיום החמישי למחזור. רמת fsh של 6, ורמת אסטרדיול 610.
עד כמה שידוע לי רמת הfsh תקינה אך האסטרדיול לא.
על מה זה מצביע ומה צריך לעשות בנידון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2014רמת האסטרוגן חריגה וגבוה כמו במצבים של רזרבה שחלתית נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AMH!אני12312/02/2014
שלום. בת 28. FSH 6.6
לפני הפריה הבי"ח מבקש AMH שיצא לי 14.12! בבדיקה יש הערה שהחל מאוגוסט 2013 ישנה גרסה חדשה למערכת שתוצאותיה יוצאות גבוהות מהתוצאות במערכת הישנה.
האם זה נכון? והאם זה נורמאלי לגילי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
AMH! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2014התוצאה חריגה ומבטת רזבה שחלתית עודפת כמו במצב של שחלות פוליציסטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקינות הבטאלי12/02/2014
שלום,
לאחר הפריה ביום ה 12 בטא יצאה 31. לאחר יומיים בדיקה נוספת הבטא 36. במקביל אני מדממת בלי הפסקה. הרופא אומר לי לחזור על הבדיקות בעוד 6 ימים ולהמשיך עם התמיכה של הנרות. אני לא כוכ מבינה מדוע משום שברור שאי הכפלה של הבטא והדימומים מעידים על הריון שלא מתפתח אם כך האם יש הצדקה להמשיך עם התמיכה?
תקינות הבטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2014מתקבל הרושם של הריון לא תקין ולקראת הפלה כימית ,נטילת התרופות מיותרת
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)