מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת בטא שניהFF09/02/2014
שואלת שוב בשביל חברה שלי
אחרי הכנסת שני עוברים טריים יום ה11 בטא 113
יום 15 בטא 611.
האם זה מעיד על תאומים?
תודה רבה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא שניה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?אני09/02/2014
שלום רב,
כנראה שוב הריון לא תקין. כלומר שני הריונות כימיים. מה מומלץ לעשות? מה לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014שתי הפלות כימיות אינן מחייבות שום בירור ,בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלוספרם וקריוטיפאני09/02/2014
שלום,
האם מדובר באותה בדיקה בעצם?
למי זה מומלץ?
איזו מהבדיקה מומלצת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הלוספרם וקריוטיפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014הלוספרם-בדיקת זרע הבודקת את שיעור השברים ב-DNA של הזרע
קריוטיפ-בדיקה הבודקת המבנה הכרומוזומלי של האדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה מומלץ אחרי כנראה 2 הריונות
אני09/02/2014כימיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז מה מומלץ אחרי כנראה 2 הריונות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014שתי הפלות כימיות אינן מחייבות שום בירור ,בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן נשמר החומר הביולוגי ?עופר09/02/2014
זאת שאלה שרק רופאי פוריות בישראל ישאלו:
מכיוון שהיכולת של חיזבאללה ושל חמאס היא להגיע בטילים מדוייקים
לכל נקודה במדינה - איך בדיוק החומר הביולוגי היקר שלנו נשמר
בצורה שתגן עליו במצב מלחמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן נשמר החומר הביולוגי ? - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2014כדאי להעביר את החומר הלבית חולים ציבורי כי במילא הם קורסים והחמאס וחיזבללה
כנראה לא יכוונו לחינם טילים לשם ,בעוד שבית חולים אסותא פורח והרבה מחכים שיופגז..במיוחד בתי החולים הציבוריים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחח
עלמה09/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להספידשחר09/02/2014
שלום רב, לפני כשבוע החזרת בלסטוציסט על בסיס הורמונלי, ביום ההחזרה הערכים היו:
e2- 4000 p-150 .
כיום שבוע לאחר ההחזרה הערכים:
e2-240 p-50
האם יש סיכוי שהטיפול הצליח על אף הירידה החדה של ההורמונים?
תוך כמה זמן צפוי המחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם להספיד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014רמת ההורמונים מצויינת ואינה יכולה להעיד בשלב זה על הצלחה או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
שחר09/02/2014תודה רבה על התשובה המהירה והמעודדת יש לציין.
אם כך מה הסיבה הביולוגית לצניחת ההרומונים, האם הם לא צריכים להמשיך לעלות או לפחות להשאר יציבים ברגע שיש הריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2014ירידה של הE2 לא מנבאת המשך טוב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2014היתה צריך להיות הורמון ברמה הרבה יותר גבוהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ אשכנזי
דנה09/02/2014שוב שלום, אני מבולבלת מתשובתו של פרופ בידר שקצת סותרת את תשובתך. אשמח לשמוע את דעתך על שאלת ההמשך שלי. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014לנרות שעדיף היה שרמת האסטרוגן תישמר אין הדבר שולל בהכרח אפשרות של הריון למרות הירידה הנצפית ברמת האסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת עובריםשר09/02/2014
שלום, ביום שלישי שעבר עברתי שאיבה ונשאבו 10 ביציות,כולן הופרו.
ביום שישי החזירו לי 2
הרופא שלי אמר שבמידה והביציות הנותרות ימשיכו להתפתח יקפיאו אותן.
השאלה שלי, איזה סיבה יש להן להפסיק להתפתח וגם האם המקום שבו עברתי את ההליך אמור לעדכן אותי לגבי ההקפאה (כמובן בתקווה שלא אצטרך...)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקפאת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014את אמורה לקבל את מלוא האינפורמציה לגבי יתרת העוברים שלך-בהחלט יתכן שמבין העוברים אשר ממשיכים לגדול ולהתפתח יהיו עוברים שלא מתאימים מבחינה איכותית להקפאה לצורך שימוש בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת הורמוניםאח09/02/2014
שלום הווסת מתעכבת כשבוע ואני לא בהריון. עדיין לא בשלב הטיפול . בדיקות דם מהבוקר פרוגסטרון 6.3 ואסטודריול 142 האם תוכלו לעזור לי להבין באיזה שלב אני נמצאת? לפי טבלת ההורמונים אני לא מתאימה לאף שלב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמת הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014את מצויה בסוף השלב הלוטאלי ,ואת אמורה לקבל מחזור בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאני09/02/2014
שלום לכולם,
יום 11 להחזרה - בטא 81, אסטרדיול 870, פרוגסטרון 35
יום 14- בטא 147, אסטרדיול 465. אין עדיין תשובה לפרוגסטרון.
יש תקווה?
אוף :((((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014התשובה נמוכה מהטווח המצופה ,יש לחזור על הבדיקה ,וכמובן לשלול גם אפשרות של הריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- שאלה נוספת
אני09/02/2014גם בחודש קודם נפל הריון בשבוע 5.
האם יש צורך בבדיקות שונות במידה וזה הריון כימי שני? מקווה שלא כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה- שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014הייתי מבצע צילום רחם,מבצע פרופיל הורמונלי,ומברר את תפקוד הגופיף הצהוב,וכמובן בדיקות המתייחסות להיסטוריה הרפואית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה פרופסור-שאלה
אני09/02/2014בבקשה.
ביצעתי כבר צילום רחם- הרחם שלי קשתי.
אני עם סטרואידים בגלל נוגדנים לבלוטה ועם קלקסן שניתן לי בעקבות מספר ניסיונות בהפריה.
אני כבר לא יודעת מה עוד אפשר לעשות או לקחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה פרופסור-שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2014מתקבל הרושם בשלב זה שאת מטופלת היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריון מאוחרתאורית09/02/2014
שלום רב,
אתמול שמו לי 11 למינריות כהכנה לגריגה מאוחרת שאמורה היתה להתקיים הבוקר.
לאחר שהרדימו אותי הסתבר שצוואר הרחם לא נפתח מספיק והרופא החליט להכניס 14 למינריות גדולות יותר ולבצע הגרידה מחר (שבוע 24).
אני בלחץ נוראי, האם יש אפשרות שהלמינריות לא עוזרות? אני חוששת ביותר שמחר יגיע ולא יצליחו לבצע הגרידה.
האם מה שקרה לי שכיח?
אבקש את חוות דעתך.
תודה רבה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת הריון מאוחרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014כל הסיכוי להתוספת של הלמינריות תעשה את העבודה-הרחבה טובה הינה תנאי הכרחי להפסקת הריון בטוחה ומוצלחת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות ליודme09/02/2014
אני אמורה לעשות צילום רחם. רציתי לשאול איך אני אמורה לדעת אם יש לי רגישות ליוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות ליוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014תשאלי את אמך באם נעשה חיטוי של פצע שלך בעבר עם יוד,או אם ידוע לה אם גילית בעבר סימני רגישות ליוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות ליוד
me10/02/2014לא זכור לאימי אם היתה לי רגישות ליוד .מה המלצתך לעשות בכל זאת תצילום?
רגישות ליוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2014לבצע את הצילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לפני צילום רחםנגה09/02/2014
שלום רב
מחר בבוקר אני עושה צילום רחם .
חליתי בשבוע שעבר והרופא רשם לי זינט 875 לאחר צמרמורות, חום וסיניסיטוס.
כמו כן כהכנה לצילום, אני לוקחת מהערב פרדניזון שכן אני אסמטית .
האם זו בעיה לקחת את האנטיביוטיקה יחד עם הטיפול הזה?
האם יש בעיה לקחת אנטיביוטיקה לפני הצילום ??
אודה לתשובתכם בהקדם. אני מאוד חוששת
בברכה
נגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה לפני צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014אין כל בעיה בלקיחת אנטיביוטיקה לפני צילום רחם ,אדרבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מי שפירמירב09/02/2014
שלום
אנו בהריון ivf מיקרומניפולציה ונקלט הריון בנסיון הראשון על אף איכות הזרע הירודה. בנוסף לבעלי חסרים בכרומוזום y באיזור c.
נשלחנו למעקב רופא נשים ונאמר לי על ידי רופא הפוריות המטפל לומר לרופא הנשים לשלוח אותנו לדיקור מי שפיר בשל איכות הזרע הירודה.
רופא הנשים תהה מדוע יש לשלוח אותנו לבדיקה זו שכן לא עושים דיקור בגלל איכות זרע ירודה אלא בגלל בדיקות גנטיות המעידות על אפשרות לתסמונת או מחלה.
בנוסף חסרים בכרומוזום y כפי שייש לבעלי אינם גורמים לתסמונת ואין סיבה להפלה במקרה ןגם לעובר יש חסרים דומים.
האם אני צריכה לעשות דיקור מי שפיר או לא?
ומה זה באמת בודק?
בדיקת מי שפיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014השיקולים המרכזיים לדיקור מי שפיר הינם גילך ,הרקע המשפחתי והגנטי שלך,ההיסטוריה הגנקולוגית והמיילדותית שלך ,ביצוע המיקרומניפולציה ICSI ,וכמובן תוצאות של בדיקות השקיפות העורפית ,סקירת המערכות שלך והתבחין המרובע שלך,לאחר שקלול כל אלו לעומת הסיכון של הבדיקה עלייך לעשות את חשבון הנפש שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה שאלה דחופהש09/02/2014
האם יש מקסימום זמן שמותר לקחת פרוגינובה... אני כבר חודשיים על הכדור המזעזע הזה נפוחה כמו בלון...התחלתי לקחת להחזרת מוקפאים ובדרך השתבשו כמה דברים לפני שבוע עשו לי החזרה ואמרו לי עדיין לקחת 4 ביום
במהלך כל התקופה היו שילובים של דרך הפה ודרך הנרתיק. לאחר ההחזרה רק דרך הפה 4 יחידות.
בתחילת הדרך אני זוכרת שנאמר משהו כמו שאסור לקחת את זה מעל 6 שבועות
האם אני עושה משהו מסוכן אחרי הכל הרופא הוא זה שנתן את ההוראות האלו
אני פשוט חוששת שהם לא ממש מתסכלים מתיי התחלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגינובה שאלה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014אני מעריך שהתרופה נתנה בשלב מסויים גם עם תכשיר פרוגסטרון הסותר את האפקט הבלתי רצוי של לקיחה ממושכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ש09/02/2014היא התרופה היחידה שנתנה לי לאורך כל התקופה (התחלתי לקחת את זה באמצע דצמבר) פרט כך שלאחר ההחזרה של המוקפאים לפני כשבוע הוסיפו לי גם קרינון
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014קרינון הוא תכשיר הפרוגסטרון המדובר במקרה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
ש09/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב ד'ר אשכנזי ופרופסור משיחשירה09/02/2014
שלום,
אני אחרי גרידה, הרירית דקה מאוד מגיעה ל 4.5 ,קראתי בפורום שאתם ממליצים לקחת אספירין וויטמין E ,אני אוכלת גם סלק, שאלתי היא באיזה מינונים לקחת את הויטמין E ?, בבית טבע מוכרים אותו רק במינון של 200 יחב"ל, ואספירין במינון של 75 ,
האם לקחת את שני הכדורים יחד? כמובן אחרי אוכל, טופלתי בעבר בפרוגינובה ואסטופם לנרתיק וזה לא עזר, האם יש עוד משהו שוכל לשקם את הרירית????
ממש מיואשת צריכים להחזיר לי עוברים, היות והרירית דקה ומגיעה ל4.5 אין טעם להחזיר.
תודה ויום טוב שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן שהשאלה מופנית גם לרופאים האחר
שירה09/02/2014פשוט הם התייחסו לעניין הספציפי הזה , אז רציתי לדעת את תשובתם, תודה לכל הפרופסורים והרופאים על עבודתכם הנאמנה בזמנכם הפנוי
כמובן שהשאלה מופנית גם לרופאים האחר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014לקיחת אספירין במינון של 75 מ"ג מספקת ,ויטמין E במינון של 200 מ"ג פעמיים ביום,ניתן להוסיף גם ויאגרה בדרך וגינלית ,וזאת בנוסף לתכשירי האסטרוגן לעיבוי רירית הרחם.יתכן שביצוע פיפל במחזור לפני הטיפול הייעודי עשויה לתרום לשיפור התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בפרוטוקולמנסה09/02/2014
שלום, רציתי להבין, מה ההבדל בין פרוטוקול קצר הכולל מינון גבוה של גונל עם מדכאים בהמשך לעומת פרוטוקול הכולל גם גונל וגם מונפור או מונוגון ? כיצד משפיעים המונפור והמונוגון ? אני יודעת שהם מכילים גם LH. באילו נסיבות נוטלים גונל בלבד ?
הבדל בפרוטוקול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2014השיקולים לישום פרוטוקול כזה או אחר ,תלויים בפרופיל ההורמונלי של האישה,בגילה ,ברזרבה השחלתית שלה ,במשקלה,ובביטוי הטיפולי של פרוטוקולים קודמים שהיא קיבלה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)