מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליצסטיותרויטל17/10/2013
לאחר 2 מחזורי איקוקלומין-היו ביוצים
לאחר 4 מחזורי גונאל+אוביטרל +הזרעה-היו ביוצים
לא היתה כניסה להריון -הבעיה שחלות פוליצסטיות שתמיד היתה בעבר 2 הריונות ספונטנים
התחלתי טיפול בגלל וסת לא סדירה+חוסר ביוץ , בת 30 כל הבדיקות תקינות
זרע+פרופיל+צילום רחם אני לא מצליחה להבין למה אין הריון אם הבעיה בביוץ??
אני כבר מתוסכלת אולי יש בעיה אחרת??האם להמשיך בשיטה הזו??צריך לבצע בדיקות נוספות ?כבר שנה בכל התהליך הזה אתם הייתם ממליצים לעבור להפריה ?או טיפול אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשבה בבקשה
רויטל17/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שחלות פוליצסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013חד משמעית לעבור לטיפול הפריה המהווה מלבד אמצעי מצויין להרות גם אמצעי דיאגנוסטי מצויין בדבר איכות הביציות שלך ,שיעור ההפריה,איכות העוברים דבר שעשוי לתת הסבר לאי פריון שלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתר ותרומת ביציתסיוון17/10/2013
שלום,
אני לקראת תרומת ביצית.
מקבלת 3 פרוגינובה ביום.בבדיקת קרישיות יתר נמצא פקטור 2 הטרוזיגוט.
האם מותר להמשיך בטיפול ?
האם יש צורך לקחת מדלל דם ?
למי עליי לפנות ?
הרופא שלי לא בארץ ... מי יכול לעזור לי בדחיפות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרישיות יתר ותרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013רצוי לקחת מדלל דם-קליקסן40-60 מ״ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית עבה מידיאינגה17/10/2013
עובי הרירית שלי ביום ה10 של הוסת היה 17. מטופלת באיקקלומין ואסטרופם. האם הרירית לא עבה מידי לקליטת הריון? הרופא שלי אומר שזה טוב שזה עבה.. מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית עבה מידי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013אם הרירית שלך בתחילת התהליך דקה ומתעבה בהמשך אין עם זה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרירית עבה גם ללא טיפול תרופתי...
אינגה17/10/2013השאלה אם זה בסרר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרירית עבה גם ללא טיפול תרופתי... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013אם הרירית עבה כבר בימי המחזור הראשונים,הדבר דורש בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן זריקת אוביטרול בסמוך לביוץ טבעיאינגה17/10/2013
אתמול הייתי עם זקיקה21×21 ו14×18. היום אני מזריקה אוביטרול והזרעה ביום שישי. הבעיה שאני מרגישה שאני עוד שנייה מבייצת לפי הפרשות ודקירות באזור השחלה ששם נמצאות הביציות. אם לפני שאני אעשה זריקה בצהריים היום , אני אבייץ באופן טיבעי, במה הזריקה תעזור לי? היא תחזיק לי את הביוץ עד יום שישי? תודה רבה לכם ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן זריקת אוביטרול בסמוך לביוץ טבעי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2013הזריקה לא תחזיק את הביוץ ולכן כדאי לעשות הזרעה גם יום חמישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםdana17/10/2013
שלום רב,
אני בת 30 הפסקתי לקחת גלולות לפני כ-7 חודשיים. מחזור אינו סדיר
לפני כ- 3חודשיים ביצעתי בדיקות דם ביום השלישי של המחזור
FSH 17.1
LH 4,6
החודש ביצעתי בדיקות דם ביום השלישי של המחזור
FSH 8.3
ESTRADIL 151
אשמח לחוות דעת
האם הבדיקות תקינות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013הבדיקה האחרונה תקינה,אולם העובדה שבאחת הבדיקות הערך של ה-FSH הוא גבוה מחייבת בדיקה יותר אמינה כמו AMH כדי לקבל מידע עדכני כל מצב הרזרבה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתלולה 2616/10/2013
לום אני בהריון תאומים שבוע 6+3 ב ivf.. לוקחת 3 אינדומטרין ואחד פרוגנובה.. וחומצה פולית.. והיום הלכתי לקנות חומצה פולית ונתן לי סוג חדש שבא עם ברזל.. אז מה אני צריכה לקחת חומצה פולית רגיל או עם ברזל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013רצוי עם ברזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Q10מיכל16/10/2013
שלום ,
האם Q10 מעלה פרוגסטרון ?
מתי וכמה מומלץ ליטול במהלך טיפול ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Q10 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013מיותר ואין לו שום תפקיד במהלך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות כימייםשי16/10/2013
שלום
בעקבות 3 הריונות כימיים הופנתי לבירור. מדובר בהריונות ספונטנים. בעבר הריון תקין ולידה קיסרית.
הופנתי לבדיקת קרישיות, נוגדנים, היסטרוסקופיה וטיפול בפרוגסטרון.
האם זה הבירור המקובל? האם הפרוגסטרון יעזור בכלל?
אני ממש דואגת. מדובר ב3 הריונות בחצי שנה. בת 34.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריונות כימיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013הבירור והבדיקות שנדרשת לבצע בהחלט רצויות כדי לאתר הפרעה אפשרית הגורמת לריבוי ההפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שרון17/10/2013מה דעתך על על נרות האנדרומטרין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013בהחלט תמיכה רצויה כחלק מהמחשבה לתמוך בהריון כבר בשלביו הראשונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייתכןןןןןןןן?עמל16/10/2013
האם אפשר לחזיר מוקפאים ללא ביוץ?
ואם כן מה התחליף לביוץ?
יש לציין רירית 9מ'מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ייתכןןןןןןןן? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013ניתן להחזיר עוברים לאחר הפשרה באמצעות טיפול הורמונלי תחליפי ורירית של 9 מ״מ ראויה להחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי Gyneraרינת16/10/2013
שלום רב,
הייה לי מחזור בתאריך 18/8. מיום 3 למחזור לקחתי כדורי Gynera עד ל7/9.
בתאריך 12/9 התחיל מחזור. מאז אני ללא כדורים. עכשיו אני עדיין לא קיבלתי מחזור חודשי, כאשר משך המחזור הוא כ-30 יום. האם כדורי Gynera שיבשו לי הופעת מחזור טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדורי Gynera - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013קרוב לודאי שההפרעה נגרמה בעקבות נטילת הגינרה,למרות שגם כניסה להריון אפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצה צריך להסתובב בבית אחרי קרינוןליבי16/10/2013
שלום, לאחר IVF, הוחזרו 3 עוברים. קבלתי תמיכה של קרינון פעמיים ביום. שאלתי: מדוע צריך להסתובב בבית רבע שעה לאחר שימוש בקרינון, איך הליכה משפיעה על פעולת התרופה בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון נספג מהר יותר בתנועה
ליה16/10/2013אחרי כן הופך לחלקיקים לכן כל עוד הוא ג'ל טרי כדאי להיות בתנועה.
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013ההליכה מונעת התקשות של התרופה והצמדותה לדפנות הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום ביוץ כאשר המחזור מקדים.מאיה16/10/2013
שלום,
הקדים לי המחזור ב4 ימים. האם במצב זה עלול גם הביוץ להקדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום ביוץ כאשר המחזור מקדים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור שהקדים
מאיה17/10/2013הכוונה שהביוץ יהיה ביום ה9 למחזור ולא ביום ה13?
מחזור שהקדים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013כנראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שעות לפני הזרעה מזרירים אוטרולאינגה16/10/2013
יד לי הזרעה ביום שישי הקרוב לקראת שעה 10:30. הרופא אמר לי לעשות זריקה ביום חמישי אבל לא אמר לי באיזה שעה.. תוכלו להגיד לי בערך באיזה שעה להזריק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרול וזמן הזרעה
אינגה17/10/2013כמה שעות לפני ההזרעה מזריקים אוביטרול
כמה שעות לפני הזרעה מזרירים אוטרול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013לקראת הצהריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם...עדי16/10/2013
שלום רב אני אחרי החזרה 2 עוברים טריים משבוע שעבר ביום חמישי(ההחזרה)...מאתמול אני מקוררת מאוד ועם צינון וכאבי ראש וטיפה גרון...האם אני יכולה לקחת דקסמול ליום וללילה או כל כדור אחר כבר יומיים שאני לא ישנה טוב בלילה...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףף
עדי16/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013אפשר לקחת אקמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעאילנית16/10/2013
בעקבות הליקויים בבדיקת הזרע , רציתי לשאול האם צריך גם לקבוע תור גם לאורולוג?
בתודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013יש לקבוע תור לרופא פריון ואם הבדיקות יצביע על ליקוי המצריך התערבות כירורגית של אורולוג(כמו וריקוצל)אזי יהיה צורך במעורבות שלו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)