מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנדומטריןשי15/10/2013
שלום
קיבלתי מרשם לאנדומטרין לאחר ביוץ. לא בדקו לי רמות בדם וזה ניתן ליתר בטחון עקב הריון כימי.
האם יש סיכון בכך שרמת הפרוגסטרון אצלי תקינה ובעקבות התרופה היא תהיה גבוהה מדי? יש משמעות לגובה ההורמון לאחר הביוץ? אני חוששת לקלקל את מה שאולי בסדר ולהוריד את סיכוי קליטת ההריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר16/10/2013האנדומטרין מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע?
שי16/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2013מפני שהריון כימי לא נובע מחוסר פרוגסטרון ואין דבר כזה שבגלל שהיה הריון כימי צריך בפעם הבאה לתת פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בהריונות כימיים חוזרים, סכ 3
שרון17/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בהריונות כימיים חוזרים, סכ 3 - תגובה
פרופ` דוד בידר19/10/2013גם לעניין זה האנדומטרין הוא לא הפתרון.
קודם כל יש לברר מדוע ההפלות ובשלב ראשון לבצע תפקודי קרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי בהריון תאומיםאורנה15/10/2013
ערב טוב לכולם
אני בשבוע 20 עם תאומים , בשבוע 12 עברתי דיליו עוברים מ3 ל-2 . שקיפות עורפית יצא תקינה וגם סקירה ראשונה תקינה.לפני שבוע עשיתי חלבון עוברי והיום יגיעו תוצאות . 1:326 . האם זה גרועה מאוד ? רופא נשים שלי ד"ר פרי אמר לבדוק שום במעבדה ו ליתר ביטחון לעשות יעוץ גנטי. ד"ר וינר ברמב"ם בסקירה ראשונה אמר לי שאין צורך לעשות בדיקה מיי שפיר. מה אתם ממליצים לי ? יש לי סקירה שניה בעוד שבועייים ץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלבון עוברי בהריון תאומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013בדיקת החלבון העובר בהריון תאומים לא אמינה,במיוחד שגם עברת הפחתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות והיסטרוקופיהקרן15/10/2013
בת 42.
ילד בן 4.5 (לידה קיסרית).
שלושה הריונות בשנה וחצי האחרונות, שנסתיימו בשתי הפלות טבעיות בשבועות 5-6 ואחת גרידה בעקבות שק הריון ריק.
אמורה להמשיך לקראת הזרעה נוספת (בנק הזרע).
א. האם נכון יהיה לעשות היסטרוקופיה, ובמה היא יכולה לתרום?
ב. האם בחודש בו מבצעים את הבדיקה, ניתן לעשות ההזרעה או יש להמתין לחודש שאחרי?
ג. נוטלת תרופות לאור דלקת פרקים, האם יש לכך חשיבות ביחס להיסטרוקופיה והחומר שמכניסים בעת הבדיקה? או שחסר משמעות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלות והיסטרוקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013מאחר והרחם שלך היה מעורב בפועל בשתי התערבויות כירורגיות(ניתוח קיסרי,הפלה),מן הראוי לבצע היסטרוסקופיה לשלילת גורם רחמי להפלות.
הייתי ממליץ באותו החודש של ההיסטרוסקופיה לשקול בזהירות טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סכנה כלשהי בהיסטרוקופיה?
קרן16/10/2013שהרי זו פעולה פולשנית, האם יכול לפגוע במשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יש סכנה כלשהי בהיסטרוקופיה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013הסיכוי לפגיעה בגופניות הרחם קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהרחל15/10/2013
שלום לאחר הזרעה רביעית ברצף שנכשלה קבלתי מחזור הרופא זימן אותי לפרוטוקל חדש בבדיקת אולטרסאונד נמצא ציסטה בשחלה בגודל26 ממ ואמר שאי שפשא להמשיך טיפול נוסף שאלתי מה אנמ צריכה לעשות כמה זמן היא אמורה להעלם האם זה מסוכן ומתי לעשות שוב אולטרסאונד חוזר לראות שנעלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013ניתן לקחת גלולה למשך 10 ימים וה ציסטה תעלם ,הפסקת הגלולה תעורר דימום נוסף וניתן יהיה להתחיל טיפול חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הפלהאור15/10/2013
ב-22.9 קיבלתי 4 כדורי ציטוטק לאחר שלא נמצא דופק בהריון תאומים שבוע 8+3 לאחר יומיים בבדיקת אולטראסאונד ראו עדיין שק הריון אחד וב-25.9 קיבלתי שוב 4 כדורי ציטוטק לפני שבוע ראו עדיין זרימות דם ובטא 75 .
ביום ראשון אני עושה שוב בדיקת בטא לבדוק שהיא התאפסה ואולטראסאונד.
2 שאלות:
האם כל הזרימות דם וקצת קרישי דם שנצפו "ישטפו" במחזור הבא?
והשאלה השניה היא מתי אני אמורה לקבל מחזור הרופא אמר לי בין 4-6 שבועות
4-6 שבוע ממתי? מהרגע שהבטא מתאפסת? או מהרגע שהשקים נפלו?או מהרגע שפסק הדופק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור אחרי הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013יש לקוות שכל רקמה שילייתית תעלם,ואכן המחזור הבא יופיע בין 4-6 שבועות לאחר שהביטה התאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין והזרעהאינגה15/10/2013
אם שכחתי איקקלומין (2כדורים) ביום השלישי של הטיפול אבל השלמתי את הכדורים ביום השישי, המצב הזה יכול לפגוע בתהליך ההזרעה שאני אמורה לעבור החודש? האם יתכן שנפגעו ביציות בגלל שבאמצע שכחתי לקחת כדור? הרופא שליהאנר שזה אולי יכשיל את הבשלת הביצית.. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקקלומין והזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013קרוב לודאי שהתהליך הטיפולי לא יפגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 320 פרוג' 39.9סימי15/10/2013
היי, לאחר החזרה ב 25.9. בטא ראשונה 22 ולאחר מכן כל יומיים- 44 ואח"כ 142 והיום 320...
האם עדיין לא בטוח שיחזיק? האם הריון מחוץ לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא 320 פרוג' 39.9 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2013יש לבצע אולטרסאונד בעוד מספר ימים לזהות שק תוך רחמי,ומאוחר יותר לזהות דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר הצלחה בטיפןליםשירלי15/10/2013
שלום
אני בת 24 אם לילדה בת שנתיים ושבע...
לאחר שתי ניסיונות של טיפול החזרת מוקפאים
בטיפול הורמונאלי
החזרה אחרונה רירית 8ממ והוחזרו 3 עוברים
1 שרד 100% ועוד שניים 50% .
היום עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית.
רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך?
האם יכול להיות שיש אצלי בעיה שצריך לבדוק אותה ברחם או
משהו כזה?
מרגישה כבר יאוש...
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוסר הצלחה בטיפןלים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013שיעורי ההצלחה עם עוברים מוקפאים נעים לדאבונינו סביב 15-20%,עקב טיב העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר בן 5 תאים ביום מס' 3טלי15/10/2013
בת 34, עברתי לפני שבוע IVF ראשון. ביום מס' 3 התקבלו 3 עוברים בני 8 תאים ציון 1 שהופרו באיקסי ועוד עובר אחד מהפריה רגילה עם 5 תאים, גם הוא עם ציון 1.
הרופא החליט על החזרת עובר אחד ויחיד מהפריה רגילה בטענה שזאת הפריה ראשונה שלי. ממה שקראתי, לעובר עם כמות תאים כזאת ביום השלישי יש סיכויים יותר נמוכים להשתרש.
האם לא עדיף היה להחזיר שני עוברים כדי להגדיל את הסיכויים (הרי ההנחיה בדבר החזרת עובר אחד בטיפול ראשון רלוונטית רק לנשים עד גיל 30) או להחזיר את אחד מהעוברים של האיקסי עם 8 תאים? האם יש סיבה להעדפת עובר מהפריה רגילה עם נתוני פתיחה פחות טובים?
אותו עובר ביום מס' 2 היה עם 2 תאים לא שווים (UE לפי דוח מעבדה) וביום 3 גדל ל-5 וקיבל ציון 1. איך זה יכול להיות? יתכן שהתאים נהיו שווים פתאום? האם הנתונים האלה נותנים איזושהי אינדיקציה לגבי סיכויי ההשתרשות שלו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עובר בן 5 תאים ביום מס' 3 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013החזרת יותר מעובר אחד מגדילה את הסיכוי להרות גם אם הוא תולדה של ICSI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי
טלי15/10/2013מודה לך על זמנך ועל השקעתך, אבל לא ענית על מה ששאלתי.
אחדד את השאלות ברשותך ואעריך מאוד אם תוכל לענות:
1. האם יש סיבה להעדפת עובר מהפריה רגילה עם נתוני פתיחה פחות טובים (5 תאים, ציון 1) על פני עובר שהופרה באיקסי ומוגדר כמצוין (8 תאים, ציון 1)?
2. העובר המדובר היה ביום 2 עם 2 תאים לא שווים (UE לפי דוח מעבדה) וביום 3 גדל ל-5 וקיבל ציון 1. האם יתכן שהתאים נהיו שווים פתאום? איך אתה מעריך את סיכויי ההשתרשות שלו?
המון תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013העדפת עובר מהפריה רגילה קשורה במחשבה ששיעור ההפרעות הגנטיות הקשור בבחירת זרע וביצוע החדרה של הזרע לציטופלסמה של הביצית באמצעים מעבדתיים(מיקרומניפולציה)הינו גבוה יותר.
עובר באיכות טובה ביום 2 ומראה טוב ביום 3 למרות שחלוקתו איטית יותר הינו עפ פוטנציאל השתרשות טוב.כך שהרופא שלך העדיף איכות גנטית על פני איכות מורפולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013העדפת עובר מהפריה רגילה קשורה במחשבה ששיעור ההפרעות הגנטיות הקשור בבחירת זרע וביצוע החדרה של הזרע לציטופלסמה של הביצית באמצעים מעבדתיים(מיקרומניפולציה)הינו גבוה יותר.
עובר באיכות טובה ביום 2 ומראה טוב ביום 3 למרות שחלוקתו איטית יותר הינו עפ פוטנציאל השתרשות טוב.כך שהרופא שלך העדיף איכות גנטית על פני איכות מורפולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באזור השחלותטל15/10/2013
כשבוע מאז הביוץ יש לי כאב בצד שמאל וימין בעת ניסיון לתת שתן, בעיקר בשעות הבוקר. הכאב הוא מין לחץ ודקירות במאמץ באזור רחם/שחלות.
אציין שבטיפולים אחרונים טופלתי עם גונל ואוביטרל (לא היה גירוי יתר או צ'יסטות), מה זה יכול להיות? מה האפשרויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב באזור השחלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2013בראש וראשונה יש לשלול התפתחות ציסטות שחלתיות בעקבות הטיפול,יש לשלול גם דלקת סמויה בדרכי השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו בדיקות
טל17/10/2013תודה, אילו בדיקות עושים על לבדוק אם יש דלקת סמויה בדרכי השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אילו בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2013תרבית שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריס והיריוןנ.15/10/2013
שלום אני 13 יום לאחר החזרת 2 עוברים 8 תאים מחר הבטא.. אני עם תת פעילות בלוטת התריס ושותה יוטירוקס כבר שנתיים 100 מ״ג כל יום והיא מאוזנת ,עשיתי אתמול בדיקה ויצאה קצת גבוה 3.59 tsh - האם יכול להיות היריון עם מספר גבוה כזה?? מחר יש תור לרופא.. אשמח שתעזרו לי קצת לחוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נ.15/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בלוטת התריס והיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013יכול להיות הריון בנתונים כאלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בלוטת התריס
נ.15/10/2013תודה פרופסור אשכנזי עוד שאלה ברשותך האם זה עלול לפגוע בעובר מספר כזה? 3.59
ומה המספר שצריך להיות בתחילת היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך בלוטת התריס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013לא יפגע בעובר כל עוד יתנהל מעקב אחרי תפקודי הטירואיד במהלך ההריון וינתן טיפול בהצאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד שפעתשני15/10/2013
פרופסור שלום,
נמצאת בשבוע 14+ 3 להריון.
האם מומלץ להתחסן נגד שפעת? האם זה לא מסכן את ההריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון נגד שפעת - תגובה
פרופ` דוד בידר16/10/2013מומלץ.
לא מסכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פר' אשכנזי ברשותך שאלה דחופהאינה14/10/2013
כחתי לקחת איקקלומין אתמול... אתמול היה יום השלישי של לקיחת כדורים (2 ביום) עכשיו לקחתי 2 כדורים... אני לא יודעת איך להמשיך את הטיפול.. האם לסיים את חפישת הכדורים (10 יחידות) או להפסיק את הטיפטל? האם גרמתי זק לטיפול הזרעה שאני אמורה לעבור החודש? אני בלחץ.. מה עושים????
פר' אשכנזי ברשותך שאלה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013המשיכי לקחת את כל עשרת הכדורים ובצעי בדיקת אולטרסאונד ראשון יומיים לאחר סיום הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לקחת היום 4 כדורים
אינגה15/10/2013או להמשיך ליום נוסף 2 בכל יום? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בגלל ששכחתי תרופה הזרעה תכשל?
אינגה15/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם בגלל ששכחתי תרופה הזרעה תכשל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2013קרוב לודאי שהכל יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיספסתי כדורי איקקלומין - מה אעשה?אינה14/10/2013
אני אמורה לעבור הזרעה ומטופלת באיקקלומין 2 כדורים ביום.. שכחתי לקחת כדורים אתמול (היה אמור להיות יום ה3 של איקקלומין). היום לקחתי שוב 2 כדורים. מה יקרה עכשיו שפיספתי לקחת אתמול? זה עשה נזק רציני לטיפול? איך אני ממשיכה את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תענו לי בהקדם. אני בלחץ4
אינה14/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פיספסתי כדורי איקקלומין - מה אעשה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2013לקחת את הכדורים ששכחת היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחה הזרעקרינה12314/10/2013
שלום! בת 28,לפני הזרעה ראשונה. אצלי הכל תקין אך מסיבה לא ברורה בכל זאת הרופא רשם לי 5 ימים אקקלומיןו 5 ימים נוספים אסטרופם. לבעלי זרע לא תקין. ריכוז 20 מיליון, אחוז מבנה תקין 3, אחוז תנועתיות 20%. מהם סיכויי הצלחה למחזור טיפול עם נתונים אלה בהזרעה?תודה
סיכויי הצלחה הזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/10/2013כ-20% לכל מחזור טיפול
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)