מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרת בלסטוציסטדמעות זולגות18/06/2013
שלום רב,
ביום ד' (היום זה היום ה-7) הוחזר בלסטוציסט 1. היום עשיתי בדיקת שתן שהייתה שלילית. אמורה לעשות בדיקת דם מחרתיים ביום ה'. האם מיותר? אם היה היריון כבר היו אמורים לראות או לפחות פס עדין בשתן? או שאני טועה? יש טעם להמשיך תמיכה ולעשות מחרתיים בדיקת דם או שאפשר שנכשל ואפשר להפסיק?
אודה לכם מאוד על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת בלסטוציסט - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013אומנם זה תומך במה שאת חושבת אך הייתי ממליץ בכל זאת לעשות בדיקת דם ולהמשיך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי החזרת עובריםוולא18/06/2013
שלום
אני 6 ימים אחרי החזרת עובר אחד ... וכבר יומיים אחרי ההחזרה היה לי כאבים בבטן תחתונה שבאות וחולפות כל הזמן
ועד עכשיו יש לי את הכאבים ... מה זה אומר?? צריך לברר למה יש לי את הכאבים??
אני מטופלת אסטרופם 2 כדורים ביום וגם אנדומטרין 2 נרות ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013בדרך כלל הכאבים הם כתוצאה משאיבה ,אם עברת, ואם יחמירו יש להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני לא עברתי שאיבה!!!
וולא19/06/2013אבל אני לא עברתי שאיבה
רק עברתי החזרת עובר מוקפא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל אני לא עברתי שאיבה!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2013יכולים להיות כאבים המדמים כאבי מחזור הנובעים מתגובת הרחם לטיפול ההורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .. עכשיו אני רגועה
וולא19/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני לא עברתי שאיבה!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013כתבתי שאם הייתה שאיבה אז זה בדרך כלל ואם לא הייתה שאיבה אזי יש סיבות שונות לכאבים ואם יגבר צריך להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכמה מעלה החזרת 2 או שלושה עובריםנריה18/06/2013
את הסיכוי להיקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכמה מעלה החזרת 2 או שלושה עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013תלוי בטיב העוברים אך לא מעלה בהרבה .
מה שכן ,זה מעלה את הסיכויים למרובי עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר להריון מרובה עוברים
rottem19/06/2013מה שאני לא מבינה זה איך אחרי הרבה כשלונות פתאום נקלטים שניים או שלושה? למה בעצם זה קורה אחרי פעמים רבות שאפילו אחד לא נקלט? במה זה תלוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי שאיבה לפני שלושה ימיםבלי18/06/2013
מאז הבטן של נפוחה מאוד ויש לי כאבים (לא נורא חזקים) אבל כאבים
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי שאיבה לפני שלושה ימים - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013כן.
זה תוצאה של הגירוי והשאיבה.
אם הכאבים יתגברו יש להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשגית18/06/2013
כמה זמן אחרי הזרעה ניתן לבדוק הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/201312-14 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה אחרי הנצהמישהי18/06/2013
לכמה ימים מקובל לקחת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה אחרי הנצה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/20135 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם לוקחים סטרואידים ליותר ימים?
מישהי19/06/2013פרדינזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אם לוקחים סטרואידים ליותר ימים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם לוקחים סטרואידים ליותר ימים? - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013גם סטרואידים ל 5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי להוסיףירדן18/06/2013
מקבלת תמיכה של זריקת גסטון 100 מג, 4 אסטרופם ביום ומדבקת אבורל פעם ביומיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שכחתי להוסיף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2013תמיכה בהחלט מספקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומיםירדן18/06/2013
היי
אני בשבוע 6 ושלושה ימים עם תאומים,לאחר החזרת שלושה עוברים.
בשני העוברים נצפה דופק וגודל מתאים.
הבעיה שהתחיל לי דימום משבוע שעבר, כשהרופא שלי בדק אמר שאחד העוברים יושב ממש ליד צוואר הרחם וזה מקור הדימום.
האם יש דבר שניתן לעשות? מהם סיכויי הפלה במצב כזה?
מפחדת לשמוח יותר מידי...
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013בשלב זה אין מה לעשות אלא מעקב בלבד.
בדרך כלל כשיש דופק הסיכויים להפלה מאוד קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לאחר הזרעהליבי18/06/2013
שלום,
האם יש איזשהו סיכון לטוס לחו"ל כשבוע לאחר ביצוע הזרעה?
האם טיסה עלולה לפגוע או לסכן את הקליטה וכניסה להיריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהקרן18/06/2013
שלום, אני יומיים אחרי החזרת עובר בפרוטוקול טבעי, מתרומת ביצית.
2 אנדומטרין ביום+פרגניל ביום ההחזרה ועוד אחת מחר ובשבת
להלן תוצאות בדיקת דם מהיום:
E2 225PMOL\L
PROG 55.7
האם תקין?
האם יש משמעות לערך E2 אחרי ההחזרה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2013הבדיקות תקינות,למרות שלטעמי הייתי מוסיף כדורי אסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן18/06/2013נתבקשתי להוסיף תמיכה אסטרוגנית- פרוגינובה אבל נתבקשתי להשתמש באופן וגינאלי ולא בבליעה. האם זה בסדר להשתמש בפרוגינובה באופן וגינאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהלולה 2618/06/2013
שלום היום עשיתי החזרה של עובר קפוא בן שלושה ימים.. והרופא אמר לי שהכל בסדר ושמקווה שזה יצליח אפילו הוא אמר לי את חייבת להיכנס להיריון החודש.. בחודש שעב עשיתי שאיבה והרופאה החזירה לי שני עוברים אבל לא הצליח.. ועברתי לרופא הזה והחליט שיהיה לי הטיפול ספונטני.. לא נתן לי כדורים הוא רצה שיהיה טבעי.. . רוצ לשאול מה הסיכוי שלי להיקלט?? אני בת 26.. ועשינו את השאיבה בטיפול ivm.. כי הייתה לי עלייה בהרמונים והבעיה אצלנו היא בתנועת הזרע..
ויש לי עוד שאלה היא צורת השינה.. אני בד"כ יושנת על הבטן ומתהפכת הרבה בשינה ואין מצב שאשכב על הגב שלי אני לא יכולה להירדם.. אז אני מפחדת אם אני שוכבת על הבטן זה יפגע בקליטה להריון ומכשיל הטיפול.. ניסיתי לשכוב על הגב ולא להתהפך לא הצלחתי והתחילו לי כאבים בבטן ובגב בגלל זה?? מה אפשר לעשות והאםזזה משפיע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013צורת שכיבה לא משנה לכלום.
הסיכויים של עובר מוקפא מ IVM קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לולה 2619/06/2013אז אני מבינה שקשה לי להשיג הריון?? אז למה עושים את זה ב ivm.. ומה הפתרון לבעיה שלי.. אומרים שהכל אצלי תקין והבעיה היא בתנועת הזרע ולא אצלי.. אז למה הסיכוי הוא קטן.. הרופא אמר לי שהמצב של העובר הוא מאוד טוב והוא בן שלושה ימים.. ודווקא אמר לי את חייבת להיכנס להריון הפעם.. וגם היה לי מח הטיפול ספונטני הפעם לא לקחתי כדורים וזריקות...
אז בבקשה תסביר לי למה הסיכויים נמוכים.. ומה ההבדל בין קפוא מ ivf וקפוא מivm.. אם אומרים שהעובר הוא בסדר אז מה זה משנה אם זה ivm או ivf??
ועוד שאלה אם לא נקלטתי אז מה עושים איך אני אכנס להריון אם אני מטופלת ב ivm .. מה אתה מציע מה לעשות מה הפתרון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2013הטיפול בIVM הוא עדיין ניסיוני
זה שיש עובר בסדר וזה שהרופא אומר שאת חייבת להיות בהריון זה לא מבטיח כלום וזה סתם דיבורים.
יש שיטות טיפול יותר טובות ואני לא חושב שלא תהיה בהריון.
עוברים מוקפאים מוצלחים פחות ולכן יש לשאוף להחזיר עוברים טריים ומטיפול רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם סיכויי ההקלטותשירי18/06/2013
של עובר בן 2 תאים יומיים אחרי שאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהם סיכויי ההקלטות - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2013תלוי בגיל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל F למסירהלילך18/06/2013
הי בננות יש לי גונל F די חדש שאני רוצה למסור (תודה לאל)...
מי שצריכה שתרשום לי הודעה אשמח להעביר...
מקומות איסוף הרצליה, ת"א ולפעמים גם חולון.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נרותמיה18/06/2013
שלום, אחרי ההחזרה העלו לי את מס' נרות התמיכה (אוטרוגסטן) משלוש לארבע בגלל שהיו הכתמות שאחרי זה נעלמו. אחרי שקיבלתי תשובה חיובית לפני שבוע וחצי לא שאלתי אם להוריד חזרה, פשוט המשכתי עם ארבע. זה יכול להזיק במשהו אם אמשיך עם ארבע במקום שלוש או שזה לא משנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2013לא יזיק.
תמשיכי אותו הדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל בין.....לילי18/06/2013
שלום,
רציתי לדעת האם יש הבדל בין התוצאות של הבדיקה הבאה:
HCG-B Quantitative Urgent לבין (HCG-B Qualitative (B
הכוונה שאחר עם B בסוגריים והאחרון לא, האם זו אותה בדיקה ואתה תוצאה או שיש הבדל?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש הבדל בין..... - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2013הראשון נותן מספר שיש לו ערך (quantitative(
האחר נותן רק תשובה אם יש או לא הריון אך לפי הערך זה יותר ברור לנו מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א
לילי18/06/2013אוקיי, אז אם יש תוצאה הבאה זה אומר יש הריון?
78 HCG-B Quantitative Urgent* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2013כן.
צריך לחזור יומיים מהבדיקה ואז נוכל להגיד לך האם זה הולך טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)