מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף בבקשהגל02/04/2013
שלום,
בתאריך 15.3.2013 עברתי הפרייה שלישית - הרופא שלי אמר לי לקחת 2 אנדומטרין ביום וב-20.3. להזריק חצי אוביטרל. היום ה-2 לאפריל עדין לא קיבלתי מחזור ויש לי כאבי בטן חזקים כמו מחזור ולפעמיים דקירות שנמשכים כבר שבוע וחצי. אתמול מכיוון שזה היה חג עשיתי בדיקת הריון ביתית זה היה 12 יום לאחר האוביטרל והתשובה הייתה חיובית.
השאלה שלי האם זה שאריות של האוביטרל? האם הייתי צריכה לעשות את הבידקה ביום ה-14?
ועוד דבר האם להמשיך לקחת את הנרות? כי היו ימים שלקחתי רק נר אחד בגלל הכאבים בבטן.
מחר אני אמורה לעשות בדיקת דם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2013כנראה הריון ובגלל זה מתגברים הכאבים.
להמשיך נרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרויטל02/04/2013
שחלות פוליצסטיות
מחזור אחרון 13.3 ללא כל טיפול
בדיקת דם לאיתור הביוץ ב 24.3- פרוגסטרון 3.13 E2- 630
שוב בדיקות דם ב 28.3-פרוגסטקרון 3.45-E2 530
מה קורה האם יהי ביוץ החודש או שלא ?.
מה אומרות התוצאות אציין שלא בוצע מעקב אולטרסאונד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2013הנתונים שאת מוסרת אינם מאפשרים להגדיר את מצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותנורית02/04/2013
לפניי מספר ימים בצעתי בטא אחרי הפרייה רביעית ויצא לי 84 אחריי יומיים ביצעתי עוד בדיקה בטא ויצא לי 245 יש לי הפרשות חומות האם זה מסוכן?? מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
נורית02/04/2013למה לא עונים לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשות חומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2013הדמם מתרחש על רקע סכנת הפלה ,יש להגביר את הטיפול התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fshדנה לה02/04/2013
בת 39.5, ילדתי לפני חצי שנה IVF ראשון. בזמנו ערך ה FSH היה 5.9 (הבידקה בוצעה ב חודש דצמבר 2010). לפני כשבועיים ביצעתי הבדיקה שוב מאחר ובכוונתי להתחיל בעוד מספר חודשים שוב הליך דומה אך הפעם הערך של FSH היה 2.5
מה זה אומר? האם יקשה עלי להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר fsh - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2013הערכים בגדר הנורמה.
יש תנודות ברמות ההורמון בדם ולכן הערכים התקינים הם בין 2- ל10.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך לבצע הבדיקה ביום מסויים?
דנה לה02/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם צריך לבצע הבדיקה ביום מסויים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2013בימים 3-5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בטיפול מוקפאיםדמעות זולגות01/04/2013
שלום לכולם,
אני נמצאת יומיים לפני החזרת מוקפאים בבדיקת דם רירית 10 מ"מ ובדיקת דם 2.9
אני בולעת פרוגינובה 1 כפול 3 פעמים ביום ושלשום תוספת לנרתיק של אוטרוגיסטן 300 כפול שלוש פעמים ביום.
האוטרוגיסטן גורם לתופעות לוואי לגרד והצקה והפרוגינובה לבחילות.
אם אפסיק לקחת את התמיכה אחרי ההחזרה יש סיכון בקליטה להיריון?
והאם לפי הבדיקות אני מוכנה להחזרת מוקפאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה בטיפול מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2013הנתןנים הקלינים שלך מצויינים ואת בהחלט מתאימה להחזרת מוקפאים,אסור לך להפסיק את הטיפול התמיכתי הוא עלול לשבש את ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונפורירדן01/04/2013
אני מקבלת טיפול במונפור ומאוד מתקשה בערבוב התמיסות
האם ניתן לשנות את הטיפול לסוג טיפול אחר (גונאל למשל)
מה בעצם מייחד את המונופור?
האם יש לו יתרונות שאין לטיפולים אחרים
תודה
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מונפור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2013המנופור שונה בתכונותיו והרכבו מהכוהל,סמוך על הרופא שלך שהפעיל שיקול דעת בבחירת המנופור כתרופת בחירה במחזור טיפולי זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופור
קרן02/04/2013מנסיוני האישי מאד ממליצה על המנופור מולטידוס - מגיע ביחידות של 600 (במקום 75) ומקל מאד על תהליך הכנת התמיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2013אכן גם האפשרות הזו קיימת,והיא קלה יותר להכנה להזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעצהמיכל01/04/2013
שלום,
בת 36 אמא לתאומות שנקלטו לאחר IVF עם מיקרומניפולציה בגלל בעית זרע של הבעל (מורפולוגיה 0%).
לפני כמה חודשים עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי וה-FSH שלי היה 17.
חודש לאחר מכן הוא ירד ל-8.
החלטתי לעבור שוב טיפול על מנת להקפיא עוברים. (לא נותרו לי מוקפאים מהסבב האחרון).
בטיפול נשאבו 4 זקיקים והופרו רק 2 עוברים תקינים. לא ביצעתי החזרה.
אני כרגע במצב שקופת החולים לא מאשרים לי עוד טיפול בגלל שלא עשיתי החזרה, ואני לא מעוניינת להיכנס להיריון עכשו.(התאומות שלי בנות שנה וחצי).
אני מפחדת שעוד שנה\שנתיים שארצה להיכנס 2 העוברים לא יספיקו לי ורמת ה=FSH שלי תהיה גבוהה מידיי.
אשמח לעצה מה ניתן לעשות במקרה כזה.
האם כדאי להקפיא ביציות? מה בנוגע לזרע הלא תקין של בעלי?
האם ניתן לעבור טיפול IVF באופן פרטי על מנת להקפיא עוד עוברים?
האם ירידה ב-FSH מעודדת?
תודה מראש:)
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לעצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2013במצב העניינים שאת מציינת ההמלצה היא להקפיא עוד כמות של עוברים לשימוש עתידי גם עם הדבר כרוך בתשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעצה
מיכל01/04/2013פרופ אשכנזי, תודה על תשובתך.
האם ידוע לך כיצד והיכן ניתן לעבור IVF באופן פרטי?
במה זה כרוך?
האם זה ממש יקר?
המון תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לעצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2013מיכל שלום , את ה-IVF ניתן לעבור ביחידה פרטית על חשבון הביטוחים המשלימים כך שזה לא כרוך בעלות נוספת ,את יכולה לפנות לאחד מרופאי פורום זה והא ישמח לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הופעת מחזורליאת01/04/2013
חג שמח,
אני לאחר טיפול הפריה חמישי שלא הצליח. קבלתי מחזור לאחר התשובה השלילית ועכשיו חיכיתי למחזור הבא והוא לא מגיע. עברו כבר 35 יום ותמיד אני מקבלת ביום ה 26 או 28. אני מאוד מודאגת. מהי המלצתכם? תודה, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור- פרטים נוספים
ליאת01/04/2013יש להוסיף כי כמובן שבצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילי. בנוסף, במהלך החודש הזה חליתי בדלקת ראות ונטלתי אנטיביוטיקה במשך 10 ימים.
תודה,ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אי הופעת מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2013ליאת שלום
שיבוש במחזור לאחר חודש טיפולי שכיח מאוד,בכל מקרה אם לא תקבלי עוד מספר ימים בצעי בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא ברורמיכל01/04/2013
שלום ,
בחודשעבר עברתי טיפול IVF שלא הצליח וקיבלתי מחזור .
התחלתי לקחת גלולות ביום הרביעי למחזור למשך 14 יום כאשר אני עתידה להתחיל טיפול נוסף אחרי שאבל מחזור לאחר הפסקת הגלולות .
היום - 11 יום לאחר נטילת הגלולות יש לי דימום לא ברור , דימום קל אבל דם נקי ...
מה זה יכול להיות ?
קצת מודאגת ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לא ברור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2013אין מקום לדאגה תמשיכי לפי התכנון ,התחלת הטיפול אמורה להיות 5ימים לאחר הפסקת הגלולה
דימום לא ברור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2013אין מקום לדאגה תמשיכי לפי התכנון ,התחלת הטיפול אמורה להיות 5ימים לאחר הפסקת הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתי לאחר הזרעהטליה01/04/2013
לילה טוב כאמור אני כשבוע אחרי ההזרעה ביום שבת נטלתי את האוביטרל ה2. מאז ההזרעה בטן תפוחה כואבת (במנוחה ובמאמץ ), הרגשת מלאות, בחילות רציתי לדעת מתי זה יעלם? האם מלבד מנוחה ושתייה יש עוד משהו שיכול להקל?תודה מראש וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר שחלתי לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2013אם אין הריון אזי זה יעלם תוך כשבוע ואם יש הריון זה יכול להתגבר ולהימשך אפילו עד חודש או חודש וחצי.
יש צורך בטיפול תומך כגון שתיה ומעקב אחרי מצב כללי ,ואם הסימנים מתגברים יש לפנות למיון ,ובדרך כלל גם אישפוז ,למתן נוזלים וברור המצב בבדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
טליה01/04/2013בוקר אור וחג שמח שאלה נוספת האם מצב זה יכול למנוע/ לעכב את הטיפול הבא במידה ולא התרחש הריון?
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2013אפשרות זוהקיימת במידה ויוותרו ציסטות שחלתיות בזמן המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2013לא רצוי ולא מומלץ לבצע חודש אחרינחודש במיוחד שהיה גירוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Q10מיכל01/04/2013
שלום ,
שמעתי שויטמין Q10 יכול לעזור לפוריות ...
האם נכון ומה תפקידו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין Q10 - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2013הויטמין הוא אנטיאוקייסדנט, כלומר מסייע כביכול בתהליכים נגד הזדקנות ,ויש פירסומים שהוא כביכול עוזר, אך זה בויכוח ודומה לעוד תרופות שהן בספק לגבי יעילותן.
רוב הרופאים לא מוסיפים אותו בטיפולי פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה וגלולותמיכל01/04/2013
שלום ,
הרירית שלי בדרכ דקה , כ- 6 מ"מ .
החודש אני נוטלת שבועיים גלולות כדי לעכב את המחזור הטיפולי הבא - IVF
האם הגלולות לא ידקקו לי את הרירית במחזור הטיםול הנוכחי שאחרי הפסקת הגלולות וקבלת המחזור ? ....
כי הבנתי שנטילת גלולות גורמת לרירית דקה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית דקה וגלולות - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2013לא יגרמו.
נכון שכאשר נוטלים גלולות הרירית לאט לאט הופכת לדקה אך זה לא משפיע על הטיפול לאחר הפסקתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Eמיכל01/04/2013
שלום ,
הבנתי שנטילת ויטמין E יכולה לסייע בעיבוי רירית .
מה המינון המקובל ומתי בדיוק יש ליטול ?
מתחילת המחזור עד מתי ? ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין E - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2013ויטמן E ידוע כיום כעוזר בהאטת תהליכי הזדקנות ונוגדי חימצון הגורמים לתהליכים אלה.
היום ממליצים עליו לכל דבר וכמובן גם לעיבוי רירית רחם ועוד.
אני לא בין הממליצים.
לאדם בוגר המינון היומי הוא 15גר ליום.
יש כדורי סולגר שזה מאתיים יחידות -כדור ליום ויש כדורי ויטמין E ביחידות של 200
יחידות.
כדור אחד מכל סוג מספיק.
לדעתי זה לא יגרום לעיבוי רירית.
חשובה הסיבה לאי עיבוי הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיקיםמיכל01/04/2013
שלום ,
במחזור הטיפולי האחרון היו לי 7 זקיקים אבל היה פער דיי גדול בגודל שלהם ולכן בזמן השאיבה היו זקיקים לא בשלים .
האם יש דרך לשלוט על זה במחזור הבא ?
הבנתי שבאמצעות נטילת אסטרופם בשלב כלשהו לפני קבלת המחזור הטיפולי ? .... יש דבר כזה ? ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל זקיקים - תגובה
פרופ' שחר קול01/04/2013יש.
אפשר להתחיל טיפול עם אסטרופם כשבוע לפני במחזור (אמצע השלב הלוטאלי הקודם, עדיף לוודא המצב ההורמונלי ע"י בדיקת דם), עם בוא המחזור לבצע בדיקת א.ס. ואם כל הזקיקים קטנים, להתחיל בגירוי השחלות. יש סיכוי טוב שהפער בגדילה יצומצם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה ואסטרוגןמיכל01/04/2013
שלום ,
כאשר הרירית בדרכ דקה , מגיע ל- 6- 6.5 מ"מ ....
מה השיקול לגבי נטילת אסטרוגן בתקופה של לפני הביוץ ?
הבנתי שזה יכול לסייע והרופא שלי מעולם לא ניסה את זה ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית דקה ואסטרוגן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2013מיכל שלום
ישנם מספר אמצעי עזר לעיבוי רירית הרחם בינהם תוספת אסטרוגן ,ויטמין E,אספירין,ויאגרה,מרחיבי כלי דם,ביצוע פיפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)