מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סימנים אחרי 10 ימים מהחזרת עובריםוולא27/03/2013
שלום
היום אני כבר 10 ימים אחרי החזרת עוברים עקב טיפול IVF
לפני 3 ימים התחלתי להרגיש בחילות ושאני רוצה להקיא אבל ללא הצלחה וסחרחורת.. דבר שלא היה לי קודם
ומאתמול כבר אני ברגישה נפיחות בחזה ושהוא גם קשה
אילו סימנים שאני בהריון?? אני עוד לא עשיתי בדיקת דם ולא ביתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים אחרי 10 ימים מהחזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2013אי אפשר לדעת עד לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהלולי27/03/2013
היי בעלי עשה בדיקת אולטרסואנד והיא יצאה תקינה..
הטם אפשר לדעת לפי הבדיקה אם הוא סובל מאזוספרמיה חסימתית או לא חסימתית??
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
לולי28/03/2013אז לפי איזה בדיקה אפשר לגלות את זה?!
מאיזה סוג של אזוספרמיה הוא סובל?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2013לפי בדיקות דם ובדיקת הרופא המטפל בפיריון הגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות..
לולי29/03/2013איזה בדיקות דם בדיוק?
אשמח לדעת..
והאם אחרי שהוא עשה אולטרסואונד אשכים והיא יצאה תקינה
הוא צריך לעבור עוד סדרת בדיקות?
כמו כרומוזום Y וכדומה..
כי הוא צריך לעבור ניתוח באשך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2013לא ניתן לזהות אזוספרמיה חסימתית או לא חסימתית על סמך בדיקת האולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצות בטאבטא27/03/2013
לאחר הזרעה עם מספר זקיקים מובילים:
התקבל הריון. ביצעתי בדיקה כל 72 שעות.
בטא 13 יום מהביוץ: 91
בטא 16 יום מהביוץ: 300
בטא 19 יום מהביוץ: 1300
האם הקפיצות לא גבוהות מידיי? יש סיכוי לתאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצות בטא - תגובה
פרופ' שלמה משיח27/03/2013התוצאות מצוינות. מזל טוב. ייתכן תאומים אבל צריך לחכות ל-א. ס. בעוד 2-3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדעת כמה הזרעות עברת?
א27/03/2013אני גם עוברת את אותו תהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהדיני27/03/2013
בוקר טוב, אני נמצאת בטיפולי הפרייה, כרגע בהפסקה בין טיפולים. באולטרה סאונד מצאו אצלי ציסטה בשחלה בגודל 40 על 50 מ"מ, צלולה. כבר הייתה לי בעבר ציסטה שנעלמה לאחר כמה חודשים בעצמה, בלי טיפול. האם זה משהו מסוכן? אני מפחדת שזה לא יפריע לי לטיפול שאתחיל בעוד כחודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
פרופ' שלמה משיח27/03/2013ציסטה היא תופעה שכיחה. טיפולי הפריי ולרוב נעלמת תוך חודש. אין בכך הפרעה לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מנוגוןמיטל27/03/2013
שלום רב,
אנית בת 33, לראשונה התחלתי טיפול IVF על רקע אנדומטיריומה בשחלה. מטופלת בפרוטוקול ארוך- שבועיים דקפפטיל, 6 ימים נוספים עם פיוריגון ושלשום הפיוריגון הוחלף למנוגון. עד כה לאחר הזריקה היתה לי מעט אדמומיות וגירוד אך התגובה היתה חולפת כעבור כחצי שעה. כעת לאחר המנוגון, אזור הזריקה לא מפסיק להציק, תחושה שהאזור חם, אדמומי ומגרד גם יום לאחר ההזרקה. רציתי לשאול אםמדובר בתגובה נורמאלית או שמצריכה איזושהי התייחסות מיוחדת?
שאלה נוספת, בבדיקת US לפני יומיים (בתום השלב של הפיוריגון) הטכנאית אמרה לי שהתפתחו 6 זקיקים באורך 9-10 מ"מ. האם זו תגובה תקינה לטיפול, זה לא מעט? קראתי שיש נשים שמתפתחים אצלן 10-15 זקיקים...
בתודה מראש וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מנוגון - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2013התגובה תלויה במינון הפיוריגון וככל שעולים במינון יהיו יותר זקיקים.
מה שיש לך זה סביר.
מנוגון בהזרקות גורם ליותר תופעות בעור,אודם כאבים וכו,לעומת הפיוריגון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח!
מיטל27/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מנוגון - תגובה
פרופ' שלמה משיח27/03/2013מיטל
את, קרוב לודאי, מזריקה את המנוגון לבטן. המנוגון נועד בעיקר לזריקה תוך שרירית (בישבן), תנסי להזריק בשריר ואז לא תהיינה התופעות שתארת.
באשר שלאלה השניה: כל אישה מגיבה בשונה, אבל 6 זקיקים זה מספר סביר ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא27/03/2013
שלום,
האם כאשר מחזירים עוברים טריים הסיכוי הוא גדול יותר לעומת עוברים שהופשרו?
רציתי גם לשאול, עברתי 3 מחזורי IVF ןשלוש פעמים עם מוקפאים, ללא הצלחה.
אני בת 34, והבעיה אצלי היא טכנית, של חצוצרות שלא מתפקדות עקב ניתוח, שהשנה הורידו אותן. העוברים בטיפול האחרון יצאו יפים.
השאלה שלי היא האם יש לי סיכוי טוב להריון, האם כמות הנסיונות היא עדיין הגיונית לפי הנסיון לשכם? אני מפחדת שאולי אני מבוגרת מדי להריון...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2013את עוד לא מבוגרת.
הסיכויים די טובים.
הסיכויים בטריים הם הרבה יותר גבוהים ממוקפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי החזרהשיר27/03/2013
אני בת 28 הריון לאחר החזרה, טיפול שני במס' . ביום שני קיבלתי תשובה חיוביות לאחר החזרה , הוחזרו 2 עוברים בטא 50.2 והיום בדיקת בטא שנייה 84.8 כלומר זה לא הכפיל את עצמו. האם זה מעיד על הריון לא תקין?? אשמח לתשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2013כנראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בחזהלילך27/03/2013
שלום,
אני נמצאת שבוע לפני מחזור, והחזה התנפח והתרחב במידה מוגזמת.
יש לציין, שקיבלתי כדורים להסדרת המחזור.
האם הנפיחות נובעת מעודף הורמונים בגוף?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון להודעה בקודמת
לילך27/03/2013תיקון להודעה הקודמת-
קיבלתי כדורים להסדרת המחזור הקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נפיחות בחזה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2013בהחלט הנפיחות והגודש בחזה נובעים מהתכשיר ההורמונלי שנלקח להסדרת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהעמית27/03/2013
בוקר טוב וחג שמח לכל הרופאים
אני ביום השמיני של המחזור (מחזור שהגיע אחרי הזרעה שלישית שלא צלחה לצערי) בשלושה ימים האחרונים יש לי ממש כאבים בצד שמאל שבאים ונעלמים. רציתי לדעת מה זה יכולה להיות? חשוב לציין שהחודש אני לא מבצעת הזרעה ולכן לא מזריקה שום הורמון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2013עמית שלום,יתכן ובעקבות הטיפול ההורמונלי נותרו ציסטות שחלתיות המקרינות כאב בצד השמאלי,במידה והתופעה תימשך הייתי ממליץ להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך -לאחר הזרעה
עמית27/03/2013תודה לך.
השאלה אם זה בסדר שאחכה לבדוק זאת אחרי החג? הרופא שלי לא עובד והכאב נסבל ככה שיכולה להמתין
והאם זה נכון שהציסטה אמורה להעלם לבד?
שוב, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. תודה
עמית27/03/2013?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
עמית27/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2013אם אכן הכאב סביל היבדקי אחרי החג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומרים ש.....אריאלה26/03/2013
שלום רב,
אני יודעת ואדם מאמין שהכל בידי האלוקים אבל שמעתי על הרבה שיטות לבן או בת כמו תזונה עתירת מלחים לעובר ממין זכר ומתוקים לעובר ממין נקבה.
אבל מהו הסיכוי מבחינת המדע לעובר ממין זכר?
באיזה טיימינג לקיים יחסים כדי ליהיה יותר סיכוי לעובר ממין זכר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומרים ש..... - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2013אין פה עניין של מדע והסיכויים לבן או בת זה בידי הזרע.
אין שום שיטה דומה לזו שציינת.
רק בטיפולי הפריה יש אפשרות לבדוק מין עובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אריאלה27/03/2013כשעשיתי טיפול הורמונלי עם פרגונל וכוריגון וידעו ממש את יום הביוץ עפ"י בדיקת דם ובדיקת זקיקים יצא לי זכר
ובשלושת הפעמים כשהיה טבעי יצא לי בנות שיהיו לי בריאות מדהימותתת רק שהשם ישמור לי עליהם.
נאמר לי מרופא הנשים כי יש לי "רחם אחורי" ואם מקיימים יחסי מין מאחור אז רוב הסיכויים שהזרע יגיע יותר מהר.
ידוע לי כי בשעות הבוקר זרימת הזרע יותר מהירה גם.
אבל מאוד רצינו עובר מין זכר הפעם
המשך חג שמח:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2013מה קורה כשהרחם בצד ימן או שמאל.?
לא שמעתי את התאוריה שכשהרחם מאחורה עושים מאחורה ושהרחם מקדימה עושים מקדימה ואם הוא בצד אז עושים מהצד.
כמובן שכל מה שהיה לך זה מקרי אך אם את רוצה לעשות כמו שעשית בן בפעם קודמת אז תעשי ואני מקווה שלא תתאכזבי.
אם יצא לך בת בניסיון לעשות בן כמו שעשית פעם קודמת תודיעי לנו.
בכל אופן הזרעונים הם מהירים באותה המהירות אם זה מקדימה או מאחורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליאור26/03/2013
באיזה יום של המחזור רצוי לעשות בדיקת דם לפרופיל הורמונלי? כדי לדעת מה רמת ההורמונים לשם מתן טיפול פוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2013יום 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוזר לאחר החזרת עובריםהדרי26/03/2013
שלום רב,
לאחר החזרת עובר מוקפא שלא צלח,
1 קיבלתי מחזור מס' ימים לאחר קבלת תשובה שלילית והפסקת טיפול תומך
מהלך המחזור יצא לי דימום שהוא כמו חתיכה מוצקה כזו באורך 5 סמ וברוחב 2.5 ס"מ
האם תקין?
2.לאחר שהסתיים המחזור והתחלתי לבדוק האם ניתן להתחיל לשמור נקיים - יצא תקין
אך לאחר שבצעתי צרכים - (לא פיפי) פתאום התחלתי לדמם שוב, והדימום נעלם ושוב חוזר לאחר ביצוע צרכים.
האם יכול להיות שיש בעיה כאשר יש יותר לחץ בבטן?
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור מוזר לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2013אין כל בעיה ,לעיתים לאחר טיפול יתכנו הפרעות מהסוג הזה עם המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווציותלולי26/03/2013
היי יש לי שאלה..
חברה שלי בשבוע 12 ויש לה מין התכווציות מהרחם כלפי מעלה ..
כולל הבטן התחתונה.
האם היא צריכה ללכת מיד להבדק?!
או לחכות זמן מה שיעבור?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2013שלום,התכווצויות מהסוג הזה הינם אופייניות והן נגרמות מתגובת הרחם להריון המתפתח בתוכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת AMHמיכל26/03/2013
שלום ,
מתי מקובל לשלוח לבדיקת AMH לדעת מה מצב הרזרבה השחלתית ? ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת AMH - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/2013כאשר חושדים ברזרבה ירודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה כפולה אחרי כישלונות רביםפרופ` דוד בידר26/03/2013
אני אחרי כשלונות חוזרים רבים(בעיקר ממוקפאים)+הפלות חוזרות(כ3 שנות טיפול)להריון שני.
הרופא החליט לנסות החזרה כפולה של 2 טריים+בלסטוציסט
ההפריה היא בICSI + HATCHING /
עוברים יפים שגדלים תמיד לבלסטוציסטים.
מה הסיכויים הפעם?(זה משהו שעוד לא ניסוףאני בת 34)
סיבת הכשלונות לא ידועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה כפולה - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/2013סיכויים טובים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)