מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרו'פ בידרדניאלה03/05/2011
עברתי הסטורסקופיה נתוחית בשבוע שעבר(היה לי כבר שרשור על זה)
נתפר קרע בצוואר הרחם,
אני רוצה להתחיל לנסות להכנס להריון עצמאית לאחר הוסת הבאה,
האם זה אמור לכאוב?
מדוע אסר עלי הרופא המנתח להכנס להריון במשך 3 חודשים?(ואני לא מעוניינת ולא רוצה להמתין כל כך הרבה זמן)האם יש לזה הצדקה רפואית?האם התפר יכול להפתח?
יש לי הסטוריה של הפלות(2 ,אחרונה לפני חודשיים) האם עלי לקחת קלקסן גם כאשר אני רוצה להכנס להריון לבד?
האם רופא נשים רגיל יוכל לתת לי הפניה לאולטרסטונד כדי לנסות לראות מתי יש לי ביוץ?(אני מטופלת IVF בגלל בעיות ביוץ)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרו'פ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2011אפשר להרות קודם יותר.
עניין ההפלות -יש לבדוק האם זה קשור לקרישיות יתר או לא.
רופא נשים יכול לתת הפניהלאולטרה-סאונד ואין דבר כזה רופא רגיל או רופא יוצא דופן -כולם גינקולוגים אם התמקצעות זאת או אחרת.
יכול לתת כל בדיקה.
התפר לא יפתח ולא יכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ -בנושא
דניאלה04/05/2011אני רגילה לרופאים שעוסקים בפריון ונותנים מעקבי זקיקים,(בעבר הרחוק שלי עם הIUI שעברתי),
אני מעוניינת בעקרון במעקב זקיקים ולנסות להרות ע"פ זה,זה נשמע לך הגיוני?
הריתי פעם אחת לבד כשניסיתי יום כן-יום לא,ופשוט המרתי על ביוץ...
בקשתי בעבר מרופא הפריון שמלווה אותי מאז שהתגלתה הבעיה שלי אך נתקלתי בסרוב בטענה שנסינו בעבר בהזרעות ולא הצלחנו...(7 במספר ועזר לי ר IVF)
אני מאמינה בעצמי וחושבת שזה אפשרי,
מאיזה יום של המחזור לנסות?
(לא סדיר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך
דניאלה04/05/2011האם אני יכולה לעשות הפריה(פרוטוקול CR3.75 ׂ למרות שיש לי עוברים מוקפאים(7)?העוברים שהשתמשו בהם היו הטובים ביותר מבין המוקפאים כמובן ואני מפחדת להפיל שנית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך - תגובה
פרופ` דוד בידר05/05/2011אם יש לך וסת סדיר אז קיום יחסים סביב יום 14.
לדעתי כדאי להחזיר קודם מוקפאים.
לא צריך לעבור מעקב ביוץ אם הוסת בא כל חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת לא סדירה
דניאלה05/05/2011אין לי וסת סדירה כלל,היא גם לא באה כל חודש,
יש לי בעיית ביוץ ולכן אני מטופלת בהפריה,
אם כן אז להתחיל ביום ה11 לוסת?
הייתי אצל רופא נשים והוא נתן לי לעשות על קול,מתי לעשות אותו?
והאם לאחר הסטורסקופיה נתוחית הוסת תבוא כרגיל(במובנים שלי)?
בקשר לעוברים:מה האחוז של בלסטוציסט בדרגה 1 ,ו1-2 להקלט?
נ.ב:איפה אתה מקבל?אפשר לפנות אליך ליעוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת לא סדירה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/05/2011אם כך הייתי מכין אותך על ידי תרופות להחזרת מוקפאים.
אם הוסת באה לאחר זמן רב אזי ,אם את מעונינת, צריך כל הזמן לבצע מעקב אולטרה-סאונד ודם לראות מה קורה עם הביוץ.
להיסטרוסקופיה אין קשר לביוץ.
הסיכויים של מוקפאים לא גבוהים ןנעים סביב ה20%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב עזרה...
דניאלה05/05/2011ומי יתן לי מעקב זקיקים והפניות לדם?
מי יתן לי תרופות לקראת החזרת מוקפאים?(יש לי אותם בבית האמת..אם אתה מתכוון לפרוגינובה+אוטרוגסטן)ומי ינחה אותי?
ליחידה אין לי מה לפנות,כי קשה מאוד להשיג אותם,וגם הם לא יסיכמו כרגע לטפל בי בגלל ההסטרוסקופיה...
לכן אני אבודה....מה אעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב עזרה... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2011מה זאת אומרת?
בכל מקום קובעים תור למרפאה ויושבים מול רופא שנותן תוכנית ומסביר אותה כך שתביני היטב מה הולך להיות.
אם הוא לא מוכן לטפל עליו לתת הסברים ולידע אותך על כל המניעים הרפוואיים שלו ושל היחידה.
אם את לא מסתדרת תעברי יחידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותר לפרופסור בידרשלי03/05/2011
פרופסור בידר שלום רב
בהתאם לתשובה קודמת שענית לי כי צריך לחכות לבטא קיבלתי תשובה כי הבטא 2300 לפני שבוע היה 446 אתמול לא ראו שק הריון
הפרוגסטרון בירידה אך עדיין בסדר לפי דעת הרופא וכי לא זאת הבעיה
לאחר הבדיקת דם אתמול עקב כאב חד היה דימום כמו ווסת חד פעמי והרופא טוען שהוא לא אופטימי ומדובר בהפלה גם עם זה דימום חד פעמי
ערכי הפרוגסטרון 8.7 ולפני שבוע 20.8 אך הרופא טוען כי לא מדובר באותם ערכים כי הבדיקות בוצעו לא באותם מעבדות וערך הפרוגסטרון של המעבדה של הבדיקה האחרונה היא בין 4ל-20
הבדיקוצת בוצעו בארצות הברית
פרופסור בידר מה דעתך אני מבולבלת לגמרה וזאת הפלה שנייה טבעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה ביותר לפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר דוד בידרדן03/05/2011
שלום ד"ר דוד בידר,
אשתי נמצאת בטיפול פוריות ע"י זריקות פיוריגון.
להלן נהתונים:
1. אשתי נמצאת ביום ה-12 למחזור.
2. אולטראסאונד הראה זקיקם קטנים.
3. תוצאות של בדיקת דם (03.05.11): אסטרדיול=207 pmol, פרוגסטרון=2.61, LH=17.8.
4. אשתי מזריקה פיוריגון כבר במשך 9 ימים במינון של 66 מ"ל..
מה משמעות התוצאות?
האם יש עדיין סיכוי לביוץ?
האם כדאי להגדיל מינון של פיוריגון?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2011אין תגובה לינון זה.
היה צריך לבדוק את הבדיקות לאחר 5 ימי זריקות ולא 9.
יש להעלות מינון ל4 ימים ולראות מה קורה.
יש סיכויים לביוץ לאחר שתתחיל להגיב ובטוח תבייץ אם הזקיקים יגדלו כמו שצריך.
בינתיים הכל בניוטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודשרון03/05/2011
שלון אני אחרי הפלה ואני ממשיכה לעשות טיפול ההפריה שאני יקבל מחזור ברצוני לדעת אם אפשר לעשות הגדלת חזה
תודה אני מאוד רוצה לעשות ואני לא יודעת אם אני יכולה בתקופה של הטיפולים שלי ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2011לא עושים הגדלת חזה בזמן טיפולים הורמונליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה !!!!!!!!!!!!שירן03/05/2011
שלום רב,
טיפול IVF ראשון לאחר הפלה טבעית ביצעתי בדיקת בטא לפני כשבוע והתשובה הייתה 1.2 עדיין לא קיבלתי מחזור, מתי אני אמורה לקבל ??? זה אמור להדאיג אותי ?? האם עליי לבצע אולסטרסאונד על מנת לוודא שלא נשארו שאריות ??? אנא תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה !!!!!!!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2011הבטא שלילית ואת צריכה לקבל וסת לאחר הביוץ.
אפשר לעשות בדיקת דם ל E2 ופרוגסטרון ואז נדע ה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירן04/05/2011האם ישנו מצב להיכנס בזמן זה להריון טבעי לאחר הפלה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר05/05/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות טבעיותשלי03/05/2011
ד"ר שלום רב
אודה לך עם תענה על 3 השאלות
האם כשמדברים דימום כתוצאה מהפלה טבעית מדטבר על דימום ש מזכיר דימום של ווסת שמופיע באופן חד פעמי או שזה חייב להיות דימום רב?
האם הפרשות קטנות דמיות עלול להוות סימן להפלה?
האם כאשר בהריון טבעי כאשר בטא ופרוגסטרון בסדר ויש דימומים כמו ווסת נותנים תמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות טבעיות - תגובה
ד''ר דוד ישי04/05/2011שלום
אין כללים לגבי הדימום. במרבית המקרים של הפלה, מתפתח בסופו של דבר דימום בכמות וסתית
כן, אבל באותה מידה גם דימום חסר חשיבות לחלוטין
אין טעם להוסיף פרוגסטרון אם רמתו בדם תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה בשבוע 5+2אביב03/05/2011
שלום,
בטא 1 - כשבועיים לאחר ההחזרה- 22
לאחר יומיים-72, לאחר יומיים-148 ולאחר 4 ימים -507
אני מבינה שהערכים נמוכים מאוד לשבוע ההריון, השאלה האם עדיין הסיכויים סבירים להריון תקין או שככל הניראה מדובר בהריון לא תקין
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה בשבוע 5+2 - תגובה
העליה האחרונה אומנם נמוכה מעט מהצפוי, אבל אינה אומרת שלהריון אין סיכוי להיות תקין. בשלב הזה אין טעם לעקוב אחר רמת הבטא, אלא להמתין בסבלנות לאולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך TSH וכניסה להריוןרונית03/05/2011
שלום
האם ערך של 3.74 תקין בכניסה להריון? (טווח 0.35- 5.5). ה- FT4 - 17.9
האם לא צריך להיות עד 2.5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך TSH וכניסה להריון - תגובה
הערך של ה TSH תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US אשכים והשפעה על איכות הזרעאילנה03/05/2011
שלום
אני ובעלי אמורים לעבור הזרעה מתישהו בימים הקרובים, ולבעלי קבועה בדיקת אולטראסאונד אשכים למחר על מנת לבדוק אם יש וריקוצלה.
בדיקת זרע שנעשתה לפני כחודש הייתה תקינה.
שאלתי היא האם ישנה השפעה כלשהי לבדיקת אולטראסאונד אשכים עצמה על איכות הזרע בתקופה הקצרה שלאחריה (שעות/ימים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US אשכים והשפעה על איכות הזרע - תגובה
ככל שידוע לי אין לאולטרסאונד שום השפעה על הזרע. לא ברור לי אבל מה הטעם לחזור על הבדיקה בפער של חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב במחזור לאחר IVFאתי03/05/2011
פרופסור שלום,
לאחר IVF שנכשל (קבלת ווסת ביום ה13 ) הווסת הבאה מתאחרת ב25 יום והימים מלווים בגלי חום, תופעה זו חוזרת על עצמה בכל סיבוב בו יש שימוש בקפפטיל+מנופור או בצטרוטייט+ מנופור. האם זה מעיד על כשל שחלתי? (ללא הורמונים הביוצים הטבעיים תקינים לחלוטין) אני מודאגת שמא יגרם נזק לתפקוד השחלות בשל השימוש בהורמונים מדכאים, הייתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב במחזור לאחר IVF - תגובה
לא. אם כל המדדים המעידים על הרזרבה השחלתית שלך תקינים אין לך מה לדאוג. התופעות הן משניות לתרופות ללא משמעות לטווח רחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןסיון03/05/2011
שלום,
12 יום לאחר החזרת עובר אחד טרי (בן יומיים),
בטא שלילית ופרוג' 1.4
מהיום העשירי הפרשות דמיות וביום ה-12 התחיל דימום.
בטיפולים הקודמים הייתי עם זריקות גסטון והדימום לא התחיל לפני הבטא.
הפעם עם תמיכה וגינלית.
האם ערך הפרוג' מעיד על כך שהתמיכה לא הספיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ק פ י צ ה
סיון04/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצהטלי03/05/2011
תודה לד"ר קול (ואם זה לא ד"ר קול שקורא אוסיף כי אני בת 43 ללא ילדים) על התשובה לשאלתי לגבי ביטויים לאובדן כושר הפריון בגין שינויים במחזור קרי : לאחרונה ממושך יותר עד היום ה - 9 (בינתיים...) וכן הופעת הפרשות דמיות יום יומיים לפני תחילת המחזור והקדמותו ליום ה-21. לגבי בדיקת AMH אני מבינה שזה לא משנה באיזה יום של המחזור היא מתבצעת אך לגבי פרופיל הורמונאלי - ממתי לחשב את היום השלישי של המחזור - מהיום השלילשי להפרשה הדמית או מהיום השלישי להופעת המחזור האינטנסיבי, כלומר ביום החמישי להופעת ההפרשה הדמית? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - תגובה
בד"כ מקובל להתחיל לספור מהיום הראשון של דימום ממשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה-ים המלחשני03/05/2011
הי,
האם אפשר אחרי החזרת עוברים להיכנס לים המלח/בריכה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה-ים המלח - תגובה
פרופ' שחר קול03/05/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהמודאגת03/05/2011
ביום שלילי שעבר עברתי שאיבה
ביום חמישי הוחזר לי עובר אחד
אמרו לי להזריק אוביטרל באותו יום של החזרה ועוד אחד נוסף אחרי 4 ימים
היום שבוע אחרי השאיבה אמרו לי לבדוק הורמונים
E2 1004
פרגסטרון גדול מ-127
LH קטן מ-0.5
האם תקין?
יש תקווה :-)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול03/05/2011מצוין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
מודאגת03/05/2011לא מרמז על משהו??
:-)
אף פעםלא היה לי פרגו' כזה
וה-LH תמיד היה יותר גבוה
מה זה אומר שזה כזה נמוך?
השאיבה הייתה עבודה שלך :-)
אני ממש בלחץ
תודה על התיחסותך
וסליחה שאני מתיקה לך בשיגעונותי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול03/05/2011הכל מצוין, נכון לעכשיו.
שבועיים לאחר השאיבה - לבדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרשלי03/05/2011
פרופסור בידר שלום רב
ראשית תודה על תשובה מעודדת
אני ממתינה לתוצאת בטא הבנתי מתשובתך שהתכווצויות זה נפוץ בתחילת הריון אתמול הרגשתי כאב חד ביוץ והתחיל כתמי דם כמו תרום ווסת הרופא בדק אאותי לא ראה עדות לשק והפלה ובצהריים לאחר שחזרתי היה דימום כמו ווסת פעם אחת ואחר כך שוב כתמים ומאז במהלך הלילה ועד עכשיו הפסיק? מה מקור הדימום שנראה כמו דימום של ווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/05/2011דימום תמיד זה פחות טוב אך יכול להופיע בהריון ועד שלא נדע הבטא לא נוכל להגיד בברור מה קורה.
זה יכול להיות עקב ההריון או כשההריון לא תקין ויש להתעזר בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)