מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתייה בהריוןשלי30/04/2011
ד"ר שלום רב
האם צריכת 2 ליטר מים ליום במהלך הריון זה מספיק?
האם כמות הצריכה בין השליש הראשון לשני והשלישי צריכה להיות שונה? כלומר בשליש שני ושלישי צריך ללשתות יותר?
נטלתי חומצה פולית לפני הריון 9 חודשים עכשיו הפסקתי עם חומצה פולית ולוקחת פרנטל? האם זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול30/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לאחד הרופאים עם בכל זאת יענה
שלי30/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לאחד הרופאים עם בכל זאת יענה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2011צריכים לשתות כשצמאים ואין צורך בעודף שתיה.
פרנטל זה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם-האם הכרחי לפני טיפולי הפרסיגל30/04/2011
שלום רב
האם צילום רחם הכרחי לפני טיפולי הפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם-האם הכרחי לפני טיפולי הפר - תגובה
פרופ' שחר קול30/04/2011לא.
יש להתאים תוכנית האיבחון והטיפול באופן ספציפי לכל זוג!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סיגל30/04/2011תודה לד"ר קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים בגיל מבוגרלימונית30/04/2011
לרופאים שלום,
לפני IVF אחרון, שלשמחתי אושר לי.
בכל זאת, דואגת מאוד מה יהיה אם לא יושג היריון, ולכן, אני מעוניינת לדעת האם בגיל מעל 45 יש הגבלה גם לגבי הזרעות?
אם אין הגבלה - האם אין הגבלה רק לגבי ניסיון על ביוץ טבעי, או שאין הגבלה גם לגבי זריקות גירוי (בהשתתפות קופ"ח והמושלם)?
(אני יודעת על אפשרות של תרומת ביצית, ובכוונה לא שואלת עליה, מה גם שמבירורים שעשיתי עדיין אין הרבה תשובות לשאלות מהותיות בעניין, כמו איפה יתבצע, מה יהיו המחירים וכו', ובכל מקרה לא נראה לי שזה יהיה רלוונטי לגביי, לכן אבקש להתייחס רק לשאלותיי).
בתודה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש.נוספת - איחור משמעותי בפוליק אסיד
לימונית30/04/2011שלום,
איחרתי היום ב-10.5 שעות בלקיחת הפוליק אסיד, כשבשבוע הבא, או כמה ימים אחר כך, אני עומדת להתחיל פרוטוקול קצר לשאיבה.
האם יכולה להיות לאיחור כזה משמעות על מצב הביציות שיתפתחו ולאחר מכן על מצב העוברים?
אציין שעקב כך שנמצא אצלי מחסור בפוליק אסיד שנים לפני ניסיונות ההיריון, אני לוקחת כבר שנים רבות מינון של 5 מ"ג. כלומר, שהספיגה אצלי לא טובה, ולכן החשש שלי שלמרות הכמות המוגברת, לאיחור הזה תהיה משמעות.
אודה לחוות דעתכם.
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימונית
ימית30/04/2011היי לימונית
אני נמצאת פחות או יותר בגילך ומצבך.
יש אפשרות להתכתב איתך?
תודה
ימית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - 2 שאלות שלא נענו
לימונית30/04/2011מבקשת תשובה לשתי ההודעות.
בתודה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש.נוספת - איחור משמעותי בפוליק אסיד - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2011לפוליק אציד אין קשר להצלחה או לאי הצלחת הריון.
את הפוליק אציד לוקחים רק 3 חודשים בלבד ומעבר לזה זה מיותר.
כל מה שייעצתי לגבי טיפולי הפריה ותרומה זו דעתי האישית וגם לדעתי ודעת הרוב גם הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים בגיל מבוגר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2011אין הגבלות לגבי הזרעות.
השאלה האם את מעונינת בטיפולים או בהריון.
זה שאושר לך טיפול הפריה זה לא אומר שייצא מזה משהוא ולכן ,לדעתי, את מבזבזת זמן ואת צריכה לחשוב או באמת לנסות רק הזרעות או לא לעשות כלום ,אם את לא מעונינת בתרומה.
בכל אופן אם תרצי להרות זה יקרה רק בתרומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי האיחור בחומצה הפולית.
לימונית01/05/2011ד"ר בידר שלום,
אני מודה לכל הרופאים שעונים כאן,
אבל, חבל שהמענה הוא בלא להתחשב בשאלה המעניינת את השואלת, ובסופו של דבר לא קיבלתי תשובות לחלק משאלותיי...
כתבתי שאני יודעת את דעתכם לגבי תרומה, וזה לא ריאלי מבחינתי בכל מקרה, לכן השאלה היתה רק על האם יש הגבלה להזרעות, והאם ניתן לקבל בהן (בהשתתפות קופ"ח והמושלם) גם תרפות לגירוי זקיקים? - ועל זה לא נענתי.
כמו כן מבקשת תשובה לגבי האיחור המשמעותי בחומצה הפולית - האם תהיה לו השפעה על הביציות והעוברים שיתפתחו? - גם על זה לא נענתי, אשמח לתשובה.
וד"א, ממש בטיפול הקודם הריתי, ונכון שהפלתי, אבל זה לא בהכרח דווקא בגלל הגיל, ואי אפשר לדעת, ייתכן מאוד וזה היה קורה אצלי גם אם הייתי צעירה יותר, שהעוברים לא מתפתחים כראוי וההריונות לא מחזיקים אצלי.
בתודה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי האיחור בחומצה הפולית. - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2011הקופה ,בדרך כלל, ממנת עד גיל 45.
לחומצה פולית אין שום חשיבות כפי שכתבתי.
תרופות לגירויי לא מאושרות על ידי הקופות מעל גיל 45.
את יכולה לקנות ולטפל פרטי.
בכל אופן את צריכה להבין שלטיפולים האלה אין יעלות וחבל להבתרוצץ ןלהוציא כספים רק על מנת להרגיש שאת מטפלת ועושה משהוא ועדיף לא לעשות כלום או לעשות את הדבר שיתן לך הריון ולידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה להתייחס לטיפול הקרוב
לימונית01/05/2011ד"ר בידר או כל רופא אחר שלום,
כמו שכתבתי, זה קרה לי אתמול, האיחור הגדול בלקיחת החומצה הפולית, כאשר בעוד מספר ימים אני מתחילה טיפול חדש. האם זה יכול להשפיע לרעה על העוברים שיתפתחו? כמה משמעות יכולה להיות לאיחור של למעלה מ-10 שעות בנטילת החומצה?
בתודה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה להתייחס לטיפול הקרוב - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2011כל עניין החומצה פולית זה שטויות ואין קשר בין לקיחת או אי לקיחת החומצה על הפריה חוץ גופית
חוץ מזה כתבתי לך שאת יכולה בכלל להפסיק את לקיחת החומצה.
האם לא הסברתי את עצמי טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת את שאלתי
לימונית01/05/2011שלום,
לא שאלתי אם החומצה הפולית משפיעה על ההפריה, אני יודעת שלא.
החומצה הפולית הרי ניתנת כדי למנוע מומים מולדים, ואני רציתי לדעת איזה השפעה באיחור גדול כזה בלקיחת החומצה הפולית יכולה להיות על העוברים שייווצרו, בהתחשב בכך שזה צמוד לניסיון הכניסה להיריון (הרי אומרים לקחת לפחות שלושה חודשים מראש....)?
בתודה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו...
לימונית01/05/2011שוב שלום,
אני לא יודעת באיזו אחריות אתה יכול לכתוב למישהי בפורום להפסיק טיפול שניתן עקב חוסר.
לפי מה שידוע לי, לחומצה הפולית תפקידים נוספים מעבר לתפקידם למנוע מומים מולדים בעובר ולנושא של היריון ולידה, ועובדה שכאשר גילו לפני הרבה שנים שיש לי חוסר, הוחלט שאקח אותה באופן קבוע, כאשר כל הניסיונות להפסיק לי אותה (ביחד עם קבלת זריקות של B12, שגם הוא לא נספג אצלי טוב, והיה חוסר) הביאו אותי פעם אחרי פעם למצב של חוסר.
אז לא מובן לי קודם כל איך אתה בכלל אומר לאישה שעדיין מתכוונת להרות להפסיק, בניגוד לכל הרופאים שמציינים שצריך לקחת אותה כשמתכננים היריון?
ולא ברור לי איך אתה כותב את זה בצורה נחרצת כזו, גם כשאתה לא יודע את כל ההיסטוריה הרפואית, למרות שהעניין נרמז בהודעתי.
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו... - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2011קודם כל ציינתי שאני מביע בפורום את דעתי המקצועית ואפשר לקבלה או לא.
חומצה פולית לוקחים לא יותר משלושה חודשים לפני ההריון המתוכנן ולא זמן רב כמו שאת לוקחת.
ציינת שאת לוקחת זמן רב וזה לא מה שמקובל או מומלץ ואין דבר כזה מצב כרוני.
לקיחה מעבר ל 3 חודשים זה סתם.
יש מחשבה שזה מונע רק מומים בעמוד השדרה של העוברים.
אין לחומצה פולית תפקידים מעבר.
אין דבר כזה שאם לוקחים באיחור כלשהוא אז זה גורם למשהוא וזה כבר הסברתי לך
כל מה שאני כותב נכתב באחריות מרובה ומבוסס על ניסיוני ועל הספרות המקצועית
היות ואני אחד ממנהלי הפורום אני מרשה לעצמי לכתוב את האמת ומי שאומר או מספר לך דברים אחרים זה לא מבוסס על הספרות אלא המצאות נקודתיות.
ולבסוף אפשר לא לקבל את חוות דעתי נמקצועית אלא להמשיך לפי הצאות שקיבלת.לא ברור לי מדוע את מבקשת תשובות ממומחים באם את מקבלת חוות דעת שמתאימה לך מרופאים מטפלים אחראים וטובים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו... - תגובה - תגובה
פרופ' שחר קול01/05/2011לימונית היקרה: יש לך רופא מצויין! דר' דוד ישי. אני משוכנע שיידע איך לטפל בך, ויידע לענות על כל שאלותייך, כולל בנושא חומצה פולית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו... - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2011אם מדובר בדר. ישי אזי אין ספק שהוא מהרופאים המובילים בפיריון בארץ ואני ממליץ לך לשמוע את חוות דעתו כי אף רופא אחר לא יתן לך עצות יותר טובות ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשלי30/04/2011
ד"ר שלום רב
יש לי מס' שאלות אודה לך עם תענה לי :
1. באיזה שבוע ניתן לראות שק הריון ודופק כאשר היוץ היה ביום ה-18?
2. בתחילת הריון האם זה משנה עם ישנים על הגב צד ימין או שמאל?
3. בתחילת הריון יומיים לאחר הביוץ כבר ידעתי שאני בהריון לפי הרגשת פעילות שחלתית חזקה וכאבי רגליים , אין שום תופעות של הריון לא רגישות בחזה לא בחילות והקאות ולא עייפות להיפך אני אפילו יותר עירנית ואפילו אין רגישות לריחות ואין הפרשות האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ' שחר קול30/04/20111. שק הריון - 3 שבועות לאחר הביוץ. דופק - 4 שבועות לאחר הביוץ.
2. לא
3. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהיארה30/04/2011
שלום
אני נמצאת בשבוע חמישי +2
אתמול עשיתי א.ס ונצפו שני שקים תקינים
לפני כחצי שעה מצאת על התחתונית מעט דם ובניגוב קצת בצבע ורוד
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
יארה30/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
פרופ' שחר קול30/04/2011לא. דימום בהריון אינו תקין.
אם ממשיך או מחמיר - לפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ועובי ריריתימית30/04/2011
האם בזמן השאיבה פוגעים ברירית?
ואז בחודש הבא היא תהיה דקה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה ועובי רירית - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן30/04/2011אין פגיעה ברירית הרחם בזמן שאיבת זקיקים מן השחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהימית30/04/2011
עברתי 2 טיפולי IVF
ב2 הטיפולים השתמשתי במונופור וצטוטראייד.
אך משום מה טיפולים כשלו.
יש לציין כי הרירית שלי תמיד מגיעה ביום שאיבה לסביבות 10 מ"מ.
כעת החלפתי רופא.
לדבריו היות והשתמשתי במונופור ולא צלח,יש לעבור לגלולות.
ונתן לי מרשם לאסטרופם.
האם זה לא תמוהה לקחת אסטרופם?במיוחד כשהרירית שלי תקינה?
כי הבנתי שאסטרופם זה לבעיות ברירית?
אנא חוות דעתם לעניין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן30/04/2011לצערי אין בידי פרטים להביע את דעתי על המלצת הרופא החדש.
אכן אסטרופם ניתן כדי לגדל את רירית הרחם אך לעיתים הוא ניתן גם לדחיית ביוץ.
לעיתים ניתנות גלולות כדי לסנכרן את התגובה השחלתית
זהו בשלב זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות לאחר בטא חיובית- דחוףתמר30/04/2011
בוקר טוב,
בהפריה אחרונה הוחזרו 4 עוברים טריים.
ביום רביעי אחרון בטא 45. ביקשו ממני לעשות בטא שניה מחר, יום ראשון.
היום, יום שבת בבוקר, נכנסתי לשרותים וירד לי הנר (קרינון) עם הפרשות חומות.
מאז בניגוב אין כלום.
האם יש מצב שההריון לא הצליח? או שזה נובע מהעוברים שלא נקלטו?
מדוע???? מאוד לחוצה!!
אנא תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות לאחר בטא חיובית- דחוף - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן30/04/2011הפרשות חומות אינן מעידות בהכרח על בעיה בהשרשה או הריון לא תקין.
בשלב זו את נמצאת חשוב להקפיד להיות במעקב HCG.
יש להבדק אם יתרחש דימום טרי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית והצליח...אביטל30/04/2011
היי בנות לא הייתי פה ה מ ו ן זמן כי כבר היתי מיואשת, עברתי 3 וחצי שנים של טיפולי הפריה עם PGD כי לא היתה דרך אחרת.מחלה תורשתית משפחתית שאני מנסה להרוס את הרצף שלה.
לפני שנה בדיוק במרץ הקודם נכנסתי להריון ונאלצתי לעבור הפלה כי בשבוע החמישי העובר שלי הפסיק להתפתח-כמה ייאוש וכמה כאב- אך אספתי את עצמי והמשכתי.
לאחר הטיפול האחרון החלטנו אני ואישי שאנו הולכים על תרומת ביצית- נכון זה המון כסף אבל אולי שווה בעוד שאחוזי ההצלחה הקודמים היה25% כאן הרופא(ד"ר לברון המקסים) בישר לי שזה 50%.
אז החזירו לי 3 עוברים כל אחד 4 תאים ,ואני כרגע בשבוע החמישי:)
כן כן אני בהריון והבטע עולה ומכפילה עצמה,החזקנה לי אצבעות בנות שהריון זה יימשך עד הסוף גם אם רק אחד נקלט....
ממני המאושרת עד מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שלי30/04/2011אביטל שלום
קודם כל שיהיה לך המון בהצלחה ואין סיבה הפעם שלא תגיעי לתוצאה שאת מיילת לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטל שיהיה במזל טוב ובהצלחה
מירי30/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון מזל טוב ובהצלחה
שרון01/05/2011איך הרגשת בקשר לתורמת ביצית. כלומר, האם את שלמה עם זה והאם את מרגישה שהעובר הזה "שלך"? אני בהתחבטות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשתי
אביטל02/05/2011אני יכולה להבין את ההתחבטות שלך כי גם אי לא כ"כ רציתי בהתחלה אבל אני מניחה שאחרי שאת עוברת שלוש וחצי שנים טיפולים ולא נוחלת הצלחה זה עורר אצלי קצת רגשות אחרים.
את זאת שבהריון 9 חודשים ואני מגדלת את הילדה או את הילד או את שניהם :)
את זאת שמנחילה להם ערכים וחינוך,מבחינתם את האמא ואין דבר אחר אין קשר שלך עם האמא הביולוגית ואין צורך כי זה לא אימוץ, הביצית הופרתה מהזרע של בעלי ואנו ההורים ואני יכולה להגיד לך שהוא לא כ"כ רצה ואני די "הודעתי" לו שזה מה שאנחנו כרגע עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת התייעצות
אורית01/05/2011קודם כל שיהייה לך בהצלחה בהריון אמן דבר שני האם תוכלי לשלוח לי לאימל אינפורמציה על תרומת ביצית (בתקווה שאני לא יהייה צריכה).
באיזה קופת חולים את ,כמה זה עולה ,האם יש החזרים ובכלל את כל התהליך אני ישמח אם תוכלי לעזור לי האימל שלי:
[email protected]
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהליאור29/04/2011
שלום רב
רציתי לשאול מה יכול לגרום ל13 ביציות להפסיק להתפתח לאחר 8 תאים? בהפריה האחרונה כולם הפסיקו להתפתח ב8 תאים?????
מה כדאי לעשות במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ' שחר קול30/04/2011אנו משערים שאיכות הביציות קובעת הסיכוי להשגת הריון. איכות ירודה של ביציות מתבטאת, בין השאר, בעצירת חלוקת התאים כפי שאת מתארת.
אם זה אירוע חד פעמי - רצוי לבצע מחזור נוסף.
אם זה חוזר על עצמו שוב ושוב - יש לשקול תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורדיקלה29/04/2011
האם זה נורמאלי לקבל מחזור פעמיים בחודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
פרופ' שחר קול30/04/2011כן. למשל מחזור שמתחיל ב - 1.5, ומחזור נוסף ב - 28.5
אם הכוונה לפרק זמן קצר (פחות מ - 21) בין המחזורים - זה לא פיזיולוגי, ודורש ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריון מבוהלתשלי29/04/2011
ד"ר שלום רב
בתחלת הריון ביום שלישי הקרוב אמורה לעבור בדיקת אולטראסאונד ראשונה
בניגוב אחרון הייתה הפרשה בצבע חום כתום כמו טרום ווסת האם זה תקין?
לא הייתה הפרשה רבה ההפרשות הללו מלחיצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
אביטל30/04/2011דימומים כאלה נפוצים בתחילת ההריון ואין מה להילחץ שיהיה לך המון בהצלחה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלישירלי29/04/2011
אני בת 40 .עשיתי בדיקה ביום הרביעי למחזור.האם אני עדיין פוריה?
TSH- 3.79
PROLACTIN- 644
LH- 1.8
FSH- 5.2
E2- קטן מ200* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול30/04/2011הבדיקה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרהיאנה29/04/2011
תודה רבה,
נמצאת ביום 22 של המחזור(טבעי ללא טיפולים)...מחזורים לא סדירים, יכולים להגיע לעד 45 יום.
אז ניתן להניח שזהו זקיק המתפתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה - תגובה
פרופ' שחר קול30/04/2011יש לבדוק זאת ע"י א.ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לקראת שאיבהקרן29/04/2011
אני לקראת שאיבה שאמורה להתבצע ביום שני הקרוב.
מטופלת בסינרל 3 פעמים ביום ובגונל במינון 150.
בביקורת היום אני חושבת שאמרו לי לסיים היום סינרל וגונל ומחר להזריק אוביטרל בשעה 22:00 (ללא גונל וסינרל) לקראת צפי שאיבה ביום שני בשעה 08:00.
זכור לי שבטיפול הקודם הזרקתי דקא, גונל ואוביטרל באותו היום.
האם מה שזכור לי שאמרו לי לעשות הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לקראת שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול30/04/2011כן. קיבלת הנחיות טובות ומדויקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)