מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה!!!!!!!סיוון21/04/2011
אם חבר שלי גמר קצת אבל במכנסיים, והוא לא ניגב אותו ... לאחר קצת זמן הזרע התייבש ונהיה דביק...לאחר מכן אני נגעתי לו באיבר מינו פעמיים ולאחר קצת זמן בדקתי אם אני רטובה עם אותה יד (לא דחפתי את כל האצבע )
יש סיכוי שאני בהריון?
בבקשה תענו לי !
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה!!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011לא נתקלתי בחיים שמישהיא הרתה בסוג כזה של יחסים.
דרך אגב לא ברור לי המושג שהחבר גמר קצת. יש דבר כזה?יש דבר כזה הרבה?
בכל אופן אין לך מה לדאוג הריון לא יהה.ולמה היית צריכה לבדוק רטיבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופסור דוד
סיוון22/04/2011את האמת לא יודעת למה הייתי צריכה לבדוק רטיבות...
אבל בכל אופן נניח ואין דבר כזה ''לגמור קצת או הרבה'' יש סיכוי להיכנס להריון מזרע שהתייבש מעט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופסור דוד - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! שבת שלום וחג שמח!
סיוון22/04/2011תודה על התשובה! שבת שלום וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה לא הסברתי את השאלה כמו שרציתי
סיוון22/04/2011סליחה על הטעות... הטעות שלי היא ''שלאחר קצת זמן הזרע התייבש'' אז באמת הזרע קצת התייבש אך קצת, כלומר הוא היה קצת מיימי וקצת דביק...
האם עדיין אין שום סיכוי להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון את מעוררת בחילה תסלחי לי
גו'לי22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני לפורום פורנו
ורדה22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני לפורום פורנו - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2011בפורום פורנו אין להם מושג בעניינים האלה הם מומחים בתחומים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה לא הסברתי את השאלה כמו שרציתי - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2011לא מסוג זה של יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןמיי אגם21/04/2011
מחזור אחרון שלי היה ב31.03.2011
מתי אני אוכל לעשות בדיקת דם להריון (בטא) ?
לפי הרופא בייצתי ב 06.03.2011
היום עשיתי בדיקה ויצא שלילי , האם זה מוקדם מידי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ' שחר קול21/04/2011בהנחה שהביוץ היה ב - 6.4 ולא ב - 6.3, הרי אם לא יגיע מחזור עד יום א 24.4 יש לחזור על בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקות דם הורמונליותדפנה21/04/2011
שלום רב
אני בת 40+ 4 ח'.
אודה מאוד על פענוח תוצאות בדיקות דם שנערכו ביום ה- 3 למחזור. האם תקינות?
prolactin- 103 mIU/l
LH-Luteinizing Hormone IU/l 4.9
FSH IU/l 10
Estradiol (E2) pmol/l 243
קטן מ: Progesterone 0.8 nml/L
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות בדיקות דם הורמונליות - תגובה
פרופ' שחר קול21/04/2011תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעמיי אגם21/04/2011
אודה להתייחסות לבדיקת זרע :
צבע: צהבהב
התנזלות לאחר 30 דקות :+++
נפח :2.5 מ"ל
ריכוז 22 * 6^ 10
ph 7.8
תנועתיות 55%
סוג תנועתיות :פרוגרסיבית 45%
לויקוציטים|: לא נצפו
אנלוטימציות: שלילי
מורפולוגיה ( לפי מבחן קרוגר) :
4% תאים תקינים
פתולוגית ראש 66%
פתולוגית זנב :30%
אודה לעזרה מהירה.
ואשמח להבין אם יש בעיה באיכות הזרע ואני נכנסת להריון ,
האם זה אומר שגדלה הסתברות לעובר עם מום. או שאין קשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ' שחר קול21/04/2011הזרע בגבולות הנורמה לפי הקריטריונים החדשים של WHO.
אין קשר לסיכון למומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהההההה דחופההההההסיוון21/04/2011
אם חבר שלי גמר קצת אבל במכנסיים, והוא לא ניגב אותו ... לאחר קצת זמן הזרע התייבש ונהיה דביק...לאחר מכן אני נגעתי לו באיבר מינו פעמיים ולאחר קצת זמן בדקתי אם אני רטובה עם אותה יד (לא דחפתי את כל האצבע )
יש סיכוי שאני בהריון?
בבקשה תענו לי !
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלהההההה דחופהההההה - תגובה
ד''ר דוד ישי22/04/2011שלום
אי אפשר להגיד שאין סיכוי בכלל, אבל הסיכוי קלוש ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולהוסיף לזה
רונית22/04/2011אם את לא יודעת את כל הדברים האלה אולי את לא מספיק בוגרת לקיים יחסי מין עדיין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהורד21/04/2011
שלום,
אני 10 ימים אחרי החזרת 3 עוברים.
לוקחת אנדומטרין בנרות וכדורי אסטרופם פעמיים ביום כ"א.
הייתה לי תחושת נפיחות וכאבים בבטן וגודש בשדיים. ביומיים האחרונים כל התחושות נעלמו לגמרי.
יכול להיות שיהיה הריון למרות שהתחושות נעלמו במקום להתחזק (בעקבות עליית הבטא)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול21/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת גונלשרון21/04/2011
שלום רב,
אני מזריקה גונל 375
קניתי 4 מזרקים של 900
בכל מזרק השתמשתי פעמיים = 750 יח
נשאר בכל מזרק 150
אני יכולה להזריק מנה אחת מ-3 מזרקים שונים?
זה יהיה ב-3 דקירות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת גונל - תגובה
בהחלט כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהעדי21/04/2011
שלום רב.
אני בת 33 לאחר החזרה. עוברים טובים בני יומיים שהתחלקו ל 2 ו 3 תאים. מה הסיכוי? כמו כן אתם מדברים פה הרבה על גיל צעיר ומבוגר. מה נחשב מבחינתכם גיל צעיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף
עדי21/04/2011שהשאיבה היתה אחרי הצהריים וההחזרה מוקדם בבוקר יומיים לאחר מכן כך שעוד לא עברו ממש 48 שעות מההפרייה אלא משהו כמו 38 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5 או 6 שאלה לרופאיםויקה21/04/2011
שלום
קצת רקע עליי: - הריון ראשון הזרעה על בסיס ביוץ טבעי וזריקת אוביטרל 24-25/3/11
מחזור אחרון 10..011. מקבלת מחזור כל 31 יום בממוצע.
ביום ראשון עשיתי אולטרסאונד כי היו לי כאבי בטן, נמצא שק הריון, עדיין לא ראו עובר. לפי טכנאית מתאים לשבוע 4 ו 6 ימים.
לפי נתוני מחזור והזרעה הרופא אמר שאני אמורה להיות שבוע 5 ו 4 ימים בערך.
עכשיו לשאלה שלי:
אין לי שום סמני הריון, לא בחילות, לא עייפות ולא כלום.
מה שכן יש לי וזה כבר מיום הביוץ זה רגישות בשדיים, יש ימים יותר וישימים פחות.
למשל היום קמתי ללא רגישות בשדיים בכלל.
האם אני אמורה לדאוג בגלל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרון 10.3.2011
ויקה21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה אני נוראה מודאגת
ויקה21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 5 או 6 שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול21/04/2011לא, יש לחזור על א.ס. לוודא הופעת הדופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהאאא21/04/2011
שלום,
ב15/4 שאיבה, באותו היום בעקבות התעלפויות, ירידת הומוגלובין ונוזלים בבטן הגעתי לביה"ח ואושפזתי לשלושה ימים.
ביום שני 18/4 הוחזרו שני עוברים יפים ( שמונה ושבע תאים). היום הרגשתי בחילות חוסר תיאבון ןמעט סחרחורות.... על מה זה יכול להעיד. יש לציין שכאבי הבטן כמעט ואין והנפיחות גם ירדה.
האם יכול להיות שהבחילות בגלל ההשרשה ? מתי ההשרשה תהיה או הייתה אם בכלל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם נענתי, מחכה למענה בקוצר רוח.
אאא22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול22/04/2011השרשה לא גורמת לבחילות.
ראי גם "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםשרון21/04/2011
שלום רב,
זהו סבב ראשון שלי עם הורמונים בדרך ל-IVF ראשון
אני נוטלת כבר 5 ימים גונל 375 יח' מי"מ 2
בUS נצפה:
2 זקיקים קטנים - שחלה ימין
2 זקיקים קטנים - שחלה שמאל
בדיקת דם:
E2 735
LH 3.1
פרגסטרון 0.8
האם זה נחשב תקין?
האם זה נחשב שאני מגיבה טוב להורמונים?
אני מודאגת מאוד
תודה וחד שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
אני מניח שלא סתם התחילו איתך עם מינון יחסית גבוה. כנראה שבגלל הגיל שלך או בגלל נסיון של טיפול קודם עם גונל F חשבו שהתגובה שלך תהיה פחות טובה. בכל מקרה אחרי 5 ימים של זריקות, מוקדם להעריך איך תהיה התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ טבעי בהחזרת מוקפאיםרותם21/04/2011
הי,
אני לפני החזרת מוקפאים בביוץ טבעי.
שאלתי האם יש סיכוי להיקלטות עובר בביוץ טבעי בנוסף להחזרת מוקפאים
איך זה עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ טבעי בהחזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011קשה להוכיח וחשוב לדעת מה הסיבה לעקרות.
הכל אפשרי אך למה זה משנה מאיפוא ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ טבעי -החזרת מוקפאים
רותם21/04/2011הסיבה לשאלתי כדי לדעת כמה עוברים להחזיר
אם אחזיר שלושה עוברים בנוסף לעובר שנוצר טבעי האם יש סיכוי להיריון מרובה עוברים - האם יכולים להיקלט רביעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ טבעי -החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2011אפשר להחזיר 3 ולא יהיו לא רביעיה ולא שלישיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי תרומת ביציתנ21/04/2011
ב12-4 עברתי החזרה של ארבעה עוברים מתרומת ביציות
היום 21-4 עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילי. האם בשלב זה כבר ניתן לדעת מבדיקה ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011זה גבולי תנסי בדיקה ביתית עוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאyael21/04/2011
עשיתי בדיקה 14 יום אחרי ביוץ ו 12 ימים אחרי זריקת אוביטרל.
האם בטא של 243 יכולה לנבוע מהאוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011לא, זה הריון טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםנעמה20/04/2011
שלום,
אני אחרי לקיחת איקוקלומין.י"מ 11.עשיתי הבוקר מעקב זקיקים וראו בשחלה ימנית 4 זקיקים בגודל 13 מ"מ.ובשחלה שמאלית זקיק אחד בגודל 12 מ"מ.וכן זקיקים רבים קטנים.עובי רירית 4 מ"מ.
נאמר לי לחזור למעקב זקיקים רק ביום ראשון.האם לא מאוחר מדי? מתי אמור להיות הביוץ והאם הוא יכול להתרחש לפני יום ראשון??
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011לא מאוחר וזה נכון לחזור על הבדיקות ביום א.
הזקיקים צריכים להגיע ל 20-22 מ"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)