מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה כלליתאח20/04/2011
שלום, אני מבקשת לדעת האם בזמן לקיחת הורמונים כמו פיורוגון 75 ליום אפשר לעסוק בפעילות גופנית ובמידה וכן האם כשעה לאחר הזרקת ההורמון ניתן לעסוק בפעילות כמו ריצה או ספינינג או שלא מומלץ בכלל
אודה להתייחסותכם
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשרון20/04/2011
שלום יש לי 6 בציות בנות יומים מה זאת אומרת שזה טוב????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011מי אמר שזה טוב?
אם הרופא שלך מרוצה מהתוצאה אז גם אנחנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרון21/04/2011בבית חולים באלישע אמרו לי שאם יפים מאוד ואם בני יומים
מזסאת אומרת בני יומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011ביום 2 יש עוברים בעלי 2 עד 4 תאים .
זה נראה כמו שניים עד 4 עיגולים שווים שנראים יפה
ביום למחרת זה כבר גדל ל5 עד 8 תאים עגולים סימטריים ואם תא אחד או יותר טינו נרה כך זה פחות יפה ופחות טוב והסיכויים בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתחריר20/04/2011
הייתי מטופלת IVF בבית חולים כרמל והפסקתי את הטיפול מחודש 12/2010 ועכשו אני חושבת לחזור לטיפולים האם צריך לחזור על כל הבדיקות ולהתחיל מ התחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011הבדיקות צריכות להיות עדכניות עד שנה אחורה.כך שלפי הבנתי הבדיקות צריכות להיות בתוקף אלא אם ביצעת אותן לפני אפריל -מאי 2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011הבדיקות צריכות להיות עדכניות עד שנה אחורה.כך שלפי הבנתי הבדיקות צריכות להיות בתוקף אלא אם ביצעת אותן לפני אפריל -מאי 2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011הבדיקות צריכות להיות עדכניות עד שנה אחורה.כך שלפי הבנתי הבדיקות צריכות להיות בתוקף אלא אם ביצעת אותן לפני אפריל -מאי 2010..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמחשרון20/04/2011
שלום אני בת 27 אמא לילדה
עשיתי הפרייה לפני 4 חודשיים ונקלטו 2 העוברים אבל לצערי הייתה לי הפלה של שתיהם בשבוע 15
נשארו לי 6 ביציות יפות מאוד
במחזור הבאה אני ממשיכה את הטיפול מה אחוזי הצלחה לקלט להריון???
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה אחרי אוביטרלימית20/04/2011
האם הגיוני לבצע שאיבה לאחר 30 שעות בלבד,
מלקיחת האוביטרל?
האם זה אפשרי בכלל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011לפחות אחרי 32 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד בדיקת היריוןפאי20/04/2011
ב - 12.4 שאיבה
ב - 13.4 החזרה ראשונה וב - 14.4 החזרה נוספת
מתי ניתן לבצע בדיקת בטא? האם בדיקה ביתית גם תיתן תשובה (אם כן ממתי?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד בדיקת היריון - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011למה החזרה יום מהשאיבה?
לעשות בדיקה 12 יום אחרי ההחזרה של ה 14.4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אוביטרל כתמיכה מעכב מחזורנועה20/04/2011
שלום רב,
לפני שבועיים החזירו לי מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי, כל שלושה ימים הזרקתי חצי אוביטרל כתמיכה, עדיין לא קיבלתי מחזור, ממתינה היום לתוצאות הבטא, האם החצי אוביטרל כתמיכה כל 3 ימים מעכב מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אוביטרל כתמיכה מעכב מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אוביטרל כתמיכה מעכב מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011לא.
נקווה שאת בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהארינה20/04/2011
אני אחרי הזרעה שניה (08/4/2011) לאחר טיפול באיקקךומין 7*3 ולאחר הזרקת אוביטרל. השאלה שלי מתי סביר לעשות בדיקת הריון על מנת לדעת האם יש הריון?
מחזיקה אצבעות שהפעם נצליח.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011שבועיים אחרי הזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשלי20/04/2011
ד"ר שלום רב
6 חודשים לאחר הפלה טבעית ומאז מנסה להרות שוב אך אין הריון. כל הבדיקות שנעשו ביום ה- 3לווסת תקינות כולל צילום רחם ובדיקת זרע .
מה יכולה להיות הסיבה שאין הריון האם לחץ יכול להוות השפעה על הסיכויים להיקלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011אני חושב שלחץ לא גורם לכך שלא ניקלט.
לפעמים זה לוקח זמן או שיש בעיה שכרגע העניין לא ברור אך בהמשך הטיפולים זה יתברר.
אם זה היה הריון ראשון והיתה הפלה זה יכול לרמז גם על בעיה מסוימת או לא ,כך שאם את לא מצליחה להרות עוד חודשיים יש לטפל ואז נבין היכן הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על התשובהשרון19/04/2011
שלום אני בת 27 אמא לילדה
עשיתי הפרייה לפני 4 חודשיים ונקלטו 2 העוברים אבל לצערי הייתה לי הפלה של שתיהם בשבוע 15
נשארו לי 6 ביציות יפות מאוד
במחזור הבאה אני ממשיכה את הטיפול מה אחוזי הצלחה לקלט להריון???
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על התשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011סביב ה 20% בהחזרה של לפחות שניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף
שרון20/04/2011לפני 4 חודשיים שלחתי הודעה לפני שעשיתי את ההפריה הראשונה וששאלתי מה הסיכןי שלי לקלט להריון בהפרייה שאני בת 27 אמא לילדה ואצלי הכול תקיו
שחר קול רשם לי סביב ה 40 אחוז אז למה עכשיו זה 20 אחוז בגלל ההפלה????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011לא במוקפאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שרון21/04/2011גם בהפרייה הראשונה היה לי ממוקפאים ושתיהם נקלטו לי אז יש סיכוי שגם פעם שניה יתפס מהר כמו הראשונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשאות לגן CFת'19/04/2011
האם ייתכן מקרה בו גבר בעל נשאות לגן CF (לא חולה, אלא רק נשא) יהיו לא בעיות פוריות בדיוק כמו גבר אשר חולה במחלת ה-CF? כלומר, חסימה בצינורית הזרע או לחילופין אי קיום של הצינורית? שאלה זו נשאלת, מאחר ובוצע בדיקת זרע, כולל סריקת זרע בטיפות ולא נמצאו תאי זרע. אשמח לקבל מעט אימפורמציה בנושא זה, וכמו כן כיצד ניתן לבדוק מה מקור הבעיה ודרכי הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשאות לגן CF טרם נענתי...
ת'20/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בעלי נשא
da20/04/2011בעלי נשא של הגן, וגם לא לא נמצאו בבדיקה רגילה שום תאי זרע. עשינו הליך של השבחה לפני ניתוח טסה ואז מצאו שם תאי זרע לשאיבה. בשאיבה נמצאו 12 מנות. לאחר מכן הולכים ישר לivf ולא עושים הזרעות וכו'.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות לגן CF - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011כמובן שיש קשר בין הנשאות לחוסר הזרע.
אנחנו מכירים את הקשר הזה וזה נובע מהמבנה הגנטי של בעלך.
בכל גבר שאין לו זרע בבדיקה ובעיה בצינורות אנחנו אוטומטית בודקים CF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות לגן CF
ת'21/04/2011האם נשאות לגן זה (CF) בהכרח גורם לבעיה זו? או שקיימים גם מקרים בהם הגבר נשא של הגן, אך אברי הרבייה אצלו תקינים?! האם ישנם סטטיסטיקות/אחוזים (באוכלוסייה) של גברים אשר נשאים של הגן, אך הדבר לא פגע בהם בתחום זה?!
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות לגן CF - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011הטיפול במסגרת הפריה חוץ גופית בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם נענתי, אודה לקבלת מענה...
ת'24/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי איקקלומיןקרן19/04/2011
אני לאחר שני נסיונות להכנס להריון בעזרת איקקלומין שלא צלחו (ללא תמיכה של אוביטרל וללא הזרעות). לקראת הנסיון השלישי רציתי לדעת מה מקסימום הפעמים שניתן להשתמש בתרופה ברצף וגם האם אין מנוס מאוביטרל והזרעות כדי שהטיפול יצליח הפעם? אציין שללא איקקלומין אין ביוץ בכלל בגלל שחלות פוליציסטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי איקקלומין - תגובה
פרופ' שחר קול19/04/2011סביר עד 6 מחזורים.
אם אין הריון - לעבור לגונדוטרופינים.
יש לוודא צילום רחם תקין, וזרע תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי איקקלומין
קרן19/04/2011אוקי. ומה לגבי אוביטרל והזרעה? האם אפשר להמשיך לנסות להכנס להריון רק בעזרת איקקלומין או שאני חייבת להוסיף את התמיכות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות יתר בשדייםגו'לי19/04/2011
בפיטמות אחרי החזרת עובר בתאריך 12/04 מזה יכול להיות? לא היו לי תחושות כאלה בהחזרות לפני והיו ברך השם המון!
חג שמח ותודה רבה רבה יישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות יתר בשדיים - תגובה
פרופ' שחר קול19/04/2011כנראה על רקע רמת פרוגסטרון גבוהה. זה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםליאת19/04/2011
שלום לרופאים
07.04 הוחזר עובר 1 בדיקה דם להריון בתאריך 20.4
אני יודעת שמחר יש בדיקת דם רק שלצערי קיבלתי מחזור דמם ואני קצת מודאגת לצערי הרב זהו הטיפול האחרון שלי IVF
האם יש לי סיבה לדאגה
אודה לתשובתכם
תודה
חג שמח
סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/04/2011לסיגי שלומות,
למרות הדימום מומלץ לבצע מחר בדיקת דם להריון כדי לקבוע בודאות שלא מדובר על הריון עם דימום אלא על דימום וסתי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אחרון IVF
ליאת20/04/2011שלום לרופאים
לאחר בדיקת דם אני לא בהריון
הרופא המטפל ביחידת IVF הסביר שזה הטיפול אחרון ואיין מנוס לפנות לתרומת ביצית
רקע כללי : עברתי ניתוח לפרוסקופיה לפני 3 שנים עקב ציסטות ואנדומטריוזיס
התחלתי טיפולי הפריה לפני כשנתים עברתי 7 שאיבות שמתוכם היה הריון ללא דופק
במסגרת טיפולי הפריה קיבלתי את המחזור טיפול ארוך שכלל:
דקפפטיל , מונופור , גונל F ואוביטרול
לתמיכה בהריון אוטרוגסטן 200 מ"ג - 3 פעמים ביום
וזה הטיפול שקיבלתי במסגרת במשך שנתים
שאלתי היא לאור זאת שקיבלתי אותו טיפול במשך שנתייים ללא שינוי
האם היה צורך לשנות את המינון הרפואי ?
כמו כן אשמח לקבל חוות דעת באופן פרטי
וכן המלצה להמשך טיפול בתרומה ביצית
תודה רבה
סיגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופפהההההסיוון19/04/2011
אם מקיימים יחסי מין ביום האחרון של המחזור זה אומר שאפשר להיכנס להריון או לא? כי אמרו לי שהסיכויים להיכנס להריון בזמן מחזור ממש נמוכים... אך הסיכויים עדיין נמוכים כאשר אני ביום האחרון של המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון שאלה-שאלה דחופההההההההה מאוד!
סיוון19/04/2011אמרו לי שלהכנס להריון בזמן מחזור זה דבר בעל סיכויים קלושים.ואני שכבתי עם חבר שלי ביום האחרון של המחזור שלי... יש איזה שהוא סיכוי שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופפההההה - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/04/2011לסיון שלומות,
את יכולה אכן להיות רגועה. הסיכוי להכנס להריון תוך קיום יחסים ביום האחרון של המחזור שואף לאפס.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פרופ' דב פלדברג!!!
סיוון19/04/2011תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!! אני ממש נלחצתי! ואתה הרגעת אותי בשניה אחת!
פשוט תודה רבה!חג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)