מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חסויהחסויה24/04/2011
שלום.. אני אחרי הזרעה שנעשה בתאריך 5.4.11. ביצעתי בדיקת דם לרמת הבטא ביום ה-14 והבטא הוא 144. ומאז יש לי כאבי בטן חזקים . אני מפהקת הרבה. מרגישה הרבה לחץ ושלוחץ לי בבטן . ולפעמים מרגישה תופעות של מחזור. וחוסר תאבון. האם זה תופעות של הריון מתפתח. או שיש לי זיהום אחרי הזרעה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011אין שום זיהום.
זה תופעות של תחילת הריון ועוברות עם הזמן.
אם בכל אופן כאבי בטן מתגברים יש להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על ריריתפישה24/04/2011
בת 30 בריאה עם תת פעילות של בלוטת התריס מאוזנת אמא לילדה בת כשנתיים במעקב זקיקים ראשון שנמשך 6 פעמים הרירית והזקיקים גדלו עד יום 15 רירית 13.4 ושני זקיקים גודל ממוצע 17 ו22 ביום שלאחר מכן לא היה מעקב ביוץ כי היה חג וביום ה17 נצפו מספר זקיקים קטנים ממצא הטרוגני 22*23 המתאים לגופיף צהוב רירית לא סדירה (שהיתה סדירה קודם לכן) בעובי 9 ומעט נוזל בדוגלס
נאמר לי שבין הבדיקה האחרונה להיום התרחש ביוץ האם זה שהרירית נעשתה לא סדירה וירדה בעוביה מסמן את העובדה שלא התבצעה קליטת הריון ושהרירית נושרת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011לא.אין קשר.
לא בודקים רירית אחרי הביוץ היות ואי משתנה ונעשית כמו שתיארת.
בדיקת רירית נעשית עד הביוץ ואצלך היה בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם תמיכה.....ו...באטרפליי24/04/2011
שלום ....
אני בהריון מהפרייה וכרגע עם תמיכה של אינדומטרין 3 נרותה ביום.
לפעמים רק בעת החדרת הנר עם המוליך בתוך המוליך יש הפרשה לפעמים חומה ולפעמים ורדרדה אך במהלך היום אחרי זה אין שום צבע שונה אלא רק של הנר עצמו לבן לפעמים מעט חום בהיר לא ממש בולט.......
יש לי בדיקת אולט' אחרי החג בע"ה לראות שהכל בסדר ...
בבקשה זה נראה תקין???
קצת מודאגת בגלל הפלות קודמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אני מודאגת....
באטרפליי24/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהשלי24/04/2011
ד"ר שלום רב
ברצוני לדעת לאחר כמה ימים יש השרשה מיום הביוץ במידה ויש הריון?
האם כאבי ווסת יכולים להיות בדיוק כמו סימני הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011בין 5 ל 6 ימים אחר הביוץ ישנה השרשה.
יכולים להיות כאבים כסימן להריון אך הם בדרך כלל שונים מהתופעות שאת מרגיה לפני קבלת הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!!!!סיוון24/04/2011
שלום רב!
לקחתי פוסטינור לפני שבוע ואתמול התחיל לי דימום...
א)אני אמורה לקבל מחזור כרגיל? (שזה עוד שבועיים...)
ב)הדימום שולל היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני פעם לקחתי
מירי24/04/2011וגם דיממתי תופעת לואי של הכדור, והמחזור איחר לי.
לגבי ההריון עשי בדיקה כדי להיות רגועה אבל אם לקחת את הכדור ממש אחרי המגע אז רוב הסיכויים שאת לא בהריון אבל שוב עשי בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי את הכדור
סיוון24/04/2011אחרי בערך משהו כמו 27 שעות... אחרי שהמחזור איחר לך לא נכנסת להיריון נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011רוב הדימומים קשורים לתרופה ואם את רוצה להיות שקטה יש לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון או לחכות בסבלנות לוסת.
זה תלוי מאוד באיזה שלב לקחת את הכדורים האם לפני או אחרי ביוץ ותשובות ההורמונים יכולים להגיד מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי את הכדור יום אחרי המחזור
סיוון24/04/2011אני לא ממש מבינה את כל השמות של הבדיקות האלה לצערי... קיימתי יחסי מין ביום סיום המחזור,ואז חששנו מהריון כי היחסים לא היו מוגנים... וביררתי ואמרו לי שיש סיכויים אמנם קלושים להיכנס להריון בזמן מחזור,החלטתי לא לקחת צ'אנסים ולקחת פוסטינור...
יום לאחר סיום המחזור קניתי פוסטינור ,נטלקתי אותו לאחר 26 או 27 שעות מאז קיום היחסים.אז ככה אני חושבת שנטלתי את הכדור לפני הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי היא:
סיוון24/04/2011האם יש סיכוי שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי את הכדור יום אחרי המחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011אין שום סיכוי להרות אם קיימת יחסים בוסת א קרוב לוסת.
לקחת כבר אך זה ממש לא משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש לא מבינה בזה, אולי תוכלו לעזור?מירי24/04/2011
שלום לכם,
אני קוראת את ההודעות פה ולא מבינה את כל המושגים, אולי בגלל שאנחנו בתחילת הדרך.
בעלי ואני הופננו להפריה חוץ גופית אך לפני שנתחיל את התהליך ביקשו שאקח כדור לקבלת את המחזור (דופסטון) ובמהלך המחזור להיות איתם בקשר כדי שיביאו לי כדור אחר (לא זוכרת איזה כדור מדובר, כנראה מהלחץ באותו הרגע).
את הכדורים לא לקחתי אך קיבלתי מחזור אתמול 23/4/11. המחזור שלי לא כ"כ סדיר, האחרון היה ב27/2/11 ולפניו ב31/1/11 (הם הגיעו בעקבות דופסטון שקיבלתי מרופא הנשים). מחזור לפני היה ב11/11/10.
עפ" רופא הנשים ובבדיקות שעשיתי הכל נראה תקין ובבדיקות שבעלי עשה נכתב שריכוזי וחיוניות תאי זרע תקינים אך תנועה והמורפולוגיה מעט נמוכים ובעקבות כך המליצו על "השבחה של תאי זרע על מפלי צפיפות לקראת הזרעה תוך רחמית".
אציין שאני שומרת נידה ועשיתי בדיקות לדעת זמן ביוץ לאחר המקווה אך לא נראה שאני מבייצת.
האם יתכן והביוץ נופל בזמן הנידה בגלל שהמחזור שלי לא סדיר? איך אוכל לדעת בדיוק את הביוץ שלי? אני רוצה לנסות עוד פעם אחת לפני שנכנס לתהליך הארוף והמייגע הזה.
מבקשת את תשובתכם בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא מבינה בזה, אולי תוכלו לעזור? - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011האם לא קיבלת עד כה שום טיפולים.?
קודם להפריה יש טיפולים אחרים לא פחות טובים כך שלא ברור לי למה הפריה.
את הביוץ אפשר לדעת נקל על ידי מעקבי אולטרה-סאונד ובדיקות דם ולהגיד בדיוק מתי בייצת.
לא נראה לי שאת מבייצת לפני המקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור בידר
מירי26/04/2011תודה על התגובה.
לא עשיתי עדיין כלום. כולי תקווה שלא אצטרך לעשות, אני רק נכנסת למחלקה ואני בוכה.
אני לא יודעת למה הפריה, גם רופא הנשים וגם הרופאה במחלקה אמרו שבדיק הזרע תקינה אך בכל זאת הרופא רשם שיש צורך בהפרייה והזרעה.
אני כל כך לחוצה מזה ואני בד"כ בן אדם רגוע ואדיש ופה מהרגע הראשון שאמרו לי את המילה הזו אני לא מפסיקה לחשוב על זה.
אבקש מהרופא בדיקת אולטרסאונד לבדוק ביוץ כי המחזור לא סדיר, אך השאלה האם זו בדיקה שאצטרך לחזור עליה או שלפי בדיקה אחת אפשר לדעת מתי יהיה / היה ביוץ? בתקווה שזה לא יפול לי בשבעה נקיים, או שמא ניתן לבדוק זא עפ"י בדיקת דם? בכל הפעמים שבדקתי ובדקתי המון בערכה הביתית התשובה שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר26/04/2011בדיקת ביוץ נעשית על ידי אולטרסאונד ובדיקות דם ואז אפשר לדעת מה קורה ואם אין ביוץ אפשר לטפל על ידי כדורים בהתחלה ואפשר עם או בלי הזרעות אם הזרע תקין.
כבר כתבתי שמעקב הביות נקרא ברור המחזור החודשי ולפיו אפשר לדעת מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבהרחלה23/04/2011
שלום,
ביצעתי שאיבה של ביצית אחת ונמסר לי שהביצית לא הופרתה באופן תקין ונוצרו 3 גרעינים. מה הכוונה? ואיך זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011שיותר מזרעון אחד חדר לביצית.
זה מראה על איכות פחות טובה של הביצית.
אם רמות ה FSH שלך גבוהות ורמות ה AMH לא תקינות יש לחפש טיפול אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים של AMH ו- FSH
רחלה29/04/2011ערכתי בדיקות ו:
FSH 5.2
AMH 0.16
מה הסיכויים בטיפולי IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים של AMH ו- FSH - תגובה
פרופ` דוד בידר29/04/2011חשוב גם מה ערכי ה E2 אך הAMH מראה על סיכויים קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה .............שירן23/04/2011
שלום רב , אני לאחר מחזור IVF ראשון , לפני כשבועיים היה לי דימום לכמה שעות !!!!! ומאז הבטא ירדה מ 980 ל-464 וכן הלאה תמיד הייתה ירידה , כבר שבוע שלם מאז הפסקתי לקחת את התמיכה הכללה, אסטרופ פעמיים ביום , ו-2 נרות אנדומטרין שאלתי היא מתי אני אמורה לקבל מחזור??? לא היו סימנים כלל של דימום חוץ מהפרשות חומות שהיו יום אחד בלבד ונעלמו ,אין לי כאבי מחזור או משהו שמראה על מחזור מתקרב ??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה ............. - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011רק שהבטא תהיה שלילית יהיה הוסת ויתחיל המחזור החודשי.
יש לדאוג שהבטא תהיה שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ....
שירן24/04/2011בהמשך לשאלתי הקודמת , תוצאות בדיקות הבטא האחרונה שביצעתי בדיוק לפני שבוע הייתה 45 , ואני מניחה שכבר זה ירד ???? אנא תשובתך ??? מה עלי לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת .... - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011לחזור על הבטא עד שתהיה שלילית ואז הכל יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שני טיפולי פוריות דחוףףףףחסוי23/04/2011
שלום רב
אני לאחר שני טיפולי פוריות באחד הייתי עם גונל 75 והיה 6 ביציות החזרה הוחזר עובר אחד שפעם הראשונה לא צלח. ולכן הוחזר המוקפא שהצליח אך נפל בשבוע 7. לאחר מכן הגדלנו את המינון של הגונל ל 125 והוצאו 14 ביציות בהם אף אחת לא התפתחה מעבר ל8 תאים וגם 2 הוחזרו לא צלחו
האם כדאי לעבור לפרוטוקול קצר? או להמשיך עם פרוטוקול ארוך במינון נמוך של 75 כמו בפעם הראשונה ? למה זה קורה שכולם מתים? האם זה בעיה במעבדה?
חשוב לי לציין שאני ובעלי בריאים ולא ידעה למה אנחנו לא הצלחנו להיקלט להריון כבר שנתיים ..
אשמח לתגובה מהירה היות שאני ובעלי קצת בדלמה האם לעבור מעבדה? האם לשנות לפרוטוקול קצר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שני טיפולי פוריות דחוףףףף - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011הפרוטקול ,אצלך, לא ישנה תוצאה כי התגובה טובה ויש מספיק עוברים.
ביום 3 צריכים להיות עוברים בני 5 עד 8 תאים ואם את מציינת שהיו אז זה בסדר
לגבי מעבדה אז רוב המעבדות בארץ הן טובות מאוד וזה שתעברי מעבדה,לדעתי, לא יעלה סיכוייך להרות.
יש להמשיך ולבחון ביחד אם הרופא שלך את התוצאות במעבדה ולהפיק ,אם אפשר ,מסקנות מה קורה שם.
לפי התוצאות עד כה זה סך הכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה- דחוף
חסוי24/04/2011שלום רב
אם אתה אומר שזה בסדר אז מה יכול לגרום לכך ש12 ביציות יעצרו בהתפתחות כאשר הם מגיעים ל8 תאים??
מה כן יעזור על מנת להשיג הריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה- דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011אבל 8 תאים ביום 3 זה בסדר גמור ואם מנסים לגדל לבלסטוציסט וזה לא מתקדם זה לא אומר כלום וצריך להמשיך להחזיר עוברים לרחם כי אין משהוא אחר בשלב זה.
כמו כן יש לעבור על דפי המעבדה ולראות אם אפשר ללמוד מזה משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלהFF23/04/2011
שלום
אני עברתי הפלה נדחית בשבוע 8/7 עם כדורי ציטוקק בתאריך 22.3
ו21.4 קיבלתי ווסת. איו לי מוקפאים אז הרופא שלי אמר שמתי שאני מקבלת ווסת להגיע ביום השני לווסת.
בעלי רוצה להקפיא את הטיפולים ב3 חודשיים
זה בסדר לחכות 3 חודשים ולחזור לטיפולים כרגיל ?
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011גם חודש אחד זה מספיק.
את יכולה לחזור לטיפולים גם אחרי 4 חודשים או שנה זה לא משנה ולא צריך להקפוא כלום.
למעשה אם בדיקת האולטרה-סאונד תקינה וההורמונים בסדר את יכולה לבצע טיפולים מעכשיו או מתי שיתחשק לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011גם חודש אחד זה מספיק.
את יכולה לחזור לטיפולים גם אחרי 4 חודשים או שנה זה לא משנה ולא צריך להקפוא כלום.
למעשה אם בדיקת האולטרה-סאונד תקינה וההורמונים בסדר את יכולה לבצע טיפולים מעכשיו או מתי שיתחשק לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלה חשובההשרון23/04/2011
שלום לרופאים
שאלה 1 :הייתי בהריון תאומים סהפרייה היה לי דימומים חזקים ובשבוע15 היה לי ירידת מים וצירי לידה ושתי העוברים נשלפו החוצה השאלה שלי האם זה יכול להיות בגלל שכל היום הייתי הולכת ולא נחה ממש מטיילת הרבה????
שאלה 2:אני פוחדת גם שבהריון שני שלי יקרה לי אותו דבר האם יכול להיות בגלל שזה היה תאומים אז אם נפלו ובהריון של עובר 1 היה יותר טוב??????
ויש לי ילדה בת 8 מנשואיים רשונים
תודה וחג שמחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שאלה חשובהה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011זה לא כגלל הטיולים אלא כנראה הייתה היפרדות שליה וההריון לא הלך טוב וזה לא כגלל שהיו תאומים.
רוב הסיכוי שבהריון הבא זה לא יחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומהלילי23/04/2011
שלום.
אני לקחתי עד היום בהמלצת הרופאת נשים לפני טיפול הפריה דידרוגסטרון על מנת לדעת מתי בוודאות תגיע הוסת,מהבוקר יש לי הפרשה חומה,האם יתכן שאני קיבלתי וסת בזמן לקיחת התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011הפרשה חומה יכולה להיות ממספר סיבות והיות ואין נתונים מדוע נתן התרופה ולמשך כמה ימים ומה מצב הביוצי אצלך קשה לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה חומה
לילי24/04/2011פר' בידר תודה רבה על תשובתך המהירה
אנסה לפרט בנוגע לפרטים חסרים
הרופאה נתנה לי את הדדרוגסטרון למשך 10 ימים וזאת על מנת לתזמן את קבלת הווסת לתאריך מסויים ולטובת השרשה טובה יותר בעתיד לאחר החזרת עוברים
אתמול זה היה היום האחרון של לקיחת התרופה ולפי התכנון הווסת אמורה להופיע בין 3 ל5 ימים מתום נטילת התרופה אך אתמול הופיעו אצלי הפרשות חומות, כיצד יש להתייחס לזאת
האם הפרשה זו היא חמעשה הווסת ?
האם יתכן מצב כזה ואם כן האם להמשיך את הטיפול המתוכנן בהנחה שהווסת הופיע בין 3 ל 5 ימים מתום נטילת התרופה.
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה חומה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011יש להמשיך לפי התוכנית של הרופא המטפל ההפרשות הן תוצאה של הכדורים וארין לזה שום משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאח23/04/2011
שלום, לפני הזרעה ראשונה. נצפו שני זקיקים : 19 ו-16, האם הזקיק בגודל 16 יוכל גם להגיע לביוץ לאחר מתן האוביטרל או שהוא קטן מידי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2011גם יגיע לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לקראת הזרעהלאור דואט23/04/2011
עברנו מספר טיפולי IVF כושלים, אחרי התייעצות עם בי"ח החלטנו לנסות הזרעה מתורם.
ממעקב זקיקים שעה הבוקר הרופא בקופ"ח, נצפו: רירית בעובי 6.2 ממ', בשחלה ימינית זקיק מוביל בקוטר 20.1 ממ'.(שחלה שמאל ברובה אינה קיימת ולא נצפו בה זקיקים). ולפי הרופא בקופ"ח ההזרעה צריכה להתבצע עוד יומיים (האשה לא לקחה הורמונים להזרעה המיועדת) :
1. האם אכן כך? אני שואל, כי מחר שבת ולא ברור לי האם הביוץ צריך להיות מחר או מחרותיים?
2. ההזרעה הצפוייה הינה מתורם זרע, בשל איכות הזרע שלי (מורפולגיה , איכות וכמות נמוכים), האם אפשר והאם כדאי לערבב גם את הזרע שלי ביחד עם הזרע של התורם בהזרעה?
3. האם רצוי לקיים יחסים לפני ואחרי ההזרעה בכדי להעלות את הסיכויים להריון , ובאילו מרווחי זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לקראת הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול23/04/20111. ההזרעה ביום ראשון: נראה סביר, אם כי היה עדיף לקבל נתוני בדיקת דם להורמונים כדי לדייק עוד יותר.
2. אפשר, אך לא ברור בשביל מה: אם רוצים הריון מהזרע שלך יש להמשיך ב - IVF + ICSI.
3. חסר משמעות מבחינת הסיכויים: אם ניסיונות IVF עם זרעך כשלו, הסיכוי להריון מיחסים רגילים הוא אפסי. אם כי אין שום נזק מקיום יחסים לפני או אחרי ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתרונית23/04/2011
שלום ד"ר נכבדים.
השבוע הייתי בשקיפות עורפית, מצד אחד היה 1.5 מ"מ ובזוית אחרת 2.5 מ"מ.
האם עליי לדאוג??? הרופא ביקש שאבוא לבדיקה חוזרת בשלישי הקרוב.
עפ"י המידע באינטרנט מעל 3 מ"מ יש לערוך בדיקות נוספות חשד לתסמונת דאון וכו...
אודה לתשובתכם הכנה (אני בלחץ נוראי).
חג שמח
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול23/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)