מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה טוב פרופסור בידרליאת27/12/2010
רציתי לדעת עם לאחר 10 ימים לאחר ההחזרה אין לי שום דימום בניגוב או שום הפרשות זה יכול לבשר טובות ? רציתי לדעת שהאם חוסר הדימומים והפרשות בשלב הזה יכול להיות מהתמיכה שאני מקבלת או שבשלב זה התמיכה לא משנה לקליטת ההריון אני לוקחת 3 נרות 1 פרוגינובה אני במתח ורוצה כל כך שזה אהיה חיובי זה יכול להיות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה טוב פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010זה שאין עדיף על מצב של דמם.
התמיכה לא מונעת דמם ווסת.גם התמיכה לא היא שתביא הריון.
זה שבשלב זה עדיין את מרגישה ככה זה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרל וביוץחיה27/12/2010
בת 31 - נשואה שנתיים. לפני הזרעה ללא זריקות הורמונליות למעט אוביטרל -
השאלה שלי : אם התרחש ביוץ בצהריים ועשיתי את הזריקה באותו ערב זה בסדר ?
או שחייבים להזריק אותה לפני הביוץ בכלל?
תודה רבה על התייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אוביטרל וביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010הביוץ יהיה 36-40 שעות אחרי האוביטרל והביצית תחכה יממה והזרע טוב ליומיים שלושה כך שיש חפיפה גדולה וזה בסדר לעשות הזרעות בכל הימים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור סימון - אני פגועה ומושפלתאמא27/12/2010
* בדיקת פיפל. הרופא לא מצליח לעבור את צוואר הרחם ועושה זאת עם - זונדה.
זונדה ??????????
באיזה מקרים נאלצים להשתמש בזונדה כדי לעבור את צוואר הרחם ?
* האם "הגיוני" בעניך, שרופא יגע לי בברך ... יפסק בידיו את רגלי ...
וכל זאת בהכנות לפיפל, עוד לפני שישב על הכסא ?
האם הגיוני שיעיף מעלי את הסדין, מעבר לקוו החובה אותו יש לחשוף ?
לפני שהתיישב לבדיקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האחות שהיתה בחדר, לא הועילה לי, אלא הכבידה, מאחר והיא היתה מול איבר המין שלי המפוסק, ולא לצידי.
המבט שלה [גם אם חטוף] הקשה עלי.
המבט של הרופא החוצפן, הקשה עוד יותר. מה הוא נועץ מבט ?
תתיישב על הכסא, תתחיל בבדיקה, אפסק רגליים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למה לנגוע בי ? למה להעיף ממני את הסדין ? באיזה זכות ?
לא אמרתי מילה. ההלם שיתק אותי. מה היית עושה במקומי ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקלת לנטוש את עניין תרומת הבצית
אמא27/12/2010בהדסה.
חיצים ננעצו בליבי !!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
פרופ' אלכס סימון27/12/20101. כשקיים קושי לעבור את צואר הרחם "מפלסים" מקום עם "זונדה" שהיא מוליך מתכתי קשיח שיכול גם להרחיב את תעלת הצואר וגם לרמז לרופא את כיוון התעלה
2. לעיתים, כמו בסיטואציות אחרות, על מנת לבצע פעולה מסויימת הנידרשת לביצוע מלווים את הבקשה במגע יד. לדוגמא שאינה בתחום הגניקולוגיה: עומדים בכניסה לבית הקולנוע, את מבקשת לזרז את המתלווה אלייך להכנס, האם לא קרה שהינחת את ידך על הכתף-גב ודחפת קלות, או משכת בידו על מנת לזרז את הפעולה להכנס לאולם?
3. נוכחות האחות: תמיד מומלצת, אולם כדאי לבקש ממנה מראש לעמוד לצידך בתהליך עצמו ואין בכך בושה לבקש זאת.
למרות הקושי בהמשך הטיפול, אני מציע כי לא תרפי, כי המטרה חשובה. דברי עם האחיות ביחידה ומצאי את הפיתרון להמשיך בטיפול עד להצלחה המיוחלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אלכס סימון.
אמא28/12/2010לפרופסור סימון היקר,
1. הבנתי, תודה.
2. עברתי הרבה רופאי נשים ... מעולם, אבל מעולם אף אחד מהם לא העיז לנגוע בי ולפסק רגלי, בידיו !!!!!!!!!!
אני יודעת לעשות זאת בכוחות עצמי, תודה לא-ל,
ואני עושה זאת עם התחלת הבדיקה, ולא כמה דקות לפני ...
3. כן, שקלתי אתמול - לנטוש לחלוטין { בצער גדול }, את נושא האימהות.
שוקלת לאן לזוז ...
לא, לא אדווח {כפי שהומלץ לי, ולא אמסור את שם הרופא}.
אין לי יותר כוח לתקן את העולם.
תודה איש יקר. בשנה האחרונה, ענית לשאלותי - וכ"כ התחברתי לתשובותיך, במיוחד.
תודה גם שענית לי בדוא"ל האישי. אתה זן נדיר. תבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי : "כפי שהומלץ לי" , התכוונתי
אמא28/12/2010.
התכוונתי : כפי שהומלץ לי - ע'י אחרים - במקום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקיןיעל26/12/2010
אחרי טיפול IVF.
שבוע 6.3 הופסקה תמיכה עקב הריון לא תקין. נצפה שק הריון אך לא בוודאות.
בטא ביום הפסקת התמיכה - 2560
6 ימים אחרי הפסקת תמיכה - נמדדה בטא 3159. התחיל דימום.
10 ימים אחרי הפסקת תמיכה - דימום נמשך (כבד יותר מבמחזור).
בטא - 2026
אסטרדיול - 172
פרוגסטרון 7.6
האם התהליך מעיד על הפלה טבעית ?
האם יש סיכוי שלא יהיה צורך בהתערבות להפסקת ההריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא תקין - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010אפשר לחכות ולראות אם תהיה הפלה עצמונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורטיזוןיעל26/12/2010
שלום,
ב- 8.12 קיבלתי זריקת קורטיזון בירך (דפומדרול 40 מ"ג).
לאור זאת, האם אפשר להתחיל טיפול IVF בעוד כשבוע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
יעל26/12/2010כעת אני נוטלת גינרה. האם זה בסדר עם זריקת הקורטיזון שקיבלתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורטיזון - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010את יכולה זה לא ישפיע על כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלונתורד26/12/2010
מה יכולות להיות הסיבות לאי השתרשות עובר שהוחזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלונת - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010עיקר הסיבות תלויות בעובר שב 70% מהמקרים הוא לא בנוי תקין וזו הסיבה העיקרית לאי קליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אפרת27/12/2010דהיינו רוב האחוזים קשורים בעובר?70%?
לרירית רחם ולרחם אין הרבה חשיבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שיש חשיבות
רפי27/12/2010ככל שהרירית קטנה מ 7 ממ כך הסיכוי שגם עובר תקין לא יקלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שיש חשיבות - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010כתבתי שברוב המיקרים זה תלוי בעובר.
רפי כותב על רירית אך יצאתי מתוך הנחה שהרירית בסדר.
כמו כן מה שרפי כותב זה לא ברור היות ויש הבדל בין רירית 6 למשל באישה שלא עברה שום פעולה ברחם לבין אחת שעברה גרידה ולכן הרירית פחות טובה.
באישה שהרירית פחות מ 7 אך לא עברה שום נגיעה בחלל הרחם התוצאות טובות מאוד כך שאני ממליץ לרפי לתת עיצות טובות במה שהוא מבין היטב או מתמחה ולא יתן עצות כלליות ומתוך חוסר הבנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010בעיות ברירית הרחם הן נדירות אלא אם הרירית נפגעה על ידי פעולה כרורגית כמו גרידה ואז יש בעיה.
אך כאשר אנחנו מדברים בגדול ללא שנתת לנו פרטים על עצמך הרי שתושבתי היתה מאוד מדויקת ומספקת.
אם את מספרת שיש רחם מחיצתי או דו קרני או רחם עם שרירינים הייתי אומר שזה מוסיף להורדת הסיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירנים
ציפי28/12/2010היי ד"ר בידר...
אני מטופלת כבר שנה ללא הצלחה עם בעיית זרע...
בצילום הרחם שעשיתי התגלה שרירן אחד קטן אבל נאמר לי שהו לא אמור להפריע בכלל!!!
ולפי מה שאתה כתבת פה עכשיו, זה מוריד את הסיכויים???
אני חייבת לציין כי הצלחנו להיקלט בטיפול האחרון אבל זה לא החזיק ונפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה סליחה סליחה פרו"פ בידר!!!
ציפי28/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
אפרת28/12/2010פרופ בידר
תודה רבה על התשובה המלאה והמפורטת.
לא,אין לי שום בעייה ברירית או ברחם.הכל תקין.
רק רציתי לוודא את סידויי ההיקלטות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשלות ביציותאנונימית26/12/2010
עברתי שאיבה בשבוע שעבר, אחרי פרוטוקול קצר. בת 38 ללא הריונות, IVF ראשון.
לאורך כל הבדיקות במחזור הזה נצפו שלושה זקיקים יפים, כאשר רק בבדיקה האחרונה (שהייתה יום לפני הזרקת האוביטרל ויומיים וחצי לפני השאיבה), הצטרפו לפתע לשלושת הזקיקים "הקבועים" והגדולים (19-20-21), עוד ארבעה זקיקים קטנים (11-12). בשאיבה, באופן מפתיע, יצאו 8 (!) ביציות, אבל בבדיקת המעבדה הסתבר שרק כמה מהן בשלות, ומתוכן הופרו שתיים.
שאלתי: אם, חו"ח, המחזור הנוכחי לא יניב הריון, האם יש דרך להשתדל להבשיל יותר מהביציות במקביל ? כי אני מבינה שמה שקרה זה שבגלל הפערים הגדולים בקצב הופתעם וגודלם של הזקיקים, רק כמחצית מהביציות הספיקו להבשיל.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשלות ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010התגובה לטיפול היא אינדיבידואלית ולא תמיד ניתן לצפות שכל הזקיקים יתפתחו אותו דבר ואין דרך לגדל אותם ואת כולם לאותו גודל.
כמו כן זה תלוי בפרוטוקול שאת מקבלת ולפי דעתי את צריכה פרוטוקול אחר עקב תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב בבקשה זה חשוב ליחסויה26/12/2010
היום במעקב זקיקים זקיק 18 מ"מ
אסטרדיול : 770
פרוגסטרון :2.5
lh- 6.5
האם אפשר לחזות מתי יהיה ביוץ טבעי?? חשבתי לעשות הזרעה ביום שלישי אבל הרופאה שלי בחו"ל עד מחר...האם אני יכולה על זקיק כזה להזריק אוביטרל או שזה מוקדם מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב בבקשה זה חשוב לי - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010אפשר להזריק גם מחר או מחרתיים לאחר בדיקות חוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףמלי26/12/2010
יש לי עוברים קפואים האם חייב לעשות ההחזרת עוברים רק בזמן הביוץ הטבעי?
כי בגלל השאיבה המחזור הקדים לי ב 4 ימים איך אני ידע מתי יום הביוץ הטבעי שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
מלי26/12/2010האם הרופאה שלי יכול לדעת מתי יום הביוץ שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףף - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010אפשר להחזיר במחזור ביוץ טבעי או במחזור טיפולי תחליפי.
הרופא צריך לדעת מתי הביוץ הטבעי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןהדס26/12/2010
נטלתי איקקלומין פעם אחת ללא הצלחה, הרופא המליץ שוב גם החודש.
האם זה מסוכן לקחת את זה פעמיים רצוף? מה מספר ההגבלות שיש על נטילת איקקלומין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר26/12/2010צריך לבצע קודם כל אולטרה-סאונד ולבדוק שאין ציסטות.בדרך כלל לא נותנים רצוף.
לא כתבת למה את נוטלת את התרופה במידה והוסת סדיר היא מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין - תגובה
פרופ' שחר קול26/12/2010אפשר.
לא רצוי לעלות מעבר ל - 10 מחזורי טיפול עם איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלה בבקשהסיון26/12/2010
היום יום 12 ממהחזרה,טעיתי בחישוב וחשבתי שהיום יום 11, לכן הבטא מחר.
עשיתי בדיקת שתן של הערכה ויצא חיובי שני פסים.
לוקחת 2 אנדומיטרין אסטרופם ודקסמטזון ולא לקחתי אוביטרל כתמיכה.
האם לשמוח?
בדיקה אמינה??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול26/12/2010סיכוי טוב שכן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה אחרי החזרהאנונימית26/12/2010
אני יודעת שהגישות לגבי מנוחה אחרי החזרה מגוונות, אבל לשיטתם של הרופאים שתומכים בכך (כמו הרופא שלי, מסתבר, שהורה על שלושה ימי מנוחה בבית), אשמח:
1) לדעת באיזה סוג מנוחה מדובר. צריך לשכב, או שאני יכולה לעשות דברים בבית? ממה כדאי במיוחד להימנע? כששאלתי את הרופא שלי הוא רק אמר "לנוח כמה שיותר".
2) במה זה אמור לתרום להצלחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול26/12/2010ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
אנונימית26/12/2010קראתי ב"שאלות נפוצות", אבל שם עד כמה שאני רואה ההתייחסות היא בעיקר למנוחה אחרי שאיבה, ולא אחרי החזרה.
הרופא שלי המליץ על מנוחה של כמה ימים אחרי ההחזרה דווקא, ורציתי להבין למה. האם זה אמור לשפר השתרשות? למנוע סיבוך כמו הריון חוץ רחמי, חו"ח?
אני בת 40, IVF ראשון, אם זה משנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמלי26/12/2010
שלום אני עברתי שאיבה לפני שבועיים והרופא שלי אמר שאני ידבר איתו שאניי יקבל מחזור קבלתי לפניי יומים מתי אני יוכל לעבור את ההזרעת עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר26/12/2010אם מדובר בעוברים קפואים אז אפשר להחזיר החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה לשירותים אחרי החזרהאנונימית26/12/2010
מותר ללכת לשירותים להתרוקן אחרי החזרת עוברים, נכון?
זה נראה לי הגיוני אחרי כמויות המים ששתיתי לפני הפעולה, אבל מישהי בחדר ההמתנה הלחיצה אותי בטירוף אחרי שעשיתי את זה. טענה שזה עלול "לדחוף" אותם החוצה. יש משהו בדבריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה לשירותים אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול26/12/2010אין בעיה.
מותר להתרוקן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי "להרים ידיים"?- שאלה לרופאיםשירן26/12/2010
שלום רופאים יקרים, אשמח לתגובתכם הישירה והכנה
בת 44 ,3 שנים של טיפולי IVF שאחד מהן היה הריון כימי.
לפני חצי שנה עברתי לתרומת ביצית , עשיתי 3 החזרות אחת מהן הריון כימי.
מה לעשות?
להמשיך?
האם יש סיכוי עדיין שאקלט ויהיה הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי "להרים ידיים"?- שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול26/12/2010יש לוודא תקינות חלל הרחם והרירית. יש לשלול חצוצרות מורחבות (הידרוסלפינקס).
אם הכל תקין, יש סיכוי טוב להריון עם תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - לד"ר שחר קול
שירן26/12/2010תודה על המענה,
אין לי בעיית רירית, עשיתי היסטרוסקופיה, ואמרו לי שהכל תקין, האם זה שולל את מה שציינת שעלי לבדוק.?
האם יש עוד משהו שעלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול - אשמח לתגובתך
שירן28/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)