מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמת בטאלולי27/12/2010
שלום רב,
מחזור אחרון התחיל ביום 26.11.10.
ביום 24 למחזור (בתאריך 19.12.10) עשיתי בדיקת פרוגסטרון שיצאה 38.9.
ביום 27.12.10 בדיקת בטא יצאה 467, פרוגסטרון יצא 37.6.
1. האם רמות הבטא והפרוגסטרון תקינות לשלב זה? (הריון באופן טבעי).
2. מה עושים הלאה? איזה בדיקות ומתי? האם לקבוע בדיקת דם נוספת לראות הכפלת בטא, או כבר לקבוע עם רופא לאולטרסאונד?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010הבטא והפרוגסטרטן טובים מאוד.
אנחנו נוהגים לבצע בטא חוזר כעבור יומיים ולראות את קפיצתו ורצוי שיהיה כםול או למעלה מזה ולדעתי כך יהיה.
אולטרסאונד יש לעשות בעוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבהמוטרדת27/12/2010
אתמול ביצעתי שאיבה וכמה שעות אחריה הופיעו הפרשות חומות
גם היום הבחנתי במעט הפרשות כאלה
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010זה דם ישן כתוצאה מהשאיבה וזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלה שלי-תוצאות זרע אחרי השבחהאישה לחוצה27/12/2010
שלום לך פרופ'
אני לא הבנתי מה זאת אומרת שלא מספיק זקיק אחד עם פיוריגון?אם זוכרת טוב היה עוד זקיק אבל בגודל קטן יותר 14.
שנית, אני עשיתי את כל הבדיקות :פרופיל הורמונלי,צילום רחם וכו' והכל תקין.הייתי בהריון שנה אחרי הנישואין אך עברתי הפלה טבעית.
אני כל הזמן מבקשת מהרופאים שייתנו לי עוד בדיקות שאעשה כדי לדעת בדיוק את הסיבה ואז עונים לי שאין בעיה אצלי ושאי פוריות אצלנו היא על רקע לא מוסבר.
אז מה אעשה?אנחנו אמורים לעבור לטיפול IVF אם חס וחלילה לא נצליח החודש.
בקשר לרירית הרחם אני כן העליתי את זה וביקשתי הבוקר לפני ההזרעה שאעשה אולטראסאונד כדי לוודא אכן שהרירית הגיעה לעובי המינימלי לקליטת עובר ולשלול סיבה זו אך לדעתם זי מיותר.
מה לעשות הלאה אם לכל רופא יש את חוות הדעת השונה שלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה שלי-תוצאות זרע אחרי השבחה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות זרע אחרי השבחהאישה לחוצה27/12/2010
שלום לכם
אני עברתי היום הזרעה לפעם החמישית עם פיוריגון 100 למשך 6 ימים (אני ללא בעיות פוריות).
רירית הרחם ביום חמישי (לפני ההזרעה ב4 ימים הייתה רירית הרחם 5 מ"מ והפרוגסטרון 0.9 וזקיק 16).
היום תוצאות בדיקת הזרעה לפני השבחה:
נפח 2
ריכוז 50 מיליון
תנועתיות 50%
דרגת תנועה: +2
אחרי השבחה:
נפח: 0.8 ריכוז: 80 מיליון תנועתיות : 60% דרגת תנועה: +2 +3
מה הסיכוי להצלחה בהזרעה זו? ומה עם מדדי הזרע אחרי ההשבחה? האם הנפח קטן מדי כדי שהזרע יספיק להגיע לביצית או שזה לא קשור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות זרע אחרי השבחה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010הזרע טוב לפני ההזרעה כמו אחרי הזרעה.
לפי הנתונים אין שום בעיה בזרע ולא הבנתי למה את מתכוונת שלך אין בעיות פוריות.
אם 'ש לך זקיק אחד בלבד בהזרקת פיוריגון 100 יתכן שהבעיה היא אצלך.רירית 5 זה גם לא מספיק כך שיש לתקוף אצלך את הפוריות מזוית אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה מה הכוונה
אישה לחוצה27/12/2010שלום לך פרופ'
אני לא הבנתי מה זאת אומרת שלא מספיק זקיק אחד עם פיוריגון?אם זוכרת טוב היה עוד זקיק אבל בגודל קטן יותר 14.
שנית, אני עשיתי את כל הבדיקות :פרופיל הורמונלי,צילום רחם וכו' והכל תקין.הייתי בהריון שנה אחרי הנישואין אך עברתי הפלה טבעית.
אני כל הזמן מבקשת מהרופאים שייתנו לי עוד בדיקות שאעשה כדי לדעת בדיוק את הסיבה ואז עונים לי שאין בעיה אצלי ושאי פוריות אצלנו היא על רקע לא מוסבר.
אז מה אעשה?אנחנו אמורים לעבור לטיפול IVF אם חס וחלילה לא נצליח החודש.
בקשר לרירית הרחם אני כן העליתי את זה וביקשתי הבוקר לפני ההזרעה שאעשה אולטראסאונד כדי לוודא אכן שהרירית הגיעה לעובי המינימלי לקליטת עובר ולשלול סיבה זו אך לדעתם זי מיותר.
מה לעשות הלאה אם לכל רופא יש את חוות הדעת השונה שלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה מה הכוונה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010עקרות לא מוסברת זה שלא שאין בעיה, היא קיימת רק שבשלב זה לא ברור מה הגורם ולכן לדעתי יש לעבור להפריה ואז נוכל יותר להבין מה קורה. בהפריה ניתן לראות ביציות, הפריות וכו. ואז להבין מה קורה.
כמו כן פיוריגון 100 זה לא מינון נמוך ולנשים בגיל צעיר יש תגובה של יותר זקיקים. כמו כן היתה הפלה טבעית ומאז את לא מצליחה להרות כך שהרגשתי שלך יש בעיה כלשהיא ואת זה נלמד לאחר שאיבת ביציות.
ולבסוף לא כל הרופאים יש להם את אותו הראש להבין ולהשיג הריון והחשוב שתבררי האם הוא ידוע כטיפולי הפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - אני מתייבשתתתיאנה27/12/2010
שלום לכל הרופאים,
אני יודעת שאני לא בדיוק בפורום הנכון אבל לא עונים בפורומים אחרים ואני חייבת תשובה.
אני בשבוע 6+4 להריון לאחר IVF ראשון.
מקבלת תמיכה אוטרטגסטן 300 - 3פעמים ביום.
הבעיה שאני מקיאה כבר שבוע ימים ללא הפסקה.
לא נשאר לי כלום בבטן - אפילו מים אני מקיאה.
אני מרגישה שאני מתייבשת אני לא יכולה לעמוד על הרגליים. אני מאוד עייפה
הרופא שלי לא עונה לי . מה לעשות ???? בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - אני מתייבשת - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010לגשת למיון דחוף לקבל נוזלים ולמדוד רמת קטונים בשתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריוןיסמין27/12/2010
שלום לכולם,
ב 1/12/10 וסת אחרונה ,
הביוץ היה בערך ב- 17/12/10 , היום אני שבוע לפני מחזור ,
ועשיתי בדיקה ביתית בבוקר שיצאה שלילית ,
האם יכול להיות שזה מוקדם מדי בכדי לדעת ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקדם מאד
חסויה27/12/2010את רק 10 ימים אחרי הביוץ בערך...צריכים לחכות 14 ימים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
יסמין27/12/2010לא יכולתי להתאפק :-)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010בדיקת הריון מבוצעת בדרך כלל כשאת שמה לב שהוסת לא מגיע ולא מתי שרוצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים ומעקב זקיקים.עדי27/12/2010
שלום
אני אמורה לעבור הזרעה ראשונה החודש.
אורך המחזור הממוצע שלי הוא 26 יום.
ביום מחזור 10, לאחר שערכת ביוץ ביתית היתה חיובית, הלכתי למעקב: E2 היה 978 ופרוגרסטרון 2.9. לכאורה, נראה מתאים לקצת לפני ביוץ. (נכון?)
אולם לא נראה אף זקיק באולטסאונד. (נראה נוזל בכמות בינונית בדוגלס והרירית היתה 9 מ"מ)
מה יכול להיות ההסבר למצב שכזה?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי הורמונים ומעקב זקיקים. - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010יתכן והגעת בביוץ ולכן הזקיק נעלם ויש נוזל בדוגלס האופיני למצב של ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית לאחר החזרהאני27/12/2010
שלום
היום זה היום העשירי שלי להחזרת שלוש עוברים מוקפאים, אם אעשה בדיקת הריון ביתית היום , מה הסיכוי שתהיה אמינה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, לא רופאה ולא מומחית...
אמא27/12/2010רק על סמך ניסיון רב (מדי :-)) - תתאזרי בהמון סבלנות והמתיני עוד יומיים לבדיקת דם.
בבדיקה הביתית רוב הסיכויים שלא תראי כלום, כי רמת ההורמון (אם קיים - הלוואי) היא עדיין נמוכה מאוד.
גם: בדיקה ביתית שלילית לא אומרת עדיין שאין הריון. מה שודאי זו בדיקה חיובית.
בדיקת דם זה 100%.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון ביתית לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010סיכוי טוב מאוד.
הבדיקה הביתית סך הכל מאוד אמינה וביום 10 זה יכול לתת תשובה חיובית ואם לא תנסי שוב למחרת כי אם הרית ניום 11 יש כבר הורמון ההריון ויראו זאת בדם ובשתן.אם לא תראי סימן רוב הסיכויים שאת לא בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא...אמא27/12/2010
שלום,
IVF, החזרה ב-15.12. הבטא היום 4.
האם זה אומר שאין הריון / הריון כימי??
או שיש סיכוי קטן שעוד יתפתח מזה הריון תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאר התוצאות:
אמא27/12/2010E2 298
פרוגסטרון 32.17
LH 2.4
(עשו לי בהתחלה בטעות בדיקה הורמונלית, לכן יש את כל התוצאות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, דילגתם עלי,...
אמא27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא... - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010ערך 4 זה שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב... בטאסיון27/12/2010
שלום רב.
ב 15.12 עשיתי החזרת עוברים.
היום עשיתי בטא שיצאה 126.. ברוך ה' הפרייה שלישית מבינה שאכן הריתי.
פרוגסטרון 57.6 הרופא אמר להוסיף עוד אנדומיטרין כך שיהיה 3 ליום
e2 603
שאלותיי בבקשה מכם ...
האם רמת הבטא תקינה לבנתיים?
מה ההפרש של כל נר אם אני מוסיפה עוד 1?
המון תודה ויום נפלא !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב... בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010הבטא טוב מאוד.
תוספת עוד אנדומטרין זמ שטיות וזה בניגוד להוראות היצרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווו
סיון27/12/2010אז הפרוגסטרון לא נמוך?
ותודה רבה על התשובה והיחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
אנונימי27/12/2010שלום,
רק רציתי לשאול כמה ימים היית במנוחה לאחר החזרת עוברים מוקפאים או טריים?
כי גם אני עברתי החזרה ב15.12.10 אך הרופאה שלי אמרה ללכת לעשות בדיקת דם רק ב29.12.10 אבל נראה לי אנסה ללכת מחר לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייי
סיון28/12/2010תיראי הפעם בהפרייה הזאת לא ממש נחתי , זאת אומרת מיד אחרי החזרת עוברים (טריים ) הלכנו למסעדה והמשכתי פחות או יותר ממש רגיל רק בלי מטלות שיכולות לאמץ את הרחם ...טיילתי המון ופשוט לא חשבתי על זה....
המון המון בהצלחה !!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווו - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010ממש לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלאאא27/12/2010
שלום
רציתי לדעת תוך כמה זמן עוברת השפעתו של האוביטרל ? שמעתי שאוביטרל נמצא בדם שבועיים, ז"א יש אפשרות שלא יהיה הריון, ובגלל שבדיקת דם נעשתה מוקדם ויש את ההורמום של האוביטרל בדם., הבדיקה תצא חיוביות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010שטויות במיץ עגבניות.
האוביטרל נעלם מהר אולי תוך יומיים בערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ואסטרופםממתינה27/12/2010
בת 38, היעדר ביוץ.
2 איקקלומין ליום ימים 5-9.
2 אסטרופם ליום ימים 7-17. (לעיבוי הרירית)
י"מ 11, 3 זקיקים של 10מ"מ ורירית 3.
י"מ 17, 3 זקיקים של 24, 20, 19 ורירית 6.5.
הרופא המליץ עוד יומיים של 3 אסטרופם ביום, וקרינון ימים 19 עד הריון\ווסת.
הוא לא רוצה להזריק אורביטרל כדי שלא כל הזקיקים יבייצו.
1. האם לאסטרופם יש תופעת לוואי של למנוע ביוץ?
2. האם זקיקים של 24, 20, 19 לאישה בגילי עוד יכולים לבייץ, או שהם גדולים מדי ובעצם כבר ציסטות?
3. האם יש טעם לעשות בדיקת פרוגסטרון עוד שבוע, או שבגלל הקרינון התוצאה לא תשקף אם בעצם היה ביוץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ ואסטרופם - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010האסטרופם יכול למנוע ביוץ.יכול להתרחש בהפסקתו.
הזקיקים בגודל בסדר גמור.
בדיקת פרוגסטרון לא נלקחת תחת מתן קרינון.
מתן קרינון בכלל מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיולמודאגת27/12/2010
שלום רופאים יקרים
האם ערך ביום ה-21 למחזור של 1762 של E2 ופרגרסטרון של 19
יכול להעיד על ציסטה?
במעקב היה לי זקיק אחד בלבד ללא ציסטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010לא. הבדיקה פשוט מראה שהיו תהליכי ביוץ תקינים וכבר עניתי על השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת חצוצרהסנופקין127/12/2010
עברתי ביום שישי כריתת חצוצרה לאחר הריון מחוץ לרחם שלא נפל לאחר שני טיפולים בmtx ובסוף לאחר דימום עקב קריעת החצוצרה.
ההריון היה לאחר IUI עקב בעיות רירית דקה.
מה ההשפעה על המשך הטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת חצוצרה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010יש עוד חצוצרה אחת ובטח אמרו לך איך היא נראית.
לא הבנתי מה הקשר בין רירית דקה והזרעה.
בעתיד יחכול להיות לך הריון תוך רחמי אך בסיכון מוגבר גם חוץ רחמי בחצוצרה שנותרה.
אם לא תצליחי להרות ללא הפריה חוץ גופית זה סימן שיש בעיה בחצוצרה הנותרת ואת צריכה לעבור להפריה החוץ גופית והסיכויים להריון יהיו טובים אך יש גם סיכון מוגבר להריון בחצוצרה כאשר שמים העוברים ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםאאא27/12/2010
שלום,
בי 17/12 נעשתה הזרעה. יום לפני הוזרק אוביטרל . אם עאשה בדיקת דם ביום ה 13- יהיו כבר תוצאות אמינות? כל יום כמו נצח........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר27/12/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)