מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא 10מור03/01/2011
שלום! כבר כתבתי את השאלה, אבל כנראה התפספסה. נעשתה בטעות בטא שמונה ימים אחרי ביוץ (איקאקלומין, אוביטרל לפני שבוע, אוטרוגסטן) ויצא בטא = 10. האם זה אומר שאין הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 10 - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2011רוב הסיכויים שלא אך יש לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פרוטוקול נשמע סביר?אפרת03/01/2011
בת 43,לפני שבועיים גונאלF +צטוטראייד
2 זקיקים.נשאבו 2
אחת הופרתה והוחזרה,אך לא נקלט הריון.
מחזורים סדירים כל 28 יום,מבייצת טבעי כל חודש.רירית עובי 10 מ"מ
כעת הוחלט טיפול שונה:
החל מיום שני לוסת דקפפטיל כל יום 0.1
אחרי 3 ימים להתחיל גונאל 450 ליום
1 האם דקפפטיל הולך עפ פארילק?יש לי מיקרואדנומה 3 מ"מ של ההיפוזה
2 האם דקפפטיל יפגע ברירית הרחם?בעוביה?
3 האם דקפפטיל יפגע במחזור חודשי?
4 האם פרוטוקל כזה של שימוש בדקפפטיל נשמע הגיוני?
כולי חששות לשיבוש במנגנון של גוף טבעי..
ובמיוחד לאור הגיל..
אשמח לשמוע דעתכם ותשובתכם לגבי כל העיפים הנ"ל אם אפשר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פרוטוקול נשמע סביר? - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2011הדקפפטיל לא עושה כלום.ולא מפריע לפארילק.
הפרוטוקול הזה ניתן בגילים האלה על מנת לקבל תגובה שחלתית יותר גבוהה.
בכל מקרה אם לא ילדת בעבר אזי הסיכויים סך הכל בטיפולים כאלה קטן מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידות בעבר
מישהי04/01/2011מנצלת את השרשור הזה לשאלה שחשוב לי להבין ולקבל לה תשובה.
אני רואה בכל התשובות שהרופאים מבדילים בסיכויי ההריון בין אשה בת 40+ שכבר ילדה לבין אשה בגילאים האלה שעוד לא ילדה. אשמח להבין מדוע.
1) האם לידות עבר נחשבות ל"משמרות" פריון? או שהן רק משמשות כהוכחה לכך שהמערכת "יודעת לתפקד"?
2) מה שרלבנטי לי ספציפית: אני כרגע בת 39 (אוטוטו 40), בתהליך הפריה ראשון, אחרי שתי הזרעות כושלות. אני מגיבה טוב למדי להורמונים. אם, ב"ה, אצליח להיכנס להריון וללדת בשנה הקרובה, האם זה מגביר את סיכויי להצליח שוב בשנה-שנתיים שאחר כך?
במלים אחרות, האם אשה בת 42 שכבר ילדה, בגיל 40, היא בעלת סיכויים גבוהים יותר מאשר אשה בת 42 שלא ילדה מעולם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
אפרת04/01/2011דהיינו בגילאים כמו שלי,לפי דעתך אין הרבה הבדל
בין אם אני אקח דקפפטיל או לא?
האם הבנתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2011אין הבדל בין מתן דקפפטיל לצטרוטיד מטרתם לנטרל ביוץ מוקדם בלבד.
ענין הגיל- פשוט לו היו לנו הריונות בנשים שלא הרו קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעבר לטיפול הפריה חוץ גופיתאישה לחוצה03/01/2011
שלום לכם
אני בת 26 נשואה מלפני שנתיים ו2 חודשים ללא ילדים, עברתי הפלה ספונטנית לפני שנה כמעט.
מכל הבדיקות ולפי חוות דעת הרופאים המטפלים בבילנסון :פרופיל הורמונלי,צילום רחם וכו', הכל תקין אצלי.
אותו דבר אצל בעלי שהייתה לו דלקת ואחרי טיפול מדדי הזרע שלו תקינים.
אני אחרי 2 טיפולי הזרעה עם איקקלומין ו 3 טיפולי הזרעה עם זריקות(2 גונאל אף, 1 פיוריגון) אך ללא הצלחה.
האם אני זכאית לעבור לטיפול IVF? כי הרופא אמר לי שלא בטוח אהיה זכאית ואני כבר מעוניינת לעבור לטיפול IVF כי זה ממש מתסכל שאין בעיה ואין הריון.
אם לא זכאית בבתי חולים ממשלתיים האם במקרה ואעבור לפרטי אוכל בקלות להתחיל בIVF?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעבר לטיפול הפריה חוץ גופית - תגובה
ד''ר דוד ישי03/01/2011שלום
אחרי 3 מחזורים של זריקות + הרעה , את זכאית לעבור ל IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 9 ימים אחרי החזרהשני03/01/2011
9 ימים לאחר החזרה של 3 עוברים היום היו לי הפרשות צמיגיות חזקות ללא ריח וללא כאבים האם זה סימן להריון? כמו כן רגישות בחזה, אם כן מדוע לא ניתן לבצע בדיקת הריון בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 9 ימים אחרי החזרה - תגובה
אי סימנים מיוחדים להריון. הבדיקה המוקדמת ביותר היא בדיקת הדם 12 יום מההחזרה. לפני כן רמת הבטא כ"כ נמוכה שהבדיקה לא מזהה אותה ולכן גם אם יש הריון התשובה שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלימודאגת03/01/2011
לרופאים שלום רב,
חודש שעבר עשיתי פרופיל הורמנלי יצא לי FSH 22
לצערי הרופא לא נתן לי אז בדיקת אסטרדיול.
היום היום ה-2 למחזור עשיתי פרופיל נוסף, אלו התוצאות:
FSH Urgent | IU/l 2.8
Estradiol (E2) Urgent | pmol/L1091
Progesterone Urgent | nmol/L 1.77
LH Urgent | IU/l 1.6
חסר עוד Testosterone Total ,DHEA-S
אשמח מאוד לדעתכם.
שמחה לראות שה-FSH לא היה נכון חודש שעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצוני להוסיף
מודאגת03/01/2011שסיימתי ליטול פרוגינובה 2 ביום
יומיים לפני קבלת הוסת
מעבר לזה לא קיבלתי שום הורמונים
יש קשר לזה ולאסטרדיול הגבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2011לא יתכן שאת בוסת עקב ערכים גבוהים של אסטרדיול.כך שיש לעקוב אחרי הרמות כי הן מתאימות למצב לפני ביוץ ואחר כך לחזור על ההורמונים בוסת הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך...
מודאגת04/01/2011אני בוסת זה היום השלישי כבר.
אני אחרי סבב ע"ב ביוץ טבעי עם פרוגינובה+אוביטרל
הוסת הגיעה 16 יום אחרי אוביטרל שזה 14 יום מהביוץ
איך זה ייתכן לא וסת?
האם לבדוק שוב מחר גם יום ה-4 לוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך... - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2011יכול להיות שההורמון גבוה בגלל הפרוגינובה שקיבלת ולכן זה לא בדיקה מדויקת ובכלל לא ברור לי מדוע את נוטלת פרוגינובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר ברשותך עוד שאלה
אני04/01/2011הייתי אצל הרופא
הוא ראה שתי ציסטות שמאחת מהן לדעתו מופרש האסטרוגן הגבוה.
מאחר וחודש שעבר היה לי FHS 22 אבל לא נמדד E2
אז החודש עם E2 - 1091 ו- FHS 2.8
הוא חושב שהשחלות שלי לא מתפקדות
שחודש הבא אני יעשה פורופיל נוסף, ורק הריון ספונטני אולי אני אקלט. כי טיפולים
אין מה לעשות איתי
האם זהו? כך הדבר ולא אוכל להרות יותר?
אני לא מפסיקה לבכות מאז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה וממתינה לתשובת של פרופ' בידר
מודאגת05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה וממתינה לתשובת של פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011אם באמת רמות FSH מעל 20 אז רק בתרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובתכם בהקדם-אני ממש לחוצה..רונית03/01/2011
לפני שבועיים בוצעה שאיבה של 2 זקיקיםבלבד. וזאת לאחר קבלת הורמונים.
השאלה
האם החודש מותר להמשיך טיפול?
או שחייבים לנוח חודש???
אם זה בסדר,חייבת להתחיל היום הורמונים.
מה דעתכם?
זה אפשרי?או שתהיה טרואמה לשחלות?
נשאבו רק 2 זקיקים.אחת הופרתה והוחזרה.אבל לא הניב הריון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
אפרת03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובתכם בהקדם-אני ממש לחוצה.. - תגובה
יש רופאים שחושבים שרצוי מאוד להמתין חודש בין טיפול לטיפול ויש שחושבים שלא . אם את בגיל יחסית מתקדם ושאבו לך 2 ביציות הנטיה היא לאפשרות השניה. אבל מה חשוב מה אנחנו חושבים מי שקובע הוא הרופא שלך . התיעצי איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ורד03/01/2011האם משאיבה של 2 זקיקים בלבד,נגרמה טראומה לשחלות?
או שטראומה לשחלות נגרמת רק מעל מספר רב שנשאב?
אני ממש מתלבטת אם צריך הפסקה של חודש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם???שני03/01/2011
החודש הפסקתי את זריקת הפוריגון אחרי שלא היתה תגובה טובה והזקיקים לא ממש גדלו. יחד עם זאת , הרירית היתה 7.2 ולכן הרופא אמר לי שיהיה דימום בשל התפרקות הרירית. כרגע עברו שבועיים ועדיין אין סימן לדימום.(אמר שזה מחזור אך ללא ביוץ)
1. האם עדיים לצפות לדימום ואם כן מתי?
2. שבוע הבא קבוע לי צילום רחם שאמור היה להתרחש אחרי הווסת, כרגע אין ווסת ואין הריון. האם עדיין באפשרותי לבצע את הצילום???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם??? - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2011יש לבצע רמות של אסטרוגן ופרוגסטרון בדם ואז ניתן לך תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת מוקפאיםשלי03/01/2011
שלום,
אתמול במעבדה הוציאו לי את המוקפאים כדי להחזירם היום (יש שני מוקפאים) והבוקר התקשרתי ועובדת במעבדה אמרה לי שאחד כמעט ולא התפתח והשני התפתח רק ל - 5 תאים (היו צריכים להיות 8 תאים היום). נאמר לי שרוצים לגדל עוד יומיים לבלטוציסט ובעוד יומיים עליי להתקשר ולראות אם התפתחו.
הייתי רוצה לדעת האם במקרים כאילו יש סיכוי טוב שיתפתחו לבלטוציסטים והאם יש היריונות ממוקפאים כאילו שלא התפתחו ישר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרת מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול03/01/2011הם יגיעו לשלב הבלסט - יש סיכוי טוב להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופקלחוצה03/01/2011
שלום רב
החזרת עובר מוקפא ב 8/12 אתמול הבא הייתה 15719 יש לי היום בדיקת א.ס האם ישמעו דופק או שזה מוקדם מידי ואם לא ישמעו אז מה יראו רק שק?
ועוד שאלה קטנה היום אני סובלת מכאבי בטן כמו מחזור האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
מוריה03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחר א.ס
מוריה03/01/2011שלום רב הייתי אצל הרופא הבטא 15719 נכון ל 2/1 והוא אמר שאני שבוע 6 בא.ס לא ראו דופק האם עדין מוקדם? ראו שק הריון + חלמון האם זה נורמלי?
אני קצת בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחר א.ס - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2011כן. יש לחזור בעוד מספר ימים על האולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה של בטאיסמין03/01/2011
שלום לכולם ,
היום זה יומיים איחור במחזור ,
עשיתי בדיקת דם ויצא לי בטא 2160 ,
זה לא גבוה מידי ? מזה אומר ?
בהיריון הקודם יצא לי ממש נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליז שמישהו יענה לי
יסמין03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון בטא מעולה
מודאגת03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה של בטא - תגובה
פרופ' שחר קול03/01/2011מצוין.
מציע ביקורת א.ס. בהמשך השבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תודה רבהההה
יסמין03/01/2011בקרוב אצלכן בנות בעזרת השם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב..תודה חמודה
מודאגת03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
יסמין04/01/2011האם יכול להיות שבגלל שהבטא כל כך גבוהה זה אומר שיש סיכוי לתאומים ????
חשוב לצין שזה היריון טבעי אחרי הפלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יסמין05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאוד אחרי החזרת עובריםאנונימי03/01/2011
שלום,
החזרה הייתה ב15.12.10 . 3 עוברים.
ב28.12.10 יצא בטא 223
ב30.12.10 הבטא 480, E2-14200 עם פרוגסטרון גדול מ127
ב03.01.11 הבטא 3218, E2-13880 ופרוגסטרון גדול מ127
התחלתי לקחת אסטרופם כדור אחד ביום במקום 2 שהייתי לוקחת לכן ב03.01.11 E2 ירד.
1.האם זה תקין שבטא ב03.01.11 כל כך גבוה?
2.האם מדובר בתאומים או בשלישיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2011הבטא לא גבוהה ויכול להיות תאומים אך לא בטוח ואת כבר יכולה לעשות אולטרסונד ואולי לראות מספר שקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת גונל ושיעור בפניםמנסה להרות03/01/2011
שלום,
אני מזריקה גונל אף במשך מספר חודשים,בעלי טוען שיש לי שיער בפנים בגלל זה. האם זה ייתכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת גונל ושיעור בפנים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2011לא בגלל הזריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם אחרי הזרעהשרה03/01/2011
שלום ויום טוב,
האם בדיקת דם 10 ימים אחרי הזרעה תיתן תשובה מהימנה?
ואחרי 12 יום?
(היום ה 14 מההזרעה יוצא בשבת) ואני סקרנית, מצפה ומתוחה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם אחרי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2011רצוי 12 יום מההזרעה.
היות וקשה לדעת בדיוק מתי התרחשה הפריה אנחנו אומרים שבועיים אך אפשר יום יומיים קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ודפרליןיעל03/01/2011
אני אמורה להתחיל טיפול הפריה. קיבלתי מבית מרקחת דפרלין במקום דקפפטיל.
יש ברשותי 7 מזרקים של דקפפטיל שנשארו לי מטיפול קודם. האם אני יכולה להתחיל בדקפפטיל ולעבור לדפרלין אחרי שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל ודפרלין - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשירי03/01/2011
שלום,
אני בת 29.5,
24.12- שאיבת ביציות
27.12- החזרת שני עוברים
מקבלת תומכים Estrofem 1 mg ו- UTROGESTAN 200 mg
מזה יומיים אני סובלת מכאבי בטן, שלשולים וגזים בגלל משהו שאכלתי. האם זה יכול לפגוע בקליטתם של העוברים או לגרום להפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2011זה יכול להיות גירויי יתר ויש להיבדק על ידי רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שירי03/01/2011הרופא שלי אמר לי שאני סובלת מגירוי יתר ואמר לי לשתות 3 ליטר מים ביום. עד אתמול לא הרגשתי כלום חוץ מבטן קצת נפוחה. אני מרגישה שזה כאב בטן של קילקול כיבה, כי לאחר שהלכתי לשרותים הכאב השתפר והגזים נעלמו. אבל עכשיו התחיל כאב חלש בבטן התחתונה מצד ימין. האם זה מסוכן במידה ויש הריון. והאם קילקול כיבה יכול להזיק לעובר או להשרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
שירי03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2011אם זה באמת קלקול קיבה זה לא פוגע בכלום.לפי שאת מספרת המצב השתפר אז יש להיות בקשר עם הרופא המטפל במידה ומשהוא יחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)