מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריוןלימור23/11/2010
שלום
המחזור האחרון שלי היה ב 07.10 ומאז לא קיבלתי. היום עשיתי בדיקה ביתית אשר הראתה לי תשובה שלילית. כמו כן עשיתי גם בדיקת דם שהערך של הבטא היה 7.
מה הסיכויים שזה טעות, מתי עלי לעשות בדיקה חוזרת?
האם יש חשש להריון מדומה (מרוב רצון כ"כ להיקלט)
מחכה לתשובה בקוצר רוח.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2010את צריכה לבצע בדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון בדם.אחר כך נומר לך מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ארוגסטרון ואסטרוגן
לימור24/11/2010האם הכוונה לבדיקת הריון רגילה? או שעלי לבקש את הבדיקות האלה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ארוגסטרון ואסטרוגן - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2010לבקש בדיקת E2 ופרוגסטרון בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי קיסרינס23/11/2010
שלום,
אני בת 41 וילדתי לפני חודש בדיוק תינוק מתוק במיוחד בניתוח קיסרי( בהסטוריה כריתת מיומה במיוקטמי).
מעוניינת לחזור לטיפולים כדי להרות ולהביא עוד ילד לפני שיהיה מאוחר מידי. ( הנוכחי הגיע אחרי IUI,למרות שעברתי 3 IVF שלא צלחו)
מתי אוכל להתחיל טיפולים להערכתכם- בהתחשב בגילי המתקדם?
תודה
ס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי קיסרי - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2010רצוי למהר .נניח תתחילי בעוד 9 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרל לעומת דקאמישהי23/11/2010
האם יש איזשהו יתרון בזריקות דקא יומיות על פני דיכוי בסינרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינרל לעומת דקא - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא והורמוניםאפי23/11/2010
12 ימים מהחזרה יצא בטא 50
אסטרדיול 7000
פרוגסטרון מעל 127
אני צריכה לעשות הכפלה עוד יומיים אבל רציתי לשאול אם הערכים הגבוהים של E2 ופרוגסטרון יכולים לרמז על תקינות ההריון למרות הבטא הנמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא והורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2010לא, צריך לחזור ולראות אם הבטא הכפילה את עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםדורה23/11/2010
שלום
רציתי בבקשה לדעת , אחרי החזרת עוברים לרחם, כמה ימיי מנוחה צריך?
והאם צריך להיות רק בשכיבה או שאפשר קצת להתהלך בבית?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2010לא צריך מנוחה ולא צריך כלום אלא להתנהג כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות כלליותשלומית23/11/2010
1מדוע אומרים שצרי לחכות 36 שעות מאוביטרל,ורק אז עושים הזרעה?
2מה יקרה אם ההזרעה תתבצע חמחרת האוביטרל מבלי לחכות 36 שעות?,אגב,אני מבייצת עצמוני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות כלליות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2010אין בעיה לעשות למחרת האוביטרל היות והזרע מחסה יומיים לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר
אפרת24/11/2010אז אם זרע מכסה יומיים ,אין צורך בהזרעה יום אחרי יום.
האם אני צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2010רצוי יום כן יום לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות כלליות - תגובה
פרופ' שחר קול24/11/20101. הביוץ קורה כ - 40 שעות לאחר האוביטרל.
2. זרע תקין שורד מספר ימים בגוף האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
אפרת24/11/2010אבל אצלי תמיד יש ביוץ עצמוני.
הווה אומר גם הפעם התחלתי לבייץ עוד לפני שלקחתי אוביטרל.
אז ביוץ טבעי עוזר להפרייה?או שאוביטרל יפריע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטאחסויה23/11/2010
שלום רב וערב טוב,
ב 17/11 בדיקת דם לאחר החזרת עוברים ביום 14 בטא יצאה 228.
היום 23/11 בדיקות דם e2- 775, פרוגסטרון 64.6 ובטא 2335,האם הערכים תקינים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
חסויה23/11/2010הרמה של הפרוגסטרון לא נמוכה מדי? ביום 14 הייתה 71.7,הערכים לא היו אמורים להיות היום 23/11 גבוהים יותר? (64.6 נכון להיום)
היום נצפה שק היריון ברחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2010הערכים בסדר וגם הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור לאחר IVFמיכל23/11/2010
שלום,
אני ביום ה9 לאחר החזרת העובר אני מטופלת בשני נירות קרינון ביום. לפני כיומיים התחילו לי כתמים חומיים שהיום התגברו קצת אבל עדיין לא בכמות של מחזור רגיל. האם זה באמת מחזור? והאם ניתן בכלל לקבל מחזור תוך שימוש בנרות הקרינון.
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור לאחר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010מחזור יגיע למרות הקרינון במידה ואין הריון.
את יכולה כבר מחרתיים לעשות בדיקה ולדעת מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה שכשלהרחלי23/11/2010
עשיתי טיפול הפריה שכשל, שאבו 10 ביציות: 5 ניסו להפרות טיבעי ולא צלח, 5 עשו מיקרומניפולציה ומתוכן הופרו רק 4.
נאמר לי שזו בעיה בבציות, האם בדר"כ זוהי המסקנה הגורפת והאם יש אפשרות לבדוק את הבעיה הספציפית בבצית שלי?
אשמח מאוד לקבל תשובה , מאוד מבולבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה שכשלה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010זה יכול למיות גם בעיה בזרע ואין מספיק נתונים לומר מדוע אין הפריה רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאבהריון23/11/2010
4.11- החזרה
16.11- 194
20.11- 914
23.11- 1756* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נצפה שק הריון 1
בהריון23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה
בהריון23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2010בסדר גמור. מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- שואלת
בהריון24/11/2010חייבת לציין כי הבדיקה של ה 20.11 בוצעה בשעות הרב במיון
ושל אתמול 23.11 בוצעה בבוקר.
האם הערכים עלו יפה? תקינים??? חברה שלי אמרה שהבדיקה האחרונה לא הוכפלה טוב
בנוספ הפרוגסטרון 127* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- שואלת - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2010בינתיים זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה - שבוע 6אני23/11/2010
PROG 127
BETA 1763
תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 19 יום אחרי החזרה
בהריון23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה - שבוע 6 - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גופיף צהוברבקה11123/11/2010
האם גופיף צהוב בגודל 26 מ"מ בשחלה עלול להפריע לטיפול IVF או שניתן להתחיל טיפול בסינארל ומנוגון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גופיף צהוב - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010אפשר להתחיל סינרל בלבד.
מנוגון - זמנו יבוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה
רבקה11123/11/2010ראשית,תודה.
שנית, שאלתי היתה אם באופן כללי זה בסדר להתחיל טיפול או שעדיף להמתין לחודש הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר בטא ראשונה לivf ראשוןמוקפאים יפים23/11/2010
אני עדיין עם 2 נרות אנדרומטין, בלי הרגשה שונה, קצת לחצים בבטן התחתונה מידי פעם.
חוץ מזה כלום - לא היו דימומים ולא היו שום תחושות שונות.
החזירו 2 עוברים...
אני בטח אראה תוצאה באינטרנט לפני שאדבר איתם בטלפון (עם אלישע)...
מה אני אמורה לראות בתוצאה כדי להבין אם זה חיוב או שלילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר בטא ראשונה לivf ראשון - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010חיובי: מעל 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ופרוגסטרוןמרינה23/11/2010
שלום רב!
אני בת 29, מנסים להכנס להריון שנה וחודשיים. פרופיל הורמוני תקין, ביוצים מוכחים, צילום רחם תקין, בדיקת זרע סבירה (הכל תקין חוץ ממורפולוגיה- 5% תקינים, אך לטענת הרופא- זרע סביר). רופא נשים הקודם איבחן שלב לוטיאלי קצר (פרוגסטרון 20 ביום 7 אחרי הביוץ, המחזור מגיע 8- 11 ימים אחרי הביוץ).
רופא הפריון הנוכחי המליץ לעשות הזרעות עם הורמונים. אני ביקשתי ממנו לרבל גם תמיכת פרוגסטרון לאחר ההזרעה אך הוא אמר לי כי אין בזה כל צורך היות ולאחר הזרקת אוביטרל רמת הפרוגסטרון שלי גם ככה תהיי גבוהה מאוד. אני קצת חוששת (מניסיון "על ריק"). האם יש צדק בדבריו? האם באמת אין צורך בפרוגסטרון כי אוביטרל מוסיף? או להתעקש על התמיכה? אם כן- אז מה לבקש?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ופרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010אין צורך בתמיכה במחזורי הזרעה תחת אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E 2 317 ביום השלישי למחזורשמרית א.23/11/2010
היי ד"ר קול
קיבלתי מחזור בשבת האחרונה, עשיתי בדיקות דם ביום ראשון בבוקר והגעתי ביום שני (שהיה היום השלישי למחזור) למרפאה, כדאי להתחיל טיפול בגונאל אפ. בגלל תוצאותבדיקות הדם לא יכולתי להתחיל את הטיפול. נאמר לי שה - E2 תואם ליום חמישי או שישי של המחזור ולא ליום השלישי שבו הייתי. רציתי לדעת מה ההסבר לזה, כיצד זה קורה ולמה? ואיך ממשיכים מכאן את הטיפול?
להלן התוצאות האחרונות:
E2 - 317
פרוגסטרון - 2.09
LH - 3.3
המון תודה, שמרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E 2 317 ביום השלישי למחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010זה לא לגמרי מדוייק אך בכל אופן זה יכול להיות קשור בפעילות השחלה וגילך.
צריך פשוט לחזור על הבדיקה ביום 5 למחזור ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)