מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרקת מונגוןדנית22/11/2010
שלום,
היום התחלתי להזריק מונגון, אני מזריקה 1.5 אמפולות
שאלתי היא מה עדיף נוזל 1 על 2 תמיסות, או על כל תמיסה נוזל?
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת מונגון - תגובה
ד''ר דוד ישי22/11/2010מספיקה אמפולה אחת של נוזל . באמפולה אחת של נוזל ניתן להמיס אפילו 3 אמפולות של אבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד ובדיקת בטא אחרי הפלהגלית22/11/2010
אחרי טיפולי IVF, לפני כחודש נאלצתי לעשות הפלה לאחר שהעובר היה ללא דופק. ועכשיו חודש אחרי אני אחרי מחזור ועשיתי אולטראסאונד לבדוק את המצב ברחם.
ונצפה מבנה היפראקוגני עם אזור נוזלי בגודל 9.,* 5 מ"מ. והופנתי לרופאת נשים שאמרה לי לעשות בדיקת דם בטא. עשיתי וראיתי שהתוצאה יצאה 0.
מה זה אומר? ומה עליי לעשות?
אני כמובן אלך לרופאה אבל הייתי רוצה לדעת לאור ניסיונכם הרב, מה עושים בדרך כלל במקרים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד ובדיקת בטא אחרי הפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2010יש לחזור על אולטרסאונד ואם הממצא חוזר על עצמו יתכן שיש שארית שליה ויש לבצע היסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה כבר ביוץ?מאיה22/11/2010
יום 14 למחזור
פרוגסטרון 1.5
אסטרדיול 1930
רירית 12 מ"מ
זקיק ימין : 13 11
זקיק שמאל :12 15
יום 15 למחזור
פרוגסטרון 5.2
אסטרדיול 1534
זקיק ימין: 12 15
זקיק שמאל 10 14
1 מתי יהיה ביוץ?
2 האם זה נכון לקחת היום אוביטרל ומחר הזרעה?
3 האם ירידה באסטרדיול מ 1930 ל 1534
ועלייה בפרוגסטרון מ 1.5 ל 5.2
אומר שהיה פה כבר ביוץ???וההזרעה מחר מיותרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היה כבר ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2010היה ביוץ בין יום 14-15.
אפשר הזרעה או יחסים היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות- אנא עזרו לי להביןהריון?22/11/2010
בת 29 פוליציסטית שמנסה להיכנס להריון
לאחר מתן איקוקלומין ( 50 מ"ג- חמישה ימים),באולטראסאונד נצפו התפתחותם של שני זקיקים (אחד בכל שחלה) . מבדיקות שעשיתי כשבוע אחרי הביוץ עלה:
E2- 1503 PMOL\L
LH- 7.68 MIU/ML
פרוגסטרון- 95 NMOL/L
אשמח לדעת מה פירוש המדדים ומדוע הפרוגסטרון כל כך גבוה? האם זה קשור לאיקוקלומין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות- אנא עזרו לי להבין - תגובה
ד''ר דוד ישי22/11/2010הפרוגסטרון הגבוה מעיד על ביוץ באיכות טובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקות- אנא עזרו לי להבין - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2010הפרוגסטרון גבוה לאחר ביוץ. באמת הערך מעט גבוה .תעשי בעוד 3 ימים בדיקת הריון.
הפרוגסטרון גבוה כאשר יש הריון אך יתכן ועלה מאוד עקב הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה כבר ביוץ?אפרת22/11/2010
מחזורים סדירים,ביוץ סדיר כל 28 יום.
התחלתי לקחת גונאל F החל מיום 8 למחזור.
להלן תוצאות
יום 10 למחזור
פרוגסטרון 1.1
אסטרדיול 664
רירית 7 מ"מ
זקיק 7 מ"מ
יום 12 למחזור
פרוגסטרון 1.1
אסטרדיול 840
רירית 7 מ"מ
זקיק 12 מ"מ
יום 14 למחזור
פרוגסטרון 1.5
אסטרדיול 1930
רירית 12 מ"מ
זקיק ימין : 13 11
זקיק שמאל :12 15
יום 15 למחזור
פרוגסטרון 5.2
אסטרדיול 1534
זקיק ימין: 12 15
זקיק שמאל 10 14
1 מתי יהיה ביוץ?
2 האם זה נכון לקחת היום אוביטרל ומחר הזרעה?
3 האם ירידה באסטרדיול מ 1930 ל 1534
ועלייה בפרוגסטרון מ 1.5 ל 5.2
אומר שהיה פה כבר ביוץ???וההזרעה מחר מיותרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היה כבר ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2010היה כבר ביוץ בין יום 14- ל 15 על זקיק קטן של 15 וירידת האסטרוגן ועלית הפרוגסטרון מוכיחות זאת.
לפעמים זה כך בטיפולי פיריון שמבייצים לבד על זקיק קטן.
לא צריך כבר אוביטרל ואם קיימת יחסים יתכן הריון אך בסיכוי נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
מאיה22/11/2010דהיינו ההזרעה מחר מיותרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר
מאיה22/11/2010כל כך עצוב כל העסק הזה,במיוחד כשמטופלים בבי"ח ממשלתי.
תיארתי לעצמי שהיה כבר ביוץ.אך בבי"ח טוענים שלא היה ביוץ.ועוד התווכחו איתי.
ולמרות הנתונים הנ"ל,אמרו לי לקחת היום בערב אוביטרל ולבוא מחר ומחרתיים להזרעות.
ממש עצוב שבבי"ח לא מתייחסים למטופלים ברצינות.
מה,הם לא יכלו להגיד לי את האמת?
מספיק שנתנו לי לקחת גונאל F החל מיום 8 ,שבדיעבד הבנתי שגם זו הייתה טעות..
אז מחר שוב יבזבזו את זמני בהזרעת שווא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010למעשה מה שקרה זה ביוץ מוקדם על זקיק 14-15 מ"מ ביום 14.
זה למעשה סיבוך של הטיפול. רוב הנשים לא מבייצות לבד תחת גונל פ אלא אחרי אוביטרל.
הביוץ שקרה הוא בעקבות טיפול בגורמי ביוץ וכמו שציינתי זה סיבוך שקורה ואנחנו גם יודעים לטפל בו בפעם הבאה.
לכן אין טעם באוביטרל אך קיימת יחסים עוד יכול לקרות משהוא אך הסיכויים לא גדולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםאתיקה22/11/2010
שלום לכל הרופאים ביום ה17 לחודש החזירו לי שני עוברים יפים 8 תאים היום היום השישי מיום ההחזרה יש לי כאבי בטן תחתונה ותחושה כאילו אני עומדת לקבל הכאבים חזקים הרבה יותר ממחזור רגיל שאלתי היא האים מרגישים תחושה כאזת גם בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
פרופ' שחר קול22/11/2010לא בהכרח.
כאבים כה חזקים מחייבים בדיקת הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון לאחר ביוץלי22/11/2010
שלום רב,
לאחר נטילת איקקלומין במינון גבוה של 3 כדורים ליום, היה לי זקיק בגודל 25 מ"מ. ניתן לי אוביטרל, לאחר 48 שעות עקב כאבים עזים ביקשתי לעבור בדיקת US בה נראה הזקיק בגודל 35 מ"מ, ונאמר לי שהפך לציסטה.
לדברי הרופאה שלי אין סיכוי להריון במצב כזה.
במהלך סוף השבוע האחרון סבלתי ממה שהתחיל כשלשולים ונמשך כבחילות במשך יומיים עם חוסר יכולת לאכול. לדברי הרופאה, מדובר בקלקול קיבה.
עשיתי בדיקת פרוגסטרון ביום ה-21, התוצאה - 127. אני מבינה כעת שהיה ביוץ, האם לפי התוצאה ניתן לדעת האם יש הריון?
האם לנטילת האיקקלומין יכולה להיות השפעה על הבדיקה?
האם יש בכלל סיכוי החודש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול22/11/2010הבדיקה מוכיחה שהיה ביוץ, לכן יש סיכוי להריון.
בדיקת הריון - 16 יום לאחר האוביטרל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וכאבי בטן עם בטא חיוביתציפי22/11/2010
יום 10 לאחר החזרת 3 עוברים - בטא 28 פרוגסטרון 31 + הפרשות חומות
יום 12 לאחר החזרת 3 עוברים - בטא 70 פרוגסטרון 27 + עם דימום וכאבי בטן חזקים.
יום 14 לאחר החזרת 3 עוברים - בטא 170 פרוגסטרון עלה יפה מאודוכך כל ההורמונים..
והודיעו לי על הריון מזל טוב!! ונאמר לי לחזור ביום רביעי לבדיקות דם חוזרות.
מאתמול שוב חזרו הכאבי בטן והיום דם אדום בתחתונית ובניגוב..... כמו מחזור חזק אבל בא והולך...
מה קורה?? האם שכיח הדימום עם כאבי בטן כמו מחזור שבאים והולכים....??
אולי זה נפל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות העובר
ורדה22/11/2010בגלל ההשתרשות כנראה יש לך סימני דם וכאבים.לנו הדם החל 4 ימים לאחר ההחזרה ונמשך כשבועיים -שלוש
תעשי בדיקת דם וכשהבטא תגיע ל2000 אולטראסאונד ראשון לראות את השק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום וכאבי בטן עם בטא חיובית - תגובה
פרופ' שחר קול22/11/2010לא ניתן לדעת מה יהיה גורלו של ההריון.
דימום קל אינו נדיר בתחילת ההריון.
כאבי בטן קלים - גם כן.
אולי נפל? - מי יודע???
התשרשות - אין קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים - לרופאיםאני22/11/2010
שלום רב,
אתמול החזירו לי עוברים.
ויש לי כמה שאלות:
1. מרגע החזרת העוברים לרחם מתי מתרחשת ההשתרשות?
2. אני מאוד מתוחה, ושאלתי היא האם אפשר לבלוע תרופה להרגעה טבעית השם פסיפלורה מורכב שמכילה בתוכה: PASSIFLORA, VALERIANA, SUCROSE ,METHYL PARABEN SODIUM.
בבקשה רופאים יקרים תענו לי על 2 השאלות.
בברכה,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים - לרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול22/11/20101. 5 - 6 ימים לחר השאיבה.
2. לא מכיר. להערכתי , כל תכשיר הניתן ללא מרשם, ""טבעי"" , חייב להיות בטוח לנשים בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםמיכל22/11/2010
שלום אני במעקב זקיקים החודש, אתמול נצפה זקיק מוביל של 13 מ"מ....היום בבוקר נשלחתי לבצע בדיקת דם :
אסטרדיול :500
פרוגסטרון 1.6
lh: 8.9
מחר המשך מעקב, כמה זמן אני רחוקה מהביוץ? אני צריכה לתכנן קיום יחסים כי בעלי לא תמיד בבית (עובד משמרות) האם אפשר לדעת מתי הביוץ על פי הנתונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם - תגובה
פרופ' שחר קול22/11/2010לא ניתן לקבוע כעת, יש לשער כי לקראת סוף השבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נואשתטלי22/11/2010
אני בת 21 עברתי 8 הזרעות 6 עם איקקלומין ו2 עם גונאל F אצלי לבנתיים הכל תקין.
כמות הזרע של בעלי נע בין 3-5 מליון בתנועה.
מה בערך יהיה הסיכויי להריון בהפריה?
יהיה לי ילד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נואשת - תגובה
פרופ' שחר קול22/11/2010סיכויים מצוינים כי את צעירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהסיוון22/11/2010
אני אחרי הפלה עם ציטוטק 3 פעמים והרופא אמר שמה שנשאר 7 מ"מ יצא במחזור אבל הדימום קל נמשך וגם הפרשות רקמתיות לא נפסקות האם צריך ללכת לעשות גרידה או להמשיך עם זה עד המחזור ?
זה לא יכול לגרום לזיהום הדימום הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר דוד ישי22/11/2010לדעתי שווה להמנע ככל האפשר מפעולה מכשירנית, להמתין לבדיקה שאחרי הוסת ורק אז להחליט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 39.8לוסי22/11/2010
לפני 22 יום- ב31.10 עשיתי הזרעה
ב 16.11 וגם ב18.11 הבטא הייתה 19.9
האם ערכים נמוכים כאלה יכולים להעיד להריון תקין?
האם זה מחייב אולטרסאונד?
תודה להתייחסותך מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 39.8 - תגובה
פרופ' שחר קול22/11/2010לא לגמרי מובן.
16.11 - 19.9, ב - 18.11 - 39.8?
אם כן - העליה תקינה, אך חייבים להמשיך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 39.8-תיקון
לוסי22/11/2010ב16.11 בטא הייתה 19.9
ב18.11 הבטא הייתה גם 19.9
בי21.11 הבטא הייתה 39.8 mIU/mL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 39.8-תיקון - תגובה
פרופ' שחר קול22/11/2010העליה לא תקינה.
עלול להסתיים כהפלה, אך יש גם חשש להריון חוץ רחמי לכן חבים לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 39.8
לוסי22/11/2010קודם כל תודה על התשובה
האם חייבית לעשות אולטרסאונד?
מה הסיכוי להריון תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 39.8 תודה רבה
לוסי22/11/2010תודה על תגובתך
מה המעקב שצריכים לבצע במקרה כזה?
האם זה רק בדיקות דם כל יומיים או מצב כזה מחייב גם בדיקת אולטרסאונד?
מה הסיכוים שיהיה הריון תקין?
האם בהזרעה יכול להיות מצב של הריון חוץ רחמי?
מודה לך מראש על ההתייחסותך
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 39.8 תודה רבה - תגובה
פרופ' שחר קול22/11/2010מוקדם מידי ל א.ס.
המעקב בשלב זה נשען על בדיקות בטא.
בהמשך - א.ס. לפי ההתפתחויות.
הסיכוי להריון תקין הוא קטן, לצערי.
הריון חוץ רחמי יכול להיות לאחר הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד רוצה בןנטלי סבן22/11/2010
אני נטלי סבן בת 25 ואני מאוד רוצה בן יש לי שתי בנות בבית ובעלי ואני רוצים ילד.. לא ילדה הייתי רוצה לדעת מה הם הסיכויים שלי לקבל בן זכר? ועם כן כמה זה עולה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד רוצה בן - תגובה
פרופ' שחר קול22/11/2010הסיכויים = 50%.
בחינם!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה הכי כדאי לי
נטלי סבן23/11/2010אני מחפשת מקום טוב עם סיכויי הצלחה גבוהיים איפה באיזור שלי אני יכולה למצוא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה הכי כדאי לי - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח אתה מצחיק
מודאגת23/11/2010הייתי בשוק לא הבנתי מה לא ברור מהתשובה הראשונה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטו, איקאקלומין וביוץחנית22/11/2010
שלום רב, לאחר ייעוץ עם הרופא שלי, נטלתי 10 כדורי דופסטון (בוקר וערב) וקיבלתי מחזור 4 ימים לאחר מכן (לא נורא חזק). ביום הרביעי למחזור ביצעתי פרופיל הורמונלי, ותוצאת ה-E2 יצאה 2503 (מה שקצת הדאיג את הרופא שלי). לאחר מכן, מהיום החמישי התחלתי ליטול איקאקלומין למשך 5 ימים (כדור ביום). אתמול (יום 11 למחזור) הייתי במעקב זקיקים ונמצאו 2 זקיקים בגודל 6 מ"מ ורירית הרחם 10 מ"מ. השאלה היא- לאור הנתונים המוזרים קצת, האם יתכן שהיה ביוץ לאחר נטילת הדופסטון והדימום (היינו בזמן בדיקת הדם) ולכן אין עכשיו זקיקים והרירית יחסית מעובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטו, איקאקלומין וביוץ - תגובה
ד''ר דוד ישי22/11/2010סביר להניח שהיה תזמון לא טוב של הטיפול ושאת אחרי ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
חנית24/11/2010הבדיקה הנ"ל בוצעה ביום 14.11, היום, מעקב זקיקים שני, יום 14 למחזור כביכול, לא נמצאו זקיקים כלל, רירית הרחם 9.4 מ"מ. לקחו לי בדיקת דם נוספת, נמצא שה-E2 ברמה נורמלית (888) ופרוגסטרון 88.5 (מעל הנורמה). בדיקת בטא כרגע שלילית. לדברי האחות אנחנו מפסיקים מעקב ומחכים לווסת. האם עדיין יכול להיות הריון למרות הדופסטון? מתי מומלץ לעשות בדיקת בטא נוספת כדי לשלול את האפשרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה... דילגו עליי
חנית25/11/2010אשמח לתשובה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תגובה מרופא... מעט מודאגת...
nitnit27/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)