מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה - שבוע 6אני23/11/2010
PROG 127
BETA 1763
תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 19 יום אחרי החזרה
בהריון23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה - שבוע 6 - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גופיף צהוברבקה11123/11/2010
האם גופיף צהוב בגודל 26 מ"מ בשחלה עלול להפריע לטיפול IVF או שניתן להתחיל טיפול בסינארל ומנוגון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גופיף צהוב - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010אפשר להתחיל סינרל בלבד.
מנוגון - זמנו יבוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה
רבקה11123/11/2010ראשית,תודה.
שנית, שאלתי היתה אם באופן כללי זה בסדר להתחיל טיפול או שעדיף להמתין לחודש הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר בטא ראשונה לivf ראשוןמוקפאים יפים23/11/2010
אני עדיין עם 2 נרות אנדרומטין, בלי הרגשה שונה, קצת לחצים בבטן התחתונה מידי פעם.
חוץ מזה כלום - לא היו דימומים ולא היו שום תחושות שונות.
החזירו 2 עוברים...
אני בטח אראה תוצאה באינטרנט לפני שאדבר איתם בטלפון (עם אלישע)...
מה אני אמורה לראות בתוצאה כדי להבין אם זה חיוב או שלילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר בטא ראשונה לivf ראשון - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010חיובי: מעל 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ופרוגסטרוןמרינה23/11/2010
שלום רב!
אני בת 29, מנסים להכנס להריון שנה וחודשיים. פרופיל הורמוני תקין, ביוצים מוכחים, צילום רחם תקין, בדיקת זרע סבירה (הכל תקין חוץ ממורפולוגיה- 5% תקינים, אך לטענת הרופא- זרע סביר). רופא נשים הקודם איבחן שלב לוטיאלי קצר (פרוגסטרון 20 ביום 7 אחרי הביוץ, המחזור מגיע 8- 11 ימים אחרי הביוץ).
רופא הפריון הנוכחי המליץ לעשות הזרעות עם הורמונים. אני ביקשתי ממנו לרבל גם תמיכת פרוגסטרון לאחר ההזרעה אך הוא אמר לי כי אין בזה כל צורך היות ולאחר הזרקת אוביטרל רמת הפרוגסטרון שלי גם ככה תהיי גבוהה מאוד. אני קצת חוששת (מניסיון "על ריק"). האם יש צדק בדבריו? האם באמת אין צורך בפרוגסטרון כי אוביטרל מוסיף? או להתעקש על התמיכה? אם כן- אז מה לבקש?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ופרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010אין צורך בתמיכה במחזורי הזרעה תחת אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E 2 317 ביום השלישי למחזורשמרית א.23/11/2010
היי ד"ר קול
קיבלתי מחזור בשבת האחרונה, עשיתי בדיקות דם ביום ראשון בבוקר והגעתי ביום שני (שהיה היום השלישי למחזור) למרפאה, כדאי להתחיל טיפול בגונאל אפ. בגלל תוצאותבדיקות הדם לא יכולתי להתחיל את הטיפול. נאמר לי שה - E2 תואם ליום חמישי או שישי של המחזור ולא ליום השלישי שבו הייתי. רציתי לדעת מה ההסבר לזה, כיצד זה קורה ולמה? ואיך ממשיכים מכאן את הטיפול?
להלן התוצאות האחרונות:
E2 - 317
פרוגסטרון - 2.09
LH - 3.3
המון תודה, שמרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E 2 317 ביום השלישי למחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010זה לא לגמרי מדוייק אך בכל אופן זה יכול להיות קשור בפעילות השחלה וגילך.
צריך פשוט לחזור על הבדיקה ביום 5 למחזור ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין ועישוןיעל23/11/2010
שלום. בעלון ההסבר של האנדומטרין כתוב שאם את מעשנת - יש לפנות לרופא. שאלתי היא - האם יש בעיה לעשן בזמן לקיחת הנרות? תודה מראש על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין ועישון - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010יש כביכול קשר בין הורמונים עישון וקרישיות יתר אך בסך הכל אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין ועישון
יעל24/11/2010תודה רבה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ??תתיאנה23/11/2010
שלום לכם,
מחר בבוקר יש לי שאיבה של ביציות בבית חולים אלישע בחיפה.
מעניין אם השאעבה היא מחר מתי פחות או יותר תהיה ההחזרה - אם יהיו עוברים בכלל (נקווה לטוב).
האם מבצעים החזרות בשבת ???
או שמחכים ליום ראשון ? זה לא יכול להיות מאוחר מדי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי
מיואשת23/11/2010גם אני שאלתי כי גם אני מחר בשאיבה אמרו לי החזרה ביום שישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבת לא מחזירים... לי הייתה
מוקפאים יפים23/11/2010שאיבה שלי הייתה ברביעי, לפני שבועיים ובשישי החזרה.
ואיייי שיהיה לך בהצלחה- קחי איתך גרביים כי קר שם איימים אחרי השאיבה.
וקחי גם פד שיהיה לך לאחרי השאיבה.
ואני לקחתי גם אוכל כי לא תשוחררי אם לא תאכלי משהו (אני פשוט מפונקת ולא אוכלת במקומות כאלה...אז לקחתי 2 פרוסותעם גבינה לבנה - משהו קליל)
אולי ניפגש שם מחר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםמיואשת23/11/2010
מחר יש לי שאיבת ביציות בבוקר .לקחתי אוביטרל אתמול בשעה 10 בלילה . האם זה לא מוקדם . ויש לי כאבים משני צדדים מהבוקר ?כך ביקשו ממני !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה
מיואשת23/11/2010רציתי להוסיף . שאני בת 23 טיפול שני ivf.נראה 12 זקיקים בגודל טוב .האם הסיכויים טובים להיקלט ולשמוח .וסת לא סדיר וזרע נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010השאיבה כ- 34 - 35 שעות לאחר האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםשרה23/11/2010
רצית לשאול באיזה יום של הווסת עושים החזרה טבעית? האם זה שכנראה בייצתי (לפי האולטרסאונד זקיקים יום 13 למחזור) אומר שכבר מאוחר מידי להחזרה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010תלוי ביום הביוץ ובגיל העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טעם להזרעה?או מאוחר מדיי?...אפרת23/11/2010
האם יש טעם להזרעה?
יום ראשון פרוגסטרון 1.1
אסטרדיול 1900
יום שני פרוגסטרון 5.2
אסטרדיול 1500
אמרו לי אוביטרל יום שני
ולבוא להזרעה שלישי+רבעי
האם יש טעם?או שביוץ כבר היה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש טעם להזרעה?או מאוחר מדיי?... - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010יש טעם בשלישי ודאי, אולי גם ברביעי.
חבל שאין מדידות של LH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
אפרת23/11/2010ראשית תודה על התשובה.היום עשיתי הזרעה
לדבריך,שווה גם מחר?
למרות שאסטרדיול ירד ופרוגסטרון עלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010לא בטוח, אין מה להפסיד, אם כי אפשר להסתפק בקיום יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
אפרת23/11/2010שכחתי לציין כי ביום שני הזקיק היה 15 מ"מ
ובאותו יום לקחתי אוביטרל.כי ראו שאסטרדיול ירד מ1900 ל1500
ופרוגסטרון עלה מ 1.1 ל 5 כל זאת היה אתמול יום שני.
היום יום שלישי ביצעתי הזרעה מתרומת זרע.
אז בכל זאת שווה לנסות עוד הזרעה?מחר?
בעייה שזה מתרומת זרע.לכן השיקול גם כלכלי
לדעתך כן שווה עוד נסיון מחר?
תודה רבה על הסבלנות הרבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאפרת23/11/2010
האם יש טעם בהזערה יום אחרי יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
ד''ר דוד ישי23/11/2010כן . בעיקר אם מדובר בזרע באיכות נמוכה ובתנאי שמתכננים את ההזרעות כך ששתיהן יהיו בטווח שבו הביצית יכולה להיות מופרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל23/11/2010
אני בהפסקה קטנה מטיפולי הIVF וקניתי את הערכות הביתיות לבדיקת ביוץ ורציתי לדעת המחזור שלי לא סדיר הוא יכול לאחר בשבועיים ויכול לאחר בחודש אין לי תאריך קבוע, באיזה יום מתחילת המחזור אני אמורה להתחיל לבדוק ?והאם כל יום צריך לעשות את הבדיקה ואם כן במשך כמה ימים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טל23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010במקרה שלך עדיף מעקב על ידי בדיקות דם היות ובערכות הביתיות את תצטרכי לעשות מספר רב של בדיקות ביתיות היות ולא ברור מתי בערך הביוץ אך בבדיקות דם נדע מתי לבדוק עודוגם מספר הבדיקות קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לפני החזרת עובריםטטיאנה23/11/2010
אני עברתי שני טיפולים:החזרה אחרי שאיבת ביציות והחזרת עוברים מוקפאים.שנהם נכשלו.
שמעתי שיש תרופות שלוקחים לפני החזרת עוברים.האם זה נכון?ואם כן,איזה תרופות מומץ
לקחת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לפני החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010יש לשער שקיבלת את כל התרופות נחוצות כדי שהטיפולים יצליחו.
לפרטים נוספים ראי www.ivf.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה בבקשהחסויה23/11/2010
אני במעקבי זקיקים כל חודש והכל בסדר, אני מבייצת כל חודש ביום ה 28 עדיין אין הריון, רציתי לשאול משהו החודש הזה אני עשיתי מעקב זקיקים , זקיק 13 מ"מ נצפה ביום ה 14, היום יום 16 חזרתי למעקב והזקיק בקושי גדל, הגיע ל 14 או אפילו קצת פחות, בדיקות דם כן מראות ערכים עולים ותקינים המתקרבים לאזור הביוץ...רירית הרחם מצויינת, וגם היא התעבתה משך המעקב....רציתי לשאול איך זה יכול להיות שפתאום הזקיק 14, ובוקשי גדל...האם בעקבות עליית ההרמונים הוא פתאום יכול לתת קפיצה?? (זה פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי בחצי שנה האחורנה )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010אם ההורמונים עולים בסדר אז גם הזקיק צריך לגדול. יתכן וזה בודקים שונים באולטרסאונד ולכן נראה מה יהיה בבדיקה הבאה.
בפעם הבאה תכתבי גם את ערכי ההורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועות הריון חייבת עזירה !!!****23/11/2010
לרופאים היקרים של הפורום שלום רב,
אני מאד מבולבלת !!! לא מבינה איך סופרים את השבועות ההריון
עברתי הפריה ב 05.11.2010
וסת אחרונה 22.10.2010
תוצאה בטא - 17.11.2010
באיזה שבוע אני ???
ואיך אני סופרת ???
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועות הריון חייבת עזירה !!! - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010ההחזרה זה שבועיים הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועות הריון
****23/11/2010אתה מתכוון מהוסת האחרונה ועד ההחזרה ????
תשובתך קצרצרה ואני לא מבינה
באיזה שבוע אני ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועות הריון - תגובה
פרופ' שחר קול23/11/2010ראי "שאלות נפוצות" להסבר מלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועות הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2010כאשר החזירו לך עוברים ואם הרית בהמשך יום ההחזרה זה נחשב שבועיים הריון ובבדיקת הבטא לאחר עוד 12 יום זה כבר 4 שבועות הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום את בשבוע 4+4
ורדה23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)