מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השרשהשיבולת01/11/2010
שלום רב,
סבב שלישי של מונופור 112,5 ופרגניל- עכשיו עם תמיכה של ג'ל קורינון וגינלי 8% למשך שבועיים. ביוץ אחרון, לפי הכאבים, היה ביום רביעי האחרון ה-27/10. ציינת באחד מתשובתיך בנוגע להשרשה ש"כאשר יודעים מתי היה הביוץ המדויק או קרוב למדוייק הביצית חורגת מהשחלה לחצוצרה ושם מתבצעת ההפריה ואחרי שלושה ימים העובר יורד לרחם ומשתרש."
יש נשים שמרגישות שהן בהריון מיד לאחר ההשרשה- אני לא מרגישה כלום,וזה די מלחיץ.
1.מתי אמורים להרגיש משהו?
2.האם ספורט באופן קבוע (בלי הרשמת משקולות)במכון כושר יכול לפגוע בהשרשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה - תגובה
פרופ' שחר קול01/11/20101. לא
2. לא
הערה: ההשרשה כ - 6 ימים לאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
אפרת01/11/2010ידידך פרופ בידר כתב כי השרשנ מתבצעת אחרי 3 ימים מביוץ...
אתה טוען 6 ימים
אז מה הנכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול01/11/2010ההשרשה מתרחשת לאחר שהעובר מגיע לשלב הבלסטוציסט.
זה קורה 5 - 6 ימים לאחר יום הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תהיה הזרעהסנופקין101/11/2010
מחזור אחרון ב- 25/10. מהיום ה- 3 לוקחת פיוריגון (100 בכל יום) עקב רירית דקה (מתחת ל- 4 ממ בדר"כ) היום מעקב זקיקים. שחלה ימנית זקיק 17 ממ ובשמאל- שלושה זקיקים 16,14,10 ורירית- 4 מ"מ.
האם יש סיכוי שתבוצע הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
סנופקין101/11/2010קיבלתי גם את תוצאות בדיקת הדם:
E-2 = 2345
פרוגסטרון= 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
סנופקין101/11/2010קיבלתי גם את תוצאות בדיקת הדם:
E-2 = 2345
פרוגסטרון= 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תהיה הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2010צריך להזריק עוד היום ומחר אוביטרל והזרעות יומיים רצוף אחרי הוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תהיה הזרעהסנופקין101/11/2010
מחזור אחרון ב- 25/10. מהיום ה- 3 לוקחת פיוריגון (100 בכל יום) עקב רירית דקה (מתחת ל- 4 ממ בדר"כ) היום מעקב זקיקים. שחלה ימנית זקיק 17 ממ ובשמאל- שלושה זקיקים 16,14,10 ורירית- 4 מ"מ.
האם יש סיכוי שתבוצע הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תהיה הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול01/11/2010כן, אך הרירית תת-אופטימאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
סנופקין101/11/2010מה זה אומר? תת אופטימלית? שהסיכויים נמוכים יותר או שיש צורך בשמירה או תמיכה לאחר ההזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול01/11/2010הסיכוי נמוך יותר.
יש לברר מדוע הרירית דקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין כאבים!?חסוייה :)01/11/2010
ד"ר שלום רב, ביום רביעי ה-27/10/10 נעשה שאיבת ביציות הוצאו 7
כרגע לאחר החזרה של שני אוברים, ביום השאיבה היו עדיין כאבים עזים וביום למחר ואפילו ביום ההחזרה, עדיין יש כאבים חזקים מאודד במהלך כול היום,בבטן התחתונה מסביבה ובצידי הבטן שזה גם מוביל לכיוון מעלה... יש לצין שאני מטופלת מיום שישי לאחר ההחזרה באוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום, ואני גם לוקחת פעמיים ביום אקמול לבן, ועדיין הכאבים עזים מאוד... ביחוד בבקר ובלילה ולאחר שתן.
עבר כבר כמעט שבוע העם זה בסדר שעדיין כואב?
אני צריכה לעשות משהוא.? מה דבר הנוסף שיכול להפחית את הכאבים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח שתענה לשאלתי בהקדם בתודה מראש!
חסוייה :)01/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין כאבים!? - תגובה
פרופ' שחר קול01/11/2010אם הכאב כה עז, רצוי להיבדק ע"י הרופא המטפל, או בחדר מיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב מאוד.
קרולין01/11/2010איזה דבר יכול לקרות במקרה של כאבים יותר משבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות- דימוםאופירה01/11/2010
בוקר טוב, אני לאחר החזרת 2 עוברים בני יומיים. ביום רביעי הייתי אמורה לעשות בדיקת דם לבדיקת הריון. היום 1/11/2010 יש לי דימום שנראה כמו מחזור. עם כאבים חזקים.
1. האם ניתן לקחת כדור נגד כאבים?
2. האם ניתן להשתמש בטמפונים?
3. האם ייתכן כי מדובר בהריון מחוץ לרחם, או שניתן להסיק כי עובר אחד נפל?
4. איך יודעים אם מדובר בדימום או בוסת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות- דימום - תגובה
פרופ' שחר קול01/11/20101. כן
2. כן
3. סביר כי מדובר בוסת.
4. אם יש ספק - בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf וצ'יסטה...מוקפאים יפים01/11/2010
אחרי 4 ימים עם זריקת פיורגון, חזרתי עכשיו מב. דם ואולטרא סאונד (אלישע)
הרופא אמר שהוא רואה צ'יסטה בצד ימין, ושבשאיבה יוציאו אותה....
הוא ראה שצד שמאל הוא הצד הטוב (וספר משהו, לא יודעת מה והגיע ל- 5...).
מה זה הציסטה הזו? מאיפה הגיע (הוא שאלה אם נאמר לי בהזרעות על ציסטה ואמרתי שלא...)
האם זה מקשה על השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf וצ'יסטה... - תגובה
פרופ' שחר קול01/11/2010הציסטה לא מקשה על השאיבה.
כל הנראה - ציסטה פשוטה השכיחה בגיל הפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם - תוצאה
מוקפאים יפים01/11/2010אז היום באלישע עשיתי בדיקת דם (על אולטרא סאונד כבר דיברנו....)
והנה תוצאת הבדיקה :
LH - 1.5
E2- 1696
PROGESTRON - <1.20
במשך 4 ימים הזרקתי פיורגון (175) , אמרו לי להזריק גם היום אבל 150, מחר ומחרתיים גם 150 +אורגסטון (משהו כזה...)
מה זה אומר, מתי תהיהי השאיבה? אפשר לדעת לפי התוצאות האלה איך ההשפעה של הפיוגון עד עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם - תוצאה - תגובה
פרופ' שחר קול01/11/2010עושה רושם שהתגובה טובה.
צפויה שאיבה בסוף השבוע הזה, או תחילת הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה ברחםמודאגת01/11/2010
אני לפני צילום רחם.
אתמול בבדיקה וגינאלית ביום ה-3 למחזור (סיימתי מחזור)
התגלתה ציסטה בגודל 35 מ"מ
אני אחרי סבב ראשון של אקאקלומין+פרוגינובה האם זה קשור?
החודש אני לוקחת רק פרוגינובה (יש לי רירית דקה ) והעשה הזרעות ע"ב טיבעי
האם הציסטה תפריע להחודש להיקלט להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה ברחם - תגובה
פרופ' שחר קול01/11/2010הציסטה היא כנראה בשחלה, לא ברחם.
כנראה נוצרה עקב הטיפול שעברת עם איקקלומין, ולכן סביר שתיעלם ללא טיפול כלשהו.
אם יהיה ביוץ תקין, הציסטה לא תפריע להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותגילי01/11/2010
בת 40, אמא לילד. מגיבה סביר להורמונים - 4 זקיקים מעל 17 מ"מ לאחר שבוע של 2 אמפולות מנוגון ביום, האם ניתן גם להסיק מכך שאיכות הביציות סבירה? החודש קיימנו יחסים עם ארבעה זקיקים, אני אמנם מאד לא רוצה היריון מרובה עוברים אבל אשמח אם האיכות תספיק לאחד מהם... תודה לכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות - תגובה
פרופ' שחר קול01/11/2010לא בהכרח. תגובה שחלתית טובה אינה תמיד משקפת איכות ביציות טובה.
כיון שיש לך ילד, יש להניח שהביציות שלך טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה וקבלת וסתאנה01/11/2010
בוקר טוב לכולם.
רציתי לשאול האם תמיכה שאני מקבלת מאז הביוץ (אוטרוגסטן 3 כדורים ביום 200 מ"ג וגינליים ) יכולה לעכב את הופעת הוסת במידה ואין הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה וקבלת וסת - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2010בדרך כלל לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהמאיה01/11/2010
אם ההזעה בוצעה ביום ג' האחרון
מתי אמורה להתבצע השרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2010כאשר יודעים מתי היה הביוץ המדויק או קרוב למדוייק הביצית חורגת מהשחלה לחצוצרה ושם מתבצעת ההפריה ואחרי שלושה ימים העובר יורד לרחם ומשתרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר-אשמח להסבר נוסף
מאיה01/11/2010דהיינו,אם האוביטרל ניתן ב 24.10
וההזרעה בוצעה ב 26/10 אזיי ההשרשה תהיה ב 29/10?
תוך 3 ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר-אשמח להסבר נוסף - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
אפרת01/11/2010השרשה לא אמורה להתבצע 7 ימים מההזרעה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר
אפרת01/11/2010השרשה לא אמורה להתבצע 7 ימים מההזרעה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר-טרם נענתי...
מאיה01/11/2010השרשה לא אמורה להתבצע 7 ימים לאחר ההזרעה??
מדוע כתבת 3 ימים?
אשמח לשמוע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר-טרם נענתי... - תגובה
פרופ` דוד בידר02/11/2010לא.
5 ימים לאחר האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור יומיים לפני הבטאזמנית01/11/2010
שלום לרופאים המסורים,
אני אחרי טיפול IVF שלישי.
הייתי אמורה לבדוק בטא מחר, 12 יום לאחר החזרת עוברים בני יומיים.
יש לי שלב לוטאלי קצר, ולרוב מקבלת וסת 10-12 יום לאחר הביוץ (כשלא לוקחת הורמונים).
למרות זאת, בשני טיפולי ה- IVF הקודמים נטלתי 3 אנדומטרין ביום, והדימום התחיל רק ביום הבטא או בערב לפני (כלומר כ- 14 יום מהביוץ).
בטיפול הנוכחי החלפתי רופא והרופא החדש הורה לקחת רק 2 אנדומטרין. התחיל לי דימום לפני 3 ימים, שהפך להיות חזק לפני יומיים, כלומר 11-12 יום מהשאיבה.
למרות שאני מטופלת ע"י רופא פרטי, הוא לא חזר אלי ביומיים האחרונים, ולא ידעתי מה לעשות. מכיוון שחששתי להפסיק את האנדומטרין על דעת עצמי, אני ממשיכה ליטול את הנרות, למרות שהדימום החזק שוטף אותם החוצה.
שאלותי:
1. האם הדימום המוקדם יכול למנוע הריון, או שאם היתה השתרשות - היא היתה מונעת את הדימום בכל מקרה?
2. האם היה טעם להמשיך עם האנדומטרין, או שהייתי צריכה להפסיק ברגע שהדימום התחיל להיות חזק? מה לעשות מחר? לקחת את הנר של הבוקר?
3. האם במצב כזה של דימום לפני הזמן היה כדאי לעבור לגסטון? או שאין בו תועלת מעבר לנרות?
4. מה עושים במצב כזה, שהרופא הפרטי בחו"ל ולא עונה? (וגם המרפאה שלו סגורה, מן הסתם). אני מטופלת באסותא, אבל אצל רופא פרטי. האם היה מקובל במצב כזה לנסות להתקשר למחלקה ולבקש מהאחיות להתייעץ עם רופא אחר? או שפשוט אין פתרון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור יומיים לפני הבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2010קודם כל כל רופא צריך לדאוג לענות לך גם שהוא בחו"ל או לומר לאן לפנות.ץ היום כשיש פלפון לא ברור לי העניין.
לגופו של עניין הדמם מגיע בדרך כלל 14 יום אחרי הביוץ. כאשר מזריקים אוביטרל ויודעים את יום עליתו הוסת חגיע אחרי 11 עד 15 יום מהזריקה אם אין הריון וזה מה שקרה אצלך.
בטא יכטלים לעשות גם אחרי 10-11 יום ולודא אם באמת אין קליטה או השרשה.
הדימום שאת מתארת זה וסת שהגיע בזמן עקב אי קליטת העובר.
שום תמיכה לא עוזרת במקרים שלא נקלט הריון.
גסטון יוצא מהשוק עקב חוסר יעלותו ואין טעם להזריקו אלא במקרים מסוימים.
לכן את יכולה לבצע בדיקת דם או בדיקה עצמית למען הסר ספק.
לא בכל העולם נוטלים תמיכה ושוב כשלא נקלט הריון אין התמיכה עוזרת כך שלדעתי את יכולה להפסיק טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת!
זמנית02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ניתן לבצע בדיקת הריון?אופירה31/10/2010
ערב טוב,ההמתנה הורגת אותי....עשיתי בתאריך 22/10/2010 החזרה של 2 עוברים. מאז טופלתי ב-20 כדורים (3 ביום)של אוטרוגסטן 100 -וגינלי.
מחר יעברו 10 ימים....הבדיקת דם שלי קבועה ליום ה- 12 (3/10/2010).
השאלה שלי היא: אם מחר אבצע בדיקה בתית בלבדיקת הריון היא תצא אמינה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ניתן לבצע בדיקת הריון? - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/10/2010מוקדם לבצע. אין לבצע לפני 12 יום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ?חנית31/10/2010
שלום ,
אני מחפשת את יום הביוץ שלי , עשיתי בדיקת דם ביום ה15- למחזור תוצאות :e2 607 ופרוגסטרון 1.7.
ביום ה 19 למחזור תוצאות : e2 599 ופרוגסטרון 5.
מתי היה יותר נכון להכנס להריון ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ? - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/10/2010עדיף להוסיף גם בדיקת על קול. לא ניתן לדעת במדוייק לפי תוצאות אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהבהריון31/10/2010
יום שלישי שאיבה.
לפי US עובי רירית 11 ס"מ תלת שכבתי כ- 5 ביציות 20-22 מ"מ
בדיקות דם :
ESTRADIOL (E-2) 3961
PROGESTERONE 0.7
LH 1.5
מה בדיקות הדם מעידות?
הערכים טובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאיבה - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/10/2010ערכים טובים ומתאימים לקיום 5 זקיקים גדולים. יום שלישי שאיבה מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםיורם31/10/2010
שלום,
יש לי שחלות פוליצסטיות, כאשר הריון ראשון היה ספונטני. הפרופיל ההורמונלי שלי תקין.
מאחר והמחזור אינו סדיר ואין ביכולתי לדעת מה מועד הביוץ הוצע לי לקחת איקוקלומין- אך לעת עתה דחיתי את נטילתו ע"מ לנסות באופן ספונטני.
אבקש לדעת מה הטניקה לאיתור מועד הביוץ. להבנתי ניתן לערוך מעקב זקיקים + בדיקות דם.
1. כל כמה זמן עורכים את המעקב ? וכיצד משתלבת בדיקת הדם עם המעקב ?
2. האם מדידת חום מומלצת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/10/20101. מחזור לא סדיר יקשה על המעקב. האם תוכלי לבצעו כל 3 ימים?
2. מדידת חום אינה שיטה יעילה למעקב ביוץ. לא מבוצעת יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)