מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למרות הכל הריון????????שירה30/10/2010
רופאים יקרים
מישהו יכול להסביר איך זה יכול לקרות, חברה אחרי החזרת עוברים עם תמיכה
בטא ראשונית 390 , שניה, 410, שלישית 280 , נאמר לה הריון לא תקין ולהפסיק תמיכה, אבל בכל זאת המשיכה עם התמיכה למשך יומיים נוספים והלכה שוב לבדיקת דם והפעם הבטא 590
איך ייתכן הדבר? הריון זה בכלל יהיה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון
חסויה31/10/2010שבטא לא עולה תקין (מכפילה עת עצמה כל יומיים) ההריון אינו תקין. גם בעליה האחרונה של חברתך התוצאה אינה הכפילה את עצמה....רק מנסיון לא רופא!! הלוואי שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תאומים ורק אחד נפל
שולמית31/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות הכל הריון???????? - תגובה
פרופ' שחר קול31/10/2010יש לשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםמזל30/10/2010
האם ביצוע בדיקת הריון ביתית ארבע פעמים וקבלת תוצאה שלילית שוללת הריון וניתן לוותר על בדיקת דם?
יש לציין כי הבדיקות בוצעו 14 יום לאחר הביוץ ובהפרש של מספר ימים בין כל בדיקה ושנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010לא מובן מתי בוצעו ארבע הבדיקות יחסית ליום הביוץ.
האם הגיע המחזור?
אם היה ביוץ - צפוי מחזור, או הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל ד"ר שחר קול
מזל30/10/2010קיבלתי מחזור ב- 10.09.2010 ...קיימתי את היחסים ב- 17.09.2010
בדיקת הריון ביתית ראשונה עשיתי ב- 08.10.2010 ,בדיוק באותו יום קיבלתי ווסת אך חששתי שזה לא דימום ווסתי אלא דימום בתחילת הריון לכן חמישה ימים אחרי סיום הדימום (לא יודעת אם ווסת או לא) וביצעתי שוב בדיקה שיצאה שלילית .. בשבוע שלאחריו ביצעתי גם בדיקה פעמיים שיצאו שליליות .
האם לדעתך יש הריון?
אני דואגת מנפיחות הבטן והגזים והצרבת.
פשוט אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל ד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול31/10/2010לא ניתן לדעת על סמך הבדיקות הביתיות.
יש לוודא שאכן היה ביוץ, יש לוודא תמונת הורמונים מלאה, יש לבצע בדיקת א.ס.
על סמך כל הנ"ל אפשר לקבוע מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ליאת01/11/2010קיבלתי מחזור היום אשר הקדים שבעה ימים ...המחזור שלי סדיר ואף פעם לא הקדים שבעה ימים
האם זה נורמאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PGD כתוצאה מנשאות של נוירופיברומטוזדנה30/10/2010
שלום.
אני בת 30 [עוד חצי שנה] עברתי לאחרונה שאיבת ביציות [17] מה שיצר אצלי 10 עוברים.
כעת אני מחכה לאבחון טרום השרשה שיאמר לי מי מהם בריא ואכן אפשר להחזיר לרחם וחלקם כמובן להקפאה.
האם בגילי ניתן להחזיר 3 עוברים????
האם אני יכולה לבקש זאת?
מה בכלל התנאים?
כמו כן האם במחלה מהסוג אותה אני נושאת יש אפשרות לבקש זאת מלכתחילה ולא לעבור שוב את כל התהליך שהוא מאוד לא פשוט ולא נעים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PGD כתוצאה מנשאות של נוירופיברומטוז - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010טכנית - וודאי שאפשר.
אך, המלצה בגילך היא להחזיר עובר אחד או שניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרימה לכך שלא יצליח?חסוייה :)30/10/2010
ביום שישי האחרון הוחזרו לרחם שלי 2 אוברים, ובשבת לא נעים אבל אוננתי ולאחר ההתכווצות הרגשתי כאבים עזים, כאשר נכנסתי לשרותים ראיתי על התחתון חתיכה קטנה פיצפונית של גוש בשר. האם זה הפלה? האם גרמתי לכך שהטיפול לא הצליח ?
אשמח שתענה לשאלתי בהקדם אני חוששת ומדוכאת מכך.
תודה מראש קרולין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרימה לכך שלא יצליח? - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010לא, זו לא הפלה, ולא נגרם נזק לטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחגית30/10/2010
האם בין השאיבה להחזרה מותר לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסויהחגית30/10/2010
ביום שני אני מוזמנת לשאיבה ויש לי כאבים בשן ורציתי לדעת אם מותר לי מחר ללכת לקבל טיפול בשן?
וכמה זמן אפשר מרגע של מתן הזרע עד למסירתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/20101. מותר
2. קצר ככל האפשר. לשמור בחום הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני30/10/2010
נמצאת כרגע בטיפול IVF היום הוא היום התשיעי להזרקה (מנופור), עד אתמול הזרקתי 4 מנופור, מאתמול קבלתי הנחיה להזריק 3 מנופור,(אורגלורן התחלתי להזריק מיום רביעי,
בבדיקת דם אתמול (יום שישי") האסטרדיול 8514, LH 4. פרוגסטרון 4.3 , אני חוששת מהערכים הגבוהים של האסטרדיול, האם זה מעיד על גירוי יתר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010לא, גירוי יתר מתרחש רק לאחר הזרקת אוביטרל או פרגניל, או ביוץ ספונטאני.
אם הרופא המטפל חושש מגירוי יתר בהמשך פתוחה הדרך לתת לביוץ אגוניסט, פעולה שתמנע לחלוטין הופעת גירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה30/10/2010
האם מותר לקיים יחסים בחודש הראשון להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת ולחוצה-דחוףףףbeherion30/10/2010
שלום
מחר שאיבה.
אתמול הזרקתי פרגניל ב22:00. עושה שאיבה בביה"ח ציבורי. הבנתי שיכול להיות תור שמתארך. מה אם יעברו 36 שעות מאז ההזרקה? האם העניין של ביוץ לאחר 36 שעות הוא מדויק ובבחינת יהרג ובל יעבור? מה יקרה אם יאחרו? יכול להיות שכל התוצרת היפה שגידלתי תבייץ לה עצמונית דקה לפני השאיבה?
הצילוווווו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת ולחוצה-דחוףףף - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010אין צורך לדאוג.
גם אם יחלפו 37 שעות הביציות עדיין יחכו למחט השאיבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצרצרה...מאיה30/10/2010
יום שלישי 26/10/10
בוצעה הזרעה.
מתי אמורה להיות השרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצרצרה... - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010ראשון - שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרקת אוביטרליעל30/10/2010
שתי שאלות:
1. האם כל הזקיקים מבייצים בו זמנית או בהפרש של שעות זה מזה?
2. כאשר בעת ההזרקה כבר יש תוצאה חיובית בבדיקת ביוץ ביתית (שני פסים חזקים) - זה אומר שכבר החל ביוץ עצמוני שיתרחש אחרי 24 שעות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הזרקת אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/20101. יתכן פער זמן קצר יחסית (שעה שעתיים) בין מועדי הביוץ בפועל.
2. לא תמיד. תחילת נחשול ה - LH מקדימה את הביוץ ב - 48 שעות. השאלה מתי בדיוק בדקת ביחס למועד זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ושאלה אחרונה
יעל30/10/2010בבוקר היה רק פס חלש בבדיקת ביוץ ביתית, בצהריים כבר פס חזק ובאותה שעה הוזרק האוביטרל. מועד הביוץ המדוייק חשוב לי כי יכולנו לקיים יחסים רק ביום למחרת. תודה לך על הסבלנות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ושאלה אחרונה - תגובה
פרופ' שחר קול31/10/2010לוח הזמנים נראה מתאים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהאתי30/10/2010
שלום רבלאחר דימום שנמשך כבר 3 שבועות אומנם לא דימום כמו של ווסת
עשיתי בדיקות אולטרסאונד ודם,
באולטרסאונד גילו ציסטה בגודל 43X61, רירית 4
בדיקות דם E2 - 266
P 3.4
FSH - 8
LH 6.2
תעשו לי טובה ותגידו לי מה עלי לעשות כי למרות התומאות הנל אף אחד במראפאה לה התקשר אלי מאז יום חמישי-יום הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010אם מדובר על ציסטה "פשוטה" - הסביר ביותר - מחזור טיפול עם גלולות נגד הריון וביקורת א.ס. בסיומו לוודא היעלמות הציסטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהשני30/10/2010
שלום, בת 28, לאחר טיפול הפריה חוץ גופית ראשון שאליו הגענו בגלל בעיות זרע של בעלי. בתאריך 24/10/10 הוחזרו שני עוברים יפים עם רירית 11מ"מ. לאחר יומיים חשתי התכווצויות קשות בבטן והבטן התנפחה מאוד ניגשתי לבית החולים שם אמרו לי שיש לי גירוי שחלתי נמוך יחסית ואין צורך באישפוז. חשוב לציין שנשאבו סך הכל 10 ביציות. שאלותיי הן:
1. האם נכון לומר שכאשר מחזירים שני עוברים טובים למעשה מכפילים את סיכויי הקליטה להריון מ-20% ל-40%.
2.האם בעקבות ההתכווצויות החזקות שהיו לי יומיים לאחר ההחזרה קיימת פגיעה מסוימת בקליטה של העוברים?
אודה לתשובתך
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/20101. לא מדויק לפי המידע בספרות המדעית.
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות זרעיעל30/10/2010
שלום, זרע בנפח 4, ריכוז 48, תנועה 25 ומורפולוגיה 4 - עד כמה זרע לאחר 5 ימי הפסקה איכותי יותר מזרע של יום הפסקה? או שההבדל אינו משמעותי? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות זרע - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010ההבדל לא משמעותי.
יכול להיות יותר טוב, או פחות.
לא ניתן לחזות מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןאנה30/10/2010
שלום,
אני לוקחת כדורי אוטרוגסטן דרך הנרתיק 3 פעמים ביום מאז הביוץ.
היום בבוקר אני חוששת שלא הכנסתי כמו שצריך והוא נפל החוצה (אבל אני לא בטוחה לכן לא לקחתי אחר במקומו).
האם זה מסוכן אם לא נלקח כדור אחד?
מה יכול לקרות אם באמת פספסתי כדור?\
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' שחר קול30/10/2010גם אם לא נלקח כדור אחד לא ייגרם נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)