מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור בשחלות פוליציסטיותשירה26/03/2010
אני מיועדת לIVM ויש לי איחור של יומיים במחזור אם אני יטול פרוברה לקבלת המחזור זה ישנה משהו בטיפול זה מותר?
כמובן שלפני הנטילה אני יעבור בדיקת הריון וזה יעשה דרך הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה אבל...
פרופ' אלכס סימון26/03/2010למה לטפל בעצמך. היכן הרופא שצריך לבצע IVM? אולי לא יתאים לו / לך לטפל דווקא כשיגיע הווסת שהפרוברה שנטלת על דעת עצמך גרמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירה26/03/2010אני מטופלת באסף הרופא ואין קשר ישיר עם המטופלות זה רק בייעוץ
אבל זה יכול להפריע לטיפול של הפרייה גם ככה עבר חודש וחצי מההפרייה הקודמת שלא הצליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחשוב בהגיון
פרופ' אלכס סימון27/03/2010נאמר שתקבלי טיפול ויגיע הווסת בעוד שבוע. את פונה לרופא ואומרת לו שאת מבקשת להתחיל טיפול ה IVF. תשובתו, בהחלט כדאי, תריך רק להמתין לווסת שלך לתחיתל טיפול. את תעני אבל עכשיו אני בווסת..... אם יש מקום והוא כרוך לטיפול הרווחת, ואם לא? תמתיני עוד חודש לפחות עד לווסת הבא שיבוא לבד או שוב עם כדורים.
לכן, קיצרתי והצעתי לך לפנות מראש ליחידה להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לי27/03/2010בפעם האחרונה שהייתי בייעוץ לאחר השאיבה נאמר לי ע"י הרופא המטפל כי הטיפול הבא יתחיל ביום ה2 לווסת הבא אין לי כוחות לחכות זמן נוסף אשר נחשב למיותר היות ואני מודעתלכך שהאיחור בווסת יכול להיות נורא ארוך אז חשבתי שאם אני ייטול מהפרוברה זה יזרז לי את הטיפול המיועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת אבל...
פרופ' אלכס סימון27/03/2010הטיפול צריך להיות בתאום עם היחידה. מה יקרה כשיגיע וסת ויאמרו שאינך יכולה להתחיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירה27/03/2010אני אשמע לדברך מחר על הבוקר אני ייצור קשר עם היחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת ביתאהילה26/03/2010
עד איז שבוע/חודש הביתא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד 1500
פרופ' אלכס סימון26/03/2010אחר כך המעקב בבדיקת על קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה, אודה על תשובה.
הילה26/03/2010שאלתי עד מתי הביתא אמורה להכפיל את עצמה ולא עד מתיי צריך לעקוב אחריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעל רמה של 6000
פרופ' אלכס סימון27/03/2010היא כבר לא מכפילה את עצמה וזה כבר ממש לא חשוב אם עוקבים בעל קול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום וחג שמחשירה26/03/2010
לכל הרופאים הנפלאים שכאן בשביל לעזור תמיד
שתהיה לכם שבת נפלאה מלאה בנתינה ועזרה כהרגלכם
וחג שמח וכשר
ושתמיד תהיו יעילים ויהיה לכם את הכוח לעשות את עבודת הקודש הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר (:
פרופ' אלכס סימון26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייה חוץ גופית - שאלותענת26/03/2010
שלום,
אני אמורה לעבור שאיבה ביום רביעי הקרוב. לאור מצב השחלות שלי - גירוי יתר הרופא אמר לי כ ייתכן שעדיף לא לבצע החזרה כרגע אלא להקפיא את העוברים ולהחזיר חודש הבא.
1. במה גירוי יתר יכול להפריע להחזרה?
2. מה סיכויי שרידות של עוברים מהקפאה והפשרה?
3. האם לא כדאי להחזיר חלק במחזור נוכחי?
4. ממה שקראתי הבנתי שיש כמה שיטות שונות לביצוע ההקפאה. איזו עדיפה?
אני אבצע את הזאיבה באלישע, באיזה שיטה הם משתמשים?
קצת נתונים עלי:
בת 29 פוליציסטית, בלי בעיות זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי שחלתי עודף
פרופ' אלכס סימון26/03/20101. הגירוי לא מפריע להחזרה. להפך, ההחזרה אם תסתיים בהריון תחמיר את הגירוי עד כדי אולי צורך באישפוז בבית החולים לטיפול עם אינפוזיה
2. שיעור ההריון לאחר הקפאה נמוך יותר מזה של טריים. אולם שוקלים תועלת לעומת סיכון שלך
3. לא להחזיר אם הרופא חושב כך. גירוי יתר שחלתי יכול במקרים קיצוניים לסכן חיים
4. צורת ההקפאה תלויה ביחידה ובשיטותיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורנטול26/03/2010
קיבלתי מחזור אחרון ב24.2 ביום רביעי האחרון עברו בדיוק ארבעה שבועות. אך לא קיבלתי. המחזור שלי סדיר. לעיתים אף מקדים ביומיים שלושה, מצב של איחור לא מאפיין אותי. עשיתי בדיקה בייתית ברביעי יצא שלילי. עשיתי שוב הבוקר יצא שלילי. אני לא במתח ולא לחוצה החודש. ממז מוזר. מה קורה לגוף שלי? אני צריכה לדאוג? הייתה לי הפלה לפני כשלושה חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור = איחור בביוץ
פרופ' אלכס סימון26/03/2010אם אין הריון המשמעות איחור בביוץ. המתיני לאיחור שבוע ואם עדין אין מחזור פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עוברישירלי26/03/2010
עשיתי החזרה של עובר בתאריך 7.3.2010
בטא ביום ה-12 217 ביום ה-15 נמסר לי ע"י פרופ/ מרגליות שהכל נראה מצוין ושהבטא הכפילה את עצמה (לא שאלתי לכמה)
נקבע לי ליום ראשון הקרוב אולטרסאונד
1.האם ניתן לראות כבר דופק ?
2. האם נורמלי שאין לי תופעות כמו בחילות וכו' המאפיינות הריון ?
אני מאוד חרדתית מפני שהיה לי הריון אחד בעבר,גם הפרייה ובשבוע 9+2 הפסיק הדופק
ואני פשוט לא מתפקדת מלחץ,מאוד חרדה,לא ישנה ולא אוכלת ואני חוששת מאוד כי אין לי בחילות מפני שבהריון ראשון סבלתי מאוד מבחילות והקאות. האם נראה כיח ההריון תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יראו דופק - מוקדם מידי
פרופ' אלכס סימון26/03/2010אולם לקראת החג כולם מתענינים אם יש שקית הריון ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF טיסהturh,26/03/2010
שלום,
אני אמורה להתחיל טיפול הורמונלי לקראת IVF רציתי לדעת אם אחרי ההפרייה ניתן לטוס לחו"ל או שיש להישאר בארץ לפרק זמן מסויים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה לחו"ל
פרופ' אלכס סימון26/03/2010טלוי איזה חו"ל ומה תהיה תגובהת השחלות שלך. ארה"ב לא מומלץ, אירופה אפשר אם מצבך הרפואי יאפשר - את זה תוכלי לשאול את הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה דופק עוברי
שירלי26/03/2010ראשית תודה רבה על התשובה
ושנית האם זה בסדר שאין תופעות של הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
פרופ' אלכס סימון26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא והמשך..טלי25/03/2010
ערב טוב לרופאים,
ווסת אחרונה ב 18.2.
הזרעות ב 4.3, 5.3
ב 21.3- בטא 323
ב 23.3- בטא 689
האם יש צורך בבדיקות בטא נוספות עד לבדיקת ה US?
מתי מומלץ לבצע US ראשון?
תודה רבה וחג שמח :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול27/03/2010אין צורך בבדיקות נוספות.
א.ס. כחודש לאחר ההזרעה השנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוקופאג' ותמיכה בהריוןאני25/03/2010
שלום רב.
אני נמצאת בשבוע 3+6 לאחר טיפול IVF.
עד כה מטופלת בגלוקופג' כחלק מטיפול בשחלות פוליצסטיות.
כמו כן מקבלת תמיכה של אנדומטרין ואסטרופם.
ברצוני לדעת מתי הזמן המקובל להפסיק את נטילת הגלוקופאג' וכן את התמיכה.
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין החלטה מוחלטת
פרופ' אלכס סימון26/03/2010יש האומרים עד שבוע 12
יש האומרים על ההריון
ויש האומרים מיד שנמצא כי האישה הרתה.
תלוי מה האסכולה של הרופא שלך. אני בין אלו המציע עד 12 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה דחופהמאיה25/03/2010
קיבלתי תוצאות של בדיקת דם ששלחו אותי לבצע לפני הפריה
ויש משהו שמטריד אותי:
כתוב לי בהערות לבצע דחוף pemarks (general
התוצאה יצאה order comments
מה זה אומר זה מפחיד אותי נורא מה לא יתחילו לי לטיפול מה זה לעזאזל???
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מכיר 300 בדיקות דם
פרופ' אלכס סימון26/03/2010איך ניתן לעזור כשלא יודעים איזה בדיקת דם נשלחת לבצע, מה היתה התשובה, ומתי בוצעה בהתייחס לווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכס
מאיה27/03/2010כנראה שאני טעיתי זה מה שהיה כתוב בהערות באנגלית ולא היה רשום ליד כלוםהכל היה תקין ולא הבנתי תודה בכול זאת שבת שלום וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתאני25/03/2010
שלום,ביצעתי את הבדיקות ביום ה-4 לווסת אודה לכם אם תפענחו לי אותן,אני כבר שבוע וחצי עם זריקות דקפפטיל,לפני טיפול הפריה ראשון.אציין שאני בעלת שחלות פוליצסטיות.
Prolactine-129
LH - Luteinizing Hormone-3.6
FSH-2.5
Estradiol (E2)-ן200 pmol/L - מ ןטק
Testosterone Total-1.5 nmol/L -קטן
אשמח לקבל את תגובתכם,תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש מצויין
פרופ' אלכס סימון25/03/2010הדקפפטיל פועל כפי שציפו ממנו. את מוכנה להתחיל טיפול עם גורמי הביוץ לפי הוראות היחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
אני25/03/2010תודה רבה לך,אתה ממש הרגעת אותי,אני שמחה ומעריכה שיש פורום כזה שתומך בנו.
חג שמח ובשורות טובות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני המשך
אני25/03/2010האם זה מעיד משהו על הפוריות שלי? הייתי קצת לחוצה מFSH נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקינות של בדיקת בטאאור25/03/2010
ב-7/3 היתה החזרה של 2 עוברים ב 23/3 בדיקת בטא ראשונה 326 ב 25/3 בדיקת בטא שנייה 561 האם העליה תקינה למרות שלא היתה הכפלה?האם ניתן לדעת אם ישנם שני עוברים או עובר אחד לפי התוצאה? בבדיקה השנייה-ה E2 הוא 5632 והפרוגסטרון 189.9, האם השילוב של סך הנתונים מעיד על תקינות? התבקשתי ע"י הרופא לחזור על הבדיקה ביום ראשון, האם גם בבדיקה הפעם המספר אמור להכפיל את עצמו כל 48 שעות, כלומר שעל התוצאה להיות גבוהה מפי 3 מהתוצאה הנוכחית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות סבירות
פרופ' אלכס סימון25/03/2010אין לעמוד עם מחשבון ולחפש הכפלה מדוייקת פי שניים. כדאי לחזור על הבידרה לפני החג לוודא שקיימת עליה סבירה של הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלות ביתאא25/03/2010
באים ביתא אמרוה להכפיל את עצמה כל יומיים כי לפי שמה שראתי ביתא יכולה להיות מוכפלת דם פי 1.5 - 1.7 . אני שואלץ כי אני די לחוצה
ביום 12 להחזרת עוברים שעיתי ביתא שיצאה 123
ביום 14 216 .
האים זה תקין ? כי אין הכפלהפי 2
האם יכוללהיות שזה יוכפל ?
לאיזה ערכים עלי לצפות בעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש תקין
פרופ' אלכס סימון25/03/2010את צודקת לא חייבים הכפלה של פי שניים כל פעם. בערך פי שניים גם טוב. חזרי על הבדיקה ביום ראשון כדי שתהי רגועה בליל הסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי בלחץ!שיר25/03/2010
2.3 החזרת עוברים מוקפאים
14.3בטא 393
16.3 בטא 790
18.3 בטא 1275
20.3 בטא 3342
23.3 אולטראסאונד התשובות: בחלל הרחם נצפה שק הריון תוך רחמי בעל גבולות חדים וסדירים בקוטר8 מ"מ.
מתאים ל4.6 שבועות הריון
נצפה שק החלמון.
טרם נצפה עובר.
מדובר בהריון צעיר.
רצויה ביקורת.
האם נראה תקין?באיזה תאריך אוכל לבצע u.s ולראות עובר\דופק?פשוט בגלל החג אמרו לי להגיע רק ב1.4.אבל אם יש מצב שאפשר לראות לפני אימרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר שלום
פרופ' שחר קול25/03/20101.4 -תאריך טוב. אין סיבה ללחץ!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההורמון קורטיזול...אליסה25/03/2010
במסגרת עבודה לביה"ס נשאלתי שאלה שאני לא מוצאת תשובה עליה: מה הוא איבר המטרה של ההורמון קורטיזון?
בתודה מראש , אליסה.. מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איברי מטרה רבים,
פרופ' שחר קול25/03/2010למעשה - כל מערכות הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)