מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטרדיול גבוה?דורית31/03/2010
בת 33 ללא ילדים.
לפני שנה ניסיון ראשון להרות הסתיים בהפלה מוקדמת, מיד לאחר מכן הריון נוסך שהסתיים גם הוא מוקדם מאוד (שתי ההפלות טבעיות). מחזור סדיר של 22 יום.
בדיקות דם יום 2 למחזור הראו:
אסטרדיול 240
FSH 7.3
במהלך בירור ומעקב זקיקים (ללא תרופות הורמונליות) נתקבלו בבדיקות דם הערכים הבאים (הערכים בקירוב):
יום 9 - אסטרדיול 400
יום 10 - אסטרדיול 750
יום 11 - אסטרדיול 1400 (זקיק מוביל 18 ורירית 8)
ביום 11 הפרוגסטרון היה נמוך עדיין (בערך 1.5) ונכנסנו לסוף שבוע כך שלא המשכתי עם המעקב.
ביום 20 של אותו מחזור התקבל ערך 28 עבור פרוגסטרון ואסטרדיול 550.
ערכי האסטרדיול לאורך הבירור כולו גבוהים מהערכים הנורמלים המפורסמים במקומות שונים ברשת אך הרופא (למרות ששאלתי) אמר שהבדיקות תקינות. בנוסף, הבנתי כי ישנה השפעה של של האסטרדיול באיזון חוזר על ערכי FSH - כלומר, ייתכן וערכי הFSH ה"אמיתיים" גבוהים יותר.
אני חוששת שהרופא שלי לא מצייד אותי באמת כולה (לא רוצה להלחיץ אותנו ....) וזה רק מלחיץ אותי יותר...האם הערכים חריגים ? האם כדאי לערוך בירור נוסף? אם כן באיזה כיוון?
תודה רבה..... דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול
פרופ' שחר קול31/03/2010כל הערכים תקינים.
קיימים סימנים עדינים לאפשרות של תגובה שחלתית נמוכה לגירוי שחלתי, אם יהיה בכך צורך: E2 יום 2 מעט גבוה, מחזורים קצרים יחסית (22) יום.
עם זאת, יש ביוץ, לכן יש להמשיך הברור בכיוון של צילום רחם ובדיקת זרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה טיפשית,אבל אני בלחץאורית31/03/2010
שלום.
היום עברתי החזרה.ivf ראשון.אני ממש מפחדת להכניס את הנר.נראה לי שכל טיפה של הפרשה, אלו העוברים שזולגים.יש מצב? נשמע מטופש אני בטוחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב
פרופ' אלכס סימון31/03/2010העוברים ברחם עמוק ואילו הנר רק בנרתיק. אבל צריך להחדיר את הנר עמוק ככל האפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביתאא31/03/2010
לאחר 3 הכפלות לא תקינות של ערכים : 123, 216, 356 יומיים אחרכך הייתה
הכפלה של 758 למחרת נעשתה בדיקה 899 כעבור יומים מבדיקה זו הביתא היא 1738 האין זה תקין ?
האם ניתן לראות בשלב זה שק עובר ? אני מאוד חוששת מהריון חוץ ריחמי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לבצע על קול
פרופ' אלכס סימון31/03/2010צריך לראות שקית הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' סימון -אחרי ivf שנכשלטלי31/03/2010
שלום,
יום שני קיבלתי בטא שלילית אחרי החזרת עוברים טריים.
המחזור עדיין לא הגיע. האם אחרי ivf צפוי שיבוש במחזור? (בד"כ מקבלת 14 ימים בדיוק אחרי הביוץ)
שאלה נוספת - אני מטופלת ביחידה שלכם בעין כרם. רוצה מאוד לנצל את החודש הקרוב להחזרת מוקפאים. האם יש אפשרות לקבל תכנית והנחיות מכם טלפונית? (התור הבא שלי הוא רק שבוע הבא, אחרי החג).
תודה רבה
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שלילי
פרופ' אלכס סימון31/03/2010וסת מגיע תוך שבוע מהפסקת התמיכה. אם בכל זאת לא יגיע - לפנות ליחידה.
תוכנית החזרת מוקפאים אינה מתבצעת טלפונית אלא מומלץ לשבת עם אחד הרופאים ביחידה, לסכם טיפול קודם, לבצע הערכות והחלטות על אופי הטיפול החדש. מה להחזיר, כמה, איזה פרוטוקול וכד'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעההילה31/03/2010
שלום,
החודש התחלתי טיפול לקראת הזרעה.. הרופא שלי בחופשה ודיי קשה להשיג אותו כך שאודה לך אם תוכל לעזור לי בהנחיות להמשך הטיפול.
קיבלתי מחזור ביום שני האחרון עפ"י הנחיות הרופא אני אמורה להתחילת כדורים איקקלומין פעמיים ביום במשך חמישה ימים מהיום החמישי למחזור ..(כלומר ביום שישי הקרוב להתחיל)
שאלתי היא מתי אני אמורה להגיע למעקב זקיקים ובדיקת דם ? באיזה שלב ?
והמחזור שלי בדר"כ מאוד קצר 3 ימים 4 גג זה משנה ??
אודה לעזרתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' אלכס סימון31/03/2010מיום 5 לווסת איקקלומין. ביום 9 נלקח כדור אחרון. ביום 12 למחזור בדיקה ראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!! דימום בשבוע 6TIMI31/03/2010
אני בשבוע 6 + 3 ימים, לאחר אקטופי לפני שנתיים. היה לי דימום חלש בצבע אדום בלילה ובבוקר דימום בצבע חום כהה. יש לי קצת כאבי בטן וגב.
האם ללכת לבית חולים? או לחקות עד למחר וללת לרופא שלי
קצת מפחיד אותי הדבר
ראו שק הריון אחד בשבוע 5 למרות שהוחזרו שני עוברים ב IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה כדאי לעשות?
פרופ' אלכס סימון31/03/2010כדאי לבצע על קול לוודא תקינות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשרון31/03/2010
בוקר טוב
אני לפני טיפול חדש והתבקשתי לקחת גלולות מסוג פליים במחזור הזה
אני כבר ביום ה11 ועדיין יש לי דימום
בדרך כלל ימי הווסת שלי הם 6
האם זה תקין ?
(לא נהגתי להשתמש בגלולות בשנים האחרונות)
תודה על תשובתכם
וחג שמח
דפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופ' אלכס סימון31/03/2010לעיתים יתכן דימום קל עם גלולות. להמשיך טיפול עם גלולות למרות הדימום. לפעול לפי התוכנית ולהתעלם מהדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובה-ד"ר ישי/הריון?שלומית31/03/2010
ד"ר ישי שלום,
בהמשך לתשובתך, בטיפול הקודם עשיתי בדיקת הריון שהראתה תוצאה שלילית.
התחלתי עם מונוגון ב-6/3 אך ב-12/3 הרופא החליט להפסיק את הטיפול כי ראה בא"ס וגינלי שתי ציסטות גדולות ולכן ביקש שאמתין שבועיים ואז לחזור לביקורת לראות שהציסטה נעלמה.
מה שכלל לא מובן לי, האם בעצם הציסטה הזאת היתה זקיק שהכיל ביצית? איך זה יכול לקרות?
יש ביוץ עם ציסטות כאלו?
תודה
תשובתך:
מעניין. האם עשית בדיקת הריון , בטיפול הקודם , כאשר היה דימום והנחת שאת לא הריון ? האם עשית עכשיו בדיקת הריון ?
כמובן שלא ניתן להגיד האם ההריון יהיה תקין או לא . למרות הזריקות שקבלת הדבר בהחלט אפשרי. העובדה שאין לך תחושות של הריון , אינה שוללת שאת בהריון תקין. אני מניח שהרופא רוצה לחכות זמן מספיק , שיאפשר לקבוע בודאות האם מדובר בהריון תקין לשלב הזה או לא
ד''ר דוד ישי
רופא בכיר ביחידת IVF של בי"ח כרמל, מנהל בנק הזרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת שוב את שאלתי-בהמשך לתשובתך
שלומית31/03/2010שלום וחג שמח,
אני כ"כ מבולבלת שאשמח לקבל את חוות דעתכם:
טיפול ראשון עם זריקות מנוגון ואוביטרל- נכשל וקיבלתי מחזור ב-3/3
התחלת טיפול שני:
מחזור אחרון ב-3/3
תחילת טיפול עם מנוגון ב- 6/3
החלטה על הפסקת הטיפול עם הזריקות מאחר ונראו באולטרסואנד שתי ציסטות גדולות ב-12/3
ניתנה לי הוראה להמתין שבועיים עד היעלמות הציסטה.
בדיקה וגינלית ב-29/3 נראה שק הריון ברחם עם חלמון. לא עובר ולא דופק. בדיקת שתן הראתה הריון.
הרופא אמר שכנראה שאחד מהציסטות היו עם ביצית? והיתה הפרייה?
לא מובן לי כיצד זה יכול לקרות? האם זה נורמלי? האם יתפתח הריון תקין? אני לא מרגישה כלל בהריון.
נקבע לי תור לעוד שבועיים. למה להמתין כ"כ הרבה זמן.
חבל שהרופא לא נותן לי אינפורמציה מלאה.
אני מאוד מבולבלת וחסרת סבלנות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שלומית
ד''ר דוד ישי31/03/2010האם יש עדות להריון הנוכחי גם בבדיקת דם להריון ?
בעיקרון יכול זקיק להיות גדול מהרגיל- ציסטי ולביץ באופן נורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשלי30/03/2010
שלום רב בת 29.
אני כ3 וחצי חודשים לאחר הפסקת הריון שבוע מאוחר (זו היתה לידה). כבר מזה חודשיים אני במעקב אולטסאונד ויש זקיק מוביל ורירית עבה(7 ממ), אך כעבור כמה ימים מהזקיק אין עלית בחום השחר אין ביוצ בערכת ביוץ ומתחיל דימום(כלומר אין ביוץ)
אני חייבת שתענה לי רק איך יתכן שישנם אכן זקיקים מובילים בגודל 20 ממ לערך ואין באמת ביוץ?יכול להיות דבר כזה?שיש זקיקים מובילים הרירית עבה ולא מתרחש הביוץ?איך זה קורה?יכול להיות זקיקים ריקים חודש אחר חודש?מה זה?אני חייבת תשובתך זה היה הריון ראשון שהופסק עקב טרנסלוקציה וככ רוצה הריון חדש תקין בבקשה ענה לי.(כעת אני חודש ראשון עם איקקלומין נצפו כעת שני זקיקים מובילים 16 ו18 בכל שחלה ומתה מפחד שגם הן לא יבייצו כמו בחודשים הקודמים, יש מצב כזה?)
תודה חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלי
ד''ר דוד ישי31/03/2010עלולים להיות מחזורים ללא ביוץ , אבל מדובר בד"כ בתקלות חד פעמיות שלא חוזרת על עצמן. אחרי הפלה זה אולי אפילו מעט שכיח יותר. העובדה שהיית בהריון מעידה שאת מביצת. לא נראה לי שיש לך סיבה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהlilach30/03/2010
שלום. ב"ה קיבלתי בערב חג תשובה חיובית בבדיקת בטא [אחרי החזרה]. רציתי לשאול לגבי יחסים. מה ההמלצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מניעה מיחסים
פרופ' אלכס סימון31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין קצת מודאגת - בהמשך לדיוןג'סמין30/03/2010
בעקבות הזקיק - 25 והתוצאות של E=685, P=2.5, שכחתי שגם נמצאו עוד זיקיקים קטנים. בכל אופן החלטתי בגלל החג לעשות בדיקת ביוץ בבית . יצא שביומיים אלה לא בייצתי עדיין , אני כיום ביום ה- 12 למחזור, שאלתי היא האם יכול להיות שהזקיק הזה הוא בסך הכל ציסטה - ובעצם מחכה לי ביוץ בעוד כמה ימים בלבד עם זקיק אחר שאולי גדל בהתאמה להורמונים הנ"ל - כי המחזור שלי בחודשים האחרונים הוא כל 31 יום בערך - האם יש לי עוד כמה ימים לביוץ ...והזקיק הזה הוא בסך הכל ציסטה ?
אנא תשובתכם - חג שמח ונפלא !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביגיל
ד''ר דוד ישי31/03/2010זאת אפשרות . צריך לעקוב אחר הזקיקים ואחר התפתחות ההורמונים כדי לדעת מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות/הריון/איך זה קורה?שלומית30/03/2010
שלום וחג שמח,
אני כ"כ מבולבלת שאשמח לקבל את חוות דעתכם:
טיפול ראשון עם זריקות מנוגון ואוביטרל- נכשל וקיבלתי מחזור ב-3/3
התחלת טיפול שני:
מחזור אחרון ב-3/3
תחילת טיפול עם מנוגון ב- 6/3
החלטה על הפסקת הטיפול עם הזריקות מאחר ונראו באולטרסואנד שתי ציסטות גדולות ב-12/3
ניתנה לי הוראה להמתין שבועיים עד היעלמות הציסטה.
בדיקה וגינלית ב-29/3 נראה שק הריון ברחם עם חלמון. לא עובר ולא דופק. בדיקת שתן הראתה הריון.
הרופא אמר שכנראה שאחד מהציסטות היו עם ביצית? והיתה הפרייה?
לא מובן לי כיצד זה יכול לקרות? האם זה נורמלי? האם יתפתח הריון תקין? אני לא מרגישה כלל בהריון.
נקבע לי תור לעוד שבועיים. למה להמתין כ"כ הרבה זמן.
חבל שהרופא לא נותן לי אינפורמציה מלאה.
אני מאוד מבולבלת וחסרת סבלנות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומית
ד''ר דוד ישי30/03/2010מעניין. האם עשית בדיקת הריון , בטיפול הקודם , כאשר היה דימום והנחת שאת לא הריון ? האם עשית עכשיו בדיקת הריון ?
כמובן שלא ניתן להגיד האם ההריון יהיה תקין או לא . למרות הזריקות שקבלת הדבר בהחלט אפשרי. העובדה שאין לך תחושות של הריון , אינה שוללת שאת בהריון תקין. אני מניח שהרופא רוצה לחכות זמן מספיק , שיאפשר לקבוע בודאות האם מדובר בהריון תקין לשלב הזה או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין השרשהמישהי30/03/2010
היי, בת 44.4. אין ילדים.
צילום רחם תקין(חצוצרות פתוחות לגמרי). רירית תמיד גדולה. זרע מצויין.
2 הפריות- שאיבה אך ללא החזרה.
בכל 4 ההפריות האחרות כל העוברים (1-3) שנשאבו היו טובים וגם הוחזרו אך לא נקלטו.
בפעם הזו: טיפול ללא הורמונים. רירית 12, שאיבה 2, החזרה 2 יפים. אין הריון.
אני חושבת שאולי בכל זאת משהו ברחם שלי מפריע להשרשה.
1. מה יכול עוד להפריע אצלי להשרשה (חוץ מהתשובה הרגילה של גיל)?
2.. נאמר פה שגם מירקם הרירית חשוב. האם כדאי לי לבדוק גם את מירקם הרירית ?
3. ברצוני לעשות בדיקת קרישת דם. בקופה טענו שהבדיקה יקרה ואפשר רק אחרי 3 הפלות ולי לא היו. אבל האם לא יתכן שיש לי בעית קרישות גם אם לא עברתי הפלה? אני מעוניינת לבצע אותה באופן פרטי, האם זה כדאי או סתם מיותר ולא קשור?
4. האם יתכן שאצל פונדקאית העוברים שלי יקלטו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
פרופ' שחר קול30/03/20101. ההשרשה תלויה בראש ובראשונה בעוברים. איכות העוברים היא תולדה של גיל האישה. אם יש ספק לגבי הרירית אפשר לבצע היסטרוסקפויה אבחנתית.
2. מירקם הרירית נבדק בעל בדיקת א.ס.
3. לא נראית סיבה משכנעת לביצוע בדיקות קרישה. כמובן שניתן לבצע באופן פרטי.
4. לא סביר.
יש לזכור, גם אם העוברים נראים "יפים" עדיין הניבוי המוצלח ביותר ליכולת ההשרשה שלהם ברחם הוא גיל האישה.
סיכויי ההשרשה בגיל 44 הם קטנים מאוד, ולא בגלל הרחם, שכן סיכויי ההשרשה של עוברים שמקורם בתרומת ביציות הם מצוינים, גם בגיל 44, וגם בגילים מתקדמים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי שאיבת ביציותחגית30/03/2010
שלום לכם,
אחרי שאיבת ביציות שנעשתה לפני כחודש היה לי דימום מאסיבי כחצי יום, אח"כ הדימום הפך קרישי יותר עד שפסק לחלוטין אחרי יממה נוספת. לא התפתחו עוברים ולכן לא היתה החזרה.
במחזור שהופיע אח"כ היו קרישי דם רבים.
במעקב זקיקים שנעשה כעת נצפתה רירית לא סדירה. האם קשור לזה? האם יש צורך לבצע בדיקה מעבר לבדיקת האולטראסאונד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית שלום
פרופ' שחר קול30/03/2010כנראה שאין קשר בין הדימום לאחר השאיבה, לבין הרירית שאינה סדירה.
יש לשקול היסטרוסקופיה כדי לברר את הממצא ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום אחרי שאיבת ביציות
חגית30/03/2010תודה רבה, חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים והתקררותמעיין29/03/2010
שלום ד"ר,
ביום רביעי הקרוב מתוכננת לי החזרת עוברים מוקפאים.
אני כבר יומיים עם התקררות ושיעול (ללא חום) האם יש בעיה להחזיר עוברים במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה שיהיה בהצלחה
פרופ' אלכס סימון29/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)