מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית ואסטרופםמעיין25/03/2010
שלום ד"ר,
אני נמצאת בסבב מוקפאים, התחלתי אסטרופם 2 מ"ג ביום השני למחזור 4 כדורים ליום.
אחרי 16 יום הרירית הגיעה רק ל 5.8, הוסיפו לי עוד אסטרופם, סה"כ 5 אסטרופם ליום (3 דרך הפה ן-2 וגינלי) היום אחרי 4 ימים של 5 אסטרופם ביום הרירית לא זזה ונותרה 5.8.
קיבלתי הנחייה להגיע שוב למעקב ביום ראשון.
הרירית שלי תמיד לא מזהירה, בסבבי IVF רגילים היא מגיעה בקושי ל-7, במוקפאים היא מגיעה בקושי ל-6, ובסבב המוקפאים הקודם כשהגיעה ל- 5.8 כבר החזירו.
אמרתי שאני מתעקשת שיחזירו לי נאמר לי מהמחלקה (מטופלת בציבורי) כי הם לא מאשרים להחזיר עם רירית כזאת.
האם אין לי שום זכויות לדרוש החזרה?? הרי אלו העוברים שלי ובהחלט יש הריונות גם עם רירית כאלו.
הרי זו הרירית שלי תמיד בסבבי מוקפאים אז מה ההגיון למשוך אותי עוד ועוד כשאין סיכוי שהרירית תתעבה? היום אני כבר 20 יום נוטלת אסטרופם והרירית לא מתעבה יותר אז מה ההגיון בלהמתין עוד 4 ימים? (מה עוד שאני עם אנדומטריוזיס וכמויות האסטרוגן שאני לוקחת רק מחמירות את האנדומטריוזיס)
יש בכלל סיכוי שהיא תתעבה עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול25/03/2010סיכוי קטן לעבוי נוסף של הרירית.
יש לוודא מרקם תקין של הרירית, בנוסף לעוביה.
אם המרקם תקין, יש סיכוי להריון גם ברירית של 6 ממ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
מעיין25/03/2010הרירית תמיד תלת שיכבתית.
נשלחתי לפני כ3 חודשים להיסטרוסקופיה לנסות ולראות אם יש סיבה לעובי הדק של הרירית.
נמצאו הידבקויות ברחם ועברתי היסטרו' ניתוחית.
השאלה החשובה שלי היא האם אני רשאית להתעקש על החזרת העוברים?
האם בי"ח ציבורי צריך להסכים לדרשתי להחזרת העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מעיין25/03/2010חשוב לי לדעת אם יש לי זכות להתעקש על החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה
מעיין26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכותך המלאה
פרופ' אלכס סימון26/03/2010לפחות זו דעתי. אם הרופא הסביר לך את סיכויי ההריון ואין בידו שיטת טיפול אחרת שאת מסכימה לה כדי לנסות להשיג רירית עבה יותר, הרי את יכולה לבקש כי רצונך להחזיר את העוברים גם ברירית בעובי זה ובתנאי שאת יודעת כי היא נופלת בתחום בו שיעורי ההריונות נמוך מהממוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאפ בתחילת הריוןהילה25/03/2010
הבנתי שאין בעיה לעשות בדיקת פאפ בתחילת הריון (שבוע 3 + 5) ובכלל אך אני עדיין לחוצה כי ההריון הזה הגיע אחרי טיפולים ולא בקלות והוא מאוד יקר לי ומפחדת שזה יגרום נזק אך מצד שני לשקט הנפשי שלי רוצה לעשות את הפאפ כי עשיתי רק פעם אחת ולפני יותר משנתיים.
אשמח לקבל הסבר על איך מתבצעת הבדיקה כי אני זוכרת שהרופא הכניס לי את המפסק לנרתיק והכניס צינורית או משהו כזה וגירד את צוואר הרחם כדי לקחת דגימה אז חוששת שהמפסק והנגיעה בצוואר הרחם יכולה לגרום להפלה.
האם הוא לא פותח את הצוואר עצמו? איך בדיוק מתרחשת הבדיקה?
סליחה על הלחץ אבל זה הריון שני והראשון לא התפתח ועברתי גרידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפ
פרופ' שחר קול25/03/2010נגיעה בצוואר לא תגרום להפלה.
הבדיקה לא גורמת לפתיחת הצוואר.
אם פאפ קודם היה תקין, אפשר להמתין 3 שנים לפני הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיסחסויה25/03/2010
שלום ד"ר,
ברשותך שאלה האם צילום רחם תקין יכול לשלול על הסף את מחלת האנדומטריוזיס ? או שבשביל לגלות מחלה זו צריך לעבור בדיקה אחרת? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס
פרופ' שחר קול25/03/2010צילום רחם תקין אינו שולל אנדומטריוזיס.
איבחון מדויק - לפרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות או לא השתרשותחני25/03/2010
שלום
אני לאחר הריון כימי (חודש שעבר)
הביוץ האחרון חל לפני כשבועיים, היום עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 51
מה הסיכוי ששוב יהיה הריון כימי?
מאלו ערכי בטא ניתן לדעת שחלה השתרשות טובה של העובר ואין חשש להריון כימי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כימי?
פרופ' שחר קול25/03/2010מתחיל הריון. בתקווה שימשיך תקין.
יש צורך לעקוב עד אשר מופיע שק ההריון (בערך עוד 10 ימים).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי בלחץ יותר ממני!שיר25/03/2010
2.3 החזרת עוברים מוקפאים
14.3בטא 393
16.3 בטא 790
18.3 בטא 1275
20.3 בטא 3342
23.3 אולטראסאונד התשובות: בחלל הרחם נצפה שק הריון תוך רחמי בעל גבולות חדים וסדירים בקוטר8 מ"מ.
מתאים ל4.6 שבועות הריון
נצפה שק החלמון.
טרם נצפה עובר.
מדובר בהריון צעיר.
רצויה ביקורת.
האם נראה תקין?באיזה תאריך אוכל לבצע u.s ולראות עובר\דופק?פשוט בגלל החג אמרו לי להגיע רק ב1.4.אבל אם יש מצב שאפשר לראות לפני אימרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ
פרופ' שחר קול25/03/2010אין סיבה ללחץ.
בהצלחה ב - 1.4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםיעל25/03/2010
שלום רב,
אני מצטרפת למילות התודה וההערכה של המשתמשות בפורום (אני בטוחה שעוד רבות מרגישות כך, גם אם לא הביעו זאת). אתם עונים במהירות, במקצועיות ועם הרבה רצון לעזור. תודה מקרב לב.
שאלותי:
1) האם אפשר להחזיר עובר מוקפא בן יומיים ועובר מוקפא בן שלושה ימים באותו מחזור?
אם כן -באיזה אופן (יום אחרי יום)?
2) אם רמת הפרוגסטרון היא 1, באולטראסאונד נצפה זקיק של 22*20 וגם מעט נוזל בדוגלס- כעבור כמה זמן צריך להיות הביוץ ללא אוביטרל?
תודה רבה וחג שמח
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' שחר קול25/03/20101. כן. יום אחרי יום.
2. סביב יומיים. יש לדעת כמובן את רמת ה - LH כדי לדייק.
3. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז ווסת- בהולרווית25/03/2010
שלום ד"ר
עברתי IVF ראשון שנכשל(בדיקת דם שלילית) לאחר כשבועיים החלו להופיע הפרשות מוזרות וחומות שנמשכו כשבועיים עם כאבים ונמסר לי לאחר בדיקת אולטרסאונד כי אולי זו ציסטה, שבוע לאחר מכן עברתי בדיקת דם לצרכי מעקב כיוון שההפרשות לא פסקו והרופא המטפל מסר לי שאני בהריון(בטא 161) אלא שכנראה ההריון לא תקין, עברתי שוב בדיקת דם הבטא בירידה ויום ראשון יש לי עוד אחת.
היום היה נראה לי שקיבלתי מחזור והתקשרתי ליחידת IVF שם נמסר לי שצריך לחכות עד לירידת הבטא מתחת ל-3.
חיכיתי כבר חודש וחצי ועכשיו נמסר לי שרק לאחר שהבטא תרד מתחת ל- 3 צריך לחכות לווסת הבאה כי מה שיש לי עכשיו זה לא ווסת... (על אף שחשבתי כן).
שאלתי: האם לאחר שהבטא תרד מתחת ל- 3 ניתן לפנות לרופא המטפל על מנת לקבל תרופה לזירוז המחזור הבא? אין לי כוחות נפשיים להמתין בסבלנות עוד חודש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי משהו זהה
דנית25/03/2010רוית שלום,
מאוד עזר לי לשמוע מה שכתבת כי אני עוברת משהו זהה לחלוטין.
עברתי IVF ראשון שנכשל וטרם קיבלתי מחזור (ב. דם שלילית) ואין סימנים לכך שמגיע...
האם לקחת משהו לתמיכה (קרינון?), מתי עשית את הבדיקת הריון הראשונה שלך שהראתה על הריון?
אני אשמח לקבל תשובות כיוון שגם אני חשה בלי סבלנות להמתין עד שתגיע ווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנית
רווית25/03/2010היי דנית
אז ככה, עברתי השתלה של עובר אחד, ביום ה-10 לאחר ההשתלה החל לי דימום שנמשך 3 ימים ונראה כמו מחזור(שהקדים ב- 5 ימים מהמחזור הסדיר). ביום ה- 12 הלכתי לבדיקת דם ברמב"ם ונמסר לי כי הבדיקה שלילית ושעליי לעזוב את התמיכה(כדורקי אוטרוגסטן דרך הפה כיוון שאני סובלת מווגיניסמוס- זו הסיבה שפניתי לIVF).
9 ימים לאחר המחזור החלו ההפרשות ונמשכו מעל לשבועיים.
אתמול, היום ה- 31 מהמחזור הקודם, קיבלתי שוב וזה נראה כמו מחזור.. אבל לאחר שמסרו לי במרפאה כי זה לא מחזור ויש להמתין לחודש הבא חשכו עיניי.. אני חושבת שאפנה לרופא המטפל שלי שהוא גם אחד הרופאים ביחידה המטפלת אולי אפשר לזרז את המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזירוז וסת
פרופ' אלכס סימון25/03/2010כדאי לפגוש ברופא המטפל על מנת שיתכנן את הטיפול הבא שלך. ממלא חג הפסח קרב ובדרך כלל אין מטפלים בימי החג. עדיף להמתין אחרי הריון לא קין לוסת אחת תקינה לפני טיפול חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהקרן25/03/2010
שלום .
עברתי שתיי הזרעות בטיפול גונל אף + אוביטרל ).. בשניי חודשיים רצופיים ללא הצלחה ..
הבעיה בזרע זה מורפולוגיהה שבאחוז נמוך 2 % .
האם להמשיך בטיפול הזרעות או לעבור להפריה חוץ גופית ??
והאם אפשר להשיג הריון בהזרעות אם אני ממשיכה בטיפול ( גונל ) בהזרעות ?? ומה האחוז ההצלחה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול25/03/2010אפשר לעבור מחזור הזרעה נוסף, אך אין זו טעות לפנות כבר כעת ל - IVF.
הסיכוי להריון ב - IVF יהיה טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיס ו ivfקאר25/03/2010
האם ivf פותר את כל בעיות האנדומטריוזיס נאמר לי שזה עוקף את כל הבעיות של הדבקויות וגם רעלים שהאנדו מפריש סביבתית על הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
פרופ' אלכס סימון25/03/2010אחד הטיפולים המומלצים להשיג הריון כאשר יש אנדומטריוזיס הוא ביצוע IVF. אין זה מרפא את הבעיה אולם התהליך עוקף אומנם את ההפרעות שאנדומטריוזיז עלולה לגרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ??מישהי25/03/2010
יום 12 לשאיבה.
בדיקת דם : 4
מרגישה את מיחושי המחזור שעומד להגיע.
מה זה אומר? האם זה שאריות של ההורמונים?
כשאקבל מחזור, האם בכל זאת חייבים לעשות בדיקת דם נוספת? לשם מה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשית מוקדם מידי
עינת25/03/2010את אמורה לעשות בדיקת בטא ראשונה 12 יום מההחזרה ולא מהשאיבה אז מציעה לך לעשות בעוד יומיים ולא להפסיק את התמיכה עד שלא תדעי בוודאות שאת לא בהריון.
אגב, מיחושים וכאבים כמו של מחזור טבעיים גם בתחילת הריון.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמה 4
פרופ' אלכס סימון25/03/2010לצערנו הרמה מעידה כי בנקודת זמן זו אין הריון. יש המבצעים בדיקה ביו 12 ומחליטים לפיה. ויש המציעים לבצע ביום 14. תלוי ביחידה. אם בקשו ביום 12 - אז ביצעת. אם ביקשו ביום 14 - אז בצעי ביום 14 לקבל תשובה סופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהאביטל25/03/2010
ביום ג' בוצעה שאיבה, מאז ועד עכשיו - יום ה' בבוקר עוד יש דימום חלש מאוד בניגוב.
מה זה?ף,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיקור המחט את קירות הנרתיק
פרופ' אלכס סימון25/03/2010זה יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על בדיקות דם הומונליותזקוקה לעזרה25/03/2010
בת 35 עשיתי בדיקות דם ביום ה 3 למחזור ואלו התוצאות:
TSH 2.43
FT4 13.1
PROLACTIN 206
LH 7.7
FSH 17.5
PROGESTERONE 2.8
TESTOSTERONE קטן מ1.5
ESTRADIOL E2 קטן מ - 200
אנא אימרו לי אם התוצאות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' אלכס סימון25/03/2010קשה לחוות דיעה על בדיקות ללא מידע נוסף. ההורמונים משתנים לאורך המחזור, קשורים בגיל האישה, טיפול תרופתי שמקבלת ועוד. בעיקרון FSH בבדיקה זו גבוה. כדאי לחזור שוב על רמת FSH ביום 3 למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתן אחרי החזרת עובריםלילי25/03/2010
שלום רב.
אתמול החזירו לי שני עוברים. מאז בעת מתן שתן כאבים בבטן התחתונה ותחושה של צורך עז להתפנות אפילו אם בפועל יוצא מעט שתן.
האם המצב נורמלי? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נורמאלי
פרופ' אלכס סימון25/03/2010בצעי תרבית שתן
שתי כמויות רבות של נוזלים. צריך לוודא שאין לך זהום בדרכי השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ביתא והכפלותא25/03/2010
לא ברור לי מה צריך להיות קצב הכפלת הביתא . האים זה נורמלי שביתא תכפיל את עצמה כפול 2 אלא כפול 1.5 או 1.7 .
ביום 12 אחרי החזרת עובירם היה לי ביתא של 123 וביום ה - 14 לאחר ההחזרה 206.
האים זה תקין . במידה והעשה שוב בדיקה ביום ה - 16 לכמ ביתא עלי לצפות ? האים עלייה של 1.5 היא נורמלית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' אלכס סימון25/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים הלאה?חני25/03/2010
שלום
לאחר חודשים שלא הצלחתי לזהות את מועד הביוץ
עשיתי מעקב זקיקים ויצא שאני מבייצת ביום ה 24 (המון זמן לצערי)
הבעיה עכשיו היא שזה כבר ביוץ שני שיש לי הריון כימי
בפעם הראשונה שזה קרה הבנתי שזה נורמלי ודי נפוץ, אבל למה שוב פעם החודש יש הריון כימי?
אני כל כך מבואסת, אני רוצה כבר לראות פס חזק וחיובי! ולא פס חלשלוש
מה יכולות להיות הסיבות לכך? אלו בדיקות כדאי לעשות?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
פרופ' אלכס סימון25/03/2010מי קבע שהיה הריון כימי? הפס החלש???? אין לכך משמעות. רק בדיקת דם היא קובעת באופן מוחלט אם היה הריון.
אם הביוץ ביום 24 פני לרופא פוריות שיעזר לך בהכוונה ובהחלטות ואולי אף בהקדמת הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)