מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון עם 4 עובריםיהודית24/03/2010
בהליך פונדקאות בחו"ל נקלטו 4 עוברים. מה הסכנות הקיימות בהריון כזה. נאמר לי יבדקו עוד 4 שבועות ואז אם כולם ישרדו יעשו דילול..
יש סיכוי שיפלו מעצם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רביעיה
פרופ' שחר קול24/03/2010הסיכון העיקרי - הפלה מאוחרת או לידה מאוד מוקדמת.
יש סיכוי שחלק מהעוברים יפסיקו להתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנשימה אחרי הפריהאביטל24/03/2010
היום עברתי שאבת ביציות, מהצהריים כשהגעתי הביתה-יש לי כאבים בחזה כשאני נושמת או שוכבת על הגב / צד ימין.
קצת מפחיד אותי...ממה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' שחר קול24/03/2010יש לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אביטל24/03/2010ההקושי בנשימה הוקל, אך עדיין יש לי מאתמול דימום בניגוב קל מאוד מאוד, בא והולך...
וקצתבטן נפוחה וחולשה קלה
על מה התסמינים הללו יכולים להצביע? אלך מחר להבדק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PAPשיר24/03/2010
שלום,
עשיתי בדיקת PAP לפני IVF והתוצאה היא :
PAP SMEAR SHOWING:
INFLAMMATION WITH NO EVIDENCE OF DYSPLASIA
רציתי בבקשה לדעת האם התוצאה תקינה או שלא?
אודה לתשובתכם .
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון MMRשיר24/03/2010
שלום רב
קיבלתי חיסון MMR (אדמת ,חצבת,חזרת).
אני לפני תחילת טיפול של IVF
שאלתי היא כמה זמן אחרי קבלת החיסון אסור להכנס להריון?
ושאלה נוספת , האם ישנם תופעות לוואי מיוחדות לחיסון שבגללם לא אוכל להתחיל להזריק זריקות של הורמונים?
בברכה, שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
פרופ' מרתה דירנפלד24/03/2010מקובל לחכות 3 חודשים מהחיסון עד העברת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח ואודה לחוות דעת מומחה.ש.24/03/2010
שלום רב,
אני בת 49 , ללא ילדים, מתכננת הריון מתרומת בצית.
מקבלת אספירין עקב פקטור 2. המטולוג כמובן אישר לי קלקסן מתחילת הטיפול באסטרוגן.
לעיתים, חשה כובד בפלג גוף ימין ... {כאשר אני מוותרת על אספירין...}.
אמורה להפחית ... 30-40 ק"ג ....
סובלת גם מפיברומיאלגיה ומאלופסיה אריאטה {בקטנה}.
* קרדיולוגית - אישרה לי כניסה להריון.
* המטולוג - אישר { +קלקסן}.
* אימונולוג - לא המליץ על סטרואידים ...
* הריון בסיכון - רופא 1 - לא אהב את שילוב פקטור 2 עם הגיל שלי ... {וטען בין היתר, לתמותה ...}.
הריון בסיכון - רופא 2 - טוען שאין בעיה עם פקטור 2 להריון {יודע את גילי}.
מבקשת עוד דיעה.
בתודה ובברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה. תודה.
ש.24/03/2010ניסים קורים. ולמרות מחלות הרקע, לא מרימה ידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בת אור
פרופ' אלכס סימון25/03/2010כל הריון בו יש לקבל קלקסאן עקב קרישיות יתר, הוא נחשב הריון עם סכון. קל וחומר בגיל מתקדם יותר. הריונות בגיל מעל 45 נושאים בחובם יותר בעיות של יתר לחץ דם, סכרת, הפרדות שליה ועוד. אלו בעיות בשכיחות יתר גם ללא הצורך בקלקסאן.
לפי התאור הקצר שלך אני מנחש שיתכן ויש עודף משקל שגם הוא מהווה גורם סיכון בהריון בגיל מבוגר יותר, גורם סכון ליתר לחץ דם, רעלת הריון, וסכרת. וכן, גם נטיה לקרישיות יתר.
האם נוירולוג אישר לך להרות? האם הפסקת אספירין והרגשת כבדות בפלג גוף ימני מעידה על בעיית זרימת דם במוח שבטיפול עם אספירין נפתרת.
אני יכול להבין את החששות של הרופא ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל - פרופסור אלכס סימון היקר.
ש.26/03/2010אני אמורה להגיע גם לנוירולוג ע"מ לקבל אישור להרות ???
בתודה ובברכת חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי כן לאור הסיפור עם האספרין
פרופ' אלכס סימון26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשל שחלתי מוקדםעידו23/03/2010
מה יכולה להיות הסיבה לכשל שחלתי בגיל 22? היום בת 26 וכבר מגיל 22 בדיקת fsh בסביבות 38.נכון להיום בדיקת amh מראה קטן מ 0.05. עשיתי בדיקות גנטיות ואין X שביר ואין טרנר (קריוטיפ 46xx - תקין) הייתי ממש רוצה לדעת מה הסיבה לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשל מוקדם
פרופ' שחר קול24/03/2010בהיעדר סיבות ברורות כגון ניתוחים זיהומים (ויראליים וחיידקיים) , טיפולי הקרנה או כמותרפיה - נותרת הסיבה עלומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםבית מרקחת23/03/2010
שלום רב לנוכחים,
יש לי מחזור שהוא לא סדיר. מחזור אחרון היה בתאריך: 13.2 .
אני עושה כרגע הפסקה מטיפולי ivf ומנסה להיקלט ספונטני להיריון. שלשום עשיתי בדיקת אולטרסאונד רירית היתה 9 מ"מ ולא ראו זקיקים.
היום עשיתי בדיקות הורמונים והייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם לגבי הבדיקות והאם אני לפני ביוץ או אחרי ביוץ??? אגב עשיתי גם בדיקת בטא והתשובה שלילית 0, האם יתכן בכל זאת היריון שעדיין מוקדמם לראות בבדיקת דם אפילו??
אילו תשובות מהיום:
prog - 2.7
LH - 4.1
FSH - 3.5
prola - 108
E 2 - 241
ואילו תשובות לבדיקות נתאריך: 7.3
prog - 0.9
LH - 5.6
FSH - 2.7
prol - 211
E2 - 1289
האם היה ביוץ בכלל??? ואם כן מתי???
תודה על כל העזרה, פשוט הכל כבר כל כך מייאש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם זה יעזור..בכיף
שירה23/03/2010אני באותו מצב מאמי אבל הפנו אותי דרך אסף הרופא לעשות IVM למה שלא תנסי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הבדיקות לא היה ביוץ
פרופ' אלכס סימון23/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בית מרקחת24/03/2010בוקר טוב,
הבוקר קיבלתי מחזור, האם זה אומר שלא היה ביוץ החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי
פרופ' מרתה דירנפלד24/03/2010את ממש לפני ביוץ
רצוי שיהיה לך גם אולטראסאונד של הזקיק
אז נהגי בהתאם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בית מרקחת24/03/2010שלום רב,
האם יכול להיות שאני לפני ביוץ כשקיבלתי היום מחזור???
מה הביוץ שלי הוא בזמן מחזור???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
בית מרקחת24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזר בי
פרופ' אלכס סימון24/03/2010ככל הניראה בדיקות אחרונות בהן הכל היה נמוך, הן בדיקות לקראת וסת. אם כן, היה ביוץ כשבועיים לפני הווסת שהגיע. משהו כמו 10-11/3מתקופה זו אין בידך בדיקות וקשה לאושש הנחה סבירה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן להריוןלי23/03/2010
אני ביום ה10להחזרת עוברים ומתוך סקרנות ביצעתי בדיקה ביתית של שתן
הופיע פס אחד מה שאומר שהתוצאה היא שלילית.?
האם זהאומר שלא נקלט הריון?
ואם יש מישהי שזה קרה לה גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה בשתן מבצעים ביום 14
פרופ' אלכס סימון23/03/2010הקדמת את הבדיקה ולכן אין לה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסיליןלילך23/03/2010
שלום. אחרי השאיבה נתנו לי 7 ימים דוקסילין(2 ביום). בדף המצורף כתוב "אין להשתמש בתרופה אם את בהריון או מנסה להיכנס להריון". אני מתביישת לשאול בביח'. זה מקובל לתת את הכדורים האלה זה לא מסכן את ההפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקובל לתת
פרופ' אלכס סימון23/03/2010כשנתנו לא היית עדיין בהריון ולכן אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מחזור טבעינירה23/03/2010
שלום
אני לקראת הזרעה מתרומת זרע, במחזור טבעי
שמעתי שלמרות הבדיקות שנעשות , לפעמים מפספסים את הביוץ. יש לי מסםר שאלות
1. כמה זמן אורך הביוץ?
2. כמה זמן זרע מתורם שורד ברחם ויכול להפרות להריון ?
3. האם כדאי שהזרע יהיה כבר ברחם בזמן הביוץ או להיפך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ והזרעה
פרופ' אלכס סימון23/03/2010ביצית נשמרת 24 שעות לעיתים יותר
זרע נשמר בכושר הפריה 48 שעות ואף יותר.
הזרעה בודדת מכסה שלשה ימים.
נניח הזריעו היום א. זה יכסה ביוץ של יום שבת, יום א ויום שני. כך שגם החמצה של ביות לכאן או לכאן לא משמעותית בטווח של שלשה ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
נירה23/03/2010שאלה נוספת היא מדוע אם ההזרעה מכסה שלשה ימים, בכל זאת יש שממליצים על תזמון ביוץ עם אוביטרל?
האם לאוביטרל תפקיד נוסף מעבר לתזמון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול24/03/2010לאוביטרל אין תפקיד נוסף.
התזמון רצוי כיוון שאנו עוסקים בזרע שעבר תהליך של הקפאה והפשרה. תהליך זה עלול לקצר את תקופת פוריות הזרע באופן שקשה לאמוד אותה במדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ההזרעהטלי23/03/2010
שלום, היום (יום ג') זקיקים בגודל 18-19 ופרוגסטרון 4.8,היום בערב אזריק זריקת אוביטרל, מתי הכי טוב לעשות הזרעה? האים יום ה' זה בסדר, כדי לא לפספס ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד הזרעה
פרופ' אלכס סימון23/03/2010יום חמישי יהיה טוב.
ההזרעה יום חמישימכסה ביוץ של יוםרביעי, חמישי ואף שישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר דוד ישי\דר שחר קול עשיתי u.sשיר23/03/2010
2.3 החזרת עוברים מוקפאים
14.3בטא 393
16.3 בטא 790
18.3 בטא 1275
20.3 בטא 3342
2.3 אולטראסאונד התשובות: בחלל הרחם נצפה שק הריון תוך רחמי בעל גבולות חים וסדירים בקוטר8 מ"מ.
מתאים ל4.6 שבועות הריון
נצפה שק החלמון.
טרם נצפה עובר.
מדובר בהריון צעיר.
רצויה ביקורת.
האם הכל תקין?לפי הבנתי מהתוצאות אז זה לא מחוץ לרחם נכון?ביום חמישי הבא אולטראסאונד האם יראו עובר ודופק בשבוע הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר שלום
פרופ' שחר קול23/03/2010ההריון ברחם.
נראה תקין.
יש סיכוי טוב לדופק עוד 9 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרורסקופיה טיפוליתאנונימי23/03/2010
שלום
עברתי ביום ראשון היסטרוסקופיה טיפולית להוצאת פוליפ
אני התחלתי טיפולי פיריון והפסקתי בגלל שהייתי צריכה להוריד את הפוליפ האם יכול להיות שזה הייתה הבעיה שאני לא מצליחה להיכנס להריון?
מתי לדעתכם ניתן להתחיל בטיפול פיריון מחדש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרו
פרופ' שחר קול23/03/2010אפשר להתחיל טיפול לאחר מחזור ספונטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת ertoricoxib האם אפשרי בפוריותשרה22/03/2010
ערב טוב לרופאים
לאחר פניה לאורתופד איבחן כי יש לי דלקת בכתף ונתן לי תרופה בשם ETORICOXIB , האם אני יכולה לקחת אותה לפני טיפול או בזמן טיפולי פוריות ,הפריה?
תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Arcoxia
פרופ' אלכס סימון22/03/2010אין להשתמש בהריון
ובכלל יש מרכז הנותן יעוץ חינם בהריון לכל תרופה שיש לגביה שאלה
המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי, משרד הבריאות, בית החולים הדסה (פרופ' אשר אור-נוי): 02-6243663, 02-6243669, פקס 02-6241328 בימים א-ה בשעות 15:00-9:00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפולשני22/03/2010
בת 33, נשאית BRCA 1+2. לפני 5 ימים התחלתי טיפול לקראת IVF+PGD , שכולל זריקת דקהפפטיל 0.1 בכל יום וכן כדור דוקסילין פעמיים ביום לי ולבעלי וגלולת הרמונט.
לחרדתי, הייתי היום בבדיקת ביקורת שגרתית אצל כירורג השד שלי, אצלו עברתי ניתוח כריתת שד מניעתית לפני שנתיים וחצי, ואשר הביע דאגה אמיתית מהרעיון של לקיחת הורמונים עקב הנשאות הגנטית שלי, ואשר הביא אותי ואת בעלי לחשוב על נטישת הטיפול בשלב זה.
לשאלותיי- כיצד מפסיקים את הטיפול? באופן מיידי למרות שכבר התחלתי בזריקות הדקהפפטיל? איך הפסקת הטיפול תשפיע על הגוף שלי? והאם עשיתי נזק לעצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להפסיק בבת אחת
פרופ' אלכס סימון22/03/2010אם היתה כריתה מניעתית כדאי שתתיעצי לגבי טיפול להפריה חוץ גופית עם אנקולוג העוסק בסרטן שד. אם יש לך ילדים אני מבין את אי הרצון לקחת סיכון. אולם אם אין לך ילדים מציע להתיעץ. האם בכלל יש סיכון במקרה נשאות ולאחר כריתה מניעתית?
בוצע בעבר בארץ ומחקר אחר קובע - אין סכנה בטיפול הורמונאלי לגרימת ביוץ
לכן יעוץ נוסף כדאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - הפסקת טיפול
שני22/03/2010תודה לך פרופ' סימון על התשובה המהירה וברשותך - עוד מס' שאלות:
האם הפסקת הטיפול תגרום לתופעות לוואי כלשהן? מתי צריך לצפות לקבל מחזור? האם צפויים להיות שיבושים כלשהם במחזורים העתידיים עקב תחילת והפסקת טיפול באמצע?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום תופעת לואי
פרופ' אלכס סימון22/03/2010אם התחלת ביום 21 למחזור והוסת סדירה, אז הוסת יגיע בזמן הרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)