מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנושא החזרהליאור08/08/2009
שלום רציתי לישאול עשיתי היום החזרה שנייה של 2 עובריםוהאמתי שנחתי כל היום אבל בערב עשיתי הליכה עם בעלי מהבית לטיילת ובחזרה ויחסית הליכה רחוקה והזעתי וגם קצת הייתי עייפה האם זה יכול להשפיע על סיכויי ההפרייה? בתודה יול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול08/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומיםאמא08/08/2009
אני 11 ימים אחרי הזרעה. מאתמול בבוקר (כ 24 שעות) יש לי כתמים חומים. האם עדיין יש סיכוי שיש הריון?
(התעוררתי ב 3 לפנות בוקר ומאז אני ערה -מרוב מתח).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ' שחר קול08/08/2009יש סיכוי, אך לא גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך :
אמא08/08/2009עם "כתמים חומים" (סביב 33% מההריונות).
בהנחה שהתשובה חיובית. יש משמעות ל"כתמים החומים"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול08/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים חומים
מיואשת08/08/2009תהיי אופטימית לי היו כתמים חומים במשך ל ימים כמה ימים אחרי החזרת עוברים ובכל זאת היה הריון... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פוריותמיטל07/08/2009
דר' שלום ,
אני בת 28 נשואה מזה יותר משנה אני ובעלי מנסים להרות עשיתי בדיקת ביוץ ובעלי עשה בדיקת זרע הוסת שלי לא מגיע באותו זמנים קבועים לפעמים אחרי 32 יום לפעמים אחרי 27 ,28 יום
הייתי רוצה לדעת האם אני צריכה להתחיל בטיפולים ואם כן לאיזה רופא באיזור חיפה ?
תודה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ' שחר קול08/08/2009כן, אם חלפה שנה יש מקום לברור מסודר.
מציע להתחיל עם רופא הנשים המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מיטל09/08/2009מה הכוונה להתחיל אצל הרופא המטפל ? אני מעוניינת להחליף רופא נשים אני אשמח אם תפנה אותי לרופא באיזור חיפה או הקריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/08/2009בכל קופה תמצאי עשרות רופאי נשים מעולים במרחב חיפה - קריות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציותנילי07/08/2009
שלום!
אני בת 29, מחזור סדיר וביוץ סדיר וקבוע המתגלה הן ע"י מקלוני ביוץ בבדיקת שתן והן ע"י כאבי ביוץ שאני חשה.
האם יכולה להיות אפשרות שהביציות שנמצאות בזקיקים הן ביציות לא טובות או לא בשלות מספיק להפריה? מה הסיכויים לתרחיש כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נילי
ד''ר דוד ישי08/08/2009הסיכויים לתרחיש כזה קטנים מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי07/08/2009
היום השני של הווסת להלן התוצאות:
E2 = 270
פרוגסטרון = 4
LH = 7.1
האם אפשר להתחיל היום את הזריקות ל- IVF?
או רצוי להתחיל מחר בשבת?
(יש לציין שהווסת שלי בד"כ חלש רק יומיים)
תודה, ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי08/08/2009עדיף בשבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה לבריכההילה07/08/2009
ביצעתי טיפולי פוריות . האם אפשר באותו השבוע לאחר ביצוע הטיפול להיכנס לבריכה לצורך פעילות מים אקטיבית עם הילד או שיש בכך סיכון במידה והתחיל תהליך היווצרות עובר ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי08/08/2009אפשר ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית ריקה בזמן החזרהירדן07/08/2009
שלום
עברתי החזרת 3 עוברים לפני כשבוע וחצי לפני ההחזרה לא אמרו לי בביה"ח שאסור להיכנס לשירותים ובזמן ההחזרה השלפוחית היתה ריקה לגמרי .
(שמעתי את האחות שאמרה לרופה בזמן ההחזרה)
לאחר קריאה בפורומים ראיתי שהשלפוחית חייבת להיות מלאה .
האם זה יכול לגרום לטיפול להיכשל?
תודה רבה
\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית ריקה- הוספה
ירדן07/08/2009יש לציין שההחזרה בוצעה בעזרת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ירדן
ד''ר דוד ישי08/08/2009המטרה היחידה של מלוי השלפוחית היא לשפר את הדגמת הרחם בזמן ההחזרה. אפשר לראות את הרחם גם בלי שלפוחית. ובכלל יש כאלה שמחזירים עוברים גם בלי אולטרסאונד עם תוצאות מצויינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהליאת07/08/2009
דימום קל אחרי 4 ימים מהביוץ שהפסיק אחרי כמה שעות על מה יכול להעיד?
כי לפי מיטב ידיעתי השרשה היא מינימום אחרי 6 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שי-לי
ד''ר דוד ישי08/08/2009זה אכן לא דימום של השרשה. יכולות להיות סיבות רבות. קרוב לודאי שזה חסר חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנותמיואשת06/08/2009
באיזה שלב מתחילה רגישות בחזה/פטמות? אף פעם אין לי רגישות לפני מחזור, הפעם היחידה שהיתה לי, היתה כשהייתי בהריון.ועוד לפני האיחור במחזור ולפני שבכלל ידעתי שאני בהריון התחילה לי רגישות בפטמות ובכלל בחזה.
כעת אני 3 ימים לפני מועד המחזור ויש לי כל מיני תחושות שגורמות לי לחשוב חיובי ושאולי נקלטתי אבל אין לי רגישות בכלל לא בחזה ואפילו לא בפטמות, האם יתכן?
מנסיונכן, יכול להיות שבהריון אחד היה לי כל כך מוקדם ובהריון אחר לא יהיה? כלומר יהיה יותר מאוחר.
האם למישהי לא היתה רגישות לפני תאריך המחזור ובכל זאת היה הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל יכול להיות....
מתרגשת07/08/2009תופעות של הריון שונות בכל הריון. יש בנות שמרגישות מוקדם, ויש כאלו שלא מרגישות דבר ועדיין הכל תקין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאי06/08/2009
מנסה להכנס להריון.עלי לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית.האם צריך להשמר בנתיים מפני הריון?האם מותר לבצע ניתוח זה בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה
פרופ' שחר קול07/08/2009הבדיקה מתבצעת לאחר המחזור, ובוודאי שלא בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבמאיה06/08/2009
בהריון תאומים לאחר הפריה, תחילת שבוע 9.
היום כאב די חד בבטן תחתונה באזור הערווה.
האם מדובר בכאב אופייני לשבוע או סימן מדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
פרופ' שחר קול07/08/2009יש להפנות השאלה לפורום הריון בסיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוזרנירית06/08/2009
בעלי ואני מנסים להרות כשנה.
אתמול בערב (יום 29 ) התחיל לי דימום (וסת?)שנמשך עד אחרי הצהריים ומאז רק דם שחור וסמיך.
יש לציין שמזה 4 ימים יש לי הפרשות חומות מעטות שבאות והולכות. מה זה אומר? זה מחזור? זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר
פרופ' שחר קול07/08/2009קשה לקבוע, רצוי לבצע בדיקת דם להריון, בנוסף להורמונים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי E2לחוצה06/08/2009
שלום רב
ברצוני לדעת מה המשמעות של ערכי הE2 יום לפני הזרקת האוביטרל.
האם 1447 נחשבת לתוצאה טובה.
האם תוצאה זו יכולה לנבא הצלחת טיפול?
אתמול הוחזרו 2 עוברים והיום אני מרגישה כאבים הדומים לכאבי מחזור.
בבדיקת רופא היום נמצא מעט נוזל חופשי. האם כאבים אלו אופינים ותקינים לשלב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E2
פרופ' שחר קול07/08/2009לא ניתן לדעת בלי נתונים נוספים - יחידות? מספר הזקיקים וקוטרם?
בכל מקרה, רמת E2 אינה מדד טוב לניבוי התוצאות.
כאבי מחזור אופיניים לשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקולחסוי06/08/2009
אמורה להתחיל מחר לקחת זריקות
1. 3 אמפולוגת של מונוגון ,ו- 75 גונל F , האם זה פרוטוקול מוכר?
2. האם החלוקה בין מונגון לגונל לא אמור להיות שווה?
תודה, אשמח לתשובתכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ' שחר קול07/08/20091. סביר.
2. לא עקרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי FSH, ו- LH נמוכיםטובה06/08/2009
שלום
אני עומדת בפני טיפול הפריה. בבדיקת דם ביום ה-19 למחזור נמצאו ערכים:
FSH- 2 ( ביחידות של IU/L)
LH-2.8 ( ביחידות של IU/L)
האם ערכים אלו אינם נמוכים מדי ומעידים על תת פעילות יותרת המוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טובה שלום
פרופ' שחר קול07/08/2009אין משמעות קלינית לערכים שנמדדו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)