מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה בשחלהמעיין05/08/2009
שלום,
אני בעלת מבנה שחלות פוליציסטי אחרי 4 מחזורים עם איקקלומין.
במחזור האחרון לא התפתחה רירית רחם ולכן לא ניתן אוביטרל לביוץ אלא חיכינו לביוץ טבעי.
בבדיקת א.ס. שבועיים אחרי סיום הטיפול באיקקלומין נראתה ציסטה גדולה בשחלה (55*73 מ"מ).
ויומיים לאחר מכן - מחזור.
האם היה ביוץ ללא חריגה של הביצית? או מחזור בלי ביוץ?
(ערכי הפרוגסטרון לא עלו מעל ל 12).
הרופא אמר שצריך לחכות חודש עד להמשך הטיפול. האם הגיוני?
למה מחכים? שהציסטה תספג?
הוא הסביר לי שאחד הסיכונים זה שהשחלה תסתובב סביב עצמה. האם צריך לעשות איזשהוא מעקב כדי להמנע מכך?
האם ארגיש כאבים חזקים במידה וזה יקרה?
תודה רבה!!!
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין ש
ד''ר דוד ישי05/08/2009קרוב לודאי שלא היה ביוץ
מאד רצוי לא להמשיך בטיפול לפני היעלמות הציסטה. הציסטה משבשת את הההורמונים ומפריעה לטיפול
את לא יכולה למנוע את סיבוב הציסטה. אם יהיו כאבים פני לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום קל - שאלה
מעיין13/08/2009שלום,
בהמשך לתיאור המופיע בהודעתי הקודמת, היום התחיל דימום קל (נראה בעיקר בניגוב).
הדימום הזה הוא שבועיים אחרי הדימום הקודם (שנמשך 5 ימים) ובלי כל טיפול בתקופה זו (מחכים שהציסטה תיספג).
מה יכול להיות מקור הדימום?
האם יש בדיקה כלשהי שכדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה + תוספת
מעיין16/08/2009הדימום נמשך 3 ימים (נגמר אתמול).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מעיין
ד''ר דוד ישי16/08/2009הדימום יכול להיות קשור לשיבוש ההורמונלי שהצסטה היא חלק ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה טכניתשרון05/08/2009
כמה זמן אחרי לידה ניתן להתחיל טיפול פוריות נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר לידה
שירה05/08/2009הרופאים ממליצים שנה.
אולם אם הגיל דוחק חצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נחשב גיל מאוחר לפי הרופאים?
שרון05/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
שירה05/08/2009אני מניחה שבסביבות40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה הריון - אשמח לחוות דעתכםנעמה05/08/2009
שלום רב
אני בת 26, הפסקתי גלולות לפני 8 חודשים (אחרי 9 שנות נטילה) ומאז מקבלת מחזור בממוצע כל 37 יום.
בבדיקת אולטרסאונד הרופא מצא מבנה שחלות פוליציסטי + יש לי תסמינים של שיעור יתר ומעט פצעים, לא מטופלת עדין באף תרופה - מנסים להכנס להריון באופן טבעי.
המחזור האחרון הגיע ב-15 ליולי מלווה בכאבים ממש חזקים שלא היו לי במחזורים האחרונים (הזכירו את הכאבים שהיו לי לפני שנטלתי גלולות).
ב-31 ביולי קיימנו יחסי מין וב-3 באוגוסט (19 יום אחרי) התחילו לי כאבים קלים בשחלות, אשר עברו אחרי יומיים.
8 ימים אחרי, בלילה של ה-10 באוגוסט מצאתי מספר טיפות חומות בודדות על התחתון אך לא היתה הפרשה בניגוב.
האם יכול להיות שזה הריון? למרות שלפי החישובים לא היה לי מחזור כזה קצר? (33 יום).
בנוסף - אם זה הריון מתי אמורים להתחיל תסמינים אחרים ומתי אפשר לבדוק עם בדיקה ביתית?
אודה לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
נעמה05/08/2009סליחה - הכוונה היתה שהכתמים החומים הופיעו בלילה של ה-3 באוגוסט, לפני יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמההתחלה - התבלבלו לי התאריכים...
נעמה05/08/2009שלום רב
אני בת 26, הפסקתי גלולות לפני 8 חודשים (אחרי 9 שנות נטילה) ומאז מקבלת מחזור בממוצע כל 37 יום.
בבדיקת אולטרסאונד הרופא מצא מבנה שחלות פוליציסטי + יש לי תסמינים של שיעור יתר ומעט פצעים, לא מטופלת עדין באף תרופה - מנסים להכנס להריון באופן טבעי.
המחזור האחרון הגיע ב-15 ליולי מלווה בכאבים ממש חזקים שלא היו לי במחזורים האחרונים (הזכירו את הכאבים שהיו לי לפני שנטלתי גלולות).
ב-24 ביולי קיימנו יחסי מין וב-27 ביולי (14 יום אחרי תחילת המחזור) התחילו לי כאבים קלים בשחלות, אשר עברו אחרי יומיים.
8 ימים אחרי, בלילה של ה-3 באוגוסט מצאתי מספר טיפות חומות בודדות על התחתון אך לא היתה הפרשה בניגוב.
האם יכול להיות שזה הריון? למרות שלפי החישובים לא היה לי מחזור כזה קצר? (28 יום).
בנוסף - אם זה הריון מתי אמורים להתחיל תסמינים אחרים ומתי אפשר לבדוק עם בדיקה ביתית?
אודה לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נעמה
ד''ר דוד ישי05/08/2009קשה לענות כי לא ברור האם ביצת ואם כן מתי. בדיקת ההריון נעשית חיובית רק כשבועיים לאחר הביוץ. הסימנים של ההריון מתחילים בד"כ שבוע -שבועיים מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםירדן05/08/2009
שלום
בתאריך 27/7/09 החזרת 3 מוקפאים סבב שני. אני בת 24 אין שום בעיה אצלי או אצל בעלי כנראה זה לחץ כי אנחנו לא מצליחים להיקלט להריון.
אני מנסה לנוח ולא לבצע פעילויות מאמצות אבל לעלות מדרגות (לאט) לסחוב שקית עם מצרכים (שקית לא כ"כ כבדה) , תולה כביסה. האם פעילויות אלו יכולות לגרום לעוברים לא להיקלט.
קבלתי תמיכה של 2 גסטון ואני מזריקה לבד את זה לישבן עם המחט הכי דקה זה קצת קשה אבל אני לא מסוגלת להזריק עם יותר עבה האם החומר מגיע לשריר? ואת הפרגניל כל 5 ימים אני מזריקה בבטן האם בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ירדן.
ד''ר דוד ישי05/08/2009אין לפעילות השפעה על הסיכוי להריון. בודאי לא לפעולות שאת עושה.
נראה לי שההזרקות בסדר . אלא אם המחט של הגסטון לא רק דקה אלא גם מאד קצרה. בכל מקרה אם יש ספק כדאי לבדוק את רמת הפרוגסטרון בדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ושקלימור05/08/2009
13 יום אחרי ההחזרה ב- 28/7/09 בטא 327 שבוע אחרי ב 4/8/09 בטא 1,785 האם תקין? זה לא מעט מידי? אתמול שק הריון (שבוע 5), האם תקין?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי05/08/2009זה תקין ומתאים למה שצריך לראות בשלב הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי ביוץהילה05/08/2009
אני שבוע ויומיים אחרי ביוץ עם נסיון להרות וביומיים האחרונים יש לי מידי פעם דקירות מתחת לבטן התחתונה לעומק. כשאני אומרת מתחת לבטן התחתונה אני מתכוונת לאיזור שנקרא "איזור הערווה".
לפעמים במרכז ולפעמים בצדדים לכיוון המפשעה.
ממה זה יכול להיות? האם יתכן מהשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילה
ד''ר דוד ישי05/08/2009זה יכול להיות השרשה . זה יכול להיות גם הרבה דברים אחרים . קשה לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- i v f שלא הצליח דחוף תשובה מודאגתרונית05/08/2009
בס"ד
יש מצב שבדיקת דם לגילוי הריון טועה??
העוברים יפים אז למה אין הריון יכול להיות מצב שהזרע חלש?
מה הסיבות שלא נכנסתי להריון? אני בריאה והעלי לאחר טזה הפקת זרע מהאשך
אם העוברים יפים מה זה אומר ? שהזרע חזק וטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד''ר דוד ישי05/08/2009אם יש עוברים סימן שהזרע מספיק טוב. קשה לקבוע מה הסיכוי של כל טיפול להצליח. אבל הסיכוי הוא לעולם לא 100% אפילו לא 50% . לכן אל תתיאשי. כל זמן שיש עוברים להחזרה יש סיכוי להריון. אם תתמידי ותמשיכי , בסופו של דבר תצליחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת 2 עובריםרויטל05/08/2009
היי קוראים לי רויטל והשאלה שלי היא כזאת בתאריך 26 [7 החזירו לי 2 עוברים אחרי חודש שלא ניקלטו לי הקודמים והיום היום ה10 אחרי ההפרייה עם אני יעשה בדיקת דם זה יראה תשובה כבר אני סקרנית כבר אין לי כוח לזה אני רוצה שיהיה התשובה כןןןןןןןןןןן בעזרת השם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רויטל
ד''ר דוד ישי05/08/2009לא. כל בדיקה שתעשה לפני שיעברו 12 יום מההחזרה תהיה שלילית גם אם את בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- amhבתאל05/08/2009
ראיתי בפורום זה התיחסות להורמון הנל הנותן מענה מדוייק יותר לרזרבה שחלתית
אני מאוד מעונינת לצע הבדיקה:
1. מה ביוק משקף הורמון זה
2. באיזה יום למחזור ניתן לבצעו
תודה כמו תמיד לתשובתיכם המלומדת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AMH
פרופ' שחר קול06/08/20091. רזרבה שחלתית.
2. בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
בתאל06/08/2009נאמר לי במכבי שבדיקה כזו אינה במסגרת הקופה רציתי לדעת אם ידוע לך היכן ניתן לעשותה האם באסותא..? אני גרה באיזור רחובות ומה העלויות של בדיקה כזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש מתמצא.
פרופ' שחר קול07/08/2009נסי בשיבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 15 יום אחרי החזרהדנה04/08/2009
שלום רב,
בתאריך 21 ליולי שאבו לי 5 ביציות והוחזרו 4 עוברים "יפים" בתאריך 23 לאוגוסט.
אתמול עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי אך טרם קבלתי מחזור, יכול להיות שזה מוקדם מדי או האם ייתכנו טעויות?
החזה גדל ויש לי בחילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דליה
ד''ר דוד ישי05/08/2009לא ברור לי בדיוק מתי הוחזרו העוברים. בכל מקרה , את הבדיקה צריך לעשות לא לפני 12 יום מההחזרה. אם עשית לפני , הבדיקה היתה מוקדמת מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה של שפעת לאחר החזרת עובריםטל04/08/2009
שלום,
ביום שישי האחרון הוחזרו לי 3 עוברים.
לצערי לאחר יומים (יום ראשון) חליתי בשפעת שמלווה בחום, נזלת,שיעול.
האם יכול להיות שיש לכך השפעה שלילית על סיכויי השתרשות העוברים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי05/08/2009קרוב לודאי שלא. כדאי מאד שתקפידי על הורדת חום ( אם יש לך ) ועל שתיה מרובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות נוספותדליה04/08/2009
שלום,
אנחנו אחרי IVF חמישי שנכשל. מוגדרים כ"לא מוסברים" ובשל כך עברנו רק בדיקות דם הורמונאליות, בדיקות זרע וצילום רחם - בהם הכל היה תקין.
בהיסטוריה: הפלה בשבוע 7 ממוקפאים ו שני הריונות כימים.
הופננו, לבקשתנו לבדיקת קריוטיפ.
האם הייתם ממליצים על בדיקות נוספות בשלב זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דליה
ד''ר דוד ישי05/08/2009רצוי להשלים את הבירור של הפלות חוזרות עם הסטרוסקופיה ועם תרומבופיליה ( בדיקת קרישיות יתר )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בנרתיק - דחוף!לחוצה04/08/2009
שלום רב.
ביום א' עברתי שאיבה.
היום נבדקתי ע"י רופאת נשים בשל כאבים, ובבדיקה וגינלית היא ראתה 3 פצעים קטנים בנרתיק ומהם דימום קל.
האם בזמן השאיבה נעשה שימוש במיכשור שיכול לפצוע את צוואר הרחם? האם "תופסים" את צוואר הרחם בשלב כלשהו במכשיר חד?
אני מעט מודאגת בשל הרפס וגינלי שהיה לי בעבר
האם פצעי הרפס בצוואר הרחם מדממים והאם כל זה מעמיד את ההחזרה מחר בסיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לחוצה
ד''ר דוד ישי05/08/2009את יכולה להרגע. בכל שאיבה יש "פצעים" בנרתיק ולפעמים גם בצואר הרחם שנוצרים מחדירת מחט השאיבה לחלל הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ללא ביציותמיכל04/08/2009
שלום,
בIVF הראשון (לפני 3 חודשים) שאבו לי 13 ביציות ומתוכם החזירו 2 והקפיאו 4.
גם החזרת הטריים וגם המוקפאים כשלה.
התחלתי טיפול נוסף (פרוטוקול קצר, 3 מנוגון) בו ראו רק 3 זקיקים.
בשאיבה לא מצאו ביציות.
הבעיה שלנו היא מיעוט בתאי זרע והבדיקות ההורמונליות שלי היו תקינות..
מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מלי
ד''ר דוד ישי05/08/2009יתכן שלא נטלת את האוביטרל בזמן או שכחת לגמרי לקחת אותו. יתכן שהחומר שבאמפולה היה פגום ולא פעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לפרוגסטרוןרוית04/08/2009
ב"ה
שלום דר' ותודה על זמנך,
חודש שעבר ביום ה- 14 למחזור רמת הפרוגסטרון שלי היתה 6 ולאחר 7 ימים נוספים-ביום ה-21 הרמה היתה 20.1 נאמר לי שזה גבולי וערכתי החודש בדיקה נוספת ביום ה- 21 בלבד, התוצאה 44.9, מה ההסבר לעליה הזו? האם זה מעיד משהו על הביוץ אשמח להסבר כולל, מה גם שהחודש חשתי הרבה דקיות בבית השחי וגם יותר מהרגיל עיקצוצים בחזה, קיבלתי מחזור החודש כאמור אז זה בטח לא אומר שום דבר על הריון...
אשמח לתגובתך,
בברכה ותודה,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול04/08/2009הבדיקות מראות שיש ביוץ ספונטאני.
ערך הפרוגסטרון תלוי בפרק הזמן שעבר מהביוץ ללקיחת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר ספונטאני?
רוית04/08/2009ב"ה
מה המשמעות של ביוץ ספונטאני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי, ללא התערבות תרופתית.
פרופ' שחר קול04/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)