מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף דחוף בבקשה,שיר מרמה"ש04/08/2009
E2 913 ,פרוגסטרון 42 ובטא 13 אחרי 13 יום של ההחזרה,אין הריון נכון???? אין סיכוי קלוש שהבטא תכפיל את עצמה????תשובה דחופה בבקשה,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?
פרופ' שחר קול04/08/2009האם מחזור הפשרה?
האם מחזור טרי?
האם קיבלת אוביטרל ל"תמיכה" אם כן - מתי??? האם משהו אחר?
בלי לדעת מידע נוסף - יש להמשיך בטיפול אותו את מקבלת (?) ולחזור על הבדיקה עוד יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
שיר מרמה"ש04/08/2009מחזור של החזרה טרי,הייתה החזרה של שני עוברים בעלי 4 תאים דרגה A 23/7/09 קיבלתי חצי אוביטרל ביום 25/7/09 לתמיכה וגם שני אוביטרל כל יום,אשמח לקבל תשובה נוספת תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה,תודה
שיר מרמה"ש05/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלימור04/08/2009
13 יום אחרי ההחזרה ב- 28/7/09 בטא 327 שבוע אחרי ב 4/8/09 בטא 1,785 האם תקין? זה לא מעט מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול04/08/2009העליה לא לגמרי כצפוי.
מציע בדיקת א.ס. מחר - מחרתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לימור05/08/2009עשיתי בדיקת א.ס. אתמול והיה שק הריון (שבוע חמישי) השאלה אם הבטא לא נמוכה מידי? יכול להיות שהיו בהתחלה 2 עוברים ואחד נפל ולכן הבטא נמוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
נעמה05/08/2009סליחה - הכוונה היתה שהכתמים החומים הופיעו בלילה של ה-3 באוגוסט, לפני יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה בהריוןקארין04/08/2009
אני בתחילת הריון אחרי IVF התזונה שלי באופן כללי מאוד קלילה,לא אוכלת בשר. מעט מאוד אם בכלל פחמימות. ירקות, פירות, וגבינות.
האם אני צריכה לשנות משהו בתזונה? כמו כן אני לא אוכלת בבוקר -השעה 16.00 בהגיעי הביתה
יש עם זה בעיה ?
לפי תשובות הרופאים כשמחזירם 2 עוברים זה לא (סטטיסטית )הריון תאומים אז היכן נעלם עובר אחד?
ואיך זה קשור למתרפאה עצמה גיל וכו'?
תודה מראש לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
פרופ' שחר קול04/08/2009לגבי תזונה - מציע להפנות השאלה לפורום הריון.
לגבי העובר שלא משתרש - הוא מתפרק ונעלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהמורן04/08/2009
יום 12 להחזרה לא עשיתי עדיין בטא.... קצת חוששת.....
האם אפשר לעשות בערב בדיקה ביתית זה תופס???
אני מאוד מפחדת.....
תודה יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול04/08/2009תשובה מוסמכת ואמינה - בבדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח פרופיל הורמונליטל04/08/2009
שלום רב,
עשיתי בדיקת דם ביום הראשון (וחצי) למחזור, הייתי ערה שלוש שעות ואלו התוצאות:
DHES SO4 3.28
E2 138.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID.CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL < 150
FSH 5.42 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 3.0-20
MID. CYCLE 4.5-26
LUTEAL PHSE 1.1-14
POSTMENOPAUSAL 6-150
HCG QUANT ׂSׁ <2 IU/L
LH 4.96 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID. CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0065.0
PROGESTERONE 1.10 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0 -1.0
PROLACTIN 382.11 M.UL
TESTOSTERONE 1.96 NMOL/L
TSH 2.01 UIU.ML
הרופא שלי יכול לקבל אותי רק בעוד שבועיים ואני חייבת להבין מה זה אומר!
אנא עזרתכם....
תודה.
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול04/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית בהריון לאחר IVFשירה04/08/2009
שלום רב,
האם ניתן לחזור לפעילות גופנית לאחר שנתבשרתי כי הושג היריון ב- IVF? נהגתי להתאמן בקביעות קודם לכן, אולם מאז בוצעה השאיבה אני בהפסקה.
אציין כי בעברי שתי הפלות טבעיות (בראשונה- שק הריון ריק, בשנייה- נצפה דופק עוברי ולאחר מכן נעלם).
היום נתברשתי על הריון ורציתי לדעת האם ניתן לחזור לפעילות גופנית עקב עברי, האם כדאי להמשיך בהפסקה מאימונים ולכמה זמן, וכן- מהו הדופק שניתן להגיע אליו בזמן הריון מבלי לגרום לנזק?
אודה מאוד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות
פרופ' שחר קול04/08/2009הריון אינו סיבה לחדול מפעילות גופנית.
לאחר IVF רצוי למתן הפעילות שכן יש לתת לשחלות זמן להתאושש מהשאיבה המהווה טראומה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרההללויה04/08/2009
שלום לרופאים,
שאיבה לפני שמונה ימים- ביום שני שעבר, יום אחרי כבר התחלתי לקחת אנדומטרין. פעמיים ביום.
ביום רביעי לפני כשבוע (שלושה ימים אחרי), הוחזרו 2 עוברים בני 8 תאים. ממשיכה לקחת אנדומטרין.
שאלתי:
1. הבנתי כי אנדומטרין הוא פרוגסטרון ונועד לתמיכה. לקראת הריון מה שגורם לכל הנפיחויות בחזה הוא עליית הפרוגסטרון, הטבעי בד"כ, אם כן בעצם הנפיחויות והכאב בשד שיש לי בשבוע האחרון יכולים להיות בגלל האנדו' או..?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי לי שלום
פרופ' שחר קול04/08/2009הגודש בחזה נגרם ע"י הפרוגסטרון המופרש מהשחלות ובצרוף לפרוגסטרון הניתן לך ע"י האנדומטרין.
כמובן שאין דרך לנחש האם מתחיל הריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותרינת04/08/2009
ד"ר שלום רב,
לאחר בעיה של חסימה בחצוצרות הופנתי להפריית מבחנה, הפריה ראשונה נשאבו 18 ביציות שמתוכן רק 5 הופרו 2 הוחזרו לרחם והיתרה לא שרדו להקפאה. (אני בת 25).
ההפריה כשלה..לאחר מכן עברתי שוב הפריה נוספת ושוב שאיבה של 10 ביציות שהפעם הופרו בשיטת הזרקת הזרע לביצית ומתוכם 5 הופרו 2 יפים של 4 תאים כל אחד לדברי הרופא, הוחזרו לרחם ושוב אין מוקפאים.
אני מתוסכלת ורוצה להבין מדוע לא מצליחים להקפיא עוברים??? מדוע יש ככ הרבה ביציות ואין הרבה ביציות ששורדות? אם העוברים לא שורדים בחוץ האם ישרדו ברחם? יש קשר בין הדברים?
מצטערת על השאלה הארוכה אך אני כבר מיואשת.. הכל תקין אצלנו הזרע בסדר, ההורמונים שלי טובים.. אודה לתשובתך בהקדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות
פרופ' שחר קול04/08/2009קשה לענות ללא מידע נוסף, בעיקר מעבדתי.
כיוון שאת צעירה מאוד סיכויי ההירון הם טובים.
יש לברר את סוג החסימה בחצוצרה (אחת? שתים?).
יש לברר מדוע בוצע ICSI אם הזרע תקין.
יש לברר איכות מחזור גירוי השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רינת05/08/2009החסימה היא דו צדדית רחיקנית, נאמר שהזרע תקין ואין בעיה, התגובות שלי להורמונים טובים מאד לפי הרופא...ונאמר לי בהפריה הראשונה ששיטת ההזרקה היא יותר טובה עבורי.... אז מה לא בסדר??? אם הם לא שורדים בחוץ האם ישרדו ברחם????? אנא תשובתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות למסירהשרית04/08/2009
שלום בנות יקרות !
אני גרה באיזור הקריות ויש ברשותי
מספר תרופות למסירה ( זריקות, נרות, כדורים...)
מי שמעוניינת לקבלן ללא תשלום אשמח לעזור לה בכיף.
050-5504575 כל טוב שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרית
בתאל04/08/2009אשמח לדעת איזה זריקות יש לך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלימור04/08/2009
13 יום אחרי ההחזרה ב- 28/7/09 בטא 327 שבוע אחרי ב 4/8/09 בטא 1,785 האם תקין? זה לא מעט מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימור04/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד מודאגת , ד"ר מחכה לדעתךשחר04/08/2009
שלום
אני אחרי ivf ראשון שאיבה ב-07/07 החזרת 2 עוברים ב-10/07
ברוך ה' אני בהריון בדיקת דם 12 יום אחרי החזרה בטא 60 כעבור יומיים 260 .
הייתי באולטראסאונד ב-2/08 והרופא לא ראה שק הריון וטען שיתכן עוד מוקדם לראות שק.
באותו יום עשיתי בטא נוספת ונמצא שיש עלה תקינה והבטא 4160 כלומר יש הכפלה תקינה לאורך כל הדרך, אז מדוע לדעתך טרם נראה שק הריון כ-3 שבועות אחרי החזרה האם נורמלי?
אני מאוד מודאגת ורוצה לשמוע את דעתך , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
מורן04/08/2009היי מתוקה....
אני גם הזרקתי מונגון אל תחששי הזריקה הזו קצת בעייתית יחסית לאחרות...
פשוט אחרי הזריקה חייב לעשות עיסוי חזק עם חתיכת צמר גפן ואלכוהל
אחרת יש נפיחות ודמומיות...
יותר נוח להזריק בבטן בישבן תהיי צריכה שמישהו יזריק לך....
בהצלחה ובשורות טובות.
* המלצה- כנסי לאתר יולדות הריון ולידה....
יש שם פורומים מקסימים ממולץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות רשמתי פה.... סליחה
מורן04/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להוסיף
שחר04/08/2009אוסיף רק כי אין לי כאבים או דימום ב"ה, אז איך יתכן שהכל תקין ובשבוע 5+2 טרם נצפה שק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שרית04/08/2009מניסיון כדאי לך לחכות לפחות עוד שבוע אפילו עד שבוע 7
זה יצליח לא לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי IVF
פרופ' שחר קול04/08/2009יש לבדוק ביסודיות ע"י א.ס. חוזר, ולשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםגלית04/08/2009
לרופאים שלום!
1) מה הסבירות שבהחזרת 2 עוברים יהיו תאומים?האם הסבירות גבוהה או נמוכה?
2) איך מחשבים את השבועות בהריון.
קיבלתי מחזור טבעי בתאריך 22/6/09
לאחר - מכן הרופא נתן לי גלולות בגלל ציסטות וקיבלתי שוב מחזור בתאריך 7/7/09.
איך מחשבים את השבועות בהריון?
תודה גלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
פרופ' שחר קול04/08/20091. סבירות סטטיסטית נמוכה, אך יש להעריך לפי פרמטרים אישיים של כל מטופלת.
2. ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי IVFדפנה04/08/2009
שלום רב דוקטור,
אני מצטערת אם השאלה שלי תשמע מאוד מאוד טפשית אך היום זהו היום ה - 14 לשאיבה שכעבור יומיים החזירו 4 עוברים יפים.. מחר אעשה בדיקת דם ואני מאוד פוחדת להתאכזב .
האם נכון שאם לא היה הריון אז כבר היה לי רמז לדימום? (קרינון לתמיכה) מכל מה ששמעתי מבנות אחרות כאשר לא צלח בזמן הזה הן כבר קבלו מחזור
תודה רבה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי IVF
פרופ' שחר קול04/08/2009יש בכך גרעין של אמת, אך כמובן שאין זה מבטיח דבר...
בהצלחה מחר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות FSH ומלאי ביציותסוניה04/08/2009
לרופאים שלום!
היום קיבלתי תוצאות בדיקות אנדוקרינולוגיה והן מדאיגות אותי מעט...
Estradiol (E2) 236.0 pmol/L ref.v. follicular phase: 40 - 606
FSH 11.8 IU/L ref.v. follicular phase: 2.5-10.2
LH 9.5 IU/L ref.v. follicular phase: 1.9-12.5
Testosterone (total) 1.9 nmol/L ref.v.: 0.5 - 2.6
Prolactine 254 mlU/l ref.v. nonpregnant 59-619
הבדיקה נעשתה ביום הרביעי של המחזור. מה שמדאיג אותי זוהי הרמה הגבוהה של FSH, אך אינני יכולה להעריך אותה ביחס לאסטרדיול. אודה לעזרה בפענוח התוצאות! האם יש חשד למלאי ביציות נמוך? אני בת 30, מנסה להרות ללא הצלחה כבר 8 חודשים (לפני כן נטלתי גלולות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ' שחר קול04/08/2009כדי שלמדידת ה - FSH יהיה ערך ניבוי טוב, יש לבצע הבדיקה ביום 2 או 3 למחזור, כאשר E2 קטן ממאתיים.
רמות LH ו - FSH יחסית גבוהות בנוכחות E2=236 יכולות להצביע על אפשרות למלאי ביציות נמוך יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת FSH ביום ה-3 של המחזור
סוניה04/08/2009ד''ר שחר קול, תודה רבה על תשובתך המהירה!
כנראה אצטרך בדיקה נוספת במחזור הבא. בנוסף להורמונים שנבדקו החודש, האם יש טעם לעשות בדיקת הורמונים נוספים (כגון AMH, Inhibin B)?
והאם התוצאות הנוכחות יכולות להוות סיבה לדחית מועד ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול04/08/2009כן, AMH מדויק יותר מ - FSH
אין סיבה לדחות הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת FSH ביום ה-3 של המחזור
סוניה04/08/2009ד''ר שחר קול, תודה רבה על תשובתך המהירה!
כנראה אצטרך בדיקה נוספת במחזור הבא. בנוסף להורמונים שנבדקו החודש, האם יש טעם לעשות בדיקת הורמונים נוספים (כגון AMH, Inhibin B)?
והאם התוצאות הנוכחות יכולות להוות סיבה לדחית מועד ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת המנוגון ונפיחות באיזור הזריקהneomi04/08/2009
אתמול הזרקתי 3 אמפולות של מנוגון בבטן (ביחס של אחד נוזל לשלושה אבקה). היום בבוקר הבחנתי כי איזור הזריקה אדום ונפוח. האם הדבר אופייני? האם כדאי לעבור להזרקה בישבן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון
פרופ' שחר קול04/08/2009כן, זה די אופייני.
אפשר לעבור להזרקה בעכוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מורן04/08/2009היי מתוקה....
אני גם הזרקתי מונגון אל תחששי הזריקה הזו קצת בעייתית יחסית לאחרות...
פשוט אחרי הזריקה חייב לעשות עיסוי חזק עם חתיכת צמר גפן ואלכוהל
אחרת יש נפיחות ודמומיות...
יותר נוח להזריק בבטן בישבן תהיי צריכה שמישהו יזריק לך....
בהצלחה ובשורות טובות.
* המלצה- כנסי לאתר יולדות הריון ולידה....
יש שם פורומים מקסימים ממולץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
שחר04/08/2009אוסיף רק כי אין לי כאבים או דימום ב"ה, אז יתכן שהכל תקין ובשבוע 5+2 טרם נצפה שק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה שנתן לי ד"ר קול
תותית04/08/2009היי
אני מניחה שזה גם מאוד צורב לך בעת ההזקרה
ד"ר קול אמר לי לשים קרח על מיקום ההזרקה לפני מאוד עוזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)