מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- FSHשירה28/07/2009
שלום רב רופאים יקרים
FSH 3.5 בת ב41
מה זה אומר?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ' שחר קול29/07/2009לא אומר הרבה. מידע ניתן להפיק רק מפרופיל הורמונאלי מלא, הנלקח ביום הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך להודעתי תותיתתותית28/07/2009
מבדיקת דם היום E2
9079* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
מורן29/07/2009נשמע מצויין ברוך השם,
עשית משהו מיוחד על מנת שהעובר יקלט או שהתנהגת רגיל??
עם כל הקטע של הרפואה אלטרנטיבית..... יש כל מיני המלצות... שמעת או ביצעת משהו??
אני אחרי החזרה ...... ורציתי לדעת....
תודה יום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהגתי רגיל ומתפללת יום יום לבורא
תותית29/07/2009המון תהילים זה מחזק ועוזר ולא מבינים כמה עד שניכנסים לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
מורן30/07/2009היי תותית....
האמת שאני בחורה מאוד מאמינה ובד"כ קוראת תהילים/ התיקון הכללי בלי קשר....
הייתה תקופה לפני 3 חודשים בערוך שקראתי את שירת הבריאה כל יום....
אבל דווקא בימים האלה אני לא קוראת.... אני יודעת שזה עוזר ....
אבל אני מדברת אליהם... (לעוברים הקטנטנים) ואומרת להם כמה הם חשובים לי ורוצה אותם.....
מקווה שיהיו בשורות טובות... בעז"ה
שיהיה לך באושר והצלחה מאמי , ואם יהיה בשורה טובה אני יעדכן אותך....
יום נעים וטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בנות
רויטל30/07/2009אני בת 37.5 ויש לי שלושה ילדים מדהימים משלושה ניתוחים קיסריים (בת 10.5 בן 6.5 ובן 1.5)
לפני שנה כשבני הקטן היה בן 1.2 שנה בעלי החליט לנטוש. עזב אותי חסרת אונים שבורה והמומה עם 3 ילדים וביניהם תינוק קטנטן. לצערי הרב בניתוח השלישי קשרתי חצוצרות (הרבה בגלל הלחץ של בעלי שלא רצה עוד ילדים).
לימים הסתבר שבעלי בוגד ומנהל רומן עם אישה נשואה המבטיחה לו הרים וגבעות...
מכל זה. התגרשנו ואני מצאתי אהבה חדשב גדולה מאוד מאוד.
לבן זוגי יש ילדה אחת והוא רוצה שיהיה לנו ילד משלנו...
אני כעת עומדת בפני דילמה מאוד קשה. מאוד חוששת מההפריה ושוקלת לעבור ניתוח להיפוך הקשירה.
איך מתמודדים??? אני לא דתיה אך בן זוגי בהיותו אדם מאוד רוחני קרב אותי אל הדת.
אנא יעצו לי איך להתמודד...
תודה לכן וחיזקו.. בהצלחה עם ההריונות ומי יתן שתהיינה מאושרות...
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
מורן30/07/2009תודה לך על התגובה והעידוד.....
כאב לי לשמוע את הסיפור שלך...
ושמחתי לשמוע על אהבה החדשה.... אלקים מסדר לנו את הכל טוב מאוד......
אל תחששי מהעניין של הפרייה זה באמת לא כזה קשה.......
במיוחד אם החצי השני שלך תומך ועוזר........
השד ממש לא נורא ...... תהיי רגועה זה דבר ראשון שצריך כדי להיקלט........
להירגע נפשית ופיזית......
חוץ מזה המטרה מקדשת את האמצעים.... אומנם זה דורש המון כוח נפשי ופיזי....
אבל אני בוטה שזה שווה ... מי כמוך יודעת .... אמרת שיש לך ילדים....
שיהיה לך בהצלחה....
אם בא לך יש פורום מדהים שנקרא יולדות - המדריך המלא להריון ולידה , כנסי לפורם יש שם בנות מקסימות וחמות שמקבלות ונתנות תמיכה ועידוד ופיתרון לכל מיני בעיות מומלץ בחום....
אני נקראת שם בשם "בקרוב זה יגיע" מצפה לראות אותך בפורום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה
רויטל03/08/2009תודה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום אחרי הזרעהעינת28/07/2009
אתמול עברתי הזרעה ומחר בערב מתחיל צום תשעה באב, האם אני יכולה לצום? האם זה לא יכול להזיק להתפתחות העובר במידה והביצית הופרתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לצום
פרופ' שחר קול29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלון חוזר.האם להמשיך?לאה28/07/2009
בת 39,בריאה,מחזור סדיר ,בדקות דם תקינות לגמרי,לאחר מספר הזרקות זרע מתורם ללא הצלחה(פעם אחת הריון כימי),תגובה שחלתית ירודה.לאחר 3 ניסיונות IVF עם זרע מתורם.פעם ראשונה -פרוטוקול ארוך עם ביצית אחת לא תקינה.פעם שניה פרוטוקול קצר (גונל עם לובריס)-4 ביציות הפריה אחת שלא הגיעה עד להחזרה,פעם שלישית- לאחר חודש גלולות ופרוטוקול קצר (מנוגון )-4 ביציות רק 3 בשלות ללא הפריה כלל.מה לעשות?האם יש בדיקות שניתן לבצע לבירור נוסף?האם מניסונכם יש סיכוי להצלחה לאחר הכשלונות ?מה עלולה להיות סיבה?עדיין רוצה לקוות שיש תקווה..... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות היא המפתח להצלחה
שירה28/07/2009ברור שיש תקווה!!
האמיני ותצליחי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך?
פרופ' שחר קול29/07/2009כנראה מדובר על בעייה באיכות הביציות.
אם 3 מחזוריIVF רצופים לא הניבו עוברים להחזרה יש לשקול אופציות אחרות.
כנראה ש -IVF אינו מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת זרעאבי28/07/2009
שלום רב,
עשיתי בדיקת ספירת זרע שהתוצאות שלה היו לא טובות.
האם לקיחת אנטיביוטיקה פן-רפא 500(בגלל דלקת גרון) כ-10 ימים ולאחר שבוע עוד 10 ימים בגלל שחיידק הסטרפטוקוקוס לא עבר לי ,עשוי להשפיע על תוצאות הבדיקה ,תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול29/07/2009כן, כל מחלת חום או זיהום עלולים להשפיע לרעה על ספירת הזרע.
רצוי לחזור על הבדיקה כאשר אתה בריא לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןאוסנת28/07/2009
ביום ה - 21 בדיקת פרוגסטרון 17.8. האם התרחש ביוץ? במידה וכן לפני כמה ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 21
פרופ' שחר קול29/07/2009כנראה שכן. הרמה מעט נמוכה ליום "21" - לכן קשה לדעת מתי היה הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקה ביתית אמינה במקרה שלישיר28/07/2009
ב13/7 קיבלתי דיפרלין 0.1 במקום דקפפטיל
ב17 היתה ההחזרה
והיום אחרי 12 יום עשיתי בדיקה ביתי הופיעו שני קווים אבל הפס בחלון הבקרה כהה הרבה יותר מהלון של הבדיקה
האם אפשר לשמוח שיש הריון או שעלולות להיות השפעות של החומרים שלקחתי (לוקחת עדיין תמיכה של גסטון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ביתית
הילה28/07/2009אני עשיתי בדיקה ביתית 10 ימים אחרי ההחזרה והיה לי קו בהיר מאאאאוד על גבול הדמיוני והתוצאה היתה חיובית אז תהיי אופיטימית... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר שלום
פרופ' שחר קול29/07/2009גסטון לא משפיע על בדיקת ההריון, כך שכנראה זה חיובי!
בכל מקרה- רצוי בדיקת דם ומעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותלאחר טיפול - IVFחסוי28/07/2009
שלום רב!
ב-13.7 עברתי טיפול IVF
ב26.7 HCG-B =30
ב29.7 HCG-B=54
האם זה תקין? מה הסיכוי שהריון יתפתח כמו שצריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול29/07/2009לצערי, לא היתה הכפלה של הבטא, לכן הסיכוי להמשך תקין הינו קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוך לקשירת חצוצרותרויטל28/07/2009
שלום רב
אני ילדתי 3 ילדים בניתוח קיסרי. האחרון לפני שנתיים. בניתוח האחרון קשרתי את החצוצרות.
כעת אני גרושה מזה שנה וחצי ועומדת להינשא בשנית.
אני ובן זוגי החדש כמהים לילד משותף.
ברצוני לדעת ככל שניתן על ניתוח היפוך לקשירה.
אני יודעת שאפשר לעשות הפריה אך אני לא יודעת איך אעמוד בכל ההורמונים והשאיבה וההשמנה...
כל תהליך ההפריה נראה לי מאוד מסובך.
אנא תנו לי אינפורמציה לגבי היפוך.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוך
פרופ' שחר קול29/07/2009אפשר לנסות זאת, אחוזי ההצלחה טובים ככל שאת צעירה יותר.
אם בתום כשנה מניתוח התיקון אין הריון - יש לשקול IVF.
אם את בגיל מבוגר יחסית, עדיף ללכת ישר על IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח היפוך לקשירת חצוצרות
רויטל29/07/2009שלום דר' קול.
ראשית תודה על תגובתך
אני ובן זוגי בני 37.5
לגבי הניתוח: נחשב למסובך? מסוכן? מה אחוזי ההצלחה?
תודה מראש. רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול29/07/2009הניתוח לא מסובך, אלא אם יש קושי טכני ספציפי אצלך על רקע 3 לידות קיסריות.
לגבי אחוזי הצלחה - כיום מבוצעים מעט מאוד ניתוחים כאלו, בעיקר עקב התוצאות הטובות מאוד שמקבלים ב - IVF, לכן קשה מאוד להתייחס לנושא הסיכויים.
ההמלצה הבסיסית - IVF. אם בשום פנים לא מקובל - ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפון לקשירת חצוצרות
רויטל29/07/2009שוב שלום ותודה.
ממש חשוב לי להבין למה הרופאים די ממליצים על ה IVF.
גם רופא הנשים שאצלו אני מטופלת
אני מאוד רוצה להכנס להריון באופן טבעי בלי קבלת כמויות אדירות של הורמונים שיגרמו לי להתנפח ולמצב רוח שלילי וכן מאוד פוחדת מהליך השאיבה עצמו.
יש בתי חולים מסוימים בהם מבוצעים ניתוחי היפוך? (אני מטופלת בבית חולים ה"עמק" בעפולה)
אני גם פוחדת ממצב של תאומים. אנחנו לא רוצים יותר מילד אחד.
מבחינת הגיל. זה נכון לעשות את הניתוח?
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול29/07/2009כאמור - ההמלצה הבסיסית היא IVF וזאת כיוון שהתוצאות טובות, ומהירות.
אם בשום פנים לא בא בחשבון - מציע להתייעץ עם הרופאים בבי"ח העמק, מח' נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשירת חצוצרות
רויטל06/08/2009שלום רב דר' קול
שמעתי שיש מושג כזה "מחזור טיפול טבעי" שבו שואבים ביצית ביום הביוץ ללא הזרקת הורמונים.
האם אכן זה כך? מה היתרונות ומה החסרונות? מומלץ במיקרה שלי? היכן ניתן לעבור זאת?
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול06/08/2009כך בוצע ה - IVF הראשון לפני 30+ שנים.
ניתן לביצוע בכל בית חולים.
יתרונות: "ללא הורמונים" - שיקול פסיכולוגי כבד-משקל.
חסרונות - יעילות נמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאמא28/07/2009
פרוגרסטרון 3.7. מתי אמור להתרחש ביוץ? תודה.
(E2:741)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בימים הקרובים
פרופ' שחר קול29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה 40 שעות אחרי אוביטרל... ?!
אמא29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שזה 40 שעות אחרי האוביט
אמא29/07/2009אחרי האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול29/07/2009לא הבנתי איזה טיפול קיבלת, מתי הוזרק האוביטרל, ומתי נלקחה בדיקת הדם ולשם מה.
באופן כללי - הביוץ כ- 40 שעות לאחר אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטיפול של הזרעה
אמא29/07/2009(כבר אחרי הזרעה...)
יום ראשון: זקיק של 16+ 18. באותו היום קיבלתי אוביטרל ב 16:00
למחרת (יום שני) עשיתי הזרעה (לפני הצהריים).
למחרת (שלישי)- בדרך להזרעה שניה - עשיתי בבוקר בדיקת דם (לראות אם בייצתי כבר, עברו 40 שעות: פרוגרסטרון- 3.7).
התעניינתי בפורום הזה- אם זה מעיד שבייצתי או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפוך לקשירת חצוצרות
רויטל04/08/2009שלום רב דר' קול
שמעתי שיש מושג כזה "מחזור טיפול טבעי" שבו שואבים ביצית ביום הביוץ ללא הזרקת הורמונים.
האם אכן זה כך? מה היתרונות ומה החסרונות? מומלץ במיקרה שלי? היכן ניתן לעבור זאת?
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה (הבהרה:)
אמא29/07/2009(כבר אחרי הזרעה...)
יום ראשון: זקיק של 16+ 18. באותו היום קיבלתי אוביטרל ב 16:00
למחרת (יום שני) עשיתי הזרעה (לפני הצהריים).
למחרת (שלישי)- בדרך להזרעה שניה - עשיתי בבוקר בדיקת דם (לראות אם בייצתי כבר, עברו 40 שעות: פרוגרסטרון- 3.7).
התעניינתי בפורום הזה- אם זה מעיד שבייצתי או מה המשמעות של התוצאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול04/08/2009הפרוגסטרון עדיין נמוך, ואינו מראה על ביוץ.
מציע לחזור על בדיקת פרוגסטרון 7 - 9 ימים לאחר האוביטרל, לא לאחר 40 שעות. זה זמן קצר מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא בע"ה לרופאים היקריםתותית28/07/2009
ב09|26בטא 114
09|28 בטא 337 בע"ה האים תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאלימור28/07/2009
שלום רב,
13 ימים אחרי החזרה בטא 330, האם תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקהסיגל28/07/2009
שלום, נעשתה בדיקת דם בטא, ובמחשב כתוב תחת כותרת יחידות : IU/l
ליד זה יש כותרת תוצאה ולא רשום מתחת כלום. ובבדיקה למעלה בהיערות רשום "תשובות חלקיות!!!"
מה זה אומר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא בצעו הבדיקה
פרופ' שחר קול29/07/2009מציע לבדוק לאחר יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשאלה28/07/2009
שלום
בדיקת דם להריון הראתה :HCG 759.90
זה הריון, נכון?
אם כן איזה שבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון!!!!!!!!!!
פרופ' שחר קול28/07/2009לא ניתן לנחש השבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFסיון28/07/2009
שלום,
פרוטוקול ארוך לקראת IVF ראשון.
בהזרעות הזרקתי גונל במינון 75 למשך 9 ימים בלבד, היו 2 זקיקים גדולים.
להפרייה מזריקה עכשיו כבר 9 ימים גונל 75/112 לסירוגין ויש המון זקיקים קטנים
אבל אף אחד לא עבר 10 מ"מ.
אני לא יודעת אם זה תקין בשלב הזה שהזקיקים לא גדלים .
הבשורה הטובה שיש המון זקיקים אבל זמן הטיפול מתארך...
רציתי לדעת:
1. אחרי 19 ימי דקפפטיל 0.1 ו-9 ימי גונל, האם זה הגיוני / תקין שיהיו רק זקיקים קטנים?
2.מה מקובל לעשות בשלב הזה כדי שהזקיקים יגדלו: מורידים לחצי דקא? מעלים מינון גונל?
ממשיכים רגיל? הייתי אמורה לעבור למונוגון ביום השביעי לפי הפרוטוקול אבל נאמר לי להמשיך בגונל. מתי עוברים למונוגון ?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
פרופ' שחר קול28/07/20091. הגיוני, אך ארוך מידי.
2. לרוב מעלים מינון גונל / מנוגון.
קשה מאוד ליעץ בלי לראות את כל התמונה, בעיקר רמות ההורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)