מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צום....ר28/07/2009
הייי בוקר טוב...
יום שני ב 3.8.09 יש לי צילום רחם רציתי בבקשה לדעת עם יום חמישי אני יכולה לצום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול28/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהלימור28/07/2009
שלום רב,
עברתי החזרה ובדוח ראיתי שכתוב ביציות מגורגרות ובהחזרה לא אמרו לי כלום רק אמרו לי שיש עוברים יפים בדרגה 1 ו 4 תאים ביום השני מהשאיבה, מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - דחוף
לימור28/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי28/07/2009הגרגור הוא אחד המדדים שלפיהם נקבעת איכות הביצית . אבל הרבה יותר חשוב הוא איך נראים העוברים. ואצלך כפי שהבנתי הם היו יפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב גיל הריון ב - PGDקרני28/07/2009
האם החישוב נעשה שבועיים אחורה מיום ההחזרה או מים השאיבה?
אני שומעת דעות שונות בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיום השאיבה
פרופ' שחר קול28/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיול גבוהשחר27/07/2009
לפי הבדיקות אסטרדיול גבוה, ולכן מלאי ביציות נמוך, אוטוטו בת 42, מאוד רוצה עוד ילד, האם יש סיכוי להפרייה, אם אסטרדיול 447 ו-fsh 6.8? האם יש משמעות אם זה יקרה רק בעוד חודשיים (ההפריה)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי להריון
פרופ' שחר קול28/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישילימונית27/07/2009
ד"ר ישי ערב טוב,
מחר (יום ג') יש לי תור ראשון לבדיקות לקראת מחזור מוקפאים.
טרם נבדקתי בנושא כאבי הבטן, ואני עדיין מאוד סובלת, אבל ראיתי בעלון התרופה שזו אחת מתופעות הלוואי, אם כי הכאבים מופיעים גם בבטן העליונה.
מה יכולה להיות הסיבה לכאבים?
יש לי כל מיני רעשים מהבטן.
האם בבדיקה השגרתית אצל הטכנאית היא יכולה לעלות על העניין? או שאני צריכה להיבדק על ידי רופא?
בתודה מראש,
לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי27/07/2009יכולות להיות סיבות רבות. יתכן שזו התרופה . יתכן שזה משהו לא קשור. אם הכאבים חזקים כדאי שתבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםנועה27/07/2009
בעלי ואני נשלחנו לבדיקת קריוטיפ לאחר שתי הפלות הרופא אומר שזה יתכן שנגרם בגלל כמה זרעונים מתים מה ניתן לעשות והבדיקה תראה שיש בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר דוד ישי27/07/2009הדברים מורכבים ולא זה המקום להסבר. בכללי מאד אומר , שהסיכוי שזה הגורם לבעיה ( אם בכלל יש בעיה ) , הוא קטן .יכולות להיות כמה בעיות . לא כאלה שאפשר לפתור אבל אפשר לנסות לעקוף אותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי הריוןדנה27/07/2009
אחרי איקאקלומין וזריקת אוביטרל (בפעם הראשונה), היום היום ה-17 להזרעה ועדיין לא קיבלתי מחזור, רק כתמים והפרשות שחורות בלבד ללא דם, אתמול הייתה בדיקה שלילית בבית, מחר עושה בטא לבקשת הרופא. האם יכול להיות שהמחזור נראה כך אחרי טיפול הורמונים?
או שמדובר בהריון למרות הבדיקה הביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי27/07/2009יכול להיות שהבדיקה בבית היתה לא מדוייקת ובבדיקה בדם תהיה תוצאה חיובית , אם כי , 17 יום לאחר הזרעה , זה פחות סביר. אחרי איקקלומין יכול להיות שיבוש בביוץ עם דימום כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהשירי27/07/2009
שלום רב,
עברתי החזרה לפני 12 ימים באסף הרופא, אני לוקחת 3 אוטרוגסטן ביום, מחר בדיקת דם, שאלתי היא: עצם העובדה שעד עכשיו לא קיבלתי מעלה את הסיכוי שהבטא תהיה חיובית? או שהאוטרוגסטן מעכב את המחזור ולא לצפות יותר מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר דוד ישי27/07/2009לא הייתי מסתמך על זה. אבל מצד שני , אם היית מקבלת וסת הסיכוי להריון היה יורד באופן משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התשובה ד"ר !
אילה לוי28/07/2009מוקירה את ההתיחסות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליות-קצת מודאגתבתאל27/07/2009
ביום ה3 למחזור עברתי בדיקות הורמונליות שמראות תקינות למעט מה שנראה מדאיג בעיני
1.dhea-s 1.53 עושה רושם נמוך מאוד , האם התרופה דיאה קשורה לזה ויכולה לשפר?
2.androstendion - 0.39 - נמוך מהנורמה מה זה אומר?
3. פרולקטין 270 האם בסדר?
4. lh - 8.7 האם לא גבוה מדי ליום השלישי של המחזור? בדרך כלל אצלי הוא נמוך יותר ביום זה ועולה לקראת הביוץ.
אני לפני סבב נוסף של הפריה , אנא תשובתכם, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי27/07/2009פרט ל LH שהוא גבוה , שאר התוצאות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהlh גבוה וסיכוי להריון
בתאל31/07/2009כאמור ביום ה3 למחזור lh 8.7 , בדרך כלל זה מגיע לרמה זו אצלי בזמן הביוץ, החודש לאחר מספר מחזורי הפריה הלכנו על הטיבעי לגבמרי, פרט למקב זקיק שגדל יפה לא עקבתי על בדיקת דם וקיימנו יחסים , הזרע של בעלי תקין רציתי לשאול מה הסיכוי להריון במיקרה של lh גבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול שבת שלום אודה לתשובתך
בתאל01/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
פרופ' שחר קול01/08/2009אין דבר מדאיג בתוצאות.
אבל - יש לזכור - המטופלת אינה רשימת בדיקות דם, אלא אדם שלם, לכן אין טעם להתייחס למקטע מידע כה נקודתי, ולהסיק מסקנות. יש לראות את התמונה השלמה.
אין צורך בטיפול עם DHEA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור קול כמה חבל ש..
בתאל01/08/2009אתה לא מקבל באיזור המרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שבוע אני בע"ה אתם 10תותית27/07/2009
וסת אחרונה 6\27 החזרת עוברים ב7\14 תודה אתם מקסימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תספרי מהיום של השאיבה...
יעל27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תותית
ד''ר דוד ישי27/07/2009תתחילי לספור מ 16 יום לפני ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמייעלית27/07/2009
לפני כשבועיים אובחן הריון חוץ רחמי (שנוצר לאחר טיפול IVF) הבטא עמדה על 1000 לערך ולא נצפה שק הריון ברחם או מחוץ לרחם. לאחר ירידה קלה הבטא נתקעה בסביבות ה550 בעקבות כך קיבלתי זריקת MTX ב21/7 בשעות הלילה. בדיקת הדם שלאחר מכן הראתה כי הבטא עומדת על 480 ובדיקה מהיום בבוקר הראתה כי הבטא עומדת על 450. ממה שהבנתי, ערכי הבטא לאחר הזרקת הMTX היו אמורים לרדת לגמרי.
מה אמור להיות המשכו של הטיפול ? האם אני אמורה לקבל זריקת MTX נוספת ? היכן נמצא ההריון שלא נמצא בUS באיזור הרחם/שחלות/חצוצרות ? במידה ואסרב לקבל את הזריקה (אחרי שכבר קיבלתי אחת) האם צפויים סיבוכים כלשהם ? מה יקרה במידה ואתן לערכי הבטא לרדת אט אט (כרגע יש ירידה של 40-50 כל יומיים-שלושה) עד הגעה לטווח ה-0 ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלית
ד''ר דוד ישי27/07/2009כל זמן שהבטא יורד זה טוב. אם הוא הירידה תעצר או הבטא יעלה יצטרכו לשקול מתן של מנה נוספת או לנתח. ההריון קטן ולכן לא ניתן לראות אותו. אם הבטא יעלה ולא תסכימי לקבל מנה נוספת או להנתח , את לוקחת על עצמך סיכון גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונלירויטל27/07/2009
אני בת 37. ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור ואלה התוצאות
:
TSH 1.2
prolactine 129
LH 4.2
FSH 8.4
ESTRADIOL 333
PROGESTERONE 2.4
TESTOSTERONE 1.1
האם התוצאות תקינות? ערכי האסטרודיול לא גבוהים מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רויטל
ד''ר דוד ישי27/07/2009הפרופיל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר להספיד?מיקי27/07/2009
שלום,
החזרת 2 עוברים מופשריםב-18/7. היום התחיל לי דימום קל ויש לי התכווצויות ברחם.
אני יודעת שלא יכול להיות שזה המחזור שקרב, מחזור שלי סדיר והאחרון היה ב-7/7. גם לא נראה לי שזו השרשה (או שאולי אני טועה ויש דבר כזה השרשה מאוחרת), הרי היום זה כבר 9 ימים אחרי ההחזרה.
אז מה זה אומר הדימום הזה? נקלט ונלפלט?
לציין שסבב הקודם נגמר בהריון חוץ רחמי, גם אז היה לי דימום (אומנם חזק מאוד ולא קל כמו עכשיו) והתכווצויות.
כתמיכה אני מזריקה גסטון 50 מ"מ ולפי הבדיקות דם אני מגיבה יפה לתמיכה, בהחזרה רירית הייתה 13.5 מ"מ, אז למה זה קורה לי שוב? מה לא בסדר?
אני יודעת שאין מה לעשות עד לבטא, אבל יש לך מושג מה התופעות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאאא אין לך סבלנות
יעל27/07/2009תגיעי ליום ה12 ותלכי תבדקי בבדיקת דם. הכי בטוח והכי טוב והכי חשוב - לא להיות לחוצים!! בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיקי
ד''ר דוד ישי27/07/2009ההשרשה הוא תהליך שנמשך כמה שבועות ולא יום אחד. זה בהחלט יכול להיות דימום של השרשה.
אני לא רואה סיבה להניח שגם הפעם יתפתח הריון אקטופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםמ27/07/2009
CMV IgM NEGATIVE
CMV IgG 8.0
TOXOPLASMA IgG 0.0
TOXOPLASMA IgM NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה עם בדיקת דם בסדר
מ27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מ
ד''ר דוד ישי27/07/2009מה השאלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2שרי27/07/2009
שלום רב!
האם עם רמות של E2 גבוהים ניתן לבצע החזרה והאם יש סיכוי להריון?
תודה שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרי
ד''ר דוד ישי27/07/2009תני יותר פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)