מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקיםציפי11/01/2009
מהו קצב הגדילה של הזקיקים ? אם היום היו לי במעקב זקיקים , זקיקים בגודל 12 , 13 וכו' תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפי שלום
פרופ' שחר קול12/01/2009בתחילה קצב הגידול הוא לינארי, סביב 1 ממ בימממה, לקראת סוף השלב הלוטאלי הקצב הופך אקספוננציאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עוד יש סיכוי ?לילך11/01/2009
לאחר 5 ימים של הזרקת גונאל E2 4000 ו כ- 12 זקיקים רופא ביקש להפסיק טיפול . לאחר יומיים ללא זריקות 20 זקיקים ו E2 6000 . שוב הרופא ביקש לא להמשיך להזריק . שאלתי - 1. במידה והחודש לא אבצע הזרעה ולא אזריק אוביטרל - האם עדין יש סיכוי לגירוי יתר , או שמצב של גירוי יתר יכול לקרות רק עם אוביטרל ? 2. מה ברוב המקרים קורה עם הביוץ כאשר מפסיקים כך את הטיפול ? 3. אצלי בדר"כ הביוץ הטבעי הוא ביום ה 17 , האם העובדה שזקיקים תחת גונאל גדלו כבר ביום התשיעי יבטלו בהכרח את הביוץ הטבעי שקיים בדר"כ ? - כלומר , האם יכול להיות מצב בו בגלל הפסקת הזריקות הזקיקים לא יגדלו ויהיה זקיק חדש של הביוץ הטבעי מאוחר יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי11/01/2009יכול להיות גרוי יתר רק עם אוביטרל
בשלב מסויים, למרות הפסקת הטיפול , מתרחש ביוץ
אין ביוץ נוסף. הביוץ עם טיפול מתנהג אחרת מביוץ טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
לילך12/01/2009ראשית , תודה על המענה - כשאמרת שבשלב מסויים מתרחש ביוץ למרות הפסקת הטיפול - האם זה ביוץ של זקיק אחד כמו במחזור רגיל ? אם יש ביוץ למרות הפסקת הטיפול , אז למה אני קוראת בפורומים שבנות כותבות שכמפסיקים טיפול אז מפסידים את החודש ? האם ניתן להסתכל על תגובת היתר הזאת כחיובית במובן של הפוריות שלי ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומיטרין אחרי החזרהחסויה11/01/2009
ד"ר שלום, עברתי החזרה של עובר ביום שבת (לפני כשבוע), מאז אני לוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום, כבר מאתמול אני חשה צריבה באזור הנרתיק/הפות. מה עלי לעשות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי11/01/2009בד"כ צריך להמשיך בטיפול למרות האי נוחות. יתכן שהתפתחה פטריה וצריך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה !שריתוש11/01/2009
ד"ר יקר ! ב-17.12 הזרעה, ב- 31.12 בדיקת בטא - 89 IU ב- 4.1 בטא - 320 IU , אתמול בלילה דימום קל, הייתי בבי"ח בדיקת בטא - 3370 , נצפה שק הריון ברחם. שוחררתי עם הנחיות לבצע U/S בעוד שבוע לראות דופק עוברי. כרגע הדימום פחת מאוד ונשאר מעט דימום בניגוב - האם המהלך הנ"ל נראה לך תקין? האם הכפלת הבטא תקינה? אשמח לחוות דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שריתוש
ד''ר דוד ישי11/01/2009עלית הבטא תקינה. ההפרשה הדמית אינה מעידה בהכרח על הריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שריתוש12/01/2009האם רמת הבטא מעידה על עובר אחד? נצפה שק הריון אחד בבירור ועוד משהו שנראה כציסטה - אך ללא דופק עדיין. מתי ניתן לראות דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת אותי???
שריתוש12/01/2009אשמח אם תענה לי. תודה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שריתוש
ד''ר דוד ישי13/01/2009לא ניתן ללמוד על מס' העוברים מרמת הבטא. דופק ניתן לראות בשבוע 5.5 ואילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןמיש11/01/2009
שלום, בתי בת 25 ומזה 3 חודשים מנסה להיכנס להריון,נטלה במשך 6 שנים גלולות,מחזור מאד סדיר. 1. יש מצב שאישה יכולה לקבל מחזור אך לא מבייצת? 2.אחרי כמה חודשים מומלץ לפנות לרופא נשים ללא הצלחה בניסיון להרות? בברכה, מיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיש
ד''ר דוד ישי11/01/2009יש מצב לדימום ללא ביוץ
מומלץ לפנות לרופא אחרי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהשירה11/01/2009
*ביום ה-13 להחזרה בטא 41 . האם היריון? מדוע הערכים כ"כ נמוכים?הוחזרו 2 עוברים יפים. האם יש סיכוי שיש 2 עוברים ע"פ הבדיקה של הבטא? *קיבלתי לקחת תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום . לא הקפדתי לקחת , היו פעמים ששכחתי לקחת.האם זה פגע בהשתרשות של העובר? האם זה יכול לפגוע בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ש
ד''ר דוד ישי11/01/2009הערכים לא נמוכים "כל כך". זה יכול להיות הריון תקין ואפילו הריון תאומים. אני לא יודע להעריך אם היה בכלל נזק באי נטילת האנדומטרין ואם כן מה מידתו, אבל רצוי שתקפידי לקחת את התרופה לפי ההוראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחסוי11/01/2009
3 חודשים קודמים איקקלומין אוביטרל והזרעה. החודש ללא טיפול ביצעתי צילום רחם תקין, מחזור אחרון 14/12 קיימנו יחסים עד ל30/12 ומאז לא קיימנו יחסים אתמול הייתי צריכה לקבל שוב מחזור ולא קיבלתי אז ביצעתי היום בדיקת הריון ביתית והיא שלילית. האם קיים עדיין סיכוי להריון? ומתי אני צריכה לבצע בדיקת בטא בדם? ומתי בדיקת הריון ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טליה
ד''ר דוד ישי11/01/2009אם המחזור שלך לא סדיר. קרוב לודאי שזו הסיבה ל"איחור בוסת". אם הוא סדיר ישנה אפשרות של ביוץ שהתעכב וגם של הריון. .
בדיקת הריון בדם יותר רגישה ומקדימה את הבדיקה בשתן ביום יומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עדיין קיים סיכוי להריון???
חסוי13/01/2009היום ביצעתי בדיקת בטא והיא 0 שלילי האם עדיין יתכן הריון ? קיימנו יחסים רק עד ה 30/12 ומאז לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הגבת לשאלתי
חסוי13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טליה
ד''ר דוד ישי13/01/2009תוקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טליה
ד''ר דוד ישי13/01/2009קרוב לודאי שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי14/01/2009תודה רבה שהגבת לכל שאלותי וליווית אותי החודש כנראה שהחודש לא הצלחנו להרות חבל, לא רציתי להגיע לחודש הבא, בחודש הבא אני מתחילה טיפולי הפרייה בכל אופן אתם עושים כאן בפורום עבודה נפלאה, לתמוך בכל כך הרבה נשים שעוברות לא מעט. ת ב ו ר כ ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןרוית11/01/2009
שלום רב, אני בת 32, לאחר 5 חודשים של ניסיון נקלטתי להריון ראשון. עברתי הפלה בשבוע 9 היות ולא נצפה דופק. העובר התאים לשבוע 6. היום לאחר 5 חודשיים של ניסיון עדיין לא נקלטתי.חשוב להדגיש כי אני מקפידה על קיום יחסי מין לפני הביוץ וביום הביוץ. בעבר ביצעתי מעקב זקיקים שנראה תקין ולאחר ההפלה צילום אגן קטן שהיה גם כן תקין. האם ישנה סיבה לדאגה? האם ישנו צורך בבדיקת זרע למרות שנקלט בעבר הריון? האם ישנם המלצות כולשהן? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוית
ד''ר דוד ישי11/01/2009אין לכם מה לדאוג. תמשיכו לנסות עוד כמה חודשים . רק אם לא ילך תעשו בדיקות ( כולל זרע )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVFמאיה11/01/2009
מטופלת בדקפפטיל 0.1 וגונל F לקראת IVF בגלל ספירת זרע נמוכה. היום בבדיקת דם E2=6,507 ופרוגסטרון 1.4 (במקום 1.7 שהיה לפני יומיים). זקיקים בגודל 17-18. הרופא ממליץ להזריק היום גונל 75 (יורדים מ-112) ולעשות השאיבה ביום רביעי. מה דעתך? לא עדיף לעשות את השאיבה כבר ביום שלישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי11/01/2009לדעתי לא הבנת נכון. אם הזריקה ניתנת היום השאיבה חייבת להעשות ביום שלישי. אם רוצים לשאוב ביום רביעי הזריקה צריכה להנתן רק מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?
מאיה11/01/2009למה המשך זריקה של גונל F מחייבת שאיבה מחר...? רק מחר אני אמורה להזריק אוביטרל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי12/01/2009את צודקת. חשבתי בטעות שהרופא אמר לך לקחת היום אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה של סטטיסטיקהחסויה11/01/2009
בת 30, בעלת פרופיל הורמונאלי תקין, מחזור סדיר. IVF בשל גורם זכרי. הוחזרו לי 2 עוברים שהוגדרו טובים מאוד. דרגה 2. ביום השלישי מהשאיבה שני העוברים שהוחזרו היו בני 8 תאים ובזמן ההחזרה היו לקראת חלוקה נוספת. האם ניתך להעריך באחוזים את הסיכויים שלפחות אחד ישתרש ומה הסיכוי לתאומים? (עובי רירית 14 מ"מ יומיים לפני שאיבה) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי11/01/2009לא ניתן להעריך את הסיכוי להריון במקרים ספציפיים אלא לדבר על שכיחות כללית סטטיסטית בלבד. הסיכוי להריון הוא כ 30% ולתאומים 15-20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי
טלי11/01/2009יש לך סיכוי טוב! תחשבי רק חיובי , זה יקלט!!!!!!! מניסיון זהה בדיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה טלי! מאוד מקווה שזה יצליח הפעם
חסויה12/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון גסטוןטלי11/01/2009
אני לוקחת אמפולה אחת של גסטון בכל יום לאחר ההחזרה, ובכל זאת תמיד ביום התשיעי אחרי ההחזרה מתחיל לי מעט דימום. הבנתי שיש נשים שמזריקות 2 גסטון ביום, אבל מצד שני שמעתי שלא יכול להיות שמינון של אמפולה אחת ביום לא יספיק. האם יש מצבים שבאמת צריך להזריק 2 אמפולות ביום? יש לציין שבעבר היה טיפול IVF אחד שבו לא דיממתי כלל - ובאותו חודש היה הריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי11/01/2009המינון המקובל של גסטון הוא 2 אמפולות. אבל לדעתי הדימום לא קשור למינון אלא לשאלה אם מתפתח הריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן שאיבה מאוביטרלחסויה11/01/2009
הזרקתי מזרק וחצי של אוביטרל אתמול ב1:30 בלילה וקבעו לי שאיבה למחר ב11:00, האם זה אומר שהשאיבה תתבצע ב-11 שזה 33.5 שעות מהאוביטרל או שרק אמרו לי להגיע לפני לכל הבירוקרטיה כי זכור לי שקראתי פה שהשאיבה אמורה להיות 40 שעות מהאוביטרל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי11/01/2009אני מניח שהשאיבה תהיה בין 11.00 לבין 13.00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה וצינון- דחוף!!!חסויה11/01/2009
שלום רב, אני אמורה לעבור מחר בבוקר שאיבה ולקחתי בלילה אוביטרל, אני מצוננת כבר מעל שבוע האם אני יכולה לקחת היום לאחר שלקחתי אוביטרל אקמול לצינון? אין זה יכול להשפיע על פעולתו של האוביטרל? אין בעיה לבצע שאיבה בהרדמה כשאני מצוננת? חוץ מזה אני מרגישה טוב. תודה ושבוע טוב!
ד''ר דוד ישי11/01/2009אפשר לקחת. אין לתרופה השפעה על האוביטרל. לגבי ההרדמה, יקבע הרופא המרדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהאירנה11/01/2009
שלום ד"ר! אני בטיפול רביעי באיקקלומין בעלת שחלות פוליציסטיות- ולבעלי זרע חלש טיפול ראשון - 2 כדורים 5 ימים - לא הצליח לא היה ביוץ טיפול שני - כדור 1 - במשך 5 ימים- הצליח היה ביוץ אבל לצערי נודע לי באותו זמן שלבעלי זרעי חלש ואז אמרו לי שעלי לקחת 2 כדורי איקקלומין ואז נעשה השבחת זרע- אך עוד הפעם לא הצליח עם 2 כדורים ועכשיו פעם רביעית גם - היום הייתי במעקב זקיקים- יום 17 לביוץ - אמרו לי שיש רק זקיקים קטנים אפילו עד 10 מ"מ לא מגיעה. אני כבר התייאשתי . למה זה קורה? \ רופא אמר שאם זה לא יצליח נעבור לזריקות- האם אתה יכול להסביר למה זריקות? האם הן יותר משפיעות על הגוף מהכדורים?איך לוקחים אותם? אני מאוד דואגת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך דחוף בבקשה
אירנה11/01/2009היום עשיתי גם בדיקת דם להורמונים שיצאו- פרוגסטרון 5( ביום שלישי שעבר הוא היה 3.5) ואסטרדיול 232 - שביום שלישי הוא היה פחות מ 200 מה זה אומר? זה אומר שזקיקים לא מתפתחים? רופא אמר לבוא עוד פעם למעקב ביום רביעי אני לא מבינה בשביל מה הרי כבר יום 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אירנה
ד''ר דוד ישי11/01/2009נראה שהשחלות שלך אינן מגיבות לכדורים. אני מסכים עם ההחלטה לעבור לזריקות. עם הזריקות יש סיכויים הרבה יותר טובים שתהיה תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןנני10/01/2009
שלום לך, ביום שישי האחרון עברתי טיפול iui. חשוב לי לתת קצת רקע: אני אם יחידנית לילדה בת 3 וחצי, וביום שישי האחרון עברתי טיפול שני של iui, היות והראשון כשל. הפעם, לראשונה נתבקשתי להשתמש באנדומטרין בנוסף לטיפול ההורמונלי של גונל f ואוביטרל. לאחר שעיינתי בתופעות הלוואי של האנדומטרין החלטתי על דעת עצמי לא להשתמש בו. שאלתי היא האם ניזוקותי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נני
ד''ר דוד ישי11/01/2009השימוש באנדומטרין בסוג הטיפול שעברת הוא לא קריטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)