מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטות קשהשחף17/01/2009
בת 43 מטופלת במנוגון וגונלF, מייצרת זקיק - שניים. ב IVF הראשון נשאב זקיק אחד שלא היה בו ביצית. מה יכול להיות הגורם? האם להמשיך או לפנות לנתיב של תרומת ביצית? שחף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחף שלום
פרופ' שחר קול17/01/2009לצערנו, חלק מהזקיקים - ריקים.
התופעה גוברת עם העליה בגיל המטופלת.
תרומת ביציות תשפר באופן דרמאטי הסיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםמיכל17/01/2009
שלום רב, בפעם הראשונה ביצעתי החודש מעקב זקיקים. רציתי לשאול שאלה בנוגע לכך. ביום חמישי ושישי (אתמול) הזקיק גדל עד גודל של 18* 24 בממוצע 21מ"מ רירית בערך 8 ללא נוזל דוגלס בשחלה ימנית. במקום נאמר לי שהביוץ יתרחש בקרוב. רופא הנשים שלי לא נתן לי הוראות מה לעשות ואני מרגישה קצת אבודה. האם זה תקין, האם להמשיך ולעקוב? עד לעימות הביוץ? האם להמשיך ללכת לבדוק גם ביום ראשון, או שאין צורך? יחסי מין אני מבינה שבכל זאת כדאי לבצע בימים הנ"ל ועד מתי להמשיך באינטנסיביות? יום ראשון, שני?... תודה רבה מתנצלת על כמות השאלות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול17/01/2009מציע לקיים יחסים היום ומחר.
אין צורך לבדוק מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהאור17/01/2009
שלום, שבוע אחרי החזרה על בסיס מחזור טבעי (מוקפא) וזריקת אוביטרל פרוגסטרון 72 ;E2 731 האם זה יכול להעיד על הריון? קיבלתי עוד זריקת אוביטרל (מה בעצם עושה האוביטרל?) כעבור שבוע ואמרו לי לבוא שבוע לאחר מכן - כלומר ביום ה-14 לבדיקת דם. האם בדיקה כזו תהא אמינה? האם אוביטרל עוצר וסת/ העדר וסת מעיד על הריון? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול17/01/2009אוביטרל מחקה מצב של הריון ומאפשר הפרשת פרוגסטרון ואסטרדיול ע"י גופיף הצהוב שבשחלה.
הבדיקה אינה מעידה על הצלחה או כישלון. הבדיקה מעידה שרמת ההורמונים בדם - תקינה.
לגבי בדיקת דם להריון: לאחר מתן אוביטרל יש להמתין כ - 10 ימים עד היעלמותו המוחלטת מהדם. בדיקה מוקדמת יותר עלולה לתת תוצאה כזובה, שכן אוביטרל הוא בעצם הורמון ההריון ("בטא").* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהחסויה17/01/2009
אני כבר 17 יום מזריקה גונל בהתחלה 75 במשך 11 ימים ועוד 6 ימים 112.5 נכון ליום רביעי בבוקר אחרי שלושה ימי הזרקה של 112.5 עדיין לא נראו זקיקים ( אחד של שש ממ) רירית 5.9 ואסטרודיול 177 נכון לאתמול אחרי עוד שלושה ימי הזרקה רייר צמידי מאוד והתחילו כאבים בצדדים . היום כאבים מאוד חזקים בצדדים מהבוקר מוקדם. יש לי תחושה לפי הכאבים שהביוץ קרוב מאוד אולי אפילו היום. מיום רביעי בבוקר לא הייתי בביקורת. מה לעשות?? אני צריכה לקחת אורביטרל ?? אחרי כל כך הרבה הזרקות לא רוצה לפספס את החודש. אני רוצה לציין כי אני לא רוצה הריון מרובה עוברים ולכן גם לא מקיימת יחסים עד לבדיקת כמה זקיקים קיימים. אשמח אם תוכל לכוון אותי מה לעשות ?? יש מקום שאפשר לעשות בו היום אולטזאונד?? מה לעשות עם הזריקה של היום 112.5 לקחת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר שלום
פרופ' שחר קול17/01/2009מציע לקחת 112 היום. לא לקחת אוביטרל.
מחר - בדיקת דם ובדיקת א.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת דחוף
חסויה17/01/2009בבדיקת lh ביתית הפס שהתקבל כמעט בצבע פס הבקרה האם נתון זה משנה את תשובתך??? רוב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול17/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואיל17/01/2009
ד"ר שלום, ביום שני (בע"ה) מתבצעת שאיבה וביום רביעי (בע"ה) החזרת עוברים, ברצוני לדעת האם ישנן תופעות לוואי כתוצאה משני הטיפולים.. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי
פרופ' שחר קול17/01/2009לרוב - אין תופעות.
ועם זאת, מציע לקרוא בעיון טופס ההסכמה לטיפולי IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנות הפורום באזור הקריות וחיפהחסוי17/01/2009
שבת שלום לכן רופא המטפל שלי החליט בדקה התישעים לשנות לי את הזריקות ממונופור (menopur) למונוגון, רק שכבר רכשתי את המונופור, האם יש מישהי שהייתה רוצה להחליף איתי למונוגון או לרכוש ממני את המונופור במחיר מוזל יותר כמובן?. מדובר ב- 5 אריזות תודה, ובהצלחה לכולן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור - מנוגון
פרופ' שחר קול17/01/2009מנוגון ומנופור - זהים לחלוטין מבחינת הפעילות.
מנופור עובר דרגה נוספת של טיהור מחלבוני שתן זרים, ולכן אולי עדיף, אך אין לכך הוכחות מוצקות.
איני רואה סיבה ברורה לעבור ממנופור למנוגון.
מציע לברר זאת עם הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומין, מנוגון, אוביטרלעו"ד שירה קור17/01/2009
לרופאים היקרים שלום ! רקע בעלת pco , מטופלת באיקאקלומין מיום 5 למחזור, לאחר שלא התפתח זקיק, זריקת מנוגון ל-7 ימים, נצפה זקיק מוביל בגודל 18 מ"מ ולמחרת ניתן אוביטרל. לפי תוצאות בדיקת דם היה ביוץ יפה וגם קיום היחסים היה "לפי הזמנים". שאלותיי, 1. חמישה ימים לאחר הביוץ החלו הפרשות חומות ( כמו ללפני ווסת) כאבי בטן קלים ונפיחות בחזה האם תופעות אלו מרמזות על הגעת הוסת או שגם כשהריון נקלט יש את אותם התופעות? 2. קיבלתי ארבע ימים אחרי הביוץ נרות אנדומטרין, הבנתי שפעילותם היא לחזק את הפורוגסטרון האם קיבלתי בזמן את הנרות? האם זה אומר שאם הפרוגסטרון היה נמוך וניתן נרות לחיזוק שהביוץ היה חלש? או להפך, שמעתי שהרבה נשים בהריון מקבלות תמיכת נרות ככתוב לעיל, האם קבלת הנרות הן סימן חיובי או שמה להפך ( אציין כי בפעמים הקודמות של הטיפול לא ניתנו נרות לחיזוק הפרוגסטרון) 3. מהו הסיכוי להריון לאור הממצאים? 4. מתי ניתן לעשות בדיקת הריון הכי מוקדמת (דם) כמה ימים לאחר מתן האוביטרל , והאם הנרות אנדומטרין יכולות ל"שבש" את התוצאות כמו האוביטרל או שבנרות הנ"ל זה חסר משמעות? 5. האם הטיפול שניתן לי ע"י הרופא הוא נכון ? אודה על תשובתך המהירה בברכה, עו"ד שירה קור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
עו"ד שירה קור17/01/2009שכחתי לצייין כי אני צעירה - בת 26
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף לשאלותיי
עו"ד שירה קור17/01/2009כנאמר , לאחר הנרות הפסיקו ההפרשות ונכון להיום יש רק "שאריות" של הנרות האם זה בסדר ומדוע נעלמו ההפרשות החומות ( כמו לפני מחזור)) האם זה אומר שהנרות "עושות את שלהן"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
פרופ' שחר קול17/01/20091. ההפרשות אינן מעידות על הצלחה או כישלון
2. כן, אם כי אין הוכחות ברורות שיש בכלל צורך ב"חיזוק" זה. בפרוטוקול שניתן לך הסיכוי להריון ללא "תמיכה" זהה לסיכוי עם "חיזוק".
3. סיכויים טובים, בהנחה שהזרע תקין.
4. 16 יום לאחר אוביטרל. אנדומטרין אינו משבש התוצאה.
5. כן. פרט לסוגיית האנדומטרין - טיפול שאינו חיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות !!!!!
עו"ד שירה קור17/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםשריתוש17/01/2009
ד"ר שלום, אני בשבוע 6 +1, לפני שבוע היה לי דימום וגינלי קל, נבדקתי בבי"ח, הדימום פסק לאחר מס' שעות, נצפה שק הריון, ונאמר לי לבצע U.S ביום שני הקרוב לראות דופק עוברי. היום שוב יש לי הפרשות לא דמיות אלא חומות. 1. ממה זה יכול לנבוע? 2. האם יש חשש להריון? 3. האם צריך לגשת להיבדק? תודה מראש ושבת שלום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ' שחר קול17/01/20091. די שכיח, לרוב חסר משמעות.
2. חשש קל.
3. אפשר לחכות ליום ראשון - שני. בדיקה היום, שבת, לא תשנה את התוצאה הסופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
שריתוש17/01/2009תודה על המענה מהיר - ישר כוח ! שבת שלום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק.יפית16/01/2009
שבת שלום, מאיזה שבוע ניתן לשמוע דופק עובר אחרי הפריות? תודה . ושאלה נוספת מהי פעולת הכדור אספירין כשלוקחים בהריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
ד''ר דוד ישי16/01/2009את הדופק ניתן לראות ( לא לשמוע ) , ללא קשר לצורה שבה הושג ההריון , משבוע 5.
אספירין קשור בפעולת קרישת הדם. נותנים אותו בהריון כדי לשפר את הסיכוי להריון בטיפולי פוריות ולהוריד את הסיכוי לרעלת הריו. אין הוכחות שזה יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאחסוייה16/01/2009
רציתי לדעת האם הכדורים פרוגינובה משמינים? אני מרגישה שאני אוכלת יותר ויש לי תאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול16/01/2009הכדור עצמו אינו משמין.
יש נשים שאוכלות יותר תחת הטיפול, כפי שאת מתארת.
יש לשמור על מסגרת הצריכה הקלורית היומית כפי שהיה לפני הטיפול ע"י שמירה מפני "פיתויים" וכוח רצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הזרעהעדי16/01/2009
ד"ר שלום אני לפני הזרעה רביעית עם איקקלומין כדור אחד ליום. בת 30 באופן כללי מבייצת טבעי כל חודש. היום אני ביום מחזור 9 ובאולטרא סאונד ראו זקיק מוביל בגודל 16 מ"מ ועוד קטנים. 1)איך יכול להיות?האם הכדור לא משפיע עליי או שמא זה עוד מוקדם מדי? 2)האם אפשר לבייץ כבר בסופשבוע? 3)אני פוחדת מזה שהרזרבה שלי נמוכה כי הכדור לא משפיע עליי האם :fsh=9.5 lh=3.9 נחשב גבוה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול16/01/20091. כנראה יהיה רק זקיק אחד לביוץ.
2. סיכוי קטן.
3. FSH - תקין, אם כי בלי לדעת רמת ה - E2 באותו יום, לא ניתן להתייחס.
הערה: ממליץ לקרוא:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7339* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתייה מרובה בטיפול IVFנטע16/01/2009
קראתי בהרבה פורומים שחשוב לשתות הרבה במהלך טיפול IVF ולאחר החזרת עוברים על מנת למנוע גירויי יתר ודברים מלחיצים אחרים :-) לא דיברו איתי כלל על שתיה לא במהלך הטיפול ולא אחרי החזרת העוברים ושתיתי עד היום אולי ליטר ליום, האם זה נכון? האם בהכרח יש גירויי יתר אם לא שותים הרבה, אם התחלתי היום לשתות הרבה זה עשוי בכל זאת למנוע או שזה אבוד????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתייה מרובה
פרופ' שחר קול16/01/2009הצורך קיים רק אם יש סיכון לגירוי יתר.
הסירי דאגה זו מליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרגעתי תודה רבה.
עינת16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון בדם שבוע אחרי החזרת טרייםהריונית טריה16/01/2009
שלום דוקטור רציתי לשאול מה צריכה להיות רמת הפרוגסטרון בדם שבוע אחרי החזרת עוברים? האם 35 בנורמה? (לא יודעת אם יחידות ישנות או חדשות). מקבלת כתמיכה קרינון. שאלה נוספת היא למה זה כל כך נמוך בהשוואה לפרוגסטרון אחרי ביוץ ללא הפריה חוץ גופית? הערכים שלי תמיד היו מעל 70 לפני שהתחלתי טיפולי IVF. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול16/01/2009הרמה בתחום הנורמה.
הרמה היא תולדה של הפרוטוקול והתגובה השחלתית. בלי לדעת הרקע לא ניתן להתייחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! פרטים נוספים
הריונית טריה16/01/2009פרוטוקול הטיפול היה ארוך עם דקפפטיל 0.1 ומנופור 2 אמפולות. היתה לי תגובה מאוד טובה לטיפול. 15 ביציות נשאבו e2 ביום האוביטרל 3300.הופרו 5 עוברים-כולם ICSI והוחזרו שניים ביום ה 3 עם 7 תאים +בדרך לחלוקה נוספת בזמן ההחזרה. היום, שבוע לאחר ההחזרה פרוגסטרון 35 ומקבלת כתמיכה קרינון מיום השאיבה+ פרוגינובה החל מההחזרה. עוד שבוע בטא ואני די בלחץ.יש לציין שאצלי לא נמצאה שום בעיה, אבל אצל בעלי יש בעיית זרע, בעיקר מורפולוגיה נמוכה של 4% וריכוז נמוך(tms 10 מיליון).אנו בני 30. האם יש לי סיכויים טובים שהפעם זה יצליח? זאת ההפריה השניה שלי, בראשונה נשאבה ביצית אחת בלבד בפרוטוקול קצר. באותה הפריה, שבוע לאחר ההחזרה הפרוגסטרון היה 11 בלבד ולא נקלט. הפעם הוא פי שלושה, האם זה סימן טוב? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחידות מדידה???
פרופ' שחר קול16/01/2009E2 : האם יחידות חדשות (פיקומול לליטר) או ישנות (פיקוגרם למיליליטר).
P: האם יחידות חדשות (ננומול לליטר) או ישנות (ננוגרם למיליליטר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-( אוף, לא יודעת!
הריונית טריה16/01/2009את האמת שהיום שאלתי את האחות שהתקשרה לבשר לי על יחידות הפרוגסטרון והיא לא אמרה לי, היא פשוט אמרה "יחידות טובות" ושאני לא צריכה להוסיף תמיכה כי הרמות בדם בסדר גמור לטענתה...נראה עוד שבוע מה יהיה. האם יש כזה הבדל ביו היחידות השונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחידות
פרופ' שחר קול17/01/2009כן! פי 3.7!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
הריונית טריה17/01/2009אני יודעת שלפני ביוץ היה לי ערך של 0.8, אז סביר להניח שמדובר ביחידות ישנות או שערך כזה יכול להיות גם ביחידות חדשות?(אני פשוט מנסה לברר אם פרוגסטרון 35 זה ביחידות ישנות או חדשות) סליחה על הנדנוד! זה פשוט מסקרן אותי לדעת, זה נותן לי תקווה אם הערך בעצם פי 3.7 תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימן טוב
טלי17/01/2009לדעתי זה סימן טוב!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםנטע16/01/2009
אתמול הוחזרו לי 2 עוברים ונאמר לי לנוח בבית אתמול ומחר, לא לשכב אבל לנוח, הבוקר הלכתי לקניות בסופר וזה לקח לי כשעתיים, הייתי עם חברה כך שלא הרמתי דבר אפילו לא הסעתי את העגלה, רק הלכתי אחריה בהליכה איטית אבל בכל זאת הייתי בעמידה ובתנועה כשעתיים, האם זה מוריד את הסיכוי להשתרשות העובר? מה לגבי התכופפות בשלב זה, זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מוריד הסיכוי. לא מסוכן.
פרופ' שחר קול16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי16/01/2009
אני שבוע אחרי ההזרעה האם מותר ללכת למסז'? או עדיף לוותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר
פרופ' שחר קול16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)