מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לבנות הפורום באזור הקריות וחיפהחסוי17/01/2009
שבת שלום לכן רופא המטפל שלי החליט בדקה התישעים לשנות לי את הזריקות ממונופור (menopur) למונוגון, רק שכבר רכשתי את המונופור, האם יש מישהי שהייתה רוצה להחליף איתי למונוגון או לרכוש ממני את המונופור במחיר מוזל יותר כמובן?. מדובר ב- 5 אריזות תודה, ובהצלחה לכולן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור - מנוגון
פרופ' שחר קול17/01/2009מנוגון ומנופור - זהים לחלוטין מבחינת הפעילות.
מנופור עובר דרגה נוספת של טיהור מחלבוני שתן זרים, ולכן אולי עדיף, אך אין לכך הוכחות מוצקות.
איני רואה סיבה ברורה לעבור ממנופור למנוגון.
מציע לברר זאת עם הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומין, מנוגון, אוביטרלעו"ד שירה קור17/01/2009
לרופאים היקרים שלום ! רקע בעלת pco , מטופלת באיקאקלומין מיום 5 למחזור, לאחר שלא התפתח זקיק, זריקת מנוגון ל-7 ימים, נצפה זקיק מוביל בגודל 18 מ"מ ולמחרת ניתן אוביטרל. לפי תוצאות בדיקת דם היה ביוץ יפה וגם קיום היחסים היה "לפי הזמנים". שאלותיי, 1. חמישה ימים לאחר הביוץ החלו הפרשות חומות ( כמו ללפני ווסת) כאבי בטן קלים ונפיחות בחזה האם תופעות אלו מרמזות על הגעת הוסת או שגם כשהריון נקלט יש את אותם התופעות? 2. קיבלתי ארבע ימים אחרי הביוץ נרות אנדומטרין, הבנתי שפעילותם היא לחזק את הפורוגסטרון האם קיבלתי בזמן את הנרות? האם זה אומר שאם הפרוגסטרון היה נמוך וניתן נרות לחיזוק שהביוץ היה חלש? או להפך, שמעתי שהרבה נשים בהריון מקבלות תמיכת נרות ככתוב לעיל, האם קבלת הנרות הן סימן חיובי או שמה להפך ( אציין כי בפעמים הקודמות של הטיפול לא ניתנו נרות לחיזוק הפרוגסטרון) 3. מהו הסיכוי להריון לאור הממצאים? 4. מתי ניתן לעשות בדיקת הריון הכי מוקדמת (דם) כמה ימים לאחר מתן האוביטרל , והאם הנרות אנדומטרין יכולות ל"שבש" את התוצאות כמו האוביטרל או שבנרות הנ"ל זה חסר משמעות? 5. האם הטיפול שניתן לי ע"י הרופא הוא נכון ? אודה על תשובתך המהירה בברכה, עו"ד שירה קור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
עו"ד שירה קור17/01/2009שכחתי לצייין כי אני צעירה - בת 26
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף לשאלותיי
עו"ד שירה קור17/01/2009כנאמר , לאחר הנרות הפסיקו ההפרשות ונכון להיום יש רק "שאריות" של הנרות האם זה בסדר ומדוע נעלמו ההפרשות החומות ( כמו לפני מחזור)) האם זה אומר שהנרות "עושות את שלהן"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
פרופ' שחר קול17/01/20091. ההפרשות אינן מעידות על הצלחה או כישלון
2. כן, אם כי אין הוכחות ברורות שיש בכלל צורך ב"חיזוק" זה. בפרוטוקול שניתן לך הסיכוי להריון ללא "תמיכה" זהה לסיכוי עם "חיזוק".
3. סיכויים טובים, בהנחה שהזרע תקין.
4. 16 יום לאחר אוביטרל. אנדומטרין אינו משבש התוצאה.
5. כן. פרט לסוגיית האנדומטרין - טיפול שאינו חיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות !!!!!
עו"ד שירה קור17/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםשריתוש17/01/2009
ד"ר שלום, אני בשבוע 6 +1, לפני שבוע היה לי דימום וגינלי קל, נבדקתי בבי"ח, הדימום פסק לאחר מס' שעות, נצפה שק הריון, ונאמר לי לבצע U.S ביום שני הקרוב לראות דופק עוברי. היום שוב יש לי הפרשות לא דמיות אלא חומות. 1. ממה זה יכול לנבוע? 2. האם יש חשש להריון? 3. האם צריך לגשת להיבדק? תודה מראש ושבת שלום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ' שחר קול17/01/20091. די שכיח, לרוב חסר משמעות.
2. חשש קל.
3. אפשר לחכות ליום ראשון - שני. בדיקה היום, שבת, לא תשנה את התוצאה הסופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
שריתוש17/01/2009תודה על המענה מהיר - ישר כוח ! שבת שלום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק.יפית16/01/2009
שבת שלום, מאיזה שבוע ניתן לשמוע דופק עובר אחרי הפריות? תודה . ושאלה נוספת מהי פעולת הכדור אספירין כשלוקחים בהריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
ד''ר דוד ישי16/01/2009את הדופק ניתן לראות ( לא לשמוע ) , ללא קשר לצורה שבה הושג ההריון , משבוע 5.
אספירין קשור בפעולת קרישת הדם. נותנים אותו בהריון כדי לשפר את הסיכוי להריון בטיפולי פוריות ולהוריד את הסיכוי לרעלת הריו. אין הוכחות שזה יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאחסוייה16/01/2009
רציתי לדעת האם הכדורים פרוגינובה משמינים? אני מרגישה שאני אוכלת יותר ויש לי תאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול16/01/2009הכדור עצמו אינו משמין.
יש נשים שאוכלות יותר תחת הטיפול, כפי שאת מתארת.
יש לשמור על מסגרת הצריכה הקלורית היומית כפי שהיה לפני הטיפול ע"י שמירה מפני "פיתויים" וכוח רצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הזרעהעדי16/01/2009
ד"ר שלום אני לפני הזרעה רביעית עם איקקלומין כדור אחד ליום. בת 30 באופן כללי מבייצת טבעי כל חודש. היום אני ביום מחזור 9 ובאולטרא סאונד ראו זקיק מוביל בגודל 16 מ"מ ועוד קטנים. 1)איך יכול להיות?האם הכדור לא משפיע עליי או שמא זה עוד מוקדם מדי? 2)האם אפשר לבייץ כבר בסופשבוע? 3)אני פוחדת מזה שהרזרבה שלי נמוכה כי הכדור לא משפיע עליי האם :fsh=9.5 lh=3.9 נחשב גבוה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול16/01/20091. כנראה יהיה רק זקיק אחד לביוץ.
2. סיכוי קטן.
3. FSH - תקין, אם כי בלי לדעת רמת ה - E2 באותו יום, לא ניתן להתייחס.
הערה: ממליץ לקרוא:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7339* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתייה מרובה בטיפול IVFנטע16/01/2009
קראתי בהרבה פורומים שחשוב לשתות הרבה במהלך טיפול IVF ולאחר החזרת עוברים על מנת למנוע גירויי יתר ודברים מלחיצים אחרים :-) לא דיברו איתי כלל על שתיה לא במהלך הטיפול ולא אחרי החזרת העוברים ושתיתי עד היום אולי ליטר ליום, האם זה נכון? האם בהכרח יש גירויי יתר אם לא שותים הרבה, אם התחלתי היום לשתות הרבה זה עשוי בכל זאת למנוע או שזה אבוד????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתייה מרובה
פרופ' שחר קול16/01/2009הצורך קיים רק אם יש סיכון לגירוי יתר.
הסירי דאגה זו מליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרגעתי תודה רבה.
עינת16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון בדם שבוע אחרי החזרת טרייםהריונית טריה16/01/2009
שלום דוקטור רציתי לשאול מה צריכה להיות רמת הפרוגסטרון בדם שבוע אחרי החזרת עוברים? האם 35 בנורמה? (לא יודעת אם יחידות ישנות או חדשות). מקבלת כתמיכה קרינון. שאלה נוספת היא למה זה כל כך נמוך בהשוואה לפרוגסטרון אחרי ביוץ ללא הפריה חוץ גופית? הערכים שלי תמיד היו מעל 70 לפני שהתחלתי טיפולי IVF. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול16/01/2009הרמה בתחום הנורמה.
הרמה היא תולדה של הפרוטוקול והתגובה השחלתית. בלי לדעת הרקע לא ניתן להתייחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! פרטים נוספים
הריונית טריה16/01/2009פרוטוקול הטיפול היה ארוך עם דקפפטיל 0.1 ומנופור 2 אמפולות. היתה לי תגובה מאוד טובה לטיפול. 15 ביציות נשאבו e2 ביום האוביטרל 3300.הופרו 5 עוברים-כולם ICSI והוחזרו שניים ביום ה 3 עם 7 תאים +בדרך לחלוקה נוספת בזמן ההחזרה. היום, שבוע לאחר ההחזרה פרוגסטרון 35 ומקבלת כתמיכה קרינון מיום השאיבה+ פרוגינובה החל מההחזרה. עוד שבוע בטא ואני די בלחץ.יש לציין שאצלי לא נמצאה שום בעיה, אבל אצל בעלי יש בעיית זרע, בעיקר מורפולוגיה נמוכה של 4% וריכוז נמוך(tms 10 מיליון).אנו בני 30. האם יש לי סיכויים טובים שהפעם זה יצליח? זאת ההפריה השניה שלי, בראשונה נשאבה ביצית אחת בלבד בפרוטוקול קצר. באותה הפריה, שבוע לאחר ההחזרה הפרוגסטרון היה 11 בלבד ולא נקלט. הפעם הוא פי שלושה, האם זה סימן טוב? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחידות מדידה???
פרופ' שחר קול16/01/2009E2 : האם יחידות חדשות (פיקומול לליטר) או ישנות (פיקוגרם למיליליטר).
P: האם יחידות חדשות (ננומול לליטר) או ישנות (ננוגרם למיליליטר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-( אוף, לא יודעת!
הריונית טריה16/01/2009את האמת שהיום שאלתי את האחות שהתקשרה לבשר לי על יחידות הפרוגסטרון והיא לא אמרה לי, היא פשוט אמרה "יחידות טובות" ושאני לא צריכה להוסיף תמיכה כי הרמות בדם בסדר גמור לטענתה...נראה עוד שבוע מה יהיה. האם יש כזה הבדל ביו היחידות השונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחידות
פרופ' שחר קול17/01/2009כן! פי 3.7!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
הריונית טריה17/01/2009אני יודעת שלפני ביוץ היה לי ערך של 0.8, אז סביר להניח שמדובר ביחידות ישנות או שערך כזה יכול להיות גם ביחידות חדשות?(אני פשוט מנסה לברר אם פרוגסטרון 35 זה ביחידות ישנות או חדשות) סליחה על הנדנוד! זה פשוט מסקרן אותי לדעת, זה נותן לי תקווה אם הערך בעצם פי 3.7 תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימן טוב
טלי17/01/2009לדעתי זה סימן טוב!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםנטע16/01/2009
אתמול הוחזרו לי 2 עוברים ונאמר לי לנוח בבית אתמול ומחר, לא לשכב אבל לנוח, הבוקר הלכתי לקניות בסופר וזה לקח לי כשעתיים, הייתי עם חברה כך שלא הרמתי דבר אפילו לא הסעתי את העגלה, רק הלכתי אחריה בהליכה איטית אבל בכל זאת הייתי בעמידה ובתנועה כשעתיים, האם זה מוריד את הסיכוי להשתרשות העובר? מה לגבי התכופפות בשלב זה, זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מוריד הסיכוי. לא מסוכן.
פרופ' שחר קול16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי16/01/2009
אני שבוע אחרי ההזרעה האם מותר ללכת למסז'? או עדיף לוותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר
פרופ' שחר קול16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל בהחזרהמאיה16/01/2009
הרופא החליט שאין צורך שאזריק אוביטרל ביום החזרת טריים. האם אוביטרל עשוי לשפר משמעותית את הסיכויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול16/01/2009לא. מציע לעשות כפי שהורה הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר ישילירון16/01/2009
מה שלומך? להזכירך בת 25 אצלי הכל תקין. בעיה זכרית רק 100אלף זרעונים.אנו לאחר IVF ראשון שנכשל ללא מוקפאים. וכרגע התחלנו שוב תהליך לפני שאיבה והחזרה (ב"ה).היום אני אמורה להתחיל גונאל לאחר שלקחתי כשבועיים סופרפאקט. שלשום עשו לי א.ס (ד"ר קידר בכרמל) ואמר שבשחלות יש זקיקים קטנים, רירית 4.5 - מצב אופטימלי להתחיל גונאל אבל הוא גם ראה נוזל בחלל הרחם כי לטענתו זה מהוסת שהחלה ב 9.1 והסתיימה ב 14.1 ושאין מה לדאוג. 1.האם זה עלול להפריע להשרשה? ז"א ביום שמחזירים בודקים אם יש נוזל כזה ואם יש אז לא מחזירים? זה אמור להעלם הנוזל הזה? 2.בנוסף הוא אמר שיש לי רחם אחורי? מה המשמעות? האם מהווה בעיה בכניסה להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירון
ד''ר דוד ישי16/01/2009לרחם אחורי אין שום משמעות .
הנוזל בחלל קשור אכן לוסת הקודם והוא יעלם במהלך הטיפול כאשר תווצר רירית חדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלות נוספות לד"ר ישי
לירון18/01/2009בטיפול הקודם קיבלתי כתמיכה להחזרה אוטרוגוסטן וביום ה 14 בו בוצעה בטא יצא פרוגסטרון 25 . 1.האם זה נמוך? 2. האם יש מקום להחליף את התמיכה? 3. ושאלה אחרונה יומיים לאחר ההחזרה חוזרים לפעילות רגילה - עבודה וכוכ" האם לא כדאי להזריק חומר תמיכה במקום נרות אוטרוגוסטן שכן במהלך היום (בעבודה ) אני יושבת ואולי החומר לא נספג טוב ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירון
ד''ר דוד ישי18/01/2009הפרוגסטרון נמוך. כדאי להעלות את המינון או להחליף תכשיר. הזיקה מאד יעלה אבל מאד לא נעימה. לעבודה אין קשר לספיגה. החומר שיוצא נלקח בחשבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי
לירון19/01/2009הי, אז לפני ההחזרה ב"ה לדבר איתך? (להזכירך אני מטופלת בכרמל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לירון19/01/2009...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירון
ד''ר דוד ישי19/01/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
לירון19/01/2009הי, אני יודעת שמחר אתה בכרמל יש אפשרות להסדיר הנושא מחר? אני אצור קשר טלפוני דרך רונית האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות כימייםשרית16/01/2009
שלום רב! אני בת 31 מטופלת בIVF עקב בעיית זרע (בגלל לימפומה). ביצעתי צילום רחם, היסטרוסקופיה הכל תקין. מתוך 6 החזרות, 3 הריונות כימיים וכולם מהחזרת מוקפאים. העוברים היו איכותיים... מה עוד אפשר לבדוק? איזה דרכים אפשר עוד לנסות? למה ההריונות לא מחזיקים מעמד? האם יכול להיות שהשמנה יכולה לגרום לכך? ואם אוריד במשקל יש יותר סיכוי להצלחה? (שוקלת כ-15 ק"ג מעל המשקל הרצוי.) תודה על התשובות. שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין, אני פוליציסטית
שרית16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
פרופ' שחר קול16/01/2009בדיקות ל"הפלות חוזרות": טרומבופיליה, היסטרוסקופיה, קריוטיפ.
עודף משקל עם חוסר ביוץ מעלה הסיכון להפלות. משקל תקין ישפר הסיכו להריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לשים את הטבלייהד``ר אליעזר גירש16/01/2009
ביום א' הוחזרו לי 3 עוברים טריים, תמיכת אנדומטרין פעמיים ביום.
אתמול בערב שכחתי לשים את הטבלייה וניזכרתי בארבע בבוקר ושמתי. (אין לי בעיית רירית)
1. האם זה מאוד קריטי?
2. האם בסדר אם היום אשים בצהריים (כדי שלא תהיה כמות כפולה ) והשני בלילה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגה שלום
פרופ' שחר קול16/01/20091. לא
2. המשיכי כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה באוטרוגסטןהילה16/01/2009
בוקר טוב לאחר החזרת 3 עוברים לרחם הרופא נתן לי טיפול תמיכה של 4 נרות אוטרוגטסטן ומפעמים קודמות שכבר השתמשתי בהן כתמיכה זכור לי סליחה על על התאור! כי היה נשאר על התחתונית הפרשות של החומר שלא נספג בגוף והפעם אין שום זכר לזה שאני משתמשת בנרות האלו האם זה משהוא לא תקין או שיכול להיות גם מצב כזה ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול16/01/2009בהחלט כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)