מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוף סוף הריוןיפית14/01/2009
שלום דר' טוב הגיע בשעה טובה ההריון.והשאלתי הפעם היא : תוצאת בדיקות ביום 12-1 היא E2 - 1074 , פרוגרסטון 37.2 ובטא לא עשיתי בטעות והיום 14-1 תוצאות E2- 1622 , פרוגרסטון 44 ..ובטא 4125 שאלתי היא : איזה שבוע אני נמצאת ? והאם תוצאה של היום מראה על הריון מרובה עוברים. מאחלר והרופא אמר לי שרק אחרי 4.5 שבועות ניתן לראות באולטראסאונד . ואת ההחזרת 4 עוברים עשיתי ב 25/12 ומחזור אחרון היה ב 6/12 ואני מתה מסקרנות אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב :)
שני דגן14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יפית
ד''ר דוד ישי14/01/2009את גיל ההריון מחשבים משבועיים לפני שאיבת הבייציות ולא לפי רמת הבטא. לא ניתן ללמוד מרמת הבטא על מס' העטברים. תצטרכי להמתין בסבלנות עד בדיקת האולרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע הריון?
יפית15/01/2009שלום דר', כתבת לי שאפשר לחשב שבוע הריון שבועיים לפני שאיבת הבציות ...אך אני עשיתי החזרת עוברים מוקפאים .. ולכן במצב זה איך מחשבים ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יפית
ד''ר דוד ישי15/01/2009אותו דבר. משבועיים לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCG-B Quantitative (UR)אור14/01/2009
שלום רב, האם תועלו לעדכן בבקשה מהם הערכים המעידים על הריון: HCG-B Quantitative (UR) התקבלה תשובה של 4750 תודה מראש, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב את כניראה בהריון
תותית14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתותית
שני דגן14/01/2009אני יודעת שאת פה הרבה יש מצב שתסתכלי בשאלתי לרופא אולי את מבינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין=תמיכת פרוגסטרון
תותית15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר דוד ישי14/01/2009בטא מעל 5 היא בטא חיובי = הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה...
אור15/01/2009זאת אומרת שאני לא בהריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
הילה15/01/2009בוודאי שאת בהריון. לכי לרופא נשים לבצע אולטראסאונד ראשון. מזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה??
אור15/01/2009אבל עשיתי בדיקה ביתית לפני שבוע , והתשובה היתה שלילית (אני אחרי הזרעה) אני לא יודעת מה לשעות לבכות או לצחוק, מפחדת לחשוב שזה אמיתי את בטוחה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיכרו והפיצו לכולם:
פרופ' שחר קול15/01/2009בדיקות הריון ביתיות מיוצרות לנשים המבקשות להרות ספונטאנית.
נכון, זה מאוד נוח לבדוק בבית, אבל!....
הבדיקות הביתיות אינן מתאימות לנשים בטיפולי פריון.
חוזר, הבינו היטב! בדיקות הריון ביתיות אינן מתאימות לנשים בטיפולי פריון.
לא הזרעות, לא טיפולים הורמונאליים, לא IVF.
הבדיקות הביתיות גורמות לבלבול ומבוכה.
חוזר, הבדיקות הביתיות גורמות לבלבול ומבוכה.
חוזר בשלישית, הבדיקות הביתיות נותנות תוצאות המשאירות המטופלות עם סימני שאלה, לא סימני קריאה.
אנא, הפיצו הלאה !!!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר דוד ישי15/01/2009זה אומר שאת בהריון ועוד איך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותק את בהריון ועוד איך!אפשר לראות
שחר15/01/2009כבר שק ואם הבטא הייתה לפני יומיים שלוש גם יראו כבר דופק.. מזל טוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
הילה15/01/2009עזבי אותך מבדיקות ביתיות שלא אמינות (והמקרה שלך עוד הוכחה לכך). בדיקת דם זה הדבר האמין היחיד והחד משמעי. עם בטא כזו כבר בהחלט רואים שק הריון ועד מס' ימים כבר יהיה דופק. את יכולה ללכת לבצע עוד בדיקת בטא בהפרש של יומיים בכדי לראות הכפלה תקינה (שתעיד על תקינות ההריון) אבל עדיף כבר ישר ללכת לבדיקת אולטראסאונד. שיהיה הריון משמעמם וכיפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור מתוקה
תותית15/01/2009את בהריון ועוד איך כמו שאמר ד"ר קול בטא מעל 5= הריון לך יש 4000 ....... לכי ל.U.S.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות ביתיות
שרית17/08/2009עשיתי לפחות 15 בדיקות ביתיות בימי חיי וכולן היו מדויקות - לחיוב או לשלילה. בשלב מאוד מוקדם של ההיריון לפעמים צריך להסתכל אחרי יותר מכמה דקות כדי לראות את הפס. עשיתי בדיקות של כל מיני חברות - אני בדרך כלל בוחרת את הבדיקה הכי זולה - ואף פעם לא הייתה טעות. בדיקות לא נכונות זה מקדם עלילה מצוין לאופרות סבון, אבל במציאות כנראה מדובר בטכנולוגיה פשוטה מאוד וטעויות הן כנראה עניין נדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרמאיה14/01/2009
מהו הסיכון שבגירוי יתר המאובחן בתחילת הריון? האם מסכן את ההריון? האם מסכן את האם...? תוך כמה זמן יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי14/01/2009הסיכון קשור בצבירת נוזלים בבטן ובחזה וצמיגות יתר של הדם עם סכנה לאירועים של קרישת יתר. הסיכון הישיר הוא לאמא. אבחון מוקדם וטיפול מתאים מפחיתים מאד את הסיכון. התופעה חולפת ( תלוי בעוצמתה ) לחחר מס' ימים-שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהמאיה14/01/2009
כמה ימים לאחר החזרת עוברים מתרחשת ההשרשה? (החזרה לאחר 3 ימים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי14/01/2009בים החמישי של חיי העובר . כלומר כעבור יומיים במקרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר שאיבההילה14/01/2009
לרופאים ערב טוב ביום שני נשאבו לי 19 ביציות ומאתמול בערב התחילו לי כאבים בצד ימין הרגשה היא כאילו משהוא חותך אותי מבפנים זוהיא הפעם השנייה ששואבים לי ביציות ובפעם הראשונה לא היו לי כאבים כאלו חזקים יש לציין כשאני בתזוזה זה יותר כואב מחר יש לי החזרת עוברים האם זה יכול לפגע ? והאם זה משהוא רגיל או שיש צורך להתייחס לזה בכבדות ראש יותר ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי14/01/2009בהחלט בכובד ראש. הכאב שאת מתארת יכול להיות קשור בגרוי יתר של השחלות או בתסביב של שחלה. כדאי מאד שיבדקו אותך לפני החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני14/01/2009
שלום, רציתי לדעת כמה זמן יכולים העוברים לשהות בתוך הצינור שממנו מזריקים אותם לגוף מבלי שיגרם להם נזק? דבר שני, האם ניתן לבצע אולטראסאונד וגינלי תוך כדי ההחזרה במידה שלא ניתן לראות את אותו הצינור באולטראסאונד הביטני? מתנצלת על השאלות הקצת מוזרות, אבל כל המקרה שלי הוא קצת מוזר... תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי14/01/2009הבעיה היא שמירת הטמפרטורה. אם שומרים על טמפרטורה קבועה של 37 מעלות, אפשר לשמור דקות ארוכות. אם לא , אז רק מס' דקות. אי אפשר להנחות את החדרת הקטטר עם אולטרסאונד וגינלי . אגב. שנים רבות החזרנו עוברים בלי הנחיית אולטרסאונד עם הצלחות יפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה להחזיר?מאיה14/01/2009
טיפול שאיבה ראשון. מעל 10 עוברים. כמה כדאי להחזיר...?
ד''ר דוד ישי14/01/2009על פי הוראות משרד הבריאות , מותר להחזיר לא יותר משני עוברים ( פרט למצבים חריגים ) זה מה שאני ממליץ לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםגלית14/01/2009
אני ביום ה 13 למחזור לפני החזרת מוקפאים, דקפפטיל ארוך ניתן לפני כחודש וחצי, ניסתי להגיע לביוץ לפי מחזור טבעי- אבל רירית הרחם לא מתעבה , היום 5.8, במרפאה ביקשו שאקח היום אסטרופם 3 פעמים ביום, האם זה לא מאוחר מידי להתחיל ביום ה 13?, האם יש טעם בכלל להחזיר מוקפאים במחזור זה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול14/01/2009זה לא מאוחר.
יש טעם להמשיך בטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר ישי-רשמתי לך שאלה למטהשחר14/01/2009
שלום, רשמתי לך שאלה אבל היא ירדה למטה והיא לא נענתה אשמח אם תענה לי עלייה... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שחר
ד''ר דוד ישי14/01/2009עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלליהיא14/01/2009
שלום רב, לפי מה שאני קוראת כאן בפורום נשים אחרי הזרעה מקבלות שוב אוביטרל אני אף פעם לא קיבלתי אוביטרל יותר מפעם 1 האם בגלל זה ההזרעות לא צלחו,אציין גם שלא קיבלתי תמיכה או נרות אחרי ההזרעה שקראתי פה המון נשים שמקבלות למה?והאם בגלל זה ההזרעות לא השיגו הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול14/01/2009לא, אין כל הוכחה שתמיכה כזו או אחרת עוזרת במחזורי גירוי שחלות + הזרעה.
פרטיקה מקובלת - לתת, כדי לתת משהו, לא כי זה ממש עוזר או משנה את התוצאה הסופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך דחוף בבקשה באמצע טיפולאירנה14/01/2009
שלום אכן רופא התקשר אלי היום ואמר שהוא רוצה להביא לי מינון יותר גבוהה של איקקלומין במקום 2- להביא לי 3 כדורים ביום למשך חמישה ימים- האם זה לא מסוכן באמצע ? האם זה יכול להביא באמת ביוץ? האם זה לא משנה שאני ביום 20 למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירנה שלום
פרופ' שחר קול14/01/2009לא מסוכן.
יכול להביא לביוץ.
לא משנה שאת ביום 20.
הרופא צודק בתכניתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםגלית14/01/2009
אני ביום ה 13 למחזור לפני החזרת מוקפאים, דקפפטיל ארוך ניתן לפני כחודש וחצי, ניסתי להגיע לביוץ לפי מחזור טבעי- אבל רירית הרחם לא מתעבה , היום 5.8, במרפאה ביקשו שאקח היום אסטרופם 3 פעמים ביום, האם זה לא מאוחר מידי להתחיל ביום ה 13?, האם יש טעם בכלל להחזיר מוקפאים במחזור זה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול14/01/2009לא מאוחר אם השחלות עדיין תחת השפעת הדקפפטיל.
אם בוצעה בדיקת דם שהוכיחה זאת - יש טעם להמשיך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציותיעל14/01/2009
אודה לדעת מה הכוונה בתאור הביציות, כלהלן: 1) PB 2) NVS 3) FZ תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי שלום
פרופ' שחר קול14/01/20091. בשלה
2. לא בשלה
3. שבר ב"קליפת" הביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות יומיומית לאחר החזרת עובריםמיטל14/01/2009
לרופאים שלום
ביום שני האחרון נשאבו לי 19 ביציות
מחר יש לי תור להחזרת עוברים שאלתי היא האם לאחר ההחזרה זה יעזור אם אני ישכב בבית במנוחה או שאפשר להמשיך בפעילות יום יומית רגילה האם תהיה לזה השפעה כלשהיא על הצלחת הטיפול?
והאם ב 12 ימי ההמתנה יש צורך להוריד הילוך או שאפשר להמשיך כרגיל ללא כל שינוי?
ושאלה אחרונה היא האם יש קשר ללבישת מכנס שהוא קצת לוחץ על הבטן האם זה יכול להזיק לי
אודה אם אענה
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום
פרופ' שחר קול14/01/2009מכיוון ששאבו מספר רב יחסית של ביציות, עדיף להוריד הילוך.
מכנס לוחץ לא יפגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
דקלה14/01/2009אני בדיוק במצבך, גם לי שאבו ביציות ביום שני ומחר מוחזרים עוברים, ממה שקראתי בהרבה מקומות ופורומים באינטרנט הבנתי שאמנם אסור להתאמץ אך בהחלט אין צורך לשכב ולא לעשות כלום, להפך כיוון שבמצב שכיבה יש פחות זרימה של דם אל הרחם מאשר במצב עמידה מה שמוריד את הסיכוי להשתרשות העובר ברחם, כמובן שלא להרים ממחר שום דבר כבד ולא לעשות אירובי וכו' פשוט להתנהג רגיל ולהוריד הילוך לפחות ב4 ימים הקרובים שאלו הימים הקריטיים בהם מתבצעת ההשתרשות. בכל מקרה, תשאלי מחר את האחות מה מותר ומה אסור. בהצלחה ומקווה שלא נחזור לפורום הזה יותר :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדקלה
מיטל14/01/2009למה אפשר לחזור אבל בשביל לשאל שאלות לגבי הריון מתקדם אם תאומים ובשביל לתמוך בבנות אחרות שיהיו במצב הזה :) ( :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
ג.14/01/2009תאמיני או לא אבל איך ששלחתי את המייל חשבתי על אותו הדבר שבעצם הייתי צריכה לכתוב שפעם הבאה ניפגש בפורום להריון ולידה :-) אמן אמן אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה - ג.זו אני דקלה
ג.14/01/2009שיניתי אבל משום מה כתב כינוי שפעם כנראה כתבתי כשכתבתי הודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך הפסקה בין שאיבת ביציות לשאמיכל14/01/2009
אני לאחר הפריה שנכשלה וביצעתי שאיבת בציות לפני שבועיים והוקפא לי עובר אחד בלבד ונאמר לי שאני צריכה להתחיל את טיפולי ההפריה שוב ,נאמר לי כי עלי להחליט אם להמשיך מייד -לקחת גלולות 14 יום ומיד להמשיך טיפול או לקחת חודש הפסקה . 1-האם כדאי לקחת הפסקה או להמשיך מיד 2-אם אני מחליטה להמשיך מתי יבוצעו לי את השאיבה ,והאם זה לא מסוכן אחת אחרי השניה . ומדוע אין אפשרות להחזיר את העובר היחיד שהוקפא ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה
פרופ' שחר קול14/01/2009אפשר לבצע מחזור הפשרה על בסיס עובר אחד, אך הסיכוי להריון אינו גבוה.
מציע הפסקה של לפחות חודש בין שאיבה אחת לשניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)