מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תקינות בד' זרעתותית14/01/2009
האם הבדיקה תקינה נפח-2.7 ML ריכוז זרע - 18 מיליון 50% בתנועה תנועה פרוגרסיבית-מהר 30% תנועה פרוגרסיבית-איטית 50% תנועה במקום- 20% 86% צורות פתולוגיות תאים עגולים 4-5 M/ML תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול14/01/2009בגדול - תקין. ריכוז מעט נמוך, אך די חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
תותית15/01/2009זאת אומרת שניתן יהיה להקלט להריון מאיכות כזו של זרע ללא התערבות רפואית במידה והכל בסדר עם האישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!!!!נאווה14/01/2009
שלום!רציתי לדעת בבקשה אםאת הדקפפטיל אפשר להזריק במקום אחר מלבד הבטן? ישעדיפות דווקא בבטן?ובקצרה אם אפשר לדעת מה התפקיד של הדקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאווה שלום
פרופ' שחר קול14/01/2009אפשר מתחת לעור באזור הכתף.
תפקיד התרופה - למנוע ביוץ מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהאירנה14/01/2009
שלום ד"ר אני נמצאת במעקב זקיקים. היום יום 19 זקיקים גודל 10. ביום ראשון היו זקיקים קטנים פחות מ 10 אני אחרי איקקלומין.רירית שלי היום 9 מ"מ. אני בעלת שחלות פוליציסטיות. האם יש עוד סיכוי לביוץ או שהחודש אבוד? האם זקיקים בשלב זה יכולים עוד לגדול .? האם אתה חושב להמשיך מעקב? פעם שעברה הפרוגסטרון שלי היה 250 ביום ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אירנה14/01/2009עכשיו גם הגיעו בדיקות דם- פרוגסטרון 3.5 וביום ראשון הוא היה 5 אסטרדיול 250 מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירנה שלום
פרופ' שחר קול14/01/2009הביוץ עדיין לא באופק, יתכן ויש לשקול העלאת מינון איקקלומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה
אירנה14/01/2009שלום אכן רופא התקשר אלי היום ואמר שהוא רוצה להביא לי מינון יותר גבוהה של איקקלומין במקום 2- להביא לי 3 כדורים ביום למשך חמישה ימים- האם זה לא מסוכן באמצע ? האם זה יכול להביא באמת ביוץ? האם זה לא משנה שאני ביום 20 למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב רופאים יקריםליהיא14/01/2009
פרוגסטרון:מתחת ל200 e2:4.4 יום 12 לווסת אחרי טיפול בצטרוטייד,באולטרא סאונד מספר רב של זקיקים הרופא טוען שאלו שאריות מחודש שעבר בו היה לי גירוי יתר,נצפה מעט נוזל והרירית 4.5 שאלותיי:1-כיצד ניתן לדעת איזה מהזקיקים שאריות?ואיזה זקיקים מתפתחים לקראת ביוץ: 2:האם לפי בדיקות הדם ניתן להעריך מתי צפוי ביוץ שכן אנו הולכים להזרעה גם החודש למרות שלא קיבלתי גונל אף?(עליי לתאם עם בעלי פחות או יותר לקראת ההזרעה שכן עבודתו בעייתיית 3.האם מומלץ להשתמש בפרה סיד לפני ההזרעה וכיצד ומתי עושים זאת? 4.האם הסיכוי להרות ללא גונל אף ועם השבחה הוא אותו סיכוי כמו עם הגונל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהיא שלום
פרופ' שחר קול14/01/20091. בהנחה שהחלפת בין E2 לבין פ - אין פעילות שחלתית. כל ה"זקיקים" - שאריות.
2. לא
3. לא
4. אם הזרע תקין - סיכוי דומה, עם יתרון מסוים להזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר ישישחר13/01/2009
ערב טוב. אנחנו מנסים להרות מזה 4 שנים. שנה שעברה עברתי 2 הפלות טבעיות ורצופות ממש בתחילת ההריון. לפני שבועיים בדיוק עשיתי הזרעה 3 וכפולה. הבוקר עשיתי בדיקה ביתי ויצאו לי 2 פסים חזקים ממש תוך דקה. אני בהלם ולא מאמינה שבאמת סופסוף הצלחנו. האם הבדיקה הזו מספיק אמינה? אני מתכוונת לעשות מחרתיים בדיקת בטא. מה שמטריד אותי זה שמאז ההזרעה יש לי מין כאבי מחזור כאלו. מאתמול בערב יש לי מידי פעם כאבים עויתיים בבטן התחתונה. בעיקר אחרי מאמץ. כשאני נחה אני בסדר. לאור העובדות שהפלתי בעבר אני מאוד מפחדת שההריון הזה חלילה גם יפול. מה אני יכולהלעשות על מנת לשדמור על ההריון? אני מקבלת אוטרוגסטן פעם ביום לעלות לפעמיים ביום? תודה רבה על כל העזרה וסליחה על האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שחר
ד''ר דוד ישי14/01/2009את בהריון. הצלחת ההריון אינה תלויה במה שתעשי או לא תעשי. אם הוא תקין הוא יתפתח. את יכולה להעלות את מינון האוטרוגסטאן ל 2 ליום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתיתשרון13/01/2009
שלום רב ביצעתי בדיקה ביתית להריון. ניתנה תשובה חיובית אך לא ב- 10 דקות הראשונות (חלפו לפחות 20 דקות). האם זה אמין? האם הבדיקה אכן חיובית. לאחר מספר שעות בצעתי בדיקה נוספת של חברה אחרת. אז הופיעו שני פסים אך הפס השני הופיע בטווח ה- 10 דקות אך ממש ממש חלש...האם הבדיקות הבייתיות אמינות? האם תתכן תשובה חיובית ואין הריון? תודה ולילה טוב...(כמובן שברור לי שאני בימים הקרובים אעשה בדיקת דם אבל הסקרנות והרצון להריון הורגים אותי....)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
ד''ר דוד ישי13/01/2009הבדיקה אמינה ואת בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שרון13/01/2009תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!אין מאושרת ממני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןשירה13/01/2009
האם מותר להוריד שערות מהבטן עם שעווה או פינצטה בהיריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת עובריםמאיה13/01/2009
האם צריך לשלם על הקפאת עוברים? כמה בערך? האם אפשר לבחור להקפיא את העוברים בקשיות של 2 עוברים? (יש לנו מעל 10 עוברים להקפיא..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מאיה13/01/2009אציין שאנחנו אחרי IVF בבי"ח פרטי(במימון כללית מושלם) בגלל ספירת זרע נמוכה, ולא טופלנו בבי"ח ציבורי (בציבורי הבנתי שמקבלים אישור ועדה...?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מאיה
ד''ר דוד ישי13/01/2009ההקפאה אינה עולה כסף. על חלוקת העוברים המוקפאים דברי עם המעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריוןשירה13/01/2009
*היום - היום ה-15 להחזרה- ביצעתי בדיקת בטא והתוצאה הייתה 76. ביום ה-13 להחזרה התוצאה הייתה 41. מהי הסיבה שהבטא לא הכפילה את עצמה? האם זה מראה על בעיה? *לפני 15 יום הוחזרו לי שתי עוברים יפים, האם ע"פ התוצאות של הבטא עדיין יש סיכוי להיריון תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ש
ד''ר דוד ישי13/01/2009עלית הבטא טובה ויש סיכוי לתאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין פוליפ רחמי והפלות חוזרותאיריס13/01/2009
שלום, אני בת 36, בשנה האחרונה עברתי 3 הפלות טבעיות רצופות, כולן בשלבים מוקדמים, 2 מהן - הפלות נדחות לאחר שכבר נצפה דופק. לאחר גרידה שעברתי לפני כשנה (הפלה טבעית ראשונה) המחזור לא הגיע במשך 3 חודשים ומאז אופיו השתנה כליל - דימומים מוגברים במיוחד, חולשות וכאבי אגן חזקים. ההריון האחרון הסתיים בימים אלה, כאשר לאחר שכדורי ציטוטק לא הוציאו את כל הדרוש (למרות דימום רב במיוחד), התהליך הסתיים בהיסטרוסקופיה טיפולית. במשך הפעולה, בנוסף לחומר הריוני רב שהוצא, נמצא גם פוליפ בקוטר של כ-1.5 ס"מ בקיר קדמי, והוא נכרת במקום. האם הימצאות הפוליפ ומיקומו בלבד עשויים להוות את הסיבה להפלות החוזרות ו/או לעוצמת הדימומים ושאר סימפטומים מחזוריים מוגברים שהזכרתי? אציין גם כי בעברי - הריון 1 תקין ולידה רגילה (לפני 3.5 שנים) והפלה יזומה בשבוע מוקדם מסיבות לא רפואיות (סיום ההריון בתהליך שאיבה לפני כשנה וחצי). בתודה, איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איריס
ד''ר דוד ישי13/01/2009כן. פוליפ יכול לגרום גם לדימומים חזקים בוסת וגם לפגיעה בסיכוי להריון ואולי גם להפלות חודרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים לאחר IVFפאי13/01/2009
ביום א' 11.1.09 עברתי החזרה (שלמרות המובטח קצת כאבה והיו התכווצויות בבטן התחתונה - האם זה נורמאלי?) מתי מותר לקיים יחסי מין? האם צריך לחכות עד לבדיקת הבטא? (זה מה שאמרה לי האחות). מה הסיכונים בכך? כמובן שהכי חשוב לי לשמור ולטפח את העוברים שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאי שלום
פרופ' שחר קול13/01/2009תלוי בעוצמת התגובה השחלתית.
שחלות לאחר שאיבה - רגישות לטראומה.
לסוגית קיום יחסים אין קשר לעוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםדקלה13/01/2009
כמה ימים מיום השאיבה ניתן לבצע בדיקת דם על מנת לבדוק אם יש הריון? אין קשר בין הזמן לבין מועד ההחזרה, נכון? תקן אותי אם אני טועה. או שסופרים מיום ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 14 לאחר השאיבה
פרופ' שחר קול13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןדקלה13/01/2009
אתמול עברתי שאיבה ונקבע לי בעה החזרת עוברים ליום חמישי בצהריים, נאמר לי לקחת פעמיים ביום אנדומטרין בוקר וערב והרגע הודיעו לי שיש עוברים ושתהיה החזרה ולקחת עכשיו את הכדור, מתי לקחת שוב היום? וביומיים הבאים לקחת גם ב12:30 ובלילה או בוקר וערב? יש לי 6 כדורים אז זה אומר שגם בחמישי בבוקר אמורה לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דקלה
ד''ר דוד ישי13/01/2009צריך לקחת פעם בבוקר ופעם בערב. אל תלחצי מזה . זו לא מתמטיקה ואם יש סטיה של כמה שעות, זה לא נורא. שימי את הנר של יום חמישי בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ג.13/01/2009אחרי שקוראים את ההוראות מאוד קל להלחץ :-) וכיוון שכתוב שאם שוכחים לא לקחת מאוחר יותר אלא לדלג אז הנחתי שזה ממש חשוב. בכל מקרה, אם אקח ב10 בבוקר וב10 בערב זה בסדר או שצריך שעה מוקדמת יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובההחסוייה13/01/2009
רציתי לדעת מתי נעשה השרשה של העוברים שמחזירים לרחם? אני ב 27 אמורה לעבור החזרה כמה זמן אנ יאמורה לשכב ולא לקום בכדי שהעוברים יקלטו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול13/01/2009ההשרשה - כ - 6 ימים לאחר השאיבה.
אין צורך לשכב.
אפשר לחיות כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלתי.
חסוייה14/01/2009אז למה אומרים לנוח אחרי ההחזרה? לא אמורים לשכב ולא לקום לא הבנתי בדיוק. אני פונדקאית ואצלי רק מחזירים את העוברים של האמא. עוד שאלה אני עכשיו בטיפול פרוגינובה מה התרופה הזאת אמורה לעשות לי ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/01/2009לא אמורים לשכב ולא אמורים לנוח. זה לא משפיע על התוצאות.
פרוגינובה - מכילה אסטרוגן כדי להכין את רירית הרחם לקליטת העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןמאיה13/01/2009
את התמיכה בנרות פרוגסטרון מתחילים למחרת השאיבה או רק לאחר החזרת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוג
פרופ' שחר קול13/01/2009לא ממש משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)