מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה ביתיתשרון13/01/2009
שלום רב ביצעתי בדיקה ביתית להריון. ניתנה תשובה חיובית אך לא ב- 10 דקות הראשונות (חלפו לפחות 20 דקות). האם זה אמין? האם הבדיקה אכן חיובית. לאחר מספר שעות בצעתי בדיקה נוספת של חברה אחרת. אז הופיעו שני פסים אך הפס השני הופיע בטווח ה- 10 דקות אך ממש ממש חלש...האם הבדיקות הבייתיות אמינות? האם תתכן תשובה חיובית ואין הריון? תודה ולילה טוב...(כמובן שברור לי שאני בימים הקרובים אעשה בדיקת דם אבל הסקרנות והרצון להריון הורגים אותי....)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
ד''ר דוד ישי13/01/2009הבדיקה אמינה ואת בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שרון13/01/2009תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!אין מאושרת ממני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןשירה13/01/2009
האם מותר להוריד שערות מהבטן עם שעווה או פינצטה בהיריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת עובריםמאיה13/01/2009
האם צריך לשלם על הקפאת עוברים? כמה בערך? האם אפשר לבחור להקפיא את העוברים בקשיות של 2 עוברים? (יש לנו מעל 10 עוברים להקפיא..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מאיה13/01/2009אציין שאנחנו אחרי IVF בבי"ח פרטי(במימון כללית מושלם) בגלל ספירת זרע נמוכה, ולא טופלנו בבי"ח ציבורי (בציבורי הבנתי שמקבלים אישור ועדה...?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מאיה
ד''ר דוד ישי13/01/2009ההקפאה אינה עולה כסף. על חלוקת העוברים המוקפאים דברי עם המעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריוןשירה13/01/2009
*היום - היום ה-15 להחזרה- ביצעתי בדיקת בטא והתוצאה הייתה 76. ביום ה-13 להחזרה התוצאה הייתה 41. מהי הסיבה שהבטא לא הכפילה את עצמה? האם זה מראה על בעיה? *לפני 15 יום הוחזרו לי שתי עוברים יפים, האם ע"פ התוצאות של הבטא עדיין יש סיכוי להיריון תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ש
ד''ר דוד ישי13/01/2009עלית הבטא טובה ויש סיכוי לתאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין פוליפ רחמי והפלות חוזרותאיריס13/01/2009
שלום, אני בת 36, בשנה האחרונה עברתי 3 הפלות טבעיות רצופות, כולן בשלבים מוקדמים, 2 מהן - הפלות נדחות לאחר שכבר נצפה דופק. לאחר גרידה שעברתי לפני כשנה (הפלה טבעית ראשונה) המחזור לא הגיע במשך 3 חודשים ומאז אופיו השתנה כליל - דימומים מוגברים במיוחד, חולשות וכאבי אגן חזקים. ההריון האחרון הסתיים בימים אלה, כאשר לאחר שכדורי ציטוטק לא הוציאו את כל הדרוש (למרות דימום רב במיוחד), התהליך הסתיים בהיסטרוסקופיה טיפולית. במשך הפעולה, בנוסף לחומר הריוני רב שהוצא, נמצא גם פוליפ בקוטר של כ-1.5 ס"מ בקיר קדמי, והוא נכרת במקום. האם הימצאות הפוליפ ומיקומו בלבד עשויים להוות את הסיבה להפלות החוזרות ו/או לעוצמת הדימומים ושאר סימפטומים מחזוריים מוגברים שהזכרתי? אציין גם כי בעברי - הריון 1 תקין ולידה רגילה (לפני 3.5 שנים) והפלה יזומה בשבוע מוקדם מסיבות לא רפואיות (סיום ההריון בתהליך שאיבה לפני כשנה וחצי). בתודה, איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איריס
ד''ר דוד ישי13/01/2009כן. פוליפ יכול לגרום גם לדימומים חזקים בוסת וגם לפגיעה בסיכוי להריון ואולי גם להפלות חודרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים לאחר IVFפאי13/01/2009
ביום א' 11.1.09 עברתי החזרה (שלמרות המובטח קצת כאבה והיו התכווצויות בבטן התחתונה - האם זה נורמאלי?) מתי מותר לקיים יחסי מין? האם צריך לחכות עד לבדיקת הבטא? (זה מה שאמרה לי האחות). מה הסיכונים בכך? כמובן שהכי חשוב לי לשמור ולטפח את העוברים שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאי שלום
פרופ' שחר קול13/01/2009תלוי בעוצמת התגובה השחלתית.
שחלות לאחר שאיבה - רגישות לטראומה.
לסוגית קיום יחסים אין קשר לעוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםדקלה13/01/2009
כמה ימים מיום השאיבה ניתן לבצע בדיקת דם על מנת לבדוק אם יש הריון? אין קשר בין הזמן לבין מועד ההחזרה, נכון? תקן אותי אם אני טועה. או שסופרים מיום ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 14 לאחר השאיבה
פרופ' שחר קול13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןדקלה13/01/2009
אתמול עברתי שאיבה ונקבע לי בעה החזרת עוברים ליום חמישי בצהריים, נאמר לי לקחת פעמיים ביום אנדומטרין בוקר וערב והרגע הודיעו לי שיש עוברים ושתהיה החזרה ולקחת עכשיו את הכדור, מתי לקחת שוב היום? וביומיים הבאים לקחת גם ב12:30 ובלילה או בוקר וערב? יש לי 6 כדורים אז זה אומר שגם בחמישי בבוקר אמורה לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דקלה
ד''ר דוד ישי13/01/2009צריך לקחת פעם בבוקר ופעם בערב. אל תלחצי מזה . זו לא מתמטיקה ואם יש סטיה של כמה שעות, זה לא נורא. שימי את הנר של יום חמישי בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ג.13/01/2009אחרי שקוראים את ההוראות מאוד קל להלחץ :-) וכיוון שכתוב שאם שוכחים לא לקחת מאוחר יותר אלא לדלג אז הנחתי שזה ממש חשוב. בכל מקרה, אם אקח ב10 בבוקר וב10 בערב זה בסדר או שצריך שעה מוקדמת יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובההחסוייה13/01/2009
רציתי לדעת מתי נעשה השרשה של העוברים שמחזירים לרחם? אני ב 27 אמורה לעבור החזרה כמה זמן אנ יאמורה לשכב ולא לקום בכדי שהעוברים יקלטו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול13/01/2009ההשרשה - כ - 6 ימים לאחר השאיבה.
אין צורך לשכב.
אפשר לחיות כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלתי.
חסוייה14/01/2009אז למה אומרים לנוח אחרי ההחזרה? לא אמורים לשכב ולא לקום לא הבנתי בדיוק. אני פונדקאית ואצלי רק מחזירים את העוברים של האמא. עוד שאלה אני עכשיו בטיפול פרוגינובה מה התרופה הזאת אמורה לעשות לי ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/01/2009לא אמורים לשכב ולא אמורים לנוח. זה לא משפיע על התוצאות.
פרוגינובה - מכילה אסטרוגן כדי להכין את רירית הרחם לקליטת העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןמאיה13/01/2009
את התמיכה בנרות פרוגסטרון מתחילים למחרת השאיבה או רק לאחר החזרת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוג
פרופ' שחר קול13/01/2009לא ממש משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVMאורית13/01/2009
ד"ר קול שלום רב! בשנת 2007 עברתי סרטן שד, היום אני בריאה, ללא ילדים, בת 39 ולאחר טיפולי IUI ללא הורמונים. עכשיו אני אמורה להתחיל טיפולי IVM, אך קופת החולים בה אני חברה (לא מכבי), אינה מאשרת לי טיפולים אלו. אין מניעה להיכנס להריון (לפי האונקולוג). הייתי מבקשת לדעת, האם קופת חולים מכבי כן מאשרת טיפולי IVM? אודה על תשובתך המהירה, על מנת שאדע איך להתקדם הלאה... תודה אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVM
פרופ' שחר קול13/01/2009הצורך ב - IVM אינו ברור.
הניסיון "לחסוך" את החשיפה להורמונים שיש בגירוי השחלות הוא לא ברור, שכן החשיפה להורמונים במהלך ההריון היא גבוהה לאין שיעור. אם הריון מותר, מדוע לא גירוי שחלות???
אסטרדיול הוא אסטרדיול הוא אסטרדיול, ולא משנה אם נוצר בשחלה (גירוי שחלות) או בשיליה (הריון). ההשפעה על רקמת השד היא זהה.
מעבר לכך, גירוי שחלות אורך כ - 10 ימים, הריון - 9 חודשים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVM
אורית14/01/2009ד"ר קול שלום! זה נכון שאסטרוגן הוא אסטרוגן, ושהריון נמשך 9 חודשים, אבל אף אחד לא מבטיח לי שאני אכנס להריון בטיפול הראשון, ולכן העשרה ימים שאתה מציין יכולים להפוך גם ליותר מזה, ולכן אינני רואה מדוע עלי לחשוף את עצמי, לעוד הורמונים מעבר להריון. דבר נוסף, לא קיבלתי תשובה על שאלתי, האם קופ"ח מכבי כן מאשרת טיפולים אלו??? תודה אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/01/2009עדיין ההגיון אינו מובן. מתוך 10 ימי גירוי השחלות רק בימים ספורים (3 - 4 ) רמת האסטרוגן גבוהה לעומת הביוץ הטיבעי. לעומת זאת - בהריון הרמה גבוהה מאוד באופן רצוף ולמשך חודשים רבים.
ב - IVM את נחשפת להרדמה ארוכה יותר, ולשאיבה מסוכנת יותר.
קופ"ח מכבי מאשרת טיפולי IVF, ונותנת התחייבות לכך. אם היחידה המטפלת מצאה לנכון לבצע IVM על בסיס מקצועי רפואי - הקופה לא מתערבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע מסוכן יותר?
תקווה22/06/2010אשמח לדעת מדוע הפריה בתהליך IVM מסוכנת יותר..
כמה זמן הרדמה? מדוע השאיבה מסובכת יותר? האם יש עדות לסיבוכים בשיטה זו?
חשבתי לתומי שהתהליך ב-IVF ו-IVM זהה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטופלת בIVM
לי23/06/2010בנות יקרות זה טיפול מעולה לי יצאו מוקפאים מה IVF לא יצא כלום אז ממליצה בחום היום עושה החזרה של IVM ממליצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ההחזרהמאיה13/01/2009
אתמול עברתי שאיבה ראשונה של 23 ביציות. יש לי כאבים, וטרם הודיעו לי כמה עוברים התפתחו. כשיצאתי מהשאיבה הרופא אמר שההחזרה תהיה ביום חמישי. האם שאיבה של כ"כ הרבה ביציות (שמלווה בכאב) לא מונעת את ההחזרה? האם מקובל לעשות בדיקות נוספות לפני שמחזירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול13/01/2009כן, אם יש חשש לגירוי יתר, יש לבדוק המטופלת ביום ההחזרה, ורק אז להחליט האם להחזיר עוברים או להקפיאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרה אחרי שאיבה (או לא...)דקלה13/01/2009
בוקר טוב, אתמול עברתי שאיבה ושמתי לב אחרי כל פעם שאני עושה פיפי (מהפעם הרביעית בערך אחרי השאיבה) שבאסלה יש מעין (לא יודעת איך להגדיר את זה אפילו) כמו שעווה, ממש כמו טיפה שטופטפה למים והפכה לשעווה. האם יתכן שזה חומר ההרדמה שיוצא בשתן??? האם זה טבעי או שיש לבדוק זאת אצל הרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א שלום
פרופ' שחר קול13/01/2009חומר ההרדמה לא יוצא כך.
לא ברור לי מה זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהשמך לשאלתי
דקלה13/01/2009שמתי לב הפעם שזה יוצא מפי הטבעת כשאני לוחצת, ממה זה יכול להיות? האם יש סיבה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמת נרות נגב כאבים לפני השאיבה?
דודי13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשמע לי כמו...
שפרה13/01/2009ההפרשה של נרות התמיכה ששמים לאחר השאיבה לקראת ההחזרה. בטוח קיבלת איזשהם נרות תמיכה ,אז שעושים פיפי יש שאריות של זה. נראה לי שזה זה.וזה טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשפרה ודנה
ג.13/01/2009קודם תודה לשתיכן ובהצלחה! לא שמתי כלום לפני השאיבה ואני בספק אם שמו לי משהו אחרי כי הרופא אמר לי שרק למחרת אחרי שידע אם יש התפתחו עוברים אז יגיד לי לשים נרות לתמיכה. מעבר לכך, זה לא יוצא מהנרתיק אלא מפי הטבעת,ממש מוזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב.......!!!!!!!מאיה12/01/2009
היום עברתי שאיבה ראשונה (23 ביציות...). את כולן ינסו להפרות במיקרומניפולציה בגלל ספירת זרע נמוכה. יש לי הרבה לשאול אבל הכי בוער לי כרגע זה הכאב החזק... משום מה לא קלטתי מהפורום שאמורים להיות כאבים אחרי השאיבה.. ממש כואב בהליכה, אני הולכת ממש מכופפת... זה אמור לכאוב ככה? ועד מתי...? ועוד שאלה - כמה עוברים אמורים לצאת מהפריה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול13/01/2009עצמת הכאב היא לרוב בקורלציה למספר הביציות שנשאבו.
בכל מקרה, אם הכאב ממשיך בעוצמה גבוהה רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל.
בממוצע אחוז ההפריה עומד על 60% - 70% , אך השונות רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהג.12/01/2009
ערב טוב, היום בשעה 12 עשו לי שאיבה והתאוששתי די מהר ונאמר לי שיתכן בשתן הראשון שיהיה מעט דם אך לא היה מאז עשיתי כבר 4 פעמים ורק עכשיו כבר פעמיים שעשיתי יש לי מעט הפרשות בצבע חום אדמדם (סליחה על התיאור) בניגוב, האם זה טבע?י ממה זה נובע? מתי זה אמור להיפסק, שאדע מתי צריך לבדוק זאת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ג.
ד''ר דוד ישי12/01/2009זה נורמלי ויכול להמשך כמה ימים לאחר השאיבה. מקור ההפרשה הדמית היא בדקירות שנגרמות לנרתיק כתוצאה מהשאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ג.12/01/2009זה מה שאמרה לי האחות אבל הבנתי שאם זה קורה אז מהשתן הראשון וזה קרה רק בפעם הרביעית ואילך... אם אני לא טועה היא אמרה שאם לא קרה בהתחלה אז כנראה שלא יקרה, האם יכול להיות ממשהו אחר, יש סיבה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ג.
ד''ר דוד ישי13/01/2009הז יכול להופיע גם מאוחר יותר. בכל מקרה יתכן שהדימום הוא מהשתן ואין לו קשר. כדאי שתבדקי ותעשי בדיקת שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)