מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סליחה שאני מציקהאני15/01/2009
אתמול שאלתי אם ניתן לבצע החזרה עם אולטראסאונד וגינלי במידה ולא רואים את הקטטר בביטני, ועניתם שפעם היו מחזירים ללא אולטראסאונד. האם ללא אולטראסאונד בכלל? האם זה מקטין את סיכויי ההצלחה? דבר נוסף בהמשך לשאלה מאתמול: האם אכן ניתן לשמר את הטמפ' בתוך הקטטר כך שהעוברים לא יפגעו? ואם כן, אז הם יכולים לחכות שם משהו כמו נניח רבע שעה? או שזה כבר מוגזם בכל מקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול15/01/2009ההחזרה מבוצעת תחת א.ס. בטני.
ניתן לבצע ללא א.ס. כלל.
יש ויכוח אם יש תועלת בהחזרות תחת א.ס.
רבים טוענים שזה לא משפר סיכויי ההריון.
ההחזרה מתבצעת מיד ללא שהיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמר מומלץ לקריאה.פרופ' שחר קול15/01/2009
http://content.nejm.org/cgi/reprint/360/3/236.pdf
שימו לב כמה גיל האישה הוא פקטור חשוב בניבוי הצלחת הטיפול ב - IVF!!!
להלן הסיכום:
CONCLUSIONS
Our results indicate that IVF may largely overcome infertility in younger women, but
it does not reverse the age-dependent decline in fertility.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר קול
יעל15/01/2009אמנם לא הצלחתי להיכנס למאמר משום שדרוש להירשם (גם להרשמת נסיון לא הצלחתי להיכנס), אך הבאת את השורה התחתונה, וזה מה שחשוב. הנני בת 42.5, מטופלת באלישע, עם תגובה שחלתית טובה מאד ועוברים טובים. בגיל 39 הריתי באופן ספונטני. בריאות ומשקל תקינים. אורח חיים בריא. אך, כאמור, "סובלת" מאי-פריון תלוי גיל. האם לאור הנ"ל, הסיכוי שלי להרות מIVF גבוה יותר מביחסים טבעיים? האם מומלץ עבורי להמשיך בטיפולים (מביציות שלי כמובן)? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי שלום
פרופ' שחר קול16/01/2009אם התגובה השחלתית טובה, הסיכויים להריון ב - IVF טובים יותר לעומת יחסים טבעיים.
לכן מומלץ להמשיך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםעדי15/01/2009
האם זה נכון שאחרי החזרת עוברים אסור להתקלח במים חמים? אני מטבעי סובלת מקור ומתקלחת תמיד עם מים רותחים, אני עצמי לא מרגישה עד כמה הם רותחים כי קר לי אבל רואה כשיוצאת שהגוף שלי אדום ושעשיתי סאונה במקלחת :-) בנוסף, כל זמן שאני בבית ויושבת אני צמודה למפזר החום, האם זה מסכן את הקליטה שלהם? האם גם בהריון אחרי הקליטה זה עדיין מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקלחת עם מים חמים לא תסכן העוברים
פרופ' שחר קול15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בווסתחסוי15/01/2009
שלום! הביוץ שלי כנראה היה ב 31/12 יש לי איחור של 5 ימים וביצעתי אתמול בטא שלילית 0 כנראה שזה לא הריון אחרי כמה ימים של איחור בווסת צריך ללכת להיבדק אצל רופא ולקבל כדורים לווסת יש לי מיום שלישי דימומים חומים כאלו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלי שלום
פרופ' שחר קול15/01/2009מציע לפנות לרופא, שכן כנראה לא היה ביוץ ב - 31.12
רצוי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ביצית שהופרתהשיר14/01/2009
שאיבה ב-11.1 החזרה היום 14.1 נאמר לי שביצית אחת הופרתה(מתוך 4 שנשאבו) אין איקסים שבירים-מה זה אומר? ושעדין לא התחלק(מעט איטי.מה זה אומר? האם יש בכלל סיכוי להריון במצב זה? מאוד מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי14/01/2009זה טוב שאין שברי תאים. זה פחות טוב שהחלוקה של העובר אינה אופטימלית. כמובן שיש סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי14/01/2009
שלום היום עשיתי הזרעה (14.1) 1.האם אסור לעשות פעילות ספורטיבית (אירובית) ? 2.ולכמה זמן ? 3.תוך כמה ימים מתרחשת ההשתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי14/01/2009מותר לעשות פעילות שאת רגילה אליה. בהנחה שההפריה התרחשה ביום ההזרעה, ההשרשה תהיה 5 ימים אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לפני החזרת עובריםלחוצה14/01/2009
עברתי שאיבה ביום שני ובשלישי התחלתי עם אנדומטרין פעמיים ביום הייתי קצת מצוננת אז לקחתי אתמול אקמול לצינון לילה לפני השינה והיום בבוקר אקמול יום, האם זה עשוי להזיק? יש לי הפרשות לבנות כל הזמן שאני מניחה שזה מהכדור, האם זה אומר שזה לא נספג מספיק? מחר עוברת החזרת עוברים ונאמר לי שיש רופאים שנותנים לתמיכה נרות ויש שנותנים זריקות ושהזריקות טובות יותר כי נספגות יותר טוב בגוף, האם זה נכון? האם אני יכולה לבחור במה להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי14/01/2009התרופות שלקחת לא יזיקו.חלק מהתכשיר יוצא מהנרתיק. זה תקין ונלקח בחשבון. התכשירים הוגינליים יעילים כמו הזריקות ( שהן הרבה פחות נעימות ). את יכולה לבקש שיתנו לך את הזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ולילה טוב
לחוצה14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי חלוקה תקינהמירי14/01/2009
היום עברתי החזרה של 2 עוברים הם התחלקו ל4 תאים האם זה תקין למרות שבמעבדה נאמר לי שכן אבל אני רוצה עוד חוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי14/01/2009בגיל יומיים העוברים הם בני 2-4 תאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעתותית14/01/2009
תאים נורמלים 0% תאים מתים 5% תנועתיות 28% ריכוז מילון סמק - 14 ph 8.3 נפח/סמק 4 מה אומרת בדיקת הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב!!עם בטא כזו כבר אפשר לראות
שחר14/01/2009שק.(רואים שק בבטא מעל 1000) אם זה תאומים סביר שיראו 2 שקים... הריון קל ותקין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה.התגובה הייתה ליפית.בקרוב אצלך
שחר14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עוזי
ד''ר דוד ישי14/01/2009הזרע אינו טוב בכל הפרמטרים - ריכוז, תנועה ובעיקר אחוז התאים התקינים. ראשית צריך לחזור על הבדיקה בפער זמן של 6-8 שבועות. אח"כ בהתאם לתוצאה לחשוב מה הטיפול האופטימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדושני דגן14/01/2009
אנדומטרין מהי הפעילות הרפואית הרצויה? נאמר לי לקחת את הטבליות יומיים שלושה אחרי הביוץ האים זה עדין יעיל? ובדרך כלל למשך כמה זמן רצוי לקחת את הטבליות? תודה על תשובתכם. שני דגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - דחוף
שני דגן14/01/2009האם ניתן לקיים יחסי מין כרגיל? אני צריכה להתחיל בשימוש היום ואשמח לקל פירוט, לה אני צריכה להכין את עצמי. תודה מראש על תשובתך ע"ד שני דגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי14/01/2009האנדומטרין הוא פרוגסטרון שתפקידו לתמוך בהריון. צריך לקחת אותו מכמה ימים לאחר הביוץ ולהמשיך עד שבוע 7 להריון. אפשר לקיים יחסי מין, אבל זה לא נעים עם התכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוף הריוןיפית14/01/2009
שלום דר' טוב הגיע בשעה טובה ההריון.והשאלתי הפעם היא : תוצאת בדיקות ביום 12-1 היא E2 - 1074 , פרוגרסטון 37.2 ובטא לא עשיתי בטעות והיום 14-1 תוצאות E2- 1622 , פרוגרסטון 44 ..ובטא 4125 שאלתי היא : איזה שבוע אני נמצאת ? והאם תוצאה של היום מראה על הריון מרובה עוברים. מאחלר והרופא אמר לי שרק אחרי 4.5 שבועות ניתן לראות באולטראסאונד . ואת ההחזרת 4 עוברים עשיתי ב 25/12 ומחזור אחרון היה ב 6/12 ואני מתה מסקרנות אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב :)
שני דגן14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יפית
ד''ר דוד ישי14/01/2009את גיל ההריון מחשבים משבועיים לפני שאיבת הבייציות ולא לפי רמת הבטא. לא ניתן ללמוד מרמת הבטא על מס' העטברים. תצטרכי להמתין בסבלנות עד בדיקת האולרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע הריון?
יפית15/01/2009שלום דר', כתבת לי שאפשר לחשב שבוע הריון שבועיים לפני שאיבת הבציות ...אך אני עשיתי החזרת עוברים מוקפאים .. ולכן במצב זה איך מחשבים ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יפית
ד''ר דוד ישי15/01/2009אותו דבר. משבועיים לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCG-B Quantitative (UR)אור14/01/2009
שלום רב, האם תועלו לעדכן בבקשה מהם הערכים המעידים על הריון: HCG-B Quantitative (UR) התקבלה תשובה של 4750 תודה מראש, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב את כניראה בהריון
תותית14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתותית
שני דגן14/01/2009אני יודעת שאת פה הרבה יש מצב שתסתכלי בשאלתי לרופא אולי את מבינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין=תמיכת פרוגסטרון
תותית15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר דוד ישי14/01/2009בטא מעל 5 היא בטא חיובי = הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה...
אור15/01/2009זאת אומרת שאני לא בהריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
הילה15/01/2009בוודאי שאת בהריון. לכי לרופא נשים לבצע אולטראסאונד ראשון. מזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה??
אור15/01/2009אבל עשיתי בדיקה ביתית לפני שבוע , והתשובה היתה שלילית (אני אחרי הזרעה) אני לא יודעת מה לשעות לבכות או לצחוק, מפחדת לחשוב שזה אמיתי את בטוחה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיכרו והפיצו לכולם:
פרופ' שחר קול15/01/2009בדיקות הריון ביתיות מיוצרות לנשים המבקשות להרות ספונטאנית.
נכון, זה מאוד נוח לבדוק בבית, אבל!....
הבדיקות הביתיות אינן מתאימות לנשים בטיפולי פריון.
חוזר, הבינו היטב! בדיקות הריון ביתיות אינן מתאימות לנשים בטיפולי פריון.
לא הזרעות, לא טיפולים הורמונאליים, לא IVF.
הבדיקות הביתיות גורמות לבלבול ומבוכה.
חוזר, הבדיקות הביתיות גורמות לבלבול ומבוכה.
חוזר בשלישית, הבדיקות הביתיות נותנות תוצאות המשאירות המטופלות עם סימני שאלה, לא סימני קריאה.
אנא, הפיצו הלאה !!!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר דוד ישי15/01/2009זה אומר שאת בהריון ועוד איך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותק את בהריון ועוד איך!אפשר לראות
שחר15/01/2009כבר שק ואם הבטא הייתה לפני יומיים שלוש גם יראו כבר דופק.. מזל טוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
הילה15/01/2009עזבי אותך מבדיקות ביתיות שלא אמינות (והמקרה שלך עוד הוכחה לכך). בדיקת דם זה הדבר האמין היחיד והחד משמעי. עם בטא כזו כבר בהחלט רואים שק הריון ועד מס' ימים כבר יהיה דופק. את יכולה ללכת לבצע עוד בדיקת בטא בהפרש של יומיים בכדי לראות הכפלה תקינה (שתעיד על תקינות ההריון) אבל עדיף כבר ישר ללכת לבדיקת אולטראסאונד. שיהיה הריון משמעמם וכיפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור מתוקה
תותית15/01/2009את בהריון ועוד איך כמו שאמר ד"ר קול בטא מעל 5= הריון לך יש 4000 ....... לכי ל.U.S.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות ביתיות
שרית17/08/2009עשיתי לפחות 15 בדיקות ביתיות בימי חיי וכולן היו מדויקות - לחיוב או לשלילה. בשלב מאוד מוקדם של ההיריון לפעמים צריך להסתכל אחרי יותר מכמה דקות כדי לראות את הפס. עשיתי בדיקות של כל מיני חברות - אני בדרך כלל בוחרת את הבדיקה הכי זולה - ואף פעם לא הייתה טעות. בדיקות לא נכונות זה מקדם עלילה מצוין לאופרות סבון, אבל במציאות כנראה מדובר בטכנולוגיה פשוטה מאוד וטעויות הן כנראה עניין נדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרמאיה14/01/2009
מהו הסיכון שבגירוי יתר המאובחן בתחילת הריון? האם מסכן את ההריון? האם מסכן את האם...? תוך כמה זמן יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי14/01/2009הסיכון קשור בצבירת נוזלים בבטן ובחזה וצמיגות יתר של הדם עם סכנה לאירועים של קרישת יתר. הסיכון הישיר הוא לאמא. אבחון מוקדם וטיפול מתאים מפחיתים מאד את הסיכון. התופעה חולפת ( תלוי בעוצמתה ) לחחר מס' ימים-שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהמאיה14/01/2009
כמה ימים לאחר החזרת עוברים מתרחשת ההשרשה? (החזרה לאחר 3 ימים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי14/01/2009בים החמישי של חיי העובר . כלומר כעבור יומיים במקרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר שאיבההילה14/01/2009
לרופאים ערב טוב ביום שני נשאבו לי 19 ביציות ומאתמול בערב התחילו לי כאבים בצד ימין הרגשה היא כאילו משהוא חותך אותי מבפנים זוהיא הפעם השנייה ששואבים לי ביציות ובפעם הראשונה לא היו לי כאבים כאלו חזקים יש לציין כשאני בתזוזה זה יותר כואב מחר יש לי החזרת עוברים האם זה יכול לפגע ? והאם זה משהוא רגיל או שיש צורך להתייחס לזה בכבדות ראש יותר ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי14/01/2009בהחלט בכובד ראש. הכאב שאת מתארת יכול להיות קשור בגרוי יתר של השחלות או בתסביב של שחלה. כדאי מאד שיבדקו אותך לפני החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)